Normal konuşuyorduk ve el fetişim var benim dedi. Bende bana söylediği için bir tık kızdım daha yazmıyorum. Bazen hikayelerimi falan beğeniyor kendimi atınca yazmıyor yazsam cevap verir eminim. Sizce bir daha asla görüşmeyeuim mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 848 cevap paylaştı.
+1 yılEl fetişi olması illa cinselliğe işaret değildir. Sonuçta hepimiz ilk önce bir insanı görsel olarak beğeniyoruz. Eller de onun seni beğenmesinde bir etken.
02 Yorumla
Soran+1 yılŞöyle oldu ben oje sürüyordum atıcaktım atmadan şey dedi el fetişim var benim at. Sonra bende şaşırdım falan gülerek dalga geçermiş gibi sende de var mı dedi ben tabi sinirlendim küfür ettim. Yani bunu dalga konusu yapmasu aşıro terbiyesizce herkesin her şeyi olabilir ama telafuz etme stili her şeyi bozuyor
- +1 yıl
Gülmesi illa dalga geçtiği anlamına gelmez ki. Ben de çoğu şeye gülen, gülmeyi seven biriyimdir. Bunu dalga geçmek için yaptığım nadirdir, genelde hoşuma gittiği için gülerim. Tabii o ne şekilde yapmıştır bilemiyorum. Zaten küfür etmişsin, bu saatten sonra bir önemi kalmamış.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
7Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılYeni tanıdığı birine söylemesi hoş olmamış ama el fetişi bende de var kötü bir şey değil bu.
01 Yorumla
Soran+1 yılBen ona elimi atacaktım oje sürmüştüm goy goy yapıyoduk. Oda at el fetişim var dedi. Sonradan da dalgaya aldı sende de var mı falan diye. Bende sinirlendim küfür ettim bildiğin çünkü dalga geçermiş gibi sordu
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe s@laksiniz siz ya. Bir fetis bile korkutuyor sizi mk
01 Yorumla
Soran+1 yılNiye canım olayım şimdi? Korkmadım sadece yeni tanıdığı birine söylemesi saçmaaaa
Ne kadar cins insanlar var şaşırıyorum 😂
04 Yorumla
Soran+1 yılBana mı dediniz çocuğa mı anlamadım
Soran+1 yılBen garip olduğunu düşündüğüm için sordum ve genelde erkekler normal diyor neresi normal anlamıyorum
+1 yılHerkesin vardir bi fetisii yani normal
02 Yorumla
Soran+1 yılBenim yok niye herkesin vardır? Genelleme aşırı yanliş
- +1 yıl
Sevdigi vardir yanii genelde erkeklerinn
Kötu bisey değilde öylede denmez ak
05 Yorumla
Soran+1 yılŞöyle oldu ben oje sürüyordum atıcaktım atmadan şey dedi el fetişim var benim at. Sonra bende şaşırdım falan gülerek dalga geçermiş gibi sende de var mı dedi ben tabi sinirlendim küfür ettim
Soran+1 yılŞimdi hala storyleri mi beğeniyot yüzsüzce sonra şey dedi şaka yaptım anlamıyorsun vs vs
Soran+1 yılYa zaten ojeyi ben masumane atacaktım baksın diye dkkfellcle sonradan anladım demeseydim sonradan öğrencektim demekki sjdkskflw
Öylelerinden uzak dur
00 Yorumla
+1 yıliyi yine ayak değil el olabilir
00 YorumlaEl fetişi kötü bir şey değil ki, bence devam et
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi