bu doğru bişey değil ama şimdi ben olsam'da zina yapmayı kafaya koyduysam bu yolu tercih ederdim. o durumda bari nikahın geçerli olsun 2 kadın şahit olsun ya da arkadaşın 2 erkek getirsin. aslında nikahı kıyan kişide şahit olabilir başka kişi yoksa..
02 Yorumla
Soran+1 yılevet yoksa diğer türlü daha kotu olacak zinaya gidecek. dini nikah yapıp, ailelerimize falan söyleriz onlar bilir sadece
- +1 yıl
ama bu yol sana başka sorunlar açar. eğer o erkek seni boşamazsa sen bir daha evlemezsin. eğer dini nikahı yok sayıp evlenirsen daha büyük günaha girersin. erkek evlenir onun için sorun yok. yani bu işi aile'den gizli yapmak ilerde büyük sorunlar açar ha belki bu dünyada açmaz ama öbür dünya'da seni kocasını aldatmış bir zinakar kadın yapar. sen istediğin kadar tekrar nikah kıy evlen bu riski göze alabiliyorsan sen bilirsin..
En İyi Cevaplar
Nikahın manası duyurmaktır. Resmi nikah kıysanızda aynı durum geçerli. Yani biz evliyiz diye her iki aileye de duyurmak demektir nikah. Ailelerin haberi yoksa bu nikah caiz olmaz. İşlenen günah aynı olur.
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılKanka söylenecek çok şey var ama şukadarını söyleyebilirim ki, cinsellik anında dini devre dışı bırakın. Eğer oraya din eklediğiniz vakit o cinsellikten zerre kadar keyif alamazsın.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Olmaz. Evliliği herkesin duyması lazım. Etrafınıza duyurmamız lazım yani
14 Yorumla
Soran+1 yılDini nikahlı olduğumuzu bilsinler ama resmi nikah olmasa olur mu, 25 yaşına gelene kadar düşünmüyoruz, okuyoruz halen daha zaten.
Soran+1 yılaslında hiç istemiyorum utanıyorum sanırım ama diğer türlü gizli saklı nikah kabul olmaz demiş bi kaç kişi o yüzden, söyleriz.
+1 yılYav 19 yaş nedir daha. Gencsiniz hayatınızı yaşayın. Cinsellik için evlenmeyin. Cinsellik bir zamandan sonra gözünüze çok basit gelecek.
02 Yorumla
Soran+1 yılevlenmek istiyoruz zaten. sadece resmi nikah yapmayacağız 24,25 yasına kadar. evlenmek için henüz küçük olduğumuzu düşünüyorum ama o zamana kadar da asla dayanamayız. 7 yıl ne demek.
- +1 yıl
Ben dayandım sizde dayanirsiniz.
Nikah bir ilandır aslında. O nedenle gizli nikah diye bir şey olamaz. Evliliği öne alın madem böyle durumlarınız var.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 882 cevap paylaştı. Benim bildiğim artık resmi nikah olmadan dini nikah kiymiyorlar
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet öyle bi şey de var
- Cinsel Yaşam konusunda 848 cevap paylaştı.
+1 yılÇok s*laksınız. Yap yap sonra da zırla lütfen.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılolur, biz de öyle yaptık şu an sevgilimle o da 20 yaşında, ilk sevişmemizi ilişkimizi de geçen ay sonunda yaşadık
00 Yorumla
+1 yılasla olmaz, aksine daha büyük günaha girersin , nikah evlendiğini ilan etmektir, sizin haraminiza kılıf degil
02 Yorumla
Soran+1 yılevlenmek istiyoruz zaten? sadece resmi nikah yapmayacağız 24,25 yasına kadar. evlenmek için henüz küçük olduğumuzu düşünüyorum ama o zamana kadar da asla dayanamayız. 7 yıl ne demek
- +1 yıl
öyle bir şey yok, adam gibi evlenin
Gizli Üye(30-35)+1 yılo anan baban böyle bir hareketle haklarını helal ederler mi acab yazık yazık kızlarının düştüğü hallere bak
04 Yorumla
Soran+1 yılevlenmeyi düşünmek mi, yazık?
Cevap sahibi+1 yılAilen asla böyle birşeye izin vermez söyle bakalım biz evlenmeyecez ama dini nikah kıyıp ilişkiye girecez?
Soran+1 yılannem de ayni şekilde yaşamış gençliğinde, neden izin vermesin yanlış bir şey de yok aslında. 19 yaş resmiyette evlenmek için bence çok erken. birbirimizi seviyoruz güzel bi ilişkimiz var ama illaki cinselliğe gidiyor konu, ister istemez. günaha da girmek istemiyorum. Bu yüzden de dini nikah kıyalım diye düşündük. kötü bir şey yok ki bunda. yaşımız 25,26 olduğu zamanda resmi nikah kıyıp ev falan kurup, düğün vs olur zaten
Cevap sahibi+1 yılsence bu dini nikah kabul olacağınımı sanıyorsunuz
- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
+1 yılDini nikâh diye bir şey yok.
011 Yorumla
Soran+1 yılyani kişinin inancına göre değişir.
- +1 yıl
Bunun inançla alakası yok
Soran+1 yılabi müslüman değilsen, zaten senin için böyle bir şey yok, ben kendi inancım için konuşuyorum. gerisi beni ilgilendirmez.
- +1 yıl
Bak sana şu şekilde ifade edeyim. Dinlere göre adem ve havva'dan geliyoruz değil mi?
Sadece ikisi varken kim onların dini nikâhını kıydı?
Soran+1 yılAllah onları zaten birbirlerinin helali olarak dünyaya yolladı
- +1 yıl
Demek ki dini nikâh olmasa da olur
- +1 yıl
Bir soru, adem ve havva'dan geliyoruz değil mi, çocukları nasıl çoğaldı?
Soran+1 yılhttps://sorularlaislamiyet.com/node/4711 burada yazıyor
- +1 yıl
Ben senin görüşünü öğrenmek istiyorum
Soran+1 yılİkiz kardeşler çaprazlama vs ilişkiye girdi diyor ama açıkçası ben buna inanmıyorum. Bence hz adem ve hz havva'nın çocukları olduğu dönemde, Allah aynı zamanda başka insanlar da yaratıp dünyaya gönderdi. Öyle öyle insanlık çoğaldı
- +1 yıl
O zaman ensest ilişki genlerimizde var, o şekilde olmuşsa
Ailenden olur al bence
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAilenin onayı bilgisi olmadan olmaz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 729 cevap paylaştı.
+1 yılEvlenin o zaman mk
00 Yorumla
+1 yılOlur
03 Yorumla- +1 yıl
Herkes duymali
Soran+1 yılDini nikahlı olduğumuzu bilsinler ama resmi nikah olmasa olur mu, 25 yaşına gelene kadar düşünmüyoruz, okuyoruz halen daha zaten.
- +1 yıl
Onda sorun olmaz ama dini nikahı herkes duymali çevren yani
Gizli Üye(30-35)+1 yılTesettürlü musun
03 Yorumla
Soran+1 yılhayır
Cevap sahibi+1 yılNe okuyon
Soran+1 yılsosyoloji
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam