Arkadaşlar ben erkeklerden bıktım ve hiç sevmiyorum. Asla aşk sevgi duymuyorum onlara karşı. Hayatımın ilişkisi aşkını romantizmini sexini tamamen bir kadınla yaşayacağıma inanıyorum ama işte kafamdaki gibi bir kadın karşıma çıkmıyor. Daha doğrusu benle flört eden de çıkmıyor. Çıkanları ben beğenmedim. Biri var aşık olduğum mesela ama ona açılmaya korkuyorum.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 487 cevap paylaştı. Biri varsa aşık olduğun bence açılmayı bir dene konuş hafiften dokun belli et ona seksi giyin o da karşılık verecektir umarım eğer niyeti varsa
06 Yorumla
Soran+1 yılŞöyle o başka şehirde ve biz hep telefondan konuşuyoruz. Ondan öyle şansım yok. Mesajlaşıyoruz evet ama mesajda belli etmek de zor ama bence anlıyordur ara ara ona olan ilgimi. Onda ufaktan yapıyor bi şeyler ama tam net bi şey olmuyor.
Soran+1 yılDaha önce yakın kız arkadaşlarımda bana öyle sarkanlar oldu. Hani dokunan yakınlaşan eden ama ben rahatsız oldum kötü hissettim ondan uzaklaşıp reddettim.
Soran+1 yılBen atamam nude sevmem.
Soran+1 yılBu arada bence o da benden hoşlanıyor. Ama işte ikimiz de o tarz bi adım atmıyoruz çekiniyoruz. Ben de o konularda çekingenimdir. Bu arada bi kız arkadaşım daha vardı ona dedim kız direk okey dedi ve nude tarzı attı ama hoşuma gitmedi ya. Öyle arzulamadım. Kız çirkin olduğundan değil de hani o gözle bakmıyorum. Bu arada exlerimi veya önceki yattığım erkeklere baksan hepsi acayip çirkinlik abidesi. Onları da fotolarda asla arzulamıyordum ama işte tensel duygusal bi şeyler yaşayınca insanın gözü kararıyor ya. Öyle olmuştu.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
2Cevap
Bu sonradan olunacak bir durum değil ki doğuştan geldiğini düşünüyorum
09 Yorumla
Soran+1 yılTamam zaten hep kadınlara aşık oldum ben
Soran+1 yılEvet öyle. Umarım bulurum. Bi kız var sevip aşık olduğum ama işte keşke onla olsa.
Soran+1 yılBilmiyorum yani bahsettiğime göre erkeklerle ilişkisi oldu be flört ediyor. Hiç kız söylemedi. Ama homofobik olmadığını biliyorum.
Soran+1 yılİşte keşke benle denese de uyumlu olsak ilişki de yaşarız. Çünkü o da ben de birileriyle flört ediyoruz erkek ama asla mutlu olmuyoruz. Kısa sürüyor hep.
Soran+1 yılcanım mısın lezim demedim. Kendime bi isim koymuyorum. Erkeklerle ilişkilerim oldu kadınlarla olmadı ama kadınlarla olsa daha mutlu olurun ondan kadınla olsun istiyorum diyorum. Erkekler mal geliyor bana.
+1 yılLezbiyenligini yeni keşfediyor olabilirsin sakın ol insanın kabullenmesi zaman alır
00 Yorumlasenin ılık olmanda bizim suçumuz ne mk
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKız arkilerim var tanıstırayımmı senı 😂😂😂
02 Yorumla
Soran+1 yılTamam tanıştır
Cevap sahibi+1 yılAma bak aranıza girebilirim arada ona gore 😀😀
Gizli Üye(18-24)+1 yılBen de
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıltürkiyede çok zor
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz