Eşimin hep tiktok Instagram gibi hesaplarını stolkladigimda bazı kızları takip ediyor böyle popousu falan güzel olanlar vs popo fetişimi var ne Ben bu şeylerden rahatsız oluyorum ben söyledikten sonra takipi geri çekiyor ama ben soyleyince benim için anlamı kalmıyor artık çekmiş mi çekmemiş mi vs Onu nasıl kıskandırabilirim ben de kaslı erkeklere takip attım habire yanında videolarını izlicem başka ne önerirsiniz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılyani bana sorarsan senden fazla memnun olmadığı için bakıyordur ! sen bakarsan ve izlersen de rahatsız olur büyük ihtimalle fakat kavga çıkar konu uzar ! yapmak istiyorsan yap sonuçlarına sen katlanacaksın 😉
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Onları takip etmek yerine o fotoğrafları çeken hayatını bir dönem böyle kazanan biri oldum. Babamın çekimlerini ilk hatırladığım zaman 5 yaşında falandım. Kadınların bu triplerini de anlamıyorum.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
8Cevap
+1 yılOturup medenice konuşmak varken kişisel hırslarınız ile ilişkiyi uçuruma sürüklüyorsunuz resmen. "O yapıyorsa bende yaparım" düşüncesi yapıcılıktan çok yıkıcılık getirir. Çünkü ilişki emek ve fekakârlık gerektirir. Dizginleri bir yerde kontrol eden olmalı bu sebeple izlenen yollar kanaatimce yanlış.
13 Yorumla
Soran+1 yılo kadar konuştum ki vallaha insan 7 sinde neyse 70 inde odur kendimi çok kötü hissediyorum artık ben de o da benim hissettiklerimi hissetsin istiyorum
- +1 yıl
Daha iyi bir şekilde anlıyorum. Kocanız muhtemelen çok anlayışlı biri değil. Konuşmayı tercih ettiğinize ve işe yaramadığına göre; Bir musibet bin nasihatten yeğdir diye boşuna söylememişler.. Başına gelsin ki anlasın 👍
Soran+1 yılNeden diye soruyorum bana bilmiyorum diye cevap veriyor.. şöyle söylim diyelim hırsızlık yaptın nedeni paran olmadigi içindir ya da adam öldürdün onlar bile neden söyluyor saçma sapaan ama bu neden söyleyemiyor bu durum beni sinir ediyor
Ne saçma canım muhabbetler bunlar ya. Işiniz gücünüz yokmu oturup birbirinizi kıskandırıyosunuz. Sevin sevişin vaktinizi güzel değerlendirin ne bayıksınız ya
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSizde eşinizin arzuladığı kadinlar gibi olun eminim ilişkinize zevk katacaktır. Sosyal yaşamda da seviyorsanız kendi isteğinize göre dekolte mini giyim tarzı hafif de olsa hoş olacaktır
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYani onu kıskandıracam diye sakın o hatayı yapma derim al karşına konuş adamla
00 Yorumla
+1 yılonun yerine sporla guzel popo yapsan?
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 390 cevap paylaştı.
+1 yılKıskandıracağına ilgilen biraz
02 Yorumla
Soran+1 yılo benle ilgilensin hep kadın ilgilenmek zorunda değil!
- +1 yıl
maalesef bu konuda hep kadın olmak zorunda
Evliliğiniz bitmiş geçmiş olsun
00 Yorumla
+1 yılOlabilir dusundugun gibi yap
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılIyi değilsiniz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenden popo yap dar tayt giy. Oyle takil
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Seksi kadınları takip eden eşi kıskandırmak için ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat