+1 yılKızı uzun süredir tanıyorsan evlenince yüzü bile değişiyor gerçekten bir güzellik geliyor bir kadınsılık geliyor anlıyorsun. Diğer türlü bakire olmayanla ilişkiye girsen de kanayabilir bakire olup kanaması olmayadabilir anlaman imkansız.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılEnayi değilsen anlarsın belli eder kendini tamir görmüş mu hemen anlaşılır geniş olur kan gelmez görüntü de bozulma olur olurda olur sorunları bitmez Ahmetle mehmetle yatmak kolay değil dağılmıştır anlayacağın dikiş tutmaz daha
1145 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAnlayamazsın diyenler hayatında amck görmemiş belliki
Soran+1 yılÇok samimi hareketleri var ya işveli insan şüpheleniyor
Cevap sahibi+1 yılHer şeyiyle anlarsın yeter ki slak olma AIDS hastası follos çok malum devirin hali ortada dikiş görmüş hemen ele verir ilk baştan zaten kan gelmez ve daracık değildir ordan bile hemen başlarsın anlamaya sonra görüntü vs devamı gelir kısaca bakire olmayan kadın çok saf enayi keriz düşüremediği sürece yedirmez kolay kolay kendini
Soran+1 yılDüzgün kız yok ya piyasada yalan söyleyen çok
Cevap sahibi+1 yılAnlaşılan birisi sana kendini gagalamaya çalışıyo uyanık ol
Cevap sahibi+1 yılYok tabi şimdikiler herhaltı yiyor sonra bakireym diyo nmuslu moduna bürünüyo
Soran+1 yılÖpüşüyorlar barda gece kulübünde ne yapıyorlar belli degil
Cevap sahibi+1 yılSadece bar olsa keşke bu sitede bile dolu var
Soran+1 yılYa ne söyleseler kendileri hakkında tersi çıkıyor
Soran+1 yılİnsan destekli konusur eğlence düşkünü para düşkünü tembel. cogu
Cevap sahibi+1 yılÇoğu kşarlığa meyilli zaten
Cevap sahibi+1 yılPara için babalarının şerefini bile satıyorlar beğeni için bilmem ne için say say uzar
Soran+1 yılKendilerini ahlak timsali çalışkan olarak Pazarlıyorlar ya ayar oluyorum
Cevap sahibi+1 yılOo neler neler yapıyorlar okul okumaya diye gidip babası yaşında adamlarla bile görüşüyorlar
Soran+1 yılYa bir kiz var parayı nereden buluyor anlamiyorum hep geziyor çalışmıyor da
Cevap sahibi+1 yıltamam işte o morukları yoldan çıkarıp onlardan çorluyolar
Soran+1 yılMidesizlik ya
Cevap sahibi+1 yılOnlar para için herseyi yapar Bos yere follos Aids srtükler demiyoruz sonrada sağda solda nmuslu ayağında takılıyorlar tarihleri geçince yüzlerine tüküren olmuyo
Soran+1 yılİsinde gücünde efendi birini arıyorlar bir de
Cevap sahibi+1 yılBulurlar bu devirde 3, ün birini arasın dursunlar
Soran+1 yılEnayi çok nasıl olsa
Cevap sahibi+1 yılBu zamanda zor çıkar uyandılar
Soran+1 yılNapacagiz bilmiyorum ya
Cevap sahibi+1 yılTürkmenistan taraflarına açıl oranın kızları tmiz nmuslu genelde bir çok arkadaş ordan evlendi diğer Türk devletlerin de bize göre baya iyiler Türkiye de artık evlilikler değer kaybetti böyle giderse bir kac yıla tarih olacak
Soran+1 yılNamusu bacak arasında aramayacagiz da nerede arayacagiz bırak bu kafayı hem ben bakırim sadece bacak arasında değil namus
Soran+1 yılSırf bakirelige bakıyorum diye bir şey olmaz merak etme
Cevap sahibi+1 yılKanka kaldırayım mı şu patlk lastiğin yorumunu gelip atıp tutmuş yine diğer patlklar gibi bahaneleri sıralamış herkesi babası sanıyo herhalde
Soran+1 yılKonuşsun boş ver sanıyor ki biz sadece bacak arasında arıyoruz namusu duyar kasmis aklınca
Cevap sahibi+1 yılKnka aklı sıra kendi yediği nanenin üstünü kapatmaya çalışıyor nmus bacak arasında tabiki bacak arasında olmasa niye hastane köşelerine bacak aralarına dikiş attırmaya gidiyorlar
Cevap sahibi+1 yılAşağıda yorumunu gördüm bunun bkireleri kıskanmış kaldıysa tabi neyse bkireler seni bilmem ne yapar demiş ordan bile anla bunun ne ayak olduğunu
Soran+1 yılYahu sadece bacak arasında değil ki onu anlamiyir işine gelince başka yere çekiyor gerçekte bu kadar dürüst olabiliyor mu bakirelik konusunda kim bilir hani ahlak timsali ya
Cevap sahibi+1 yılYedin o pisliği arkasında dur gelipte burada nmussuzlu normallestirmeye çalışma yoksa erkek kardeşine de senin gibisi denk gelir
Soran+1 yılTakıldıgin şeye bak isteğimiz sekilde soru sorarız isteğimiz sekilde yorum yapariz sana ne ya bir de utanmadan korkak demiş
Soran+1 yılİnsanların tercihine saygı duy beğenmiyorsan bile senin derdin kendin gibileri aklamak yemezler
Cevap sahibi+1 yılGerçekler acıdır anam şimdi gelip te burada masum lu oynama cehennem de yerin hazır zaten sen sanıyon bu hiç yaşlanmayacam bu dünya bana kalacak sanıyon bekle sen 10 km uzaktan anladım senin yaramaz birisi olduğunu 2 konuşman verdi ele ahlaksızlık yapan sana göre modern yapmayan cahil
Soran+1 yılBiz bakirelige bakıyoruz bizim bu tercihimiz senin gibi düşünmüyoruz diye bizi aşağılıyorsun
Cevap sahibi+1 yılÇünkü herkes bunlar gibi ahlaksız olsun istiyorlar
Cevap sahibi+1 yılBirde utanmadan yaptıkları ahlaksızlığı normalleştirmeye çalışmaları yokmu bu Avrupa tohumlarının lafa gelince nmuslu Türk kızları
Soran+1 yılYahu konu şeriata nereden geldi emin ol biz seriatcu değiliz türk kültüründe evlilik öncesi cinsellik yok siz yanlış anlamışsiniz
Cevap sahibi+1 yılAhmetle mehmetle olurken iğrenç değilsiniz biz niye böylesiniz diyince iğrenç oluyoruz deme be
Soran+1 yılDiyecek bir şeyin yok ki ancak camur atıyorsun haksizsin
Cevap sahibi+1 yılBunlar böyle reis hep üstte çıkmaya çalışırlar üstünü kapatmak için elinden geleni yaparlar yedikleri hurmalara bir bahane de bulurlar yok bisiklet den düştüm yok sarhoştum yok şu yok bu yok çok seviyordum bunlar sevgiyi farklı algılamış nikahsız yatağa girmeye sevgi diyorlar sonra tekmeyi yiyince motoran oluyorlar
Soran+1 yılSende de ancak laf var cahil de geç altını doldurma bossun
Cevap sahibi+1 yılBunu bir sorusunu gördüm erkek arkadaşımın kıllarını yatarken alacağım demiş soruda ne beklersin böyle tipten
Soran+1 yılyolun yolcusu işte diyecek bir şey yok
Cevap sahibi+1 yılAhmetin koynunda bize nmus dersi veriyo şu edepsize bak köşeye sıkışınca da aileyi sokuyo devreye
Soran+1 yılYa tamam konuşma konuştukça batıyorsun evlilik dışı ilişkiyi savunuyorsun bilmem farkında misin
Soran+1 yılEngeli basiyorum yorumunu da sileceğim hakaret tehditt başka bir halt bildiğin yok istediğin yere de şikayet et setinde degil
Cevap sahibi+1 yıl😀😀
Cevap sahibi+1 yılBöyle ahlaksızı zina yapanı adliye kapısından kovarlar
Cevap sahibi+1 yılKanka şunun sorusuna gir bak sayfasına sevgilisiyle kucak kucağa yattığını ilan etmiş
Soran+1 yılDaha fazla tahammül edemedim biraz baktim
Cevap sahibi+1 yılBenim bile miğdem bulandı gelmiş burada zinayı normallestirmeye çalışıyor edepsiz inşallah bacısı yoktur bu ahlaksızn
Soran+1 yılBacısı olsa ne fark eder ki rezil
Cevap sahibi+1 yılKötü örnek olur yoldan çıkarır böylelerin den hersey beklenir evlilik dışı ilişkiyi savunuyor burada
Soran+1 yılAman bos ver bunu tartışmaya değmez
Soran+1 yılŞunun yorumunu sil ya
Cevap sahibi+1 yılBunlar her erkeği gvat sandı herhalde bizim gibi delikanlılara denk gelmemiş gelince de felekleri şaşıyor sandıki gvatlar gibi midesiz önüne gelene yürüyecez
Cevap sahibi+1 yılAhlaksızlığını yüzüne vurduk diye kadın düşmanı mı olduk masama bile yaklastırmam seni masama masama herkes görsün şu edepsiz burada gelmiş nikahsız yatmayı övüyo Allah bilir sayısı kaç oldu
Soran+1 yılCevap verme şuna ya
Cevap sahibi+1 yılKanka şu midesiz mikrobu ben masama bile yaklastırmam sıf soruya görüşe gelip nmussuzluğu normalleştirmeye çalıştığı için atar yaptım madem nmussuzluk bu kadar hoşuna gidiyo git Avrupa tam sana göre çöp yuvası yapma Türkiye yi
Soran+1 yılTek vasfı biriyle yatmak ne beklersin ki
Cevap sahibi+1 yılAvrupa dolüü burası Türkiye unutma seriat ne alaka bizim kültürde nmussuzluğa yer yok Karadenizli gibi konuşuyon seni nasıl barındırıyorlar Karadeniz de Karadenizliler mert olurdu
Soran+1 yılYa satasmaya gelmiş yazma suna
Cevap sahibi+1 yılDaha cevap yok şu ahlaksıza kanka gördün mü canım ülkemin kadınları ne hale gelmiş
Soran+1 yılÇoğu böyle soylemese de
Cevap sahibi+1 yılÜlkeyi çöplüğe çevirdiler onun bunun çocuğuna ahlaksızlığı aşıladılar bu edepsizler
Soran+1 yılBoş işte boş tenekeden çok ses çıkar demişler
Cevap sahibi+1 yılKac tane bebeyi yoldan çıkarıp zinaya yonlendirdiler yoldan çıkardılar ben bunlara sahitim
Soran+1 yılNasıl kudurdu ama
Cevap sahibi+1 yılFazla laf kalabalığı yapma hadi hadi
Cevap sahibi+1 yılSende hiç delirecek göz var mı sen şeytana papucu ters giydirirsin
Cevap sahibi+1 yılBuraya gelip ahlaksızlığı öven birisinden hersey beklenir şeytan bile başa çıkamaz onla anca Allah çıkar zamanı geldiğinde
Cevap sahibi+1 yılAman aman ben almayayım kalsın sonra bende mazallah yolumu şaşırırım
Cevap sahibi+1 yılTamam günahların senin boynuna hesabını sen vereceksin o beni alakadar etmez benim ayar olduğum konu yaptığın ahlaksızlığı normalleştirmen yoksa senden banane gün gelecek yaptığın yanlışın hesabını sen dökeceksin ben değil orada ya da burada dökeceksin burası Türkiye Cumhuriyeti bu ülkede etnik ahlaki değerler var sen bugün bu ülkede Avrupalı gibi yaşarsan Türk kimliği taşıyıp ben sana o zaman istediğim gibi konuşurum bende ülke vatandaşıyım Türkiye vatandaşıyım kötü örnek olamazsın başkasına o kadar sen bunca lafa söze rağmen halen dalaşa girmeye mi çalışıyon
Cevap sahibi+1 yılYorulmadın mı arka arkaya kin kusarken 😀
Cevap sahibi+1 yılInsan da biraz sabır olur sürekli hakaret bıkmadın mı çok merak ediyom
Cevap sahibi+1 yılIlla bulasacaksın duramayacaksın gördüğüm kadarıyla
- +1 yıl
Oha 3. Dünya Savaşı çıkmış burada fkkckvk
- +1 yıl
Sen kendi dinine, kültürüne uyuyor musun?
- +1 yıl
Ben kendi insanı ahlakımı biliyorum. Birinin dinine uymak zorunda değilim ki hiçbir dini kendime uygun görmüyorum. Ama hepsine saygı duyuyorum.
Bu ikisinin tartıştığı konu ise kızlık. Kızları ilgilendiren hatta herkesin şahsını ilgilendiren konu hakkında toplum adına konuşmaları etik değil. Bunu tartışma meselese yapabiliyorlarsa ben onların dinine, ahlakına asla saygı duymam. Insan önce kendine bakmalı. Madem müslumansin muslumanlığını bil iftiradan dedikodudan uzak ol. - +1 yıl
Herkes birbirine saygılı olmak zorunda. Bakir erkekin bakir kız istemesi kadar doğal bişey yok.
- +1 yıl
Boş tartışma
- +1 yıl
Ne alaka ergen misin? Ne canısı? Sanırım dedikleri zoruna gitti o yüzden sağa sola çatıyon. Adam soru sormuş onu tartışıyorlar ama yaran olan yere parmak basmışlar ki gocunuyon.
- +1 yıl
Uğraşamayınca engel atmış ergen 😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
+1 yılAnlayamazsın dostum
12 Yorumla
Soran+1 yılSormak şart yani
- +1 yıl
Evet dürüstse doğru cevabı alırsın
- Cinsel Yaşam konusunda 392 cevap paylaştı.
+1 yılAnlayamazsın.
18 Yorumla
Soran+1 yılSorulmaz ki
- +1 yıl
Sorarsın bakireyim diyorsa bakiredir değilim derse değildir. Bir başka türlü anlayamazsın.
- +1 yıl
Bakire olmayan kadınların uydurması anlayamazsın
- +1 yıl
Bakire olmayan kadınların uydurması anlayamazsın kelimesi
- +1 yıl
@1ACIMASIZBİRİ bakireyim “HER ANLAMDA” ama anlayamazsınız diyorum. Bekaret zarı gitmiş olsa bile diktirdiyse yine anlayamazsınız. Kadının öpüşmediğinden, oral seks, anal seks, sanal seks yapmadığından, senden önceki erkekle sevişip elle kendini tatmin ettirmediğinden emin olamazsın.
- +1 yıl
Bu söylediğin kör topal ya da ağır saf keriz için geçerli sen erkekleri tanımamışsın daha belliki 🙂
- +1 yıl
Ben senin bakire olduğuna inanmıyom kendini kandırma 🙂
- +1 yıl
@1ACIMASIZBİRİ ister inan ister inanma. Benim bekaret durumumun erkeklerle pek bir ilgisi yok. Erkekler için bakire değilim ben. Erkekleri doğrudan tanımadım bu doğru. Ama bakire olmasaydım da bir erkeğe asla sırf benle evlensin diye de bakire ayağı yapmazdım. Zaten kalmadı artık böyle şeyler. Toplum değişti. Kadınlar için de önemli değil. Evlenmezse evlenmesin adam mı yok mottosunda hepsi.
+1 yılDışarıdan anlayamazsın
13 Yorumla
Soran+1 yılPeki nasıl anlayacagiz
- +1 yıl
Sevgilin vs mi?
Soran+1 yılYok değil
İlişki yaşamadan anlayamazsn tabi kendi soylemezse
10 Yorumlaİçine girerek
21 Yorumla
Soran+1 yılMümkün değil ya
+1 yılYürüyüşünden
11 Yorumla
Soran+1 yılHerkes yürüyüş Demis yürüyüş nasıl oluyor
yürüyüşünden
11 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yürüyüş
Gizli Üye(25-29)+1 yıl* genişliğinden
41 Yorumla
Soran+1 yılOraya kadar bakamam
Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. İçine almak için acele eder
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAnlarsin
27 Yorumla
Soran+1 yılNasil
Cevap sahibi+1 yılBakaram
Soran+1 yılAnlamadim
Cevap sahibi+1 yılYuruyusunden
Soran+1 yılYürüyüşü nasıl oluyor
Cevap sahibi+1 yılHiç fark etmezin mi
Soran+1 yılFark etmedim
Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. varmış yöntemi...
12 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Sorarak
10 Yorumla
5 ayDıştan anlaşılmaz ve bence problem olmamalı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen bakir misin
15 Yorumla
Soran+1 yılEvet elime kız eli bile degmedi
Cevap sahibi+1 yılÖyleyse istemekte haklısın umarım bulursun
Soran+1 yılSağ ol
- +1 yıl
Umarım bulursun dediğine göre kendin bile biliyorsun bulunmayacağını demekki kadınların hepsi yatak görmüş nikah yokken gayri meşru 🙂
Cevap sahibi+1 yılNe alaka boş yapma
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne