İlişkimiz daha ciddi bir hale geliyor yavaş yavaş, hatta erkek arkadaşım hafiften evlilik teklifi sinyalleri veriyor. Her neyse konunun bununla pek alakası yok. Aile yemeğindeydik, erkek arkadaşım, ben, annem, babam, onun ailesi. Biz de babamla karşılıklı oturuyoruz babamla. Yanımda da erkek arkadaşım oturuyor. Tam o sırada da babam birşeyler anlatıyor karşımda. Birdenbire bacağımda dolaşan bir el hissettim. Okşuyor bacaklarımı. Altımda da etek var, bacaklarım çıplak. Çok da zevk aldım o an gerilimin ve yakalanma korkusunun verdiği heyecanla... Hayatım boyunca hiç o kadar gerilmedim, renk vermemeye de çalışıyorum. Sonra bu vajinama doğru getirdi elimi, oraları okşamaya, yoğurmaya falan başladı. Sağ salim atlattım o anı şükürler olsun. Başımı çevirsem insan var masada, bir de o kişiler ailelerimiz. Nasıl bir fantezi bu, doğru bir şey mi? Yani böyle açık alanda cins*l ilişki falan mı seviyor bu adam?
Cinsel Yaşam konusunda 418 cevap paylaştı. Bir de onların... Yapsaymış ramak kaldı desene aslında ne güzel bak sevgilim fantezi seviyor evlenince renkli bir yaşantınız olur... Başkalarının yanında seninle birlikte olması da ayrı bir fantezi yalnız bunu da belirteyim heyecanlı olur 😊
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılVay Anam Vayyyy Kızım bu Rezilliğin Daniskası Aile ve insanlar içinde bu Tarz ilişkilerin olması Bütün Aile Yapısını Bozar
Ailen Seni Yıllarca Büyütmüş Beslemiş Senin Her Halinden Sesinin Titreşiminden bile Neyin Ne Olduğunu Anlarlar
Hiç bir şey Olmasa Bile Kulaklarından Anlamıştır
Yazık Çok Yazık inanki00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 836 cevap paylaştı.
+1 yılOlur böyle ufak tefek oynaşmalar. Hoşuna da gitmiş işte. Bence bu bir sorudan çok bunu anlatma isteği. :)
04 Yorumla
Soran+1 yılBana pek doğru gelmedi o an zevk verse de. Bundan sonra tepkimi koymalı mıyım diye sordum ondan
- +1 yıl
Doğru gelmediyse müdahale edebilirdin. Mutfağa barak almaya gidebilirsin ne bileyim bundan kurtulmak için birçok şey vardı.
Soran+1 yılO anın verdiği panikle aklıma gelmedi, bir şey çaktırmamak için
- +1 yıl
Bence o andan keyif almaya bakmışsın ama sen bilirsin yine de :)
+1 yılNe güzel keşke müsait yere gidip bisiler yasasaydiniz ıslanmissin belliki Bende olsam bende yapardım aynısını 🙂
00 Yorumla
+1 yılNişanluyken çok yaptım yengesi bacıları annesi çok yakaladı benim ki hiç inmiyorduu kıpkırmızı oluyordum
00 YorumlaBu sapıklık değil sadece heyecan bazen yakalanma korkusu hazzı daha fazla tetikler erkek arkadasinda onu hem yaşamak hemde yaşatmak istemiş sadece
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılBende aileler tanışırken kızı köşeye çekip okşayıp öpmüştüm. Biraz macera arıyoruz sadece 😈
02 Yorumla
Soran+1 yılRezil olma ihtimali de var ama
- +1 yıl
Riskin verdiği haz bambaşka ama 😈
Gizli Üye(25-29)+1 yılSize destekvari bir hareket de olabilir, o anda karşılıklı heyecan isteği de, atlattıysanız nasıl olabileceği hakkında müzakere edebilirsiniz.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇocuk seni nasıl arzuladıysa sofrada dayanamadan el atmış
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılErkek arkadaşın sapık eğer soru trol değilse.
02 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka sapık ya?
- +1 yıl
Ailenin yanında yapma fantazisi olan birinin doğru düşünebildiğini sanmıyorum
1 yıl😲😲😯😯😯😯😲😲😯😯😮
00 YorumlaZevk aldinmi yüz ifaden nasıldı peki
00 Yorumla
+1 yılKız arkadaşıma ben de yapmıştım bunu
00 Yorumla
+1 yılsen zaten baştan çıkmıştın 😅
00 Yorumla
+1 yılAma yanlış birden olmasi
00 Yorumla
+1 yılSeninde hoşuna gitti mi ve islandinmi?
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama gerek yok böyle şeylere ya, yakalanırsak çok kötü rezillik
- +1 yıl
Hiç yüz ifaden değişmedi mi o anda?
Soran+1 yılElimden geldiğince belli etmemeye çalıştım ama umarım değişmemiştir
- +1 yıl
Çok mu islandiniz o anda? Kaç dk elledi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam