Gizli Üye(30-35)+1 yıl1.90 boyum var sevgilim nişanlanıp evleneceğim insan. Haftada bir iki kez seks de yapıyoruz ama penisim 13.5 öyle ahım şahım büyüklükte değil ama aşırı kalın ve biraz damarlı olduğu için partnerim hoş buluyor. Birde aleti iyi kullanıyorum. Boya takılmayın her şey boy değil bee. Ha olsa güzel olurdu ama çok sorun edilecek bi durum değil.
11 Yorumla
Soran+1 yılReis sen 1.90 boyla beni anlayamazsın çünkü artık her kız en az 1.85 boyunda erkek istiyor; 1.80'den aşağısını erkek yerine hatta insan yerine koymuyor. 1.75 boyla evde kalmam garanti oldu, genç yaşta şimdiden yani. Zaten penisim ortalama uzunlukta ama ince yani seninki kalınmış; sen her türlü şanslısın. Sana ve müstakbel eşine mutluluklar diliyorum.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılValla sana şöyle söyliyim ben 1.85 im penisimin büyük olduğunu üroloji doktoruna giderek farkettim daha önce hiç bir kızla ilişki yaşamadım ben kendimi hak ettirmem. Hak edilecek olan benim kız beni sevsin ben severim. Yoksa bu hayattan ot gibi geçer giderim
14 Yorumla
Soran+1 yılKanka ne diyon? Hiç mi kimseden hoşlanmadın? Bak şanslı adamsın; hayatını yaşasana!
Cevap sahibi+1 yılMal varlığı olarak zenginiz ailecek ve ailevi değerleri olan biriyim. Kenar dilberi kızla işim olmaz.
Soran+1 yılKenar dilberi mi dedim? Fakir mi dedim? Zengin/fakir fark etmeksizin artık her kız saydığım özelliklere sahip erkek istiyor. Sen yanlış anlamışsın.
Cevap sahibi+1 yılBak kardeşim ben bir kıza baktığımda onun ne mal olduğunu anlarım yarısı açık sağı solu giyinişinden gözüken kızlar talepli gibi görünüyor gözümde çünkü insan kendini sakınmayı bilmeli adam olan da yanında olan kız arkadaşını makul seviyede kapalı giyindirir. Ama görüyorum ki genişlik almış başını gitmiş adam kış günü dahi kız arkadaşını şortla gezdiriyor ne kadar açık giyiniyorsa hoşuna gidiyor bu değil ya valla bir gün sevilmeye değer bir şey bulursam ozaman bazı şeyler değişir.
Yok onun ski bunun ski büyük diye sevecek se zaten sevmesin. Hak eden gelir görür işleyişi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ya imrenme kardeşim sevgilim yok ki yinede yalnız takılıyoruz
17 Yorumla
Soran+1 yılŞu an yoksa illa ki olur
Soran+1 yılO zaman bir şeyler yanlış gidiyor veya sen beceremiyorsun.
Soran+1 yılSenin yerinde olsam şu an evliydim. 😅
Soran+1 yılSenin gibi olsaydım diyorum yani, sen kendi kıymetini bilmiyorsun çünkü.
+1 yılNormal bende güzel kızlara imrenirim bazen hayata 10 önde başlıyorlar
113 Yorumla
Soran+1 yılKızlarda o kadar sorun olmuyor ama artık bir erkek güzellik algılarına uymuyorsa o erkeği kimse sevmeyecek ve istemeyecek anlamına geliyor.
- +1 yıl
Niye her konuştuğum erkek kendini bu konuda daha bir dayanılmaz görüyor? Sonuçta biz kızlarda insanız ve biz sizden daha duygusal ve daha çok kafaya takan insnalarız bunun kızlarda böyle erkeklerde böyle denecek bir tarafı yok her iki taraf için de Zor birini birinden üstünü yapmayı bırakalım lütfen
Soran+1 yılHaklısın her iki cinsiyet için de zor ama kabul etmek gerekiyor ki erkeklere daha zor.
- +1 yıl
Sizin gibi insanlarla daha fazla muhattap olmayacağım aynen tabi en çok acıyı çeken sizsiniz iyi günler
Soran+1 yılÖyle demedim
Soran+1 yılKusura bakma
- +1 yıl
Bakın ben olabildiğince tarafsız ve mantıklı yaklaşmaya çalışıyorum burada kızların durumları daha zor demiyorum ama bana göre erkek için de kız için de güzellik algısı yüzünden psikolojisi çökmüş aynaya bakamayan insanlar tanıdım kızlar tabi sen erkek olduğun için kızların hissettiğini bilemezsin bilmiyorsun kendi hissettiğini daha kötü gibi geliyor ama sen ne hissediyorsan bunu herhangi bir insanda hissedebilir
- +1 yıl
@gece_gibi_ hocam devir değişti arkadaş doğru söylüyor. Erkeğin boyu tipi parası yoksa kızlar bakmıyor. Her çirkin kızın bile talibi olabiliyor ama erkek o günün şartlarına uymuyorsa yalnız kalıyor.
Soran+1 yılBenim gibi erkek/kız bir sürü var, biliyorum zaten ama ben erkek olarak kendi yaşadıklarımı; daha doğrusu güzellik algılarına uymadığımdan dolayı yaşayamayacaklarımı belirttim. En büyük hayalim mutlu ve huzurlu yuva ama imkansız.
- +1 yıl
Mustafa kardeşim ne yazık ki bu konuda haklısın aslında biz kızların biraz burnu havada daha doğrusu çoğunun genel olarak boy tip paraya odaklanmışlar ama inanın bana her ne kadar denk gelemesenizde karaktere paraya sadece sevgiye önem veren kızlar var evet biliyorum çok az denk gelmek mesele ben bekleyin edin demiyorum ama nasip kısmet gelebilir yani öylesi size neden olmasın
Soran+1 yılBende bunu anlatmaya çalıştım ama senden azar yedim resmen sksşsş
- +1 yıl
Yok be olabildiğince kibar olmaya çalıştım djkdsjd
Soran+1 yılXmxlxşxç
Gizli Üye(18-24)+1 yılKnk anne babana küfret bence genetikle alakalı bu. "Ulan beni yapan gün penisin kırılsaydı ya" JJDJDJFKFKMFMFMFMF
11 Yorumla
Soran+1 yılOnlar yüzünden hayatım başlamadan bitti zaten kddldl
+1 yılKanka 1.95 boyum var bugüne kadar elime kız eli değmedi niye imreniyon?
11 Yorumla
Soran+1 yılOnu sana sormak lazım.
Gizli Üye(18-24)+1 yılBoy pos yok sadece penisim büyük olmuyor bazen
14 Yorumla
Soran+1 yılAga illa ki olur, bende sadece o olsa da razıyım. Kısa değilim ama kızlar en az 1.85'lik erkek istiyor; 1.80'den aşağısını erkek yerine hatta insan yerine koymuyor. Ben 1.75 boyundayım, kızlar bu boya bile kısa diyorlar.
Cevap sahibi+1 yılInsan yerine koymayanlar 1.50 yer cucesi cok da takma
Soran+1 yılYok uzunu kısası farketmiyor, artık her kız öyle ki zaten günümüz Türk kızlarının da boyu hep uzun.
Cevap sahibi+1 yılYok knk ya aldanma onlara bırak egoist delileri
+1 yılBoyun kaç ki
114 Yorumla
Soran+1 yıl1.75, kısa değilim yani bir erkek olarak boyum normal ama artık kızların çoğu en az 1.85 boyunda erkek istiyor; 1.80'den aşağısını erkek yerine hatta insan yerine koymuyor. Hani "bu boy benim kriterime göre kısa" deseler sorun yok ama direkt kısa diyorlar. Bu da üzücü ve kırıcı.
- +1 yıl
Eger sana asik bi kadin varsa emin ol hic bunlar gözüne gelmeyecek. Asik olacağım insan hayalimde uzun boylu kara kaqli kara gozlu kasli falan filan böyle bir tipti. Ama asik olduğum kisi1. 72 boyunda sarışın mavi gözlü birisi. Ama bunlar hic umrumda değil. Ayrıca bana herseyi o kadar güzel geliyor ki gözüme bile gelmiyor. Böyle bir şey düşünmedim bile. El hasil sana asik olan kadin senin dış görünüşüne değil senin ruhuna asik olucak. O yüzden üzülme. Kendini sev
Soran+1 yılYok vallaha sevemiyorum çünkü sevilecek yanım yok 😅 artık kimse dışını beğenmediği kişinin içini merak etmiyor; onu sevmiyor ve ona aşık olmuyor. Boy dışında tipsizim ve başka sorunlar da var yani birinin beni sevmesi imkansız gibi bir şey ama yine de teşekkür ederim. Size de her zaman mutlu ve huzurlu olacak şekilde güzel bir hayat diliyorum ☺️
- +1 yıl
Umarım sevdiğim kişiden bende ayrılmak zorunda kaldım ama şunu unutmayın siz kendinizi sevmezseniz kimse sizi sevmez bu bir gerçek. Sağlıklı günler dilerim... 🤗
Soran+1 yılBen de sağlıklı günler dilerim de siz hâla birliktesiniz sandım sjslslsld
- +1 yıl
Kavuşmadik öyle bir şans yok bende wjdkekg
Soran+1 yılNiye kavuşamadınız ki?
- +1 yıl
Okul okuyorum dedi. Kariyerime odaklanmam lazım dedi. Kimseyle sevgili olmadım ama seninle sevgili olursam olurda seni, yarı yolda bırakırsam hem senin hakkina girmek istemiyorum hemde şu an kimseye Bağlanmak istemiyorum dedi. Zamanı gelince olucak şeyler dedi
Soran+1 yılSevgili olup terkedebilirdi, seni düşünmesi güzel bir şey. Hayırlısı neyse o olsun.
- +1 yıl
Bu açıdan bakmamıştım. Ama ben onu hala çok seviyorum gözüm hala onu arıyor. Kader umarım bizi tekrar daha güzel bir şekilde karşılastirir
Soran+1 yılİnşallah, olmadı tekrar iletişime geç.
- +1 yıl
Ben elimden geleni yaptım ona karşı. Bi kızın hic yapmayacağı şeyler yaptım. Gerçi kıza erkeğe bakmıyor ama sevdiğimden yaptım hepsini hic pişman değilim. Ama elimden geleni yaptım fazlasıyla içim rahat o yüzden. Bu saatte sonra adim atması gereken biri varsa bu ben değilim
Soran+1 yılNe yaşadığınızı bilmediğim için öyle dedim yani yoksa o kadar uğraşmışsın. Hayırlısı olsun. ☺️
- +1 yıl
Hayırlısı...
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar