23 yaşındayım. Kendi kendimi bile bir kez olsun tatmin etmedim. Saçma geliyor çünkü. Hiçbir erkeğe karşı istek de duymadım. Alt tarafı iki organ. Bunun neyine bu kadar düşüyorsunuz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılHerkesin farklıdır senin saçma bulduğunu bir başkası kendi çapında yaşıyor olabilir bazı olaylara ve duygularda neden olmaz akışına bırakmalısın su gibi akıp gitmeli karşına farklı farklı durumlar ve insanlar çıktıkça göreceksin
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılHormonları dışlamışsın, kadın öyle olur zaten normal, hetoroseksüel erkek aktiftir. 🙂 23 yaşındayım ve 23 yaşındaki bir hanımefendi ile çok kolay şekilde birliktelik kurabilirim. Yeter ki karşıdaki beni istesin. Dışlayarak kendilerini, evde kalıyorlar. Benden iyisini mi bulacaklar. Anlayışlı olgun olmaya çalışan bir erkeğim.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCinsel dürtülerinizi, kadınlığınızın varlığını hissetmediğiniz için çok saçma geliyor. Bu sebep ile pasif şekilde dürtüleriniz sizlere tam aksi yönde etki gösteriyor.
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani biraz daha açar mısınız
Cevap sahibi+1 yılÇikolatadan bahsedelim 25 yaşına kadar hiç çikolata yememiş birisine çikolatanın rengine bakarak tatlı mükemmel bir şey olduğunu ispat edebilir misiniz?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
12Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Düşme kısmını anlaman için neden sana saçma geldiğini anlamamız lazım niye saçma buluyorsun ihtiyaç gidermeyi
02 Yorumla
Soran+1 yılNe gerek var olarak bakıyorum. Bir de insan vücudu sonuçta ne gibi albenisi var
önce psikoloğa git olmazsa o seni ürolojiye yönlendirir
02 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka psikolog
- Cinsel Yaşam konusunda 866 cevap paylaştı.
+1 yılSeni tahrik eden veya iatedigin biri cikmamis karsina demek
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Bir parmak , iki dil darbesi ile sende normale dönersin.
00 Yorumla
+1 yılDünyanın en güzel şeyinden haberin yok farkında mısın
02 Yorumla
Soran+1 yılDünyanın en güzel şeyi mi fjcjcjcjjc
- +1 yıl
Bir kere tatmış olsan anlardın
Cinsel Yaşam konusunda 957 cevap paylaştı. Herkes anormal sen normalsin yani
02 Yorumla
Soran+1 yılBu konuda bir yorum yapmadım. Anormal olan ben de olabilirim ama normal olan bu durum bende bir şey ifade etmiyor.
+1 yılYannyana gelelim bakalim
08 Yorumla
Soran+1 yılYa he he
- +1 yıl
Kastım bir erkekle yan yana gel bende olabilirim yani sakanbir yana hormon bozukluğun vardır doktora görün ciddiyim
Soran+1 yılOlmuyor bir şey
- +1 yıl
Şaka demiyorum bir doktora görün bak hiç p*rno izledinmi
- +1 yıl
Ya bı kendinle ilgilen eyer gercekten olmuyorsa bak ciddiyim sorun olur mu bilmem doktor deyilim ama bir doktora görün hormon bozukluğu olabilir
- +1 yıl
Yaşını bilmiyorum 23 gibi ortalık yaşlarda herkesin nefsi ister senin istemiyorsa vucudunda bir eksiklik olabilir ya da başka bir hastalığın olabilir vücut sana sinyal veriyordur
Soran+1 yılEvet izledim hiçbir şey hissetmedim saçma ve tiksindirici geldi kapattım
- +1 yıl
Allah'a ilginç vallahi senin gibi birisini hiç tanımadım şaşırtıcı
- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yıldürtülerin yoksa bunu anlayamazsın
04 Yorumla
Soran+1 yılDemek ki yok
- +1 yıl
dürtüsüz kimse bu kadar istekli olamaz. kısacası kimse zorla bir şey yapmaz. insanın doğasında bu var. istek varsa dürtüleri vardır.
Soran+1 yılO zaman dürtüm yok
- +1 yıl
boş ver daha iyi
Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. İsteksiz kadın hiç sevilmeyen istenmeyen 😒
00 Yorumlahelal beeeeeeeeeeee
00 Yorumla
+1 yılSen yaşamiyorsun
02 Yorumla
Soran+1 yılVah vah bana
- +1 yıl
İnsan ne zaman ölür biliyor musun kuşu ötmeyince
+1 yılSorun var demek ki
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen çok büyük bir sorun (!)
- +1 yıl
Doğru söyledin büyük sorun gerçekten
Aseksüel olabilirsin
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem