Arkadaşım bir kez tadını al görürüm ben seni dedi. Ne saçmalıyorsun dedim. Yaşamayan anlamaz dedi. He he dedim geçtim.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yıldoğru söylemiş şu an ne kadar çok zevk vereceğini bilmiyorsun henüz beyninde bunun karşılığı yok ama o duygu bir kez tanımlandığında o zevke bir kez ulaştığında sürekli ulaşmak isteyeceksin
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
yaşamadan önce hiç isteğim yoktu. yaşadıktan sonra da gene aynıyım sadece adetken ve arada geliyo yılda 3 kere anca. insana bağlı bence. ondan bundan hoşlanabilecek biriysen evet sıkıntı çekebilirsin ben insan seçiyorum.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
17Cevap
+1 yılEee dogru demiş ilk tadını aldığımız anlarda biz, zincirlesen kıracak türden olurduk 19 20 civarlarında, harbi ateş ediyorsun haaa mermin saglam şarjör dolu dolu😊
00 YorumlaGenelleme yaparsak bu doğru daha çok istek olur. Bazen kadınlar ilk ilişkisini güzel yaşamıyor. bu durumda bir süreliğine istek azlamasi ve ilişkiye karşı fobi gelişebiliyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDoğru söylemiş. Yaşamadığınız zaman içinizde ki boşluğun hissini bilmezsiniz ve boşluğun dolma hazzı çok farklı zevkleri yaşatmaktadır. Yaşadığınızda boşluğun dolma isteği sizi istekli duruma getirecektir.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 679 cevap paylaştı. arkadaşın haklı, hele bir tadına bak, ondan sonra anlarsın,
00 Yorumla
+1 yılHe he deyip geçtiğine pişman olursun emin ol. Bi laf vardır , alışmış kudurmuştan beterdir diye onu yaşayacağına emin ol
00 Yorumlaarkadaşın nerden almış
02 Yorumla
Soran+1 yılBanane
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet doğru söylemiş bende diyom ne anlarsın sen hele yapta goreyim diyom
00 Yorumla
+1 yılkadın için kesinlikle öyle
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Haklı nettt
00 Yorumladoğru demiş.
00 YorumlaDoğru
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlenmeden olmaz
10 Yorumla
+1 yılArkadaşın kız mı?
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl