Cinsel anlamda ve genel anlamda herşeyi yapmaya çalışıyorum fazlasıyla normalde yapamayacağım şeyleri falan ortaya atıyorum mutlu etmeye çalışıyorum bu beni basit sıkıcı yapar mı
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılNormalde yapmayacağın şeyleri yapıyorsan değerini bilmez ve bir süre sonra ne kadar ileri gideceğini ölçmeye çalışır. Bir noktaya kadar gidip bir noktada yok artık dediğinde bu defa zaten iş işten geçmiş olur. Yani uzun lafın kısası kendinden ödün vermeden keyfine bak ama arada bir ödün değilde ödül verir gibi verirsen ve ödül istersen sıkılma olmaz. İstediğin ödül verdiğin ödül gibi olmalı 👍 örneğin sen istemeye istemeye yaptığın bir şey için ona da istemeye istemeye yaptığı bir şey yaptır. İstemeye istemeye yapmak neymiş görsün 👍
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkekler aldıkları değil, alamadıkları kadınların düşkünü olurlar. Kaçan balık filmini ağır ağır işlemeniz gerekir. Böyle yani sizin davrandığınız gibi olduğunda erkek kendine bir özgüven yükler ve tüm kadınların ona bunları sağlayacağı yanılgısına düşer. Erkek kişi pazara çıkar ama umduğunu bulamaz. İşte kıymetiniz bu nokta da bilindi. Döner bir miktar da dolaşır kürkçüye geri gelir. Amaaaa tren şu an karşı dağın yamacında duman tüttürüyor. Ve siz camdan... Baay baaaaaaayyyyy.!
00 Yorumla
Her istediğini yapma. Sınırların olsun. Seni o sınırlarınla seven insanı hayatına al. Çünkü yarın öbür gün senden bir şey ister ve sen o şeyi yapamayacak durumda olursun. Milyon tane iyilik yaparsın o yapmadığın bir iyilik için en kötü sen olursun. Karşındaki kişi seni bir anda kotuleyecek biri mi bunun analizini yap derim.
00 Yorumla
Basit değil de sıkıcı yapabilir. Biraz gizemli olmayı dene. Erkekler yasak ve ulaşılması güç olan şeylere ulaşmaktan ve başarmaktan daha çok mutluluk duyar.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
29
Cevap
71Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılKendinden taviz verecek derecede herşeyi yapıyorsan seni fazlasıyla basit yapar.
Onun gözünde de beş kuruşluk değerin olmaz ve saygı görmezsin.10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet sıkılır kadın dediğin erkeğin her dediğini yapmaz. zaten aşk varsa her iki cinste birbiri için her şeyi, yapabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu kadar nasil kuculebiliyordunuz ve basit bir erkek için. Bir erkek icin sınırlarımı kolay kolay aşmam. Bu benim degerim cunku. Fazla fedakarlikta yorulan taraf fedakar olan kısım olur genelde. Gerek var mi bu kadar kendini aşmaya?
Ki bir sure sonra gideceği cok belli. Belli sınırlarınız cizgileriniz olsun degeriniz olsun, bu kadar açıp sacmayin kendinizi erkekler icin bu kadar sınırlarinızin dışına cikmayin.
Kim sevmedigi seyleri sirf o mutlu oluyor diye yapar? 1-2 yaparsin sonra bu da seni yormaya başlar ve karsi tarafta daha fazlasini istemeye baslar basta sınır koymadigin icin. Surekli kendinden vermek yorar.
Gercekten erkeklere bu kadar kul köle olmaya ne gerek var. Aldatırsa aldatir zaten, giderse gider. Bu sizinle ilgili degil, kendisiyle ilgili. Karisiyla mutlu olan adamlarda aldatiyor heyecan ugruna. Yaparsa yapar bunlari. Ilgi, cinsellik elde tutmuyor bunlari, kendilerinde bitiyor olay.
Zaten cinsellik uğruna yapmadiginiz seyler icin aldatiyor ve gidiyorsa kazanan siz olursunuz. Bedeninizden baska bir seyinizi sevmeyen adamla işiniz ne? Sevmediginiz seylere neden maruz kalasınız?
Cinsellik iki kisilik bir keyif aktivitesi, tek kisilik ve birini memnun etmeye çalışmak degil. Benim yabanci bir erkek arkadasim beni memnun etmek zorunda degilsin diye bir cumle kurmuştu. Biz turk kizlari olarak o kadar karisimizdakini memnun etmeye çalışıyor ve kendimizi unutuyoruz ki.(bunu genel olarak söylemişti, cinsellik yaşamadik)
Boyle de yetistiriliyoruz ve ulkemizdeki erkeklerde bunu istiyor. Bana ver, bana her seyini ver diye. Bunu bir turk erkeginden duyamazsin, demez işine gelir her türlü. Ama elin yabancisi degerini senden daha cok düşünüp bu konuda uyari yapabiliyor.
Bu kadar kuculmeyin. Işin sonunda tek basiniza kalacaksiniz. Iliskiniz bitecek ve tek basiniza kalacaksiniz. Bu kadar fedakarlik ve karsi tarafi memnuniyete dayali iliski dogru degil. Azi karar cogu zarar demisler.
17 Yorumla- +1 yıl
Çok güzel anlatmışsın edep ve karekter en önemli şeydir
- +1 yıl
Genellemen cok uzdu bizim gibi efendi erkekleri..
- +1 yıl
Birde katilmadigim, aldatmaninda bahanesi olmaz herseyi versende hicbirsey vermesende kadinda/erkekte serefsizse karaktersizse cinsiyetten bagimsiz aldatir.
Cevap sahibi+1 yıl@Ömer_Abiniz demek istedigim bu zaten ya anlasilmamis ya da yazamamisim. Kişinin kendisinde bitiyor bu aldatma meselesi. Kisiye ne kadar ilgili olursan ol, icinde varsa yapiyor. Bu karsi tarafin eksikliginden kaynaklanmiyor. Adina heyecan diyorlar baska sey diyorlar kendi esiyle cok mutlu bir yatak hayati olsa bile aldatan cok var. Baska bir ten vs olsun diye.
Aldatmanin bahanesi olmaz. Anlatmaya calistigim bu. Toplum kocani elinde tut, gozu disariya kaymasin diye büyütüyor biz turk kızlarını. Sorun bizde degil aslinda. Acik birakmakla da ilgisi yok.
Her seyi de yapsan, kendini erkege de adasan yapacak olan, aldatacak olan aldatiyor. Suç biz kadinlarda degil yani. Insanlarin sınırları ve hoslanmadigi seyler olmasi da cok normal.
Ben erkege yapay seyle seni becermek istiyorum diye bir teklifle gittigimde bu onun sınırını aşiyorsa ve kendini kotu hissettirdigi icin kabul etmez, bu tekliften rahatsiz bile olur. kadininda kotu hissedecegi seyler olabilir. Ama ulkemizde kadinsa her sekilde kendini erkege sunacak, sınırsız olacak algisi ve istegi var. Boyle bir sey mumkun degil olamaz da.
Cevap sahibi+1 yıl@Ömer_Abiniz Her insanin sinirlari olabilir ve karsi taraf icin bunu aşmamak gerekir. Kisinin hoslanmadigi seylere zorlanmamasi gerekir ve kiside sirf karsi taraf mutlu oluyor, gitmesin, aldatmasin, gozu disariya kaymasin diye memnun olmadigi seyleri yapmak zorunda degil. Kadinlar bu tur seylere cok maruz kaliyor ve hosuna gitmesede yapiyor bir cok seyi.
Yatak onun icin zevk degil karsi tarafi memnun etme olayina donuyor kendisi zerre zevk almiyor. Bu hatali işte. Erkeklerin kadindan beklentisi cok yuksek ve kendileri bile partnerimde bulamadigimi baska kadinda bulurum kafasiyla yaşıyorlar. Sorun burada basliyor zaten.
Aldatmanin bahanesi olmaz, istenilen seylerin yapilmamasi aldatmaya davetiye de cikarmaz. Partnerini/esini begenmiyorsan gider bosanir ya da ayrılır istedigin gibi bir kadin bulur onunla yaparsin. Herkesin sınırları, zevkleri farkli sonucta illaki kendine gore birini bulursun. Milleti boynuzlamaya, insanlari üzmeye gerek yok.- +1 yıl
Zahmet olmuş, elinize saglik, çok kibar ve acik sözlü yazmışsınız oncelikle tesekkurler..
Ceveremizdeki kotu örnekleri genclere tavsiye niteliginde bi yorumları kabul ediyorum.
Saygılı, karakterli ve sadık ınsanlarin (jadin/erkek) bunlari yapacagini dusunmuyorum, yani cok karamsar da bakmamak lazim.. - +1 yıl
Benimde gencleri tavsiyem herseyi konusun, hatta cok cok acik sekilde, senaryolarla (du olurda ne yapwrsin seklinde) konuşun ornek: sizden ve hayattan beklentisini-fantazilerini-hayallerini-planlarini sorun (mumkunse bastan) 👍
İnsan ilişkilerinde bile karşımızdakine fazla değer verince değişebiliyor, bazen boşa gidiyor her şey. Böyle bir konuda böylesine kendini küçük düşürmen gerçekten acınası. Biraz zaman geçsin zaten bir kenarda tek başına kalırsın, biraz beyninizi kullanın.
30 Yorumla
+1 yılÖncelikle kendini
e değer ver kendi cizgilerin olmalı..
Mutlu etmek ıstemem ilişkin için tabiyki cok değerli yanliz orada bir ince çizgi var denge önemli partnerinde sana karşı aynı hassasıyetı değeri gösteriyormu? Evet se muhteşem
Hayırsa tekrar bi düşün derim..
Beni birakır aldatır başkasına gider diye herşeyi yapmak.. korkunu yaşamama sebeb olur!
Üzülürsün.20 YorumlaÇok pişman olacağın bir şey bu.. Bırak erkek biraz elde etmek için uğraşsın çaba göstersin ne olursa olsun her şeyi sunmuşsun ona ilgisini çekecek bir şey kalmadığı an gidecek..
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 514 cevap paylaştı. Şahsiyeti, duruşu olan bir kadın olun bence. Yerine göre fedakar olunur elbette. Ama başka bir insana donusmemeli insan bu yolda..
40 YorumlaOlabilir sevgilim benden asla sıkılmıyor zaten o konuda ilk beni düşünüyor benim zevkimi bisex bi kadınla birlikte olmamı o hazzı merak ettiğimi bildiği için kabul etti
20 Yorumla
+1 yılSadece ben istiyorum diye değil kendide isteyerek yapıyorsa sıkılmam. Ama gurur incitmeden hafif çekişmeler de aksiyon katar ama saçma sapan tripler olmayacak ve uzatılmayacak.
06 Yorumla
Soran+1 yılO ne demek ya çözemiyorum bu olayı açıklayın 😄
- +1 yıl
Nasıl anlamadım ne ne demek çok mu karışık yazdım. Fjfjfnf
Soran+1 yılHafif çekişme ne bana onu söyle 😄
- +1 yıl
Ya birini gıcık etme takılma bazen zıtlaşma ama kavga edecek kadar değil normal atmosferde tartışma havasında.
Soran+1 yılHım bazen dövüşüyoruz sorun yok.😄
- +1 yıl
O zaman nays sıkılmaz senden tam istediğim gibisin Allah bana da nasip etsin 😀
Rabbim böyle olmaktan korusun. Yapma her istediğini, kendinden taviz verme çünkü buna değmez. Değerin olmaz, çekiciliğin olmaz, sıkıcı birisi olarak görür seni.
10 Yorumla
+1 yılİşte bir sıkıntısı olsun ilk başından atacağı kişi sen olacaksın. O yüzden hiç bir erkeğe gereğinden fazla değer verme.
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Kesinlikle yapar. Hep o ne isterse o oluyosa sen zamanla basitlesip degerwizleseceksin. Bigun baskasi denk gelince senden sikildim deyip bitirecek. Bu sekilde sevilme ve saygi gorme ihtimalin yok
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHer istediğini yapman güzel bir şey fakat erkeğin bu isteklerini zaaflarını kullanmalısın yalvartmalısın mesela hemen her defasında yapma cilveli olursan sıkılmaz. Bir de isteyerek yapmalısın sana da keyif vermeli.
02 Yorumla
Soran+1 yılYalvartsam sinirlenir 😄
Cevap sahibi+1 yılSinirlensin öyle yaparsa rest çek tavrını koy patron sensin😊
Kendi fikirleri olmayan herşeye he diyen birinden herkes sıkılır
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 448 cevap paylaştı. Bi süre sonr sen yorulursun. Hem kendini neden yoruyorsun ki birak o senin icin uğraşsın sana değer vermiyorsa skyiret gitsin ❤️
10 Yorumla
+1 yılSanırım evet çok afedersin her zaman s*keni severler, seveni s*kerler.
21 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂
+1 yılOyuncağı olmuşsun bence sıkılır. Erkekler zorun peşinden koşmayı sever
20 Yorumla
+1 yılHer istedigi zman yapiyorsan basitlesirsin arada naz yapacak zorlamasini saglayacaksin ozman zevkli olur herzamn ayni ortam maalesef monotonlaştirir
00 Yorumlasevgilin mi bu kişi ve ilişkiniz ne kadar zamandır var
06 Yorumla
Soran+1 yılEvet 1 yıl
Soran+1 yılGüzel evlenmek istiyor hediyeler falan teklifte aldım ama çok güvenmiyorum
Soran+1 yılBelli olmazz😄
+1 yılGenel anlamda her şeyi yapman biraz basitleştirir bence ağır olmanda fayda var biraz zor ulaşılan biri olmayı dene
10 YorumlaO seni mutlu ediyorsa sıkıntı yok o yönden değil her yönden mutlu olmak lazım duygusal anlamda.
11 Yorumla- +1 yıl
yatak da bıtmıyo hayat yanı
Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Değer bilen, kıymet bilen, merhametli bir adam ise, seni baştacı yapması lazım.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılNedir bu yapmaya çalıştığın şeylerin mesela senden en uç noktalı istediği şeyler
00 Yorumla Senin gibi tüm arzularını yerine getiriyorsa bende onu her tür memnun ederim.
00 YorumlaKişiden kişiye değişir. sıkıkan erkek vardır. hoşuna gidecek erkek vardır.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 882 cevap paylaştı. Anal ve ağıza boşalmayı da yapıyorsun anlaşılan. Ama seni kolay ve basit olarak görebilir.
00 YorumlaMk sen çok basitsin bunun adı basitlik lütfen kendini küçük dusurme üzüldüm sana
00 Yorumla
+1 yılTam tersi daha çok değer verdirir sevdiğin erkeğe tabi erkek senin değerini biliyorsa
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılSenin yapabileceğin şeyler ortalamanın altında da olabilir ne bu ne yaptığına göre değişir
00 Yorumla
+1 yılNe de olsa seninle evlenmeyeceği için bir gün sana tekmeyi basar
00 Yorumla
+1 yılHayır sıkılmaz ama o senin her istediğini yaparsa sen büyük ihtimal sıkılırsın.
00 YorumlaSekste yapacağın her numara iliikiyi uzatır. Ama maksimum 3 yıl, sonra bocalamaya başlar ilişki.
00 Yorumla
+1 yılTabiki bir süre sonra yeni denizlere yelken açmak ister
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 307 cevap paylaştı.
+1 yılÖzverili davranmak seni basit kılmaz ama karşılığını alamadığını görürsen sıkılırsın.
00 Yorumla
+1 yılneden kaybetme korkun var kendini yetersiz ve değersiz mi hissediyorsun.
00 Yorumla
+1 yılSoru da cevapta aynı yaaa, Her istediğini yaptığın için işte kanka
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. bu seni ideal kadın yapar keşke böyle sevgilim olsa
00 Yorumla
+1 yılBütün erkekler başka yazar ama hepsi öyle sevgilisin olsun ister eğer canım deyilsen sikilmaz
00 Yorumla
+1 yılHayır kesinlikle ben olsan daha fazla değer veririm
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılElbette sıkılır bazı şeyler ulaşılmamza olunca daha kıymetli olur.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. tüm cinsel isteklerini yaptın mı şu ana kadar?
05 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılTabi
Bu kadın benim gibi erkekler için değerli kadın türüdür.
00 Yorumla
+1 yılSklp atılıcaksın sende diğerleri gibi kendi ellerinle gidiyorsun azrailin yanına
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılArada sevgi yoksa ya da sevgi bittiğinde hepsi yüzsüzlük, yılışıklık vs gibi görünecek maalesef.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 919 cevap paylaştı. Yanlış değil ama doğru insan ayalılıraa yanlış değil. Bu yüzden dikkatli olmalısın ve sende bazı şeyleri iste sadece veren olma.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılFazla fedakarlık yaparsan değerin olmaz tabi. Sınır çiz.
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılKıymetini bilir suistimal etmezse en mutlu çift olursunuz
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHem basit hemde sızma zeytin yağlı ka*şar yapar.
00 Yorumla
+1 yılKıymet bilen biriyse yapmaz ama doymayan qbazanin biriyse ne yaparsan yap yine aldatır bahane de bulur
02 Yorumla
Soran+1 yılGebertrm😄
- +1 yıl
Artık senin bileceğim bir şey 😂
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. vay arkadaş biz niye bulamıyoruz böyle seçkin özel birini...
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılböyle yaparak daha çabuk soğutursun basit gelirsin her dediğini yapma zamanla seni canım yerine koyar
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMuhtemelen sıkılacak zor biriyle uğraşmayı sever erkekler
11 Yorumla- +1 yıl
şimarık cocuk gıbıdır ama erkekler sımartanı sever
+1 yılYapar bence bende bundan korkuyorum
20 Yorumla
+1 yılevet hemen doyar sana.
10 Yorumla
+1 yılevet diye dusunuyorum
10 YorumlaSalla gitsin kendin ol
10 YorumlaEvet basit biri olursun
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kendını de mutlu et ki onu mutly edebılesın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. akıllı olan erkek kıymet bilir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılHayır yapmaz bence
00 Yorumla - Devamını Gör (40)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım