Cinsel Yaşam Sevgilimle sexting yaparken annem yakaladı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Çok kızdı ya napıcam Sevgilimle sexting yaparken annem yakaladı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
AlpayG Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Siz şaka mısınız mk yoksa ben gerçekten farklı alem insanı mıyım 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Şakayız tabi ya trol yazıyorum Yorumla AlpayG +1 yıl Aynen beni boşaltsana Yorumla Soran +1 yıl Tamam Yorumla
cesaretyada Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Sexting yapmıyormussun anlaşılan bu kadar kızdığına göre 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yazıyor zaten Yorumla cesaretyada +1 yıl Hayır, sadece sexting yapmıyormussun galiba, "sadece" kelimesini yazmayı unutmuşum Yorumla
Hendestra Takip Et Master Yaş: 29 , eic 80% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Yapacak bir şey yok bundan sonra dikkatli olacaksın milletin ağzına laf verme 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yok kimseye söylemez de kendisinden çok utandım Yorumla Hendestra +1 yıl Yani o senin annen her durumunu biliyor zaten ama bunuda bilmesine gerek yoktu Yorumla
Öylesine1üye Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Annene deki ne yazayım kızacağına akıl ver. Ne biçim ebeveynsiniz destek hiç yok hep azar hep azar 0 2 Yorumla Soran +1 yıl :((( Yorumla Öylesine1üye +1 yıl 😅 ben oğlumu yakalasam yardım ederim :) kızımdan ederim gerçi 😂 Yorumla
hhangoverr Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Neden odanın kapısını kitlemeden yapıyorsun ki daha dikkatli olman gerekiyordu 0 0 Yorumla
gılmour76 Takip Et Master Yaş: 49 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Yanlış anladın sohbet ediyoruz başı sonu dinlemeden yargılama dersin 😁 0 0 Yorumla
HinchAmarillo Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl ulan soruyu okumasam annem de bize eşlik etti diye yorumlayacaktım 0 0 Yorumla
Umut_04 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 544 cevap paylaştı. Kamerada karşılıklı yaparken mi 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Yok sesli şekilde Yorumla Umut_04 +1 yıl Geçmiş olsun unuttur o zaman annene Yorumla kdrogz34 +1 yıl Şöylesi denk gelmedi be Yorumla
ÇıldırmışÇıldırık Takip Et Guru Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 922 cevap paylaştı. Şimdi uyuyor mu annen 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Evet neden Yorumla ÇıldırmışÇıldırık +1 yıl Artık rahat rahat yapabilirsin o halde. Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. çok kötü olmuş nasıl bir şekilde yakaladı 0 0 Yorumla
Ayaktayapar Takip Et Yoda Yaş: 47 , eic 90% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 339 cevap paylaştı. Off nasıl yakalandın... 0 0 Yorumla
Learnedman Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. 3 lü yapsaydınız madem. 0 0 Yorumla
varus55 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 38% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. bir sey yapma azginim ne olmus de. 0 0 Yorumla
Aligull3 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 63% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 545 cevap paylaştı. boş ver unutur gider yenisini yapmaya başlaa 0 0 Yorumla
Kmldr Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Nasıl yakaladı? 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Ben mastürbasyon yapıyodum sevgilim de hoparlördeydi duymuş işte çok utanıyorum Yorumla Kmldr +1 yıl Bişi demedi mi Yorumla Soran +1 yıl Kızdı Yorumla Kmldr +1 yıl Eeeee Yorumla
Donfalcone Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Nası 0 0 Yorumla
Hüseyin46050 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 744 cevap paylaştı. Birazda annen le yap 0 0 Yorumla
YaralıSevda01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Kızmamalıydı? 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
Siz şaka mısınız mk yoksa ben gerçekten farklı alem insanı mıyım
Şakayız tabi ya trol yazıyorum
Aynen beni boşaltsana
Tamam
Sexting yapmıyormussun anlaşılan bu kadar kızdığına göre
Yazıyor zaten
Hayır, sadece sexting yapmıyormussun galiba, "sadece" kelimesini yazmayı unutmuşum
Yapacak bir şey yok bundan sonra dikkatli olacaksın milletin ağzına laf verme
Yok kimseye söylemez de kendisinden çok utandım
Yani o senin annen her durumunu biliyor zaten ama bunuda bilmesine gerek yoktu
Annene deki ne yazayım kızacağına akıl ver. Ne biçim ebeveynsiniz destek hiç yok hep azar hep azar
:(((
😅 ben oğlumu yakalasam yardım ederim :) kızımdan ederim gerçi 😂
Neden odanın kapısını kitlemeden yapıyorsun ki daha dikkatli olman gerekiyordu
Yanlış anladın sohbet ediyoruz başı sonu dinlemeden yargılama dersin 😁
ulan soruyu okumasam annem de bize eşlik etti diye yorumlayacaktım
Kamerada karşılıklı yaparken mi
Yok sesli şekilde
Geçmiş olsun unuttur o zaman annene
Şöylesi denk gelmedi be
Şimdi uyuyor mu annen
Evet neden
Artık rahat rahat yapabilirsin o halde.