Güncellemeler
+1 yıl
Erkeklerinde neden bakire kız istediğini anladım. Tabiki evlendikten sonra istesende ayrilamazsin hemen. Berbat cinsel hayatlarini saklamak için bakire kişiler arıyorlar bunlar anlamaz diyerek. Neyseki ben canım değilim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
demekki senin beklentinin altında kalmış yol ver gitsin. Sana tavsiyem deneyimli birisini dene pişman olmazsın
sevgili gizlicim :D oral yapmayı bılmıyordur muhtemelen veya yapmamıştır yanı zevk almaman anormal aslında o cok acemiymiş veya sadece kendini düşünüyormuş :D Sen bana geleceksin bak istikbal göklerde diye haykırırsın :D
İlkin yanlıs kişiyr denk gelmiş bir kızın ilki berbatta seksten soğur zaten artı ben bakir kız aramıyom lütgen tüm erkekler olarak katmayın bişeyi yazarken erkek bakir kızı da o yuzden aramıyor ailelerine yakısamıcağını düşğndüğü için arıyor tespitin de yanlıs yani
Evet ayrıl daha bilen biri ile yap o zaman zevk alırsın
ilkini benimle denemeliydin aşırı zevk alırdın
Soğuma herkes aynı değildir
Umarım aynı değildir.
Hatta şöyle bi taktik vereyim sana önce bi sanalda dene aday partnerinle fantezileri haz vericiyse muhtemelen reel de de iyidir
Tam anlamıyla yaptınmı?
Nasıl tam anlamıyla , yarısı mi oluyor bunun?
Öm sevişme ile Islanmanı beklememiştir. Canını yaktığıda fazla olmuştur
Cinsellikten korkman bu yüzden olmuştur. Bir trawma olmadan bitir
Cinsellikte çoğu erkek acele eder. Biran önce hedefe ulaşmayı.. Kadın hazırmı değilmi orasına bakmaz.
Evet o canım öyleydi.
Canım değil s@lak 😅
İyimisin?
baya kötü geçtiyse ve seninle ilgilenmediyse ayrıl tabi
güncellemen ile alakası yok. ne malum senin iyi olmadıgın? seks tecrüben yok daha 2 kere yapmışsın
Tecrübem yok ama bilgim var. Ne yaptığımı iyi biliyorum.
teori ile pratik aynı olmaz. yanlış kişilerde olabilir elbette ama kalkıpda erkeklerin niye bakire istediklerini anladım gibi saçma bi cümlenin bununla alakası yok.
Gayet alakası var. Senin fikrine saygı duyuyorum ama bence böyle.
Erkek çevresi vs olan benim sen değilsin. Erkeklerin beynini ben daha iyi bilirim. Kapılar arkasında ne konuşuluyor bunu siz bilemezsiniz. Bakire kız istemelernin nedeni hazmedememek başkasıyla yattığını
1 tamamda 2. de kötüyse ayrıl
Gerçekten böyle erkekleri anlamak mümkün değil yani eminim berbat bı şey geçmiştir on s.. vsme u, un olmalı ve orll yapılmalı saatlerce eminim hiçbirini yapmamistir
Neden soğudun nasıldı?
Doğru zevk almiyorsan napcaksin
İlişki VAR’a gitmiş. Karar doğru.
Hoşuna gitmeyen neydi ki
Zevk almadım hiç.
Tamam işte ne yaptı da zevk almadın? Daha doğrusu ne yapmadı da zevk almadın?
Size burada roman ki yazayım yaa
Hanımefendi partneriniz de ilk deda yapıyor olabilir. Sorununuz erken boşalmasıysa bu ilk seferler için normaldir böyle bi sebepten ayrılınmaz. Sorun ilişki sırasında sizinle ilgilenmemesiyse, ayrılmak yerine öncelikle bunu onunla konuşmalısınız. İsteklerinşzi ona söylediniz mi hiç?
Onun ilki değildi. Yani bana öyle söyledi ama gerçeği bilmiyorum.
Anlattığınıza bakılırsa pek de tecrübeli değil sonuç olarak. Bu biraz da içten gelen bir şey tabi, kişiliği bu şekildeyse ayrılmanız doğru olacaktır. Fakat yine de önce konuşmayı denemenizi tavsiye ederim. Kendini düzeltebilir çünkü.
Nedenini bir sorgulasaydınız
Doğru karar evet, ömür boyu acı çekerek sevişilmez
İkinci şansı ver ona
Neden kötü geçti? Neyi yapamadı?
Neden olmasın
Mantıklı