Eski dönem olsa da hala günümüzde de sadece kadının bakireliğinden bahsedilmesi ne kadar şaçma ve anlamsızca sizced öyle değil mi?

house of the dragon dizisinde birkaç bölüm izledim kralın kızı da olsan bakireliğin sorgulanıyor sırf vajinan olduğu için. Kızla babasının arasında geçen diyalog ne kadar da doğru erkek olsaydım istediğimde birlikte olurdum kimse de konuşamadı. Babasının dediği ise şu fakat sen erkek değilsin. İşte bu çok adaletsizce... İnsanlar eğer kendi cinsinden hoşlanmiyorsa muhtemelen ortada kadın erkek birlikteliği vardır. Ve bu birliktelikte yapılan şey iki kişinin eylemi ile gerçekleşir yani sözüm ona neden bu cinsiyet ayrımcılığı alt tarafı bir damla kan için neymiş akmazsa bakire değil. Bu ne saçmalık... Biraz açın YouTube'dan vidyo izleyin her kadında kanama olmak zorunda değil eğer kanama oluyorsa kadın hazır olmadığı için...

Güncellemeler
+1 yıl
Sadece biraz empati yani yoksa herkes herkesle ne yapmış beni ilgilendirmez beni ben ilgilendirir saygılar
Eski dönem olsa da hala günümüzde de sadece kadının bakireliğinden bahsedilmesi ne kadar şaçma ve anlamsızca sizced öyle değil mi?