Zayıfın da, kilolunun da tadı farklı yazan birçok erkek gördüm. Peki fark ne?
O tadı nasıl tanımlarsınız? Zayıf olmayan bir kadınla birlikte olmak nasıl bir his? Cinsellik, aşk vs
Zayıfın da, kilolunun da tadı farklı yazan birçok erkek gördüm. Peki fark ne?
O tadı nasıl tanımlarsınız? Zayıf olmayan bir kadınla birlikte olmak nasıl bir his? Cinsellik, aşk vs
Ben balıketi seviyorum. Kilolu olanlar, fiziğini beğenmediğim kişilere şeyim kalkmıyor. Çok fark var arada. Bir kez şişman biriyle birlikte oldum, ona da pişman oldum. Ne zevk aldım ne başka bi şey. Hareket sıfır.
Cevap
24Cevap
Zayıf bi kadınla birlikte olmak miide bulantısı tuhaf hisler sanki tahtaya takılıyomuşsun gibi oluyor
Etli kadınla daha mı iyi olur
%100 her zaman bakın etkiden kasıt ŞİŞMAN degil Obez degil BALIK ETDE degil balık etin bi tık altı anladınız umarım
Şişman bir kadinla hiç olmadim olmakta istemem açıkçasi göz zevki denilen bir şey var ama balik etli kadınlarla olmuştum fakat fit kadinlarla olduğum kadar zevk alamiyorum nedense
Zayıf kadın da pozisyonlar çok daha rahat oluyor, pozisyon değiştikce süre uzuyor. Kilolu da kısıtlı olunca , bir yerden sonra yeter boşalayım diyorsun. Tatlar aynı , hepsi sıcak ve ıslak.
Eline avucuna gelecek tenini dokusunu yumuşaklığını hissedeceksin. Kemik hissetmek pek haz verici gelmiyor.
bazı şeyleri aslında yazmak için pek uygun yer değil
daha elastik oluyor zayıf. istediğin pozisyonu daha rahat giriyor. ama aşırı zayıfta görsel olarak iyi olmuyor. kemikler ortaya çıkıyor. benim tercihim ideal zayıflık.
sen kaç kilosun?
Ben kilolu seveeim. Cunku ovallik seviyorum bana daha estetik geliyo ve daha fazla zevk aliyorum
Ya tercih meselesi bazıları da kadın olsun yeter diyor yani cinsellik olarak yorum yapabilen aşk olarak yorum yapamam gönül bu her şeye konabilir
hiç öyle tecbürem olmadı. zorlar herhalde epeyce
hoş ve güzeldi karşılıklı arzu ve isteğe bağlı
detaylı konuşabiliriz istersen
uzun solukluydu tek gecelik değildi
İlişkide daha sert oluyorsun bütün hırsını atıp daha sert yapıyorsun
her turlu severler :d
Cinsellikte pek avantajlı bir şey değil
Zayif kilolu onemli olan istek arzudur
ele avuca geliyor olması
Yapıştırınca çıkar zevk
hiç zayıf denk gelmedi :D
Mesela kaç kiloydular, hepsinin ortak özelliği neydi
kadınların kilo kısmına girmedim sorgulamadım da rahatsız olmasın diye lafınıda etmedim zaten çok sorun olmadıda bazı şeyler dışında.
Beyaz ten ve güzellerdi :D
Bazı şeyler dışında derken
Detayları ulu orta açmayım :)
Detay verme tabi ama genel olarak hoşuna giden ve rahatsız edici bir kısmı yoktu yani?
Hoşuma giden kısmıda vardı gitmeyen kısmıda :D
Mesaj ister misin
olur
bir yerden bana işaret ver buluyum seni
Sorumu beğen
Biraz zorlar diye düşünuyorum
İyi değio
Bilmem denemedim
balık etlı candır
Sen kilolusun sanırım
Etli daha tatlı olur böyle hissedersi sicacik
Yaşanan bir şey