Günaydın arkadaşlar esimle biz 9 aydır evliyiz ben onu zevke getiriyorum penisi hep agzıma alıyorum hamile olmama rağmen bazen spermleri bille agzıma geliyor ama yine de tatmin olsun istiyorum ama esime soruyorum sen neden vajinamı yalamıyorsun verdigi cevap sevmiyorum ben sürekli bakımlı ve temiz biriyim tüy falanda yok bende dedim ben seninkini artık yalamam tamam dedi sizce nedeni nedir
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Hayret ettim seninkini tertemiz istekli güzel bir hanımın vaginasi yaşanmaz olur mu, ben olsam 69 a geceris veririm benimkini önce seninkinin dudaklarını elle masaj yapar iki parmağımla aralar içinin pembedine dilimi sokar aşağıda yukarıya kaydırarak birisinin başını emer dudaklarını vakumlar çektirirken dudakların zevkten şişer iyice şişen dudaklarını vakumlar dilimle okşarken sen ağzıma bastirirken ileri geri hareketlerle bitgele başlar haydi içime gir deyince emaneti ağzından çıkarır oranın ıslanmış dudaklarından zevk suyu ile başını kaygan sularına batırır girerin artık o senin misafirindir nasıl istersen onu yap...
01 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 12b cevap paylaştı.
+1 yılBazı erkekler vajinal zevk suyundan iğrenirler. Ama aslında kalsiyum açısından zengin steril bir sıvıdır. Hatta öpüşmeye göre çok daha temiz ve hijyenik bir eylemdir kadına oral yapmak. Ancak bu düşünceseki erkeği de değiştiremezsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOhoo senin ki yanlış anlama ama tam bir hödük 9 aylık evlilikte tamam nedir yani böyle bencil erkekleri süründürmek lazım. Kadınına oral yapmayan erkek hiçbir şeyi hak etmez. Sende ona yapma süründür.
07 Yorumla
Soran+1 yılBaşka ne yapsam sürünür
Cevap sahibi+1 yılOral yapma , aç p*rno izle yanında kendin mastürbasyon yap kendi rahatlığını mutluluğunu önemse o istediğinde dişim ağrıyor boğazlarım kötü bu aralar de.
Soran+1 yılTeşekkür ederim işe yarar bilgiler verdin deneyeceğim
Cevap sahibi+1 yılRica ederim ne demek. İyi günler diliyorum.
Cevap sahibi+1 yılEig için teşekkür ederim.
Soran+1 yılRica ederim hakkındı
Cevap sahibi+1 yıl🙏🏻
+1 yılKocan bencil herifin teki. Sen de yapma. Tek taraflı fedakarlık olmaz. Biraz anlasın. Ezilmiş gibi davranıyorsun. Yapma. Zorunda değilsin
11 Yorumla- +1 yıl
Ask tek tarafli degildir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
38Cevap
+1 yılİşte evlilik öncesi tansel temas yasamayip, birbirinin zevklerini bilmeyen insanlar böyle bir ömür saçma sapan hayatları yaşamak zorunda kalıyorlar. Neymiş efendim evlenmeden olmazmış. Al işte sonuç örneği...🤣
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 692 cevap paylaştı.
+1 yılHer insanın libidosu yüksek olmuyor. Bazı insan sekse az ihtiyaç duyar ayda 1 yetebilir ona. Sana böyle bi koca denk gelmiş. Senden kaynaklı değildir
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılVajina yalanmazmı yaa nimet nimet şifa sende evlenmeden önce sorsaydın bunları
02 Yorumla
Soran+1 yılBen sormadım ama kendisi söylüyordu yalayacam falan ama sımdı soruyorum o zaman neden öyle dedin diye laf olsun diye dedim
- +1 yıl
İşte ablağ şu an ne desem bilemiyorum yazık yani eşinden mi tiksiniyosun yani nedir neden yalatmıyosun laf olsun diye dedim böylr bişry yok resmen karşının duygularıyla oynuyosun çok garip ya
+1 yılSende ona oral yapma zamanla sana ısrar eder yap diye. Kocanın verdiği cevabın aynısını sem ver istemiyorum de.
00 Yorumla
+1 yılNetdrn buluyorsunuz boyle vajinayi yalamayi sevmeyenleri yalamak icin can atanlar varlen resmen as eriyorum yalayim diye
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Belki aile öğretisidir günah diye mi düşünür? ya da yapmayı kendini aşağı görme endişesidir.
00 YorumlaGünaydın belkide rengini yapısını beğenmiyor
00 Yorumla
+1 yılTiksiniyor demekki oral yapmaktan, insan tiksinir mi ya 😋
01 Yorumla
+1 yılErkekler genelde sadece kendi orgazm ile ilgilenir kadını partnerini pek düşünmez
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 341 cevap paylaştı.
+1 yılVajinanin goruntusunu ya da kokusunu begenmiyor olabilir
02 Yorumla
Soran+1 yılAma hep karanlıkta yapıyoruz bide kokusu demişsin her gece yatmadan duş alıyorum
- +1 yıl
Bi kere seks karanlikta yapilmaz.. sevisirken vajinani gorecek.. zevke gelip sulandigini... ve cani yalamak isteyecek.
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılÇok yanlis yapmiss sana sen de iyi yapmışsın bundan sonra sen de ona yapma
00 Yorumla Çok ayıp ediyor mümkünse sende artık ona yapma bak nasıl olacak
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılAnlayisli karsilamis napsin zirlami yalatmasini istiyorsun
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Her erkeğin istediği eşi bulmuş ama öküzlük yapıyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılO zevki bilmiyor oranın tadı kokusu lezzeti bambaşka
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKadının ki farklı olduğu için egrenme durumu var bende yapamazdim gibi
00 Yorumla
+1 yılNe sacmalik bn esiminkini yalarim oda beni yalar çift boyle olmali bir birinden irenmemeli
00 YorumlaGerçekten seviyor olsa yapardi
04 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten seven mi yapar
Soran+1 yılAnladım 🥺
Gizli Üye(36-45)+1 yılA. m. ını sevmiyor kocan, şekli, kokusu kötüdür
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. nedeni hamile olman olabilir...
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 420 cevap paylaştı.
+1 yılBazıları yapamıyor sen de yapma
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılSana yapılmayanı sende yapma net
00 Yorumla
+1 yılEşin canım seninde o yuzden
00 YorumlaUyuyken yuzune otur derim
00 Yorumla
+1 yılHicmi oral yapmadı sana
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılÖğrenir zamanla sende yalama yeter
00 Yorumla Kocan birazcık canım galiba
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 866 cevap paylaştı.
+1 yılSevmiyor demek
Ben olsam yaparim00 Yorumla
+1 yılzevkten anlamıyor belli senin kocan
00 Yorumla
+1 yılSevmiyordur her erkek sevmez oral yapmayı
00 Yorumla
+1 yılBen Olsam Emerdim Yalardım Somururdum inanki...
00 Yorumlaİlginç aksine çok zevkli
00 Yorumla
+1 yılGarip
11 Yorumla- +1 yıl
Bencede
- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
+1 yılEşin canım bir erkek
00 Yorumla Çok mu kibar beyefendi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Tiksiniyorsur
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖnceden yapıyor muydu?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeni kullanmis yazmak isterdrjn yaz bana
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGerçekten sevmiyor demek ki.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYalanmaz mı ya nasil biriymiş o
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaşın kaç
03 Yorumla
Soran+1 yıl25 yasındayım
Cevap sahibi+1 yılNe güzel oral yapıyon bende eşime yapıyom eşim bana yspcsk oral zormu
Soran+1 yılZor geliyor demek
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler