Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar taladro playlisti benden önce vardı acaba birini gerçekten sevdide unutamadı diye çok huylanıyorum ama bir yandan karakterine bakıyorum vicdansız biri sevemez diyorum bunun çelişkisini anlamaya çalışıyorum..
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bir insan tanıdım niyeti ciddiymiş gibi oynayıp tam bir affedersiniz @mcı çıktı. İstediğini vermedim tabii ki. Ama acayıp aşk rolü kesti inandırdı sonra niyeti ortaya çıktı. Neredeyse bir sene boyunca ağladım çok kötü oldum. Ona söyledim bunları hiçbiri umrunda olmadı okadar çok cinsellik diye ısrar etti hala. Yani vicdansız sevgisiz biri. Başkasını sevebilceğini düşünmüyorum. Narsist biri ama 3 saatlik taladro playlisti var spotifyda. Böyle bir insan nasıl böyle bir playlisti olabilir? (Daha önce 3 kız sevdiğini demişti bana hani birtane deseydi tamam derdim herhalde o kızdan sonra @mcı oldu yok ama 25 senelik hayatında 3 tane kızı “sevebilmiş”) ne düşünüyorsunuz bu vicdansız sevgisiz olup taladro playlisti olması çelişkisi hakkında?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Adam seni kullanmış hala unutamadığı biri mi var diyprsun. İlk defa mı sevgi gördün kzım erkekler böyle her laflarına inanırsan ohoo
İlk defa gördüm evet birde kullanmadı. Öpüşmedik bile. Kullanamadı
3 saatlik taladro list gördüm gerisini okumamam geçmiş olsun :D
Kdoskdldkd
@ballismus doğru değil mi ama fdfgdfg
Kesinlikleeee
@ballismus :) :)
Ne demek istediniz anlamadım niye geçmiş olsun
Beynin akmış cinsellik istemesi sevmedigim mi gösteriyor 😃 vizyonsuzsunuz
Müzik ne alaka. Çoğu erkek böyle değil mi zaren
Mesele insan olması isterse milyoner olsun kolay değil birisinin vaktini almak
Biri benden bahsetmiş
Nasıl yani
Sen hayatında kaç tane kız sevdin
Konuşabilir miyizzz
Bence o çocuğun canını çok yakmışlar
Yıpranmış o çoçuk
Seninle özelden konuşabilir miyiz
Olur
İstek at
Onlar hep kurgu inanma
Nasıl yani
Tavlama taktikleri yani seninle evlilik düşünmüyosa o erkekten kaç tabi sende ilişki vs istemiyosan
Benim için yapmadı playlisti zaten benden önce vardı bu 3 saatlik taladro playlisiti ve acaba diyorum başkasını sevdi mi unutamadığı mı var diye huylanıyorum onu soruyorum
Bilemem
Adam olmak başka bır boyuttur.
Sorumu anlamadınız galiba. İşte bu çocuk adam değil ama herkes taladro dinleyemez
Ben anlamam taladro filan.
Az once Barış manco dinliyordum dünde Narcos.. Zevk meselesinin kişilikle alakası yoktur.
Bu şuna benzeyebilir çok içki içsin ama sarhoş olmasın.
Neyse iyi geceler uzatmayalım.
Siz soruyu anlamadınız. İyi geceler
Üzülme canım değmez kimseye
Tiyatroda eğitim görmüştür
Onu bunu boş ver taladroyla olur sizin iş
Nasıl yani
Sen taladroya aşıksın o çocukla beraber olsan bile yarin bigun taladro teklif etse kosakisa gidersin
taladro ne alaka tam bir ergensin ya
iyi olmuş bence
Ney iyi olmuş
Ondan kurtulduğun