Cinsel Yaşam Uçuk fantezilerinizi icraatte geçirdiniz mi? SeductiveWhiteWoman Takip Et Xper 7 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 010 Yoksa fantezi olarak kaldı mı Güncellemeler+1 yıl Yoksa fantezi olarak mı kaldı? Güncellemeler+1 yıl Detayı yanlış yazmisim Uçuk fantezilerinizi icraatte geçirdiniz mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
KaybolanYıllar1 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Benimki fantezi Olarak Kaldı...Cesaret ister Bu işler O Kadar Kolay değil...Peki Ya Senin Hangi #Fantazin Var@seductivewhitewoman 0 0 Yorumla
sitmyface Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Bi kısmı evet bi kısmı bekliyor hala 😂 elleri ayakları bağlayıp ağzını kapatabileceğim bi kız bulamadım daha ajdjd 0 6 Yorumla SeductiveWhiteWoman +1 yıl Oo aynı kafadayiz shsh Yorumla sitmyface +1 yıl Ooo seductive sen yaşıyon mu 😂 Yorumla SeductiveWhiteWoman +1 yıl Sen kimdin Yorumla sitmyface +1 yıl O kadar önemli biri değil Yorumla SeductiveWhiteWoman +1 yıl Shsh Yorumla sitmyface +1 yıl jsjdjd Yorumla
Kaanf Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 82% +1 yıl Bdsm sevdiğimden icraate geçirmek istedim, genellikle kizlar sert ve hard seviyorum diyip 2. dakikadan sonra korkuyorlar🥲 1 0 Yorumla
AurielSithis Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 848 cevap paylaştı. Biri kısmen oldu, biri de tam istediğim gibi olmadı. 2 tane var hala maalesef yapmak istediğim. 0 0 Yorumla
Bioluminesans Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 307 cevap paylaştı. Tren ve uçak yerine getirildi. Film camlı vip minibüsle şehrin en kalabalık yerlerinde gezerken hayali devam ediyor. 0 0 Yorumla
ÖndenVerBana Takip Et Xper 5 Yaş: 48 , eic 70% +1 yıl Ya benim öyle uçup kaçıp fantezim yok Ben altıma alıp basıyorum sadece bu kadar 0 0 Yorumla
Am_I_mad Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 93% +1 yıl Hayata geciremedim ama arayistayim, geçirmeyi diliyorum. 0 0 Yorumla
bunlar_hep_meraktan Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 92% +1 yıl hepsı olmasa da grup u tattım ama daha cok sey var deneyecek 0 0 Yorumla
Birisi_ Takip Et Yoda Yaş: 42 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 904 cevap paylaştı. Evet yapılanlar var, henüz yapılamayanlar var. Fantezisi bitenin cinsel hayatı da bitmiştir. Yaratıcı olmak lazım her zaman 😊 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bir kısmı evet bir kısmı hayır kelepçe fantezi var onu icrata sokamadım 🙈🙈 0 0 Yorumla
saglıkcı1120 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl @SeductiveWhiteWoman evet ballbustinge bayılıyorum 😊bı kere gerçekleştirmistim ballbusting hayalimi 😊 0 0 Yorumla
omeraslanmete Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl olmayacak hayaller kurmam :) 0 2 Yorumla SeductiveWhiteWoman +1 yıl Ne gibi Yorumla omeraslanmete +1 yıl işte yapamayacak olduğum fanteziler için dedim gerçekleşebilecek şeyleri düşünürüm burada detay vermeyelim şimdi :) Yorumla
Fearless10 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Uçuk bir hayatım olmadı ki fantezim olsun.🙈😀 0 2 Yorumla SeductiveWhiteWoman +1 yıl Açılmadan iade diyorsun Yorumla Fearless10 +1 yıl Sen ne dersen o😀😀 Yorumla
gezer16 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 64% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. fantezi olarak kaldı maalesef... 0 0 Yorumla
FakBadi48 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Şöyle çılgın 3 hatun kazım 0 0 Yorumla
CapillatusArcus Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 739 cevap paylaştı. Bir kısmını ancak 0 0 Yorumla
Keynesyen Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 31% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Gerçekleştirdim tabi ki ;) 0 0 Yorumla
Monakoluyum Takip Et Yoda Yaş: 44 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Cevabımı özelden yazdım... 0 0 Yorumla
sedomania1 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl geçirecek birini bulmak nasip olmadı ki :) 0 0 Yorumla
kırmızıayıcıkk Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl bir kısmını evet ama bir kısmını da henüz değil 0 0 Yorumla
Konya_Beyefendisi42 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 560 cevap paylaştı. Gay birisi ile gerçekleştirdim hanımefendi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Pendi p nsmi emebiliyorum 0 2 Yorumla SeductiveWhiteWoman +1 yıl Shsh Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gerçekten kendime oral yapıyorum Yorumla
Papagandukkani Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 44% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yok be sakin normal kişileriz biz 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Uçak fantazisi ne kız 0 14 Yorumla bunlar_hep_meraktan +1 yıl grup aldatma aile falan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen yapıyormusun Yorumla bunlar_hep_meraktan +1 yıl ewet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evlimisin Yorumla bunlar_hep_meraktan +1 yıl Ewet sen pekı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Eşini aldatıyormusun Yorumla bunlar_hep_meraktan +1 yıl evet ınsan tek eslı yapamıo bence sen evlıımısın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neden evlendin eşini aldatcaksan kaç yaşındasın Yorumla bunlar_hep_meraktan +1 yıl 27 sen evlımısın dedım 10 keredır ama Yorumla SeductiveWhiteWoman +1 yıl Yargı makinesi ayağınıza geldi shsh Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen nasıl bir topsun eşini aldatıyorsun Yorumla bunlar_hep_meraktan +1 yıl top aldatırmı hıc saf Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Senin gibi o çocukları aldatır eşinde kesin seni aldatıyordur babasız p. ç Yorumla SeductiveWhiteWoman +1 yıl Ahaha Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı. Pahalı bir fantezi 😀 0 0 Yorumla
aslıcıkkkkkkkkk Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 43% +1 yıl Birini sadece 3 1 Yorumla doanylmz +1 yıl Neydi o paylaşmak istersen tabi Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı. Geçirmedim henüz 0 0 Yorumla
gkhofficial Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 71% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Biz gecirdik karimla 0 0 Yorumla
Emre_diaper Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 93% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 386 cevap paylaştı. Geciremedim. 0 0 Yorumla
Junİchi Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl geçiremedim 0 1 Yorumla Vastalord10 +1 yıl nedir o merak ettim Yorumla
armada Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. geçirmedim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
Benimki fantezi Olarak Kaldı...
Cesaret ister Bu işler O Kadar Kolay değil...
Peki Ya Senin Hangi #Fantazin Var
@seductivewhitewoman
Bi kısmı evet bi kısmı bekliyor hala 😂 elleri ayakları bağlayıp ağzını kapatabileceğim bi kız bulamadım daha ajdjd
Oo aynı kafadayiz shsh
Ooo seductive sen yaşıyon mu 😂
Sen kimdin
O kadar önemli biri değil
Shsh
jsjdjd
Bdsm sevdiğimden icraate geçirmek istedim, genellikle kizlar sert ve hard seviyorum diyip 2. dakikadan sonra korkuyorlar🥲
Biri kısmen oldu, biri de tam istediğim gibi olmadı. 2 tane var hala maalesef yapmak istediğim.
Tren ve uçak yerine getirildi. Film camlı vip minibüsle şehrin en kalabalık yerlerinde gezerken hayali devam ediyor.
Ya benim öyle uçup kaçıp fantezim yok Ben altıma alıp basıyorum sadece bu kadar
Hayata geciremedim ama arayistayim, geçirmeyi diliyorum.
hepsı olmasa da grup u tattım ama daha cok sey var deneyecek
Evet yapılanlar var, henüz yapılamayanlar var. Fantezisi bitenin cinsel hayatı da bitmiştir. Yaratıcı olmak lazım her zaman 😊
Bir kısmı evet bir kısmı hayır kelepçe fantezi var onu icrata sokamadım 🙈🙈
@SeductiveWhiteWoman evet ballbustinge bayılıyorum 😊bı kere gerçekleştirmistim ballbusting hayalimi 😊
olmayacak hayaller kurmam :)
Ne gibi
işte yapamayacak olduğum fanteziler için dedim gerçekleşebilecek şeyleri düşünürüm burada detay vermeyelim şimdi :)
Uçuk bir hayatım olmadı ki fantezim olsun.🙈😀
Açılmadan iade diyorsun
Sen ne dersen o😀😀
fantezi olarak kaldı maalesef...
Şöyle çılgın 3 hatun kazım
Bir kısmını ancak
Gerçekleştirdim tabi ki ;)
Cevabımı özelden yazdım...
geçirecek birini bulmak nasip olmadı ki :)
bir kısmını evet ama bir kısmını da henüz değil
Gay birisi ile gerçekleştirdim hanımefendi
Pendi p nsmi emebiliyorum
Shsh
Gerçekten kendime oral yapıyorum
Yok be sakin normal kişileriz biz
Uçak fantazisi ne kız
grup aldatma aile falan
Sen yapıyormusun
ewet
Evlimisin
Ewet sen pekı