Ne yapmalıyım bu durumda yardım edin?

İnstadan tanıştığım 1 ay sevgili olduğum ancak onun terketmesiyle (yan yana gelemediğimiz içinmiş) sonlandığını anladığım bir sevgililik durumum oldu.

Onunla sextingin en ilerisini de yaşadık o benden ayrılmıştı ama ne zaman bi istek gelse aklına ben gelirdim ( iyi kullanıldın dediğinizi duydum ) . Sevmiştim arkadaşlar ben hayatımda onu İstediğim kadar belki ilk aşkımı istemiştim o da 7-8 sene önceydi.

Yanyana gelmedik ama çok güzel bir ilişkimiz vardı. Ben onu seviyodum ama o beni beğeniyordu "sen çok iyi kalpli tertemiz bi kızsın dünyada senin gibi bi insan oldugunu deseler inanmazdım insanlıktan umudum arttı sayende. çok teşekkür ederim her şey için " demişti..

Arzulama konusunda da beni çok fazla istyodu bu zor zamanında gecelerimi de ona vermeye hazırdım yeterki o üzülmesin ben ona mutluluk veriyim dedim

O ailesiyle ilgili çok zor bir dönemden geçti çok sevdiği akrabaları üst üste vefat etti ben hep destekçisiydim aklınıza gelmeyecek şekillerde ona yardım ettm.

5 ay falan tek başına mücadele ediyordu. O zor zamanında kendisi de demişti en büyük destekçisi olmuştum. Hatta bi miktar maddi yardm da ettim. Tekrar veriyim dediğimde de " dur kurban olduğum yapma ben bulucam başka bı yerden sen yeterince dert aldın başına benim yüzümden" demişti

Bana " maddi tarafı öderim de manevi desteğini nasıl ödeyeceğim" diyordu.

Yaklaşık 1 ay memleketinde durması gerekenden daha uzun durdu.

En son bi kaza geçirdi bacakları kırıldı bir müddet sonra memleketinden Ankaradaki evine geçti ailesinin yanına.

bu ay 2 sefer telefon ettim ona 1 incisinde 2 kez aradım açmadı geri dönmedi.

2. seferde de 3 kez 5 10 dk arayla aradım meşguldeydi sonra meşgulden çıktı çaldı telefonu açmadı sonuncusunda açtı. Ben ondan " kusura bakma biriyle konuşuyordum" demesini beklemiştim hızlıca konuştuk kapattık.

telefon etmemin sebebi kredi taksitleri mi her ay ödüyor. Onun için kredi cekmistim.

Dahası buraya sığmaz çok çok iyi bı ilişkimiz vardı ama sevgili değildik ve benim onu sevdiğimi biliyordu. Karşılıksız ona bu yardımları yaptığıma her defasında çok sasryordu.

Gelelim asıl kısma...

Dun telefonda konuştuktan sonra onun için Allah a dua ettim ağlayarak. Sonra uzun zamandır instasina bakmamstm diye bakiyim dedim

Profilinde bı kızla selfisi var.

anlaşilan kazadan önce (ayakta çekilmiş arka planda da yeşillik var memlekette iken çekilmiş demekki) çekilmiş olacak ki gözlüğü kırılmamış fotoda. Ayakta bı de..

Telegramda konuşurduk genelde bı arastrdm ki şimdi 2. Telegram hesabı açmış benimle konuştuğu hesaptaki Pp yi kaldrmş.

Ben ne yapmalym ne demeliyim ona.

Güncellemeler
+1 yıl
dediki "1 sene öncesinden beri ailelerimizinistedgi bi kızdı. Beni seviyodu zaten bende bu kez olumlu baktım.2hafta önce buluştuk 2. buluşmamızda o fotoyu çektik instaya ben girmedim ona şifremi vermştm pp ye o fotoyu koydu benim için pp olmasının anlamı yok şuanda ne kadar borcum var sen biliyosun benim evlilik düşüncem yok şu sıralar. Benim yanlşm sana telefonda bunu dememem oldu ama kpssye girmenibekledım yemın ederm. özür dilerim.". Beni ilk sevdğn zamnki gibi mi seviyosun onu dedm.
Güncellemeler
+1 yıl
ehh öyle gibi.. sevip sevmediğimi bilmiyorum. seviyorum da sevmiyorum da diyemiyorum" dedi. Dedim ki özür dileme birini sevdiğin için. elbet birgün beni de biri sever" o da dedi ki"sana öncedende dedim benden katlarca kaliteli kızsndaha iyisini hakediyosun demiştm" dedi. bende " seven erkek -Bu kız benden çok kaliteli vazgeçiyim o halde- demez. sevmedin " dedim. 2. telegrm hesabı içinde benim hesabm değil dedi herşeyin üztüne yemn ederim dedi. Ona mesaj at bana da profilini msjla at onun dedi
Ne yapmalıyım bu durumda yardım edin?