Seni bu şekilde ortada bırakan bir kişi için o kadar çok fedakarlık yapmışsın ki en mahrem yerlerini onunla paylaşmışsın ona mükemmel zevkler yaşatmışsın belki de zevkten inim ineyim inlettin onu küçük ama karşılığı bu olmamalıydı seni kullanması değil sana yaptığı haksızlık seni bu istek ve arzuyla bir başına bırakması sonra canı istediğinde dönmesi ve senden tekrar istediğini alması buna kesinlikle müsaade etme onu hayatının her zerresinden çıkart küs yoksa hiçbir zaman yaptığı yanlışı anlayamayacaktır ve bu kadar fedakarlık yapan biri olarak seni tanımak isterim takip atabilirsin
02 Yorumla
Soran+1 yıltelefonda ona ne diyim.. borcunu taksitle ödemeye çalışıyor. irtibatta olamız lazım. ama eskisi gibi sevmediğimi de bilmesi lazım
Soran+1 yılbirini sevemezsin diyemem ona.. ama ben o bu haldeyken birini sevebilecek halde olduğunu düşünmemştm
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖncelikle çok zor bir durum geçmiş olsun
Çok enteresan bir durum
Ya kızacaksın belki çok alakasız bir şey soracağım
İnstagramdan Sana ne yazdı da konuşmaya başladınız?
ben 1 haftadır birilerine yazmak konuşmak istiyorum ama tanımadığım insanlara ne yazacağım bilmiyorum035 Yorumla
Soran+1 yılbenim sal.. aklığım bu.
onun marifet değil
Cevap sahibi+1 yılO senin kadar bağlanmamış sanırım sana bir anda mesafe koyması normal değil
Soran+1 yılne demeliyim ona.. telefon edip "benim için öldün " demek istyorum
Cevap sahibi+1 yılAra konuş buraya yazdığın gibi ne oldu sorun ne diye açık açık söyle
Soran+1 yıletkili bişey demek istyorum ona.. o fotoyu 2 ay önce muhtemelen cektiler kazadan önce. cok mutluydu fotoda
Soran+1 yıl"napsaydım mutlu olmıyım mı ben . seviyorum o kızı " derse ne diyim
Cevap sahibi+1 yılBana söyleyebilirdin de
Söylemesi lazımdı bence
Cevap sahibi+1 yılya da Allah uzun ömür versin de direk öyle bişey derse
Cevap sahibi+1 yılYa bu çocuk güven vermedi nedense bana sinsi gibi geldi ama bilemiyorum yani nasıp biri
Soran+1 yılnormalde güveniyodum ama olanlar çok mantksz
Soran+1 yılona daaçıkça dedim çok mantksz hersey diye
Cevap sahibi+1 yılBüyük yalan dönüyor burada söyliyim
Yaptıkları zaten affedilebilir anlaşılabilir bir şey değil
Soran+1 yılkafam karışık..
Soran+1 yılbu zamana kadar ona güveniyordum ama sevdiklerinn üzerine bile yemin etti
Soran+1 yılonun bu parasız zamanında bile o kız bir sene önceki gibi seviyo onu
Cevap sahibi+1 yılBu yemin olayı herkes için kutsal bir şey değil yemin etti diye doğru söylediği anlamına gelmez dedikleri
Ki yaptıkları her şekilde çok özür diliyorum ama karaktersizlik
Soran+1 yılhangi yaptıgı karaktersizlik tam olarak
Cevap sahibi+1 yılSeninle olduğu zaman başka biriyle birlikte buluşuyor resimler çekiliyor instaya atılıyor
Bunlar kazadan önce seninle konuştuğu zamanlar oluyor
Bu bile yeterli bence
Soran+1 yılona dedim ki fotoda ayaktasın yani kazadan önce demekki.. o da dedi ki tekerlekli sandalyeden kalktm 10 dk civarı ayakta durablyorum dedi.. ben de ". ben bilmiyordum" dedim
Cevap sahibi+1 yılSeninle bir şey düşünmemiş hayal kurmamış ki sanal arkadaşıymışsın sadece
Benimde chat sitesinde tanıştığım daha sonra instagramda takipleşip 7 ay konuştuğum birisi vardı
Az yazmaya başladı ben yazıyorum kısa cevaplar veriyordu
Ben yazmasam yazmıyordu günlerce konuşmadığımız oldu
Ki normalde hep yazardı arardı saatlerce konuşurduk 3 saat konuştuğumuz oldu
Ama mesafeli olmaya başlamıştı
2 hafta böyle geçti sonra birisi var bizimkiler tanıştırdı 1 ay önce ciddi düşünüyorlar ben de aileme karşı gelmek istemiyorum falan dedi
Bitti orada
Soran+1 yıloha yaa
Cevap sahibi+1 yılYa ben seni kırmak üzmek istemiyorum ama tanıyamıyorsun insanları valla bak
Benim 4 yıllık ilişkim bitti 5 ay önce ayrıldık normalde ama arada yazıyordu özlüyorum seni diye 2 ayda öyle ara ara buluşuyorduk evde film falan izliyorduk tam bitiremedik
Sonra ben daha fazla yapamayacağım ailem seni istemiyorum onları çiğnemek istemiyorum dedi
Ben ailesini kandilde aramadım diye bundan bize damat olmaz demişler güya onun dediğine göre
Dedim konuşayım onlarla affederler beni yok kesinlikle olmaz bitsin burada bu iş dedi
2 ay önce bizim evdeyiz bunu derken
şu an sözlü geçen hafta sözlenmiş...
Soran+1 yılpislikkk
Soran+1 yılen ve tek güvendiğim erkek oydu.. bunu ona da demiştim..
telegrama giremediği zamanlarda bile "seni özlüyorum yüzünü gözünü her seyini bian önce iyileş..." bunları yazmştm telegrama girince okur diye..
Cevap sahibi+1 yılVe evlenecektik zorla evliliğe getirdi beni
İstemiyordum ben birlikte her şeyi yaparız ederiz aşkım falan diye ikna etti beni
Bir sürü eşya aldım yemek takımı masası koltuk takımı sehpası beyaz eşya dışında herşeyi beraber bakıp aldık
şu an evin bir odasında paketli duruyor hepsi letgo ya dolap uygulamasına koydum satmak için
Soran+1 yılseni sevseydii başkasına bakmazdı. O kız onu seveni bulmuş kacrdı
Cevap sahibi+1 yılYa ben bunları yaşadım diye söylüyorum belki de iyi biridir ama büyük ihtimalle değil
Ben 4 yıllık sevgilimi tanıyamadım işte anlattım bu devirde insanlar o kadar kötü ki
Şeytan bunları görse kendinden utanır
Cevap sahibi+1 yılO kadar çok sevgi gösterdi güven verdi ki bana
Ben en başta babamdan diğer ilişkimden yediğim kazıkları anlattım ona insanlara güvenemem artık dedim
2 ay peşimde koşmuştu benim istemedim güven problemim var dedim anlattım yaşadıklarımı
Ona rağmen bunları yaptı
Şimdi gel de birine güven
Cevap sahibi+1 yılKusura bakma ya ben kendi yaşadıklarımı anlattım burada kendimi kaptırdım içimi dökmem gerekiyormuş
Soran+1 yılçok geçmş olsun..
inansam mı innanmasam mı muallakta kaldım.. bi de" saygı duyarım konuşmk istemiyosan " demesi yok mu.. ona dedim ki ben de saygı duyarım yaptıklarına ama çok kolay bırakıyosun yani naparsan yap demektir bu dedim
Cevap sahibi+1 yılZaten o sensiz olmaya seninle konuşmamaya alışmış, alıştırmış kendisini
Onun için bir şey değişmeyecek
Soran+1 yıliçim yanıyo o kızı seviyor ounla konuşuyor diye.. kıza Instagram şifresini vermş o derece yakınlaşmışlar
Cevap sahibi+1 yılBenim 4 yıllık ilişkim oldu onda bile yapmadım bunu
Cevap sahibi+1 yılİçin yanacak
Ağlayacaksın
Hiçbir şeyden keyif almayacaksın
Hep aklına gelecek
Yaşayacaksın bunları
öyle ağlayacak kadar olmasa da ben yaşadım diye söylüyorum bu süreci atlatmanın en iyi yolu bir an önce iletişimi kesmek onu hatırlayacak şeylerden uzak durmak
Cevap sahibi+1 yılEn kesin çözüm de arkadaşların
Onlarla vakit geçir kafan dağılsın
Ne kadar çok arkadaşlarınla vakit geçirirsen o kadar az aklına gelir çabuk unutursun
Benim arkadaş çevrem yoktu benim için daha uzun sürdü bu süreç
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Doğru anlamış mıyım sen onun için kredi çektşn ve taksitlerini ödüyosun ve hiç yüzyüze gelmediniz öyle mi
04 Yorumla
Soran+1 yılşaşırma evresini gec. evt
- +1 yıl
Şaşırma değil benim kikusura bakma şimdiden biraz acımasızca konusmus gibi olucam ama adam senden yararlanmıs o akrabalarının ölmesidir bacaklarının kırılmasıdır falan hepsi yalan seni psikolojik ve duygusal olarak kendine bağlama çabasıki bunlar yeterğnce bağlamıs ve hemcinsel yönden faydalanmıs senden hemde maddi yönden kısaca kullanmıs seni kusura bakma tekrardan çok acımasızca oldu yazdıklarım ama uyanman lazım
Soran+1 yıltüm anlattıklarımı okuyarak mıyorumu yazdn. güncellemeleri yorumları da
+1 yılEngelle gitsin konuşmaya değmez
09 Yorumla
Soran+1 yılgüncellemeye de bakar mısın rica ediyorum
- +1 yıl
Bilemedim
- +1 yıl
Telini elinden al kontrol et
Soran+1 yılsanalda konuşuyoruz
- +1 yıl
Reelde görmedin mi hiç
Soran+1 yılhayır buluşamadık
- +1 yıl
Hmm uzak mesafede olur böyle
Soran+1 yılson konuşmamızda atandığımda yanına gelirim bi çay kahve içeriz demiştim başardık deriz o zaman demiştm o da evet içeriz tabi demşti. Bu akşamki konuşmamda da bak böyle böyle konuşmustuk dedim o da yine kahve içeriz buluşup dedi ben de buluşamayz artk sevgilisi olan bi adamla kahve içmem ben dedim.. bundan sonra da artk para mevzusu hariç konuşmamıza gerek yok dedim konuşuruz yıne bn arayacağım dedi gerek yok dedim o da saygı duyarm kararlarına ama özellikle kpss çıkışı konuşalım bunda ısrarcıyım dedi
- +1 yıl
Anladım bence başkaları ile şansını dene
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar