Yüzüm fiziğim herşeyim çok güzel göğüslerim büyük ve dik vajinam Pembe ve yanaklı ama tek sorun popom biraz minik erkeklerin dikkatini cekermiyim yinede
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 848 cevap paylaştı.
+1 yılÇeker çeker. Biz sizin kadar takmıyoruz yemin ederim. Kendinizi toplama bilgisayar gibi görüyorsunuz bazen. Her şey iyi hoş da işlemci eski ya, bu kötü falan. Bütün olarak iyi mi? İyi işte tamam kasma.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılKimi ne göre evet kimine göre hayır.
Bence doğal olan asıl güzel olandır.
Bir insanı oldugu gibi kabul eden asıl onu herşeyi ile seven kişidir.
Kimse bir başkasına kendini beğendirmek için değişmemeli.
Görüşleriniz küçükte olabilir totonuz büyükte önemli olan iç güzelliğiniz dikkat çekmeli ve bakışlarınız.00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılvaginanın rengi ile dikkat çekme zaten.
göögüslerin büyük olacak kadar hattın varken kalçanın küçük olması baya tezat geldi.
büyük dediğin kaç 80 b filanmı? o ölçüler büyük olmuyor çünkü
ya da kalçan snein düşündüğün kadar küçük değil.
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 983 cevap paylaştı. Bi tüyo vereyim, ufak popolu bi kadınla seks yaparken içine girip çıkarkenki görüntü çok iyi oluyor. Ufacık poponun içine girerken normalden daha da kalın bi görüntü oluyor 😈
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
104Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılHayır sevmiyorlar maalesef Ben de büyük yapacağım diye ekstradan östrojen hormonu aldım bütün organlarımı etkilemiş
02 Yorumla
+1 yılAllah sana omur boyu sahiplenecek sana karsi sevgi ilgi gosterecek romantik olacak yanaklarini ceneni sevgi manasinda oksayacak kilina bile zarar vermeyecek kalbini asla incitmeyecek seni gecici gozuyle bakmayacak seni helali gozuyle bakacak hicbir kusurunu asla yargilamayacak butun ev islerinde sana yardim edecek gozu senden baskasini gormeyecek iyi gunde kotu gunde hastalikta saglikta hep yaninda olacak dertlerine sirlarina ortak olacak sekilde bir es sevgili nasip etsin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 896 cevap paylaştı. Macakmi ne bayılırım ben küçük popoya bı özelden yazsana merak ettim seni aksine bende koca koca popolari sevmiyorum öne öyle dossek gibi
50 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılSen canını hiç sıkma.
Cinselliğin Afrikası bu ülke de kimse o kadar detaya girmez.00 Yorumla
+1 yılOfff ne cok meraklisiniz erkeklerin dikkatini cekmeye ya
60 YorumlaBu nasıl zihniyet mk vajinası pembe imiş yazıklar olsun
30 YorumlaBen dahil 108 erkek yazmış, sanırım dikkat çekmiş. Yorumları okumadım fakat görmek isteyen çıkmıştır yığınla
00 Yorumla
+1 yılFizik sadece kalçalardan ibaret değil, kendini tarif ettiğin cümlelere bakarsak, o kusur bile sayilmaz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ya hu kadın olman erkeklerin dikkatini çekmek için fazlasıyla yeterli sebep. Neyi sorguluyorsun! Abazan erkekler ülkesi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 302 cevap paylaştı.
+1 yılBilemiyorum ama niye çekmesin, affedersin ama ağaçta delik bulsa yeşertecek insanlarla dolu bir ülkedeyiz.
00 Yorumla Büyük popo yerine küçük ama diri popoyu tercih ederim.
Orantısız davul gibi kalca gerçekten çok itici.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 385 cevap paylaştı. Erkeklerin dikkatini çekmek için vücudunu şekillendirmek zorunda değilsin. Kendini beğendiğin şekilde kal.
00 YorumlaKüçük kalça olunca orasına küçük ve dardır. Bizde oranın dar ve pembesi severiz göğüsler iyiymiş daha ne isterizki çok hoşuma gidersin canim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 469 cevap paylaştı. Anlattığın kadarıyla güzel bir kızsın popon fazla önemli biraz spor yaparak büyütebilirsin o zaman afet olursun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılhttps://imgyukle.com/i/niUqC8
Şöyle fiziklere kurban oluyorum be böyleyse bence çoğu erkek sever :)00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSen nasıl bir sapik bir yaratiksin kadın gibi yazıyorsun... Bunu yazarken de kendini tatmin edecek kadar zavalli...
011 Yorumla
Soran+1 yılOlm illa kanıtlammi gerek kızım yeter ya
Cevap sahibi+1 yılSen kiz falan değilsin. Sapik ruhlu bir yaratıksin, o kadar sapık ki kendi yazdığı kelimeler ve yorumlarla tatmin olacak kadar... Ne kadar zavallı olduğunu anlayamayacak kadar da aciz...
Soran+1 yılTakıp edıyım cık gızlıden ugrasamıycam
Cevap sahibi+1 yılBurada sapık sapık fantazilerini yazmaya devam et değil mi...
Cevap sahibi+1 yılSoran olsa şimdi abalari trolluyorum diye kendini bile savunursun
Cevap sahibi+1 yılEngelle bu sapıklığini yüzünü vuramayim değil mi.
Soran+1 yılYo olanı soyluyom
Cevap sahibi+1 yılBende sana olanı söylüyor... Dikkat et erkek demiyorum çünkü o sıfat sana yakışmıyor... Ama kiz profili ile girip sapıkça düşüncelerini sürekli faklı farklı sorularda buraya yazan bununla tatlım olan hasta ruhlu bir yaratiksin. Sen burada abaza falan trollemiyor sen buradan hasta kişiliği tatmin ediyorsun
Soran+1 yılErkek deilim kız hesabı falanda açmadım bu tür sorduğum tek soru illa inanmıyorum hala diyosan Instagram veririm ve ayrıca hasta ruhluyum cok haklısın
Cevap sahibi+1 yılKadınsan da oturup vajinanın tarif edecek Karakterde biriysen benden uzak ol yeter... Instagram da senin olsun sosyal medyan da. Bence git biran önce tedavi ol
Soran+1 yılTamam abım hemen
- Cinsel Yaşam konusunda 599 cevap paylaştı.
+1 yılÇok takıntı yapıyorsan spora başla squat hip thrust falan yap
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 453 cevap paylaştı. gorselın olsaydı emın ol sıtedının %90 burada ölüyordu ♥
00 Yorumla
+1 yılsorun degilki o yani ben oyle asiri kalcayi sevmem ayrintiyi burada anlatamam zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAçıkçası küçük popo ve küçük memeli bi kız vardı eskiden okulda. Hayallerimde herkeste çok o olduğunu söyleyebilirim. Şekil önemli bence küçük ama şekli güzelse fena azdırır
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. E neredeyse kusursuzmuşsun işte niye dert ediyorsun ki
00 YorumlaBen severim şahsen büyük popo sevmiyorum aşırısı kötü duruyor
00 Yorumla
+1 yılSeninle sevismek için neler vermezdim ne iş yapıyon pekj
00 Yorumla
+1 yılÇekmez olmamazmısın diğer özellikler çok iyi kendine güven yeter
00 Yorumla
+1 yılSeksi olmayacagin sevilmeyecehin anlamına gelmez neşeli özgüvenli ol
Peşinden ayrilmazlae00 YorumlaBurası Türkiye. Bırak ufağı iskelet görseler gene yapıştırırlar ablacım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Çekersin ama popoyu geri planda tutup diğer uzuvlarinla dikkat cekmelisin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Benim tercihim küçük göğüs küçük kalça ben zayıf seviyorum
00 YorumlaTarif ettiklerin kadar varsan popo düz olsa ne olacak 😂
00 Yorumla
+1 yılKalçalar biraz büyük olmalı çok ufak kalçalar ele avuca gelmiyor çok kötü
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 919 cevap paylaştı. Elbette çekersin ben küçük popo ya bayılırım koca meme hastası da olmadım mesela hiçbir zaman sanırım biraz kalıp dışıyım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen araba egzoz una dayayan dayı gördüm,
Seni iliği ne kemiğine bakmazlar.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKimse dört dörtlük değil , saydığın özellikler yeterli
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGöğüsler çeker de benim ilgi alanıma girmez küçük popo.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılşu saydıkların benim dikkatimi çekti mesela
00 Yorumla
+1 yılSen vajinadan kazanıyosun pembe vajina bulmak çok zor
00 Yorumla
+1 yılGöğüsler dik büyük vajina pempe dudakli zaten benim için bunlar tam benlik
00 Yorumla
+1 yılSenin o saydiklarin varsa bırak poponda küçük olsun vurdurw vurdurw buyur 😂
00 Yorumla
+1 yılDolgun göğüs, bakımlı tırnaklar her şeyi eşitler bence.
00 Yorumla
+1 yılValla küçük kalça her zmn daha çok hoşuma gitmiştir.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 826 cevap paylaştı.
+1 yılSporla halledersin
20 Yorumla
+1 yılemınım o yazdıkların sensın D:
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet tam olarak benim övünmek için ya da insanların ilgisini çekmek için yapsaydım gizli üye olarak sormazdım
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılsever kardeşim onu da sever
10 Yorumla Severiz kanka küçücük tutucan onu. Ah
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYani erkeke
Lerin öyle şeyi var mı bilmiyorum ama ben küçük popo küçük meme severim00 Yorumla
+1 yılKucuk popo sevende vardir mutlaka
00 Yorumla
+1 yılminik mi :o :):)
00 YorumlaÇektin dikkatimi
00 Yorumla
+1 yılpembe vajinanla dikkatimi çektin bile :)
00 Yorumla
+1 yılherşeyin bir seveni var 😉
00 Yorumla
+1 yılTam tipimsin :)
00 YorumlaBen severim tatlı olur🤗
00 Yorumla
+1 yılküçük popo ney ya ııyıhhh
00 Yorumla
+1 yılOf diyorum sana tam benim istediğim gibisin
00 Yorumla
+1 yılAbazalik %98 bu ülkede rahat ol
00 Yorumla
+1 yılYooo bazı şeylerin küçüğü güzeldir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 487 cevap paylaştı. Bence çekersin artıların fazla
00 Yorumla
+1 yılDikkat çekmısin 37 yorum olmuş
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılKucuk goguslwr ve kucuk kalcayi severim
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 894 cevap paylaştı.
+1 yılBen severim, çekersin
00 Yorumla - Devamını Gör (53)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım