+1 yıl7 8 yaşlarından beri cinsel organımla oynamayı severdim. Gerçekten zevk alarak yaptığım ilk mastürbasyon ise 11 yaşındaykendi. Nasıl öğrendiğimi hatırlamıyorum. Dediğim gibi severdim zaten oynamayı :)
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yıl16 yaşımdayken
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
+1 yılDaha yapmadık
13 Yorumla- +1 yıl
Neyi bekliyorsun 😊 bek aret yüzünden sekiz yapmamayı anlarım da. Mas niye yapmıyorsunuz ki 😊?
Soran+1 yıl@postponeddream sende artık kendi yorumunu mu paylaşsan artık milleti takip edene kadar
- +1 yıl
1 saattir otobüs durağında bekler gibi bekliyordu millet.. Neyse yine de özür.
Gizli Üye(25-29)+1 yıl14-15 yaşlarında gibiydi galiba.
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. 10 yaşında denedim
00 Yorumla16 falan
31 Yorumla- +1 yıl
Şimdi ne sıklıkla?
- Cinsel Yaşam konusunda 946 cevap paylaştı.
+1 yıl8 yasimda
15 Yorumla- +1 yıl
Yok mq anne karnında
- +1 yıl
Hadi leeeeyynn 😁
- +1 yıl
mastürbasyon alt tarafi o kadarda imkansiz bisi degil
- +1 yıl
@AlphaKitty evet de 8 yaşında olamaz
- +1 yıl
Neden
+1 yıl31..
12 Yorumla- +1 yıl
Ciddi misin?
- +1 yıl
Anladım ben onu 😂
Gizli Üye(25-29)+1 yıl24 yaşında
215 Yorumla- +1 yıl
Sende o yaştan sonra hiç yapmasaydın artık
Soran+1 yıl@Anlarım3005 sende kendine ait yorum paylaşsan artık milleti takip edene kadar
- +1 yıl
Geç değil mi?
- +1 yıl
Olur patron , bu durum yasak olsaydı yapamazdım galiba. Ama soru senin yorumlara ilişmeyiz.
Soran+1 yıl@Anlarım3005 sen neden yorum yapmayıp da yorumlara yorum yazıyon sadece anlamadım
- +1 yıl
Yani mastürbasyon yaşımı yazmamın çokta bi ilgi çekeceği yok , yazılan yorumlarda ilginç bişey var mı ona bakıyorum.
Soran+1 yıl@Anlarım3005 ilginç o da iyiymiş ne güzel kendininki ile değil başkalarının ki ile ilgilen
- +1 yıl
Üstadım , benim özellikle bu soruyla ilgilendiğim yok , genel olarak sitede vakit geçiriyorum , sende uzatma istersen bırak kafamıza göre takılalım , esir almasan diyorun
Soran+1 yıl@Anlarım3005 bende öyle diyorum işte ilgileniyorsan yorumları da meşgul etme bı zahmet diğer diğer sorulara yönel
- +1 yıl
tamam , sen sitenin tapusunu aldın bir soru sorunca al soruda yorumcularda senin olsun , bu arada yorumdaki diğerlerinede burada ne işin var diye yazıyorsun , burası özgür bir platform , bence bu kadar insanları kısıtlamaya çalışma , yoruma yorum yazanlar kız olsaydı aynını yaparmıydın bir düşün
Soran+1 yıl@Anlarım3005 aynı senin gibi yazan olsaydı yapardım yaptım da o yüzden ilgilendiğin sorulara git kız erkek farketmiyo objektif olurum her zaman yandanci değil
Cevap sahibi+1 yıl@postponeddream yeni keşfettim
Cevap sahibi+1 yıl@Anlarım3005 sanane
- +1 yıl
Ooo görüş sahibimiz teşrif ettiler , tamam kıı ne halin varsa gör. Sorunun sahibide trip attı sende attın ahada artık gediyom
Soran+1 yıl@Anlarım3005 güle güle
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yıl12 galiba
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl14 faln
30 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne