Fiziksel olarak hoş ve kızların dikkatini çeken biriyim, ama içinde bulunduğum bu durum yüzünden cinsel birliktelikten kaçıyorum çok büyük özgüven kaybetmiş vaziyetteyim. Sizce bu zımbırtı hiçbir işe yaramaz mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılKardeşinden bir tavsiye 2 günde bi çekme germe işlemi yap fazla sıkmadan mastürbasyondan 1 gün sonra yapsan daha iyi olur o zaman erekte olmazsın uygularsın ve gece yatmadan önce 3.4 diş sarımsak çiğne ye suyunu iç öyle uyu sarımsağın 100 den fazla faydası vardır bunun içinde penis ve cinselik kan dolaşımınıda iyileştirir benim 15 cm kafayı yemiştim bi ara ama cinsel ilişkide kadınlar tatmin oluyor yine dert ediyorum bela gelsin bu p*rno sitelerini çıkaranlara :)
04 Yorumla
Soran+1 yılSağol dostum ama senin 15 cm iyi ben napıcam :/
Cevap sahibi+1 yılDediğimi uygula kardeş napacan daha en fazla bıçak altına girersin :)
Soran+1 yılKanka o da pahalıdır ya bi de kalkma sorunu olur elimizdekinden de oluruz :’(
Cevap sahibi+1 yılO zaman dediğimi uygula düzenli bir şekilde faydasını görürsün
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılYani kanka şimdi yalan yok biraz kısa tarafta kalıyor. Bunun dert edilip edilmemesi açıkçası biraz kızdan kıza değişir. Bazı kızlar hiç önemsemez çünkü cinselliğin penetrasyondan ibaret olmadığını bilir. Ama tabi kimisi de bunu “yetersiz” bulabilir. Bunun iki çözümü var: ya ameliyat olucaksın, ya da bunu dert etmeyecek bir kız bulucaksın
03 Yorumla
Soran+1 yılKanka ameliyatla olmuyor diyolar ya çok araştırdım
Cevap sahibi+1 yılOluyor kanka oluyor merak etme. Bunu doktorla da konuşabilirsin
Soran+1 yılSağolasın kanka dalak böbrek satıp şeyimizi büyütücez artık napalım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
6Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılOrtalamanın altında, ama işlevini geliştirirsin, pancar motoru gibi dene zaten fitness ile uğraşıyormuşsun yorulma sorununda olmaz.
02 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum kanka ya canımı sıkıyo
Cevap sahibi+1 yılValla kanka ister istemez sıkılır, ama yapacak bir şey yok işlevi geliştirmeye bakacaksın.
+1 yıl3 ü atabiliyosan sorun yok 20 cm olup 1i atıp cenaze olmaktansa 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇokta küçük değil sanki bilmiyorum, uyurkenki halinde yok oluyor mu yani
016 Yorumla
Soran+1 yılYok olmuyor tabi ama diğerlerine bakınca küçük yani moralimi bozuyo bu durum
Cevap sahibi+1 yılYakışıklıysan bişi olmaz
Soran+1 yılYakışıklı olunca ne olcak ki :/
Cevap sahibi+1 yılKomik gelebilir ama ben yakışıklı erkeklerin yüzüne bakınca bile zevk alıyorum
- +1 yıl
O zaman büyük pns görürsen daha çok zevk alırsın.
Soran+1 yılBilmiyorum sen öylesin ama diğerleri?
Cevap sahibi+1 yılYaşın kaç
- +1 yıl
Benim mi soranın mi?
Soran+1 yıl29
Cevap sahibi+1 yılSoran kişiye yazıyorum sen çık aradan
- +1 yıl
Peki 18 cm bırakıyorum buraya
Soran+1 yıl29 yaşındayım
Cevap sahibi+1 yılNe bekliyorsun ki waaaow diyip üstüne atlamamı mı? Napim senin kör gözünle ölçtüğün şeyi, sormadım
Soran+1 yılSen kaç yaşındasın?
- +1 yıl
Üzerine atlamam gerekmiyor zaten. Kör gözümle ölçmüşsem eğer yaz kendin gör istersen.
- +1 yıl
😂 muhabbet acayip , kör gözünle
Gizli Üye(30-35)+1 yılKardeşim benim 14 cm ben bile kafayı yiyorum keşke 18 falan olsaydı çok küçük diye seninki nedir öyle çok zor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyeter kanka benimki de 14 sorun yaşamadım
00 Yorumla
+1 yılBoy kilo kaç
03 Yorumla
Soran+1 yılKaslıyım fitness yapıyorum o yüzden iriyim 90 kiloyum 1.80 boyundayım
- +1 yıl
Benim 170 boy 16 cm la
Soran+1 yılNapim olum
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok zor birkaç cm daha atması lazım
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > 9-10 cm penisim var ve resmen bunalımdayım, sizce partnerime yetersiz miyim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat