Kadınlar bu dönemde hassas oluyor ve bir o kadar istekli açıcaksı bebek gibi hissettirmek hoş veya yüzeysel ilişki. Ped alır mısınz ona veya tampon. İlgili misiniz. Ya da fanteziniz var mı böyle şeyler üzerine. Bazı insanlar pis olabiliyor ama genel olarak temiz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Gerekeni, ped alırım ama bakire olmadığını varsaysak tampon alırdım, hem de sürekli ped değiştirme derdi de yok :)
Bende kadın olursam tampon takıcam hatta partnerime taktırırım ahaha
Kandan iğrenmiyorsa tabi :d
Ben iğrenmiyorum sonuçta normal bir durum
Hem de kendimi vampir gibi hissediyorum o zaman KXKSKZOSOZOSODSOOD
Aynen çok iyi
Hayda sen de mi kandan iğrenmiyorsun, sen de vampirsin o zaman😋
Evet böyle emicek kuruyan bile vakkumlayacak öpüşücez falan sjsjsjs. İlişkide olur ama soft şekilde çünkü iç dudaklar o dönem hassas acıyor baya. Akarken kanları izlemesini isterdim sksks
Yaptın mı hiç sen kanlı
Yapmadım, ama seninle yapmak isterim :)
Hoşuma gitti😋🥵
Canim cekti NCJHHKKHGNHHNLİHH
Kesinlikle denemeliyim, ilkimde sen olmalisin, zaten oral seksi seviyorum vajina yalayabilirim :d
Saçmalama be
Niye ki hoşuma gitti ama🥺
İlgi mi de çekti tabi
Sanaldan biri olmaz eşim vs sana iyi günler seviyorsan bunu iyi bence
:dd?
Regl dönemi isteklerini her türlü karşılarım, hayır demem yani. 😌
Sevişme olur tabi pedini falan alırım yanii çok var
Bakire değilse tampon daha zevkli olur daha kullanışlı ped saat başı değiştir 1 paket 60tl
Vala orasını bilemem 😄😂😂 ahh ahh
Ya bu arada olayı tam anlamadım acıklarmısım accık 😄
Hangi olay
Partnerinle ilişkin varsa cinsel bakire değildir tampon takması içinde şey var gibi olur bakarsan biraz araştır anlarsın yandexten bak ama sjekr
Ahhha niye yandex 😄😄😄 ya yok aşlağıda fantezim var falan demişsin
Gizliye mi aldın akekdks
Yandexte açık foto çok.
Evet kan kuruyken yalaması emmesi vakkumlaması sonra işte öpüşmek vampir gibi kanlı kanlı.
Yav amannn 🤣😂😄 gizli olmak iyi ulşsn ya bana 🤣😂😅
Ne guluyon
Tmam gülmüyom
Komik mi geldi fantezim
Yok güzel geldiii o yüzden hoşuma gitttiiii
Kan iyidir slelelel
Masaj yspardım eşime ağrısı olur
Anlarsam unutanmaz mı
Utanılacak bişey değil
Kadınlar değişik varlıklar ondan dedim
Kan fantezim var benim ahahsjsjs
Aslında evet ben utanırım eşime diyemem büyük ihtimal bekaret dahil kanla alakalı baya fantezim var bence birçoğunda var bu
Merak ettim anlatırmısın?
Adet kanaması pis değil yumurta döllenmediği için böyle kanama oluyor rahim duvarı temizleniyor. Mesela sürekli aynı yerle ilişkiye girmiyor yenileniyor hep ilişki için pis kan değil yani. Ama bazı kadınlar yedikleri içtikleri pis kokuyor hijyenik olursa ilişki yaşanabilir.
boş ver anlatırsam Şu an durumun iyi olmaz sjejkeke
Ne yemeli ozaman
Ne gibi iyi olmaz mide sıpamzımı geçiririm
Yok be temiz kan sadece bazı kadınların pis kokuyor oda obur salam sosis yiyen kızlar falan.
Jel ile temizleyen ne bileyim hijyenik biriyle kan fantezisi yapılabilir
Sen bakımlımısın peki hiçbir şey olmasada normal kan kokusu kokmazmı kendi doğal kan kokusu
Sıcakken kokar illa vajina eti de kokar ama böyle ağır değil iç organ gibi ama dışarıda ama zevklidir de azcok bilirsin yaradılış bu ilişkide yasak o dönemde ama çocuk yapılmadığı sürece yapılabilir vajina daralıyor çünkü ama sert değil soft. Benim hoşuma gider karşı cinsin oynaması ped takması veya tampon. Kuruyan kanı yalaması az çok bizde ağıza alıyoruz döl yutmak kolay değil gibi. Bide o dönemde iç dudaklar acır istek de olunca kadınlar en ufak dokunus iyi eder naifçe. Kurumus kan ya da akan öpüşmek falan zevkli olur vampir gibi aowkdkso. Yani herkesin kokar ama hijyen bakım varsa bide taze akarken yaklaşmazsa gayet zevkli olur. Herkesin zevki farklı tabi. Yandexe şey yazabilirsin adet kanaması ped vs az çok görürsün nasıl bişey olduğunu. O dönem istek bambaşka oluyor. Hijyen olursa nicin olmasın anal yapıp ağza vermekten temizdir. O kan pislik kanı değil kadının erkeğine görevini düzgün yapmadı için verilen bir düzendir. Duvarlar dökülür tazeler sürekli aynı vajina ile ilişkiye girilse kuru olur sağlıklı olmaz gebelik için de iyi olmaz.
Bu konuda bayağı tecrübelisin biliyorum kadınlarda o dönem istekli ve şiş olduklarını göğüsler ve klitorisleri hassaslaşır
Bakireyim ben soskekekek
Çok istiyorum zaten ama eşime diyemem bunu ya cinsellik konusmak iyi olmaz evlilik öncesi. Bozulurken akan kan bile fantezilerim var sadece erkek istese yeter bende o ne isterse yaparım. Ki kadının ruhunu keşfetmek kadın anotomisi farklı kan akarken iç dudaklar cızlar acır yani öyle hassas. Annen seni doğurmazdı o kan akmasa hem kutsal bir şey hemde zevkli fantezi işte. Bunu diğer ülkelerde boya ile yapıyorlar ve temizlenme konusunda bizler kadar hijyenik değiller besinin kadar dikkat etmen gerekiyor adetin düzenli olmalı kanama çok koyu olmamalı. Hastalık teşkil etmemeli kendi vücudunu bilmek önemli sadece mastürbasyon tek bölge odaklı değil. Erkekte incelese daha iyi olur kendini haz alınan noktalar. Evet hassas oluyor birde genç kızsa gelişir belli bir yaşa kadar uçları falan hassas olur naif olunmalı diyorum o yüzden.
Her kadın senin gibi düşünüyormu peki
mastürbasyon yapıyor kendi zevk suyunu ağzına alan biriyse ister zaten o an vakkumlanmak çok zevk verir illa ki. Ben genç kız olarak istiyorm ve ilişki yaşamadım ama bozduran veya evli olup yaşayan çok insan var nicin olmasın. Partnerinle bağlı adetliyken ağır olup olmadığını sor çok sancılıysa zor olur veya bir kere pedinii bakire değilse tamponunu çıkar zaten koku varsa uzak durursun. Biraz yakonlaş devamı gelir zevk alır yani zihniyete bağlı bana baksan demezsin bu kız orasını emilmesini kanını yaslanıp öpülemsini istiyor kişiye bağlı bana tiksinç gelirdi hep kendi suyum bile her kadında aynı tat artık adetliyken de isterim hep bide adetli kadın boşaldık tan sonra ağrısı olur sancı veya yumurtlar kırılığ döküldüğü için içeride ksjejej öyle yani
Sende dişilik tam tavan :) erkeğini mutlu edersin çok çocuk doğurursun kesin
Taze kızım, hele bir eşim olsun önce doyana kadar yaparız. İstersek yaparız hamilelikte kadınsılaşmak var. G**tn memelerin olgunlaşır. Çocuk doğurmak gerekli zaten için temiz olur.
Olgun meyve gibisin niye gizemlisin
90 göğüs etli vaciş akwkekekek. Kadın olmak güzel.
İyi günler size
Merak ettim olgun mu seviyorsunuz
Ne yalan söyleyeyim severizz.
Ama evlilik olmaz
Bakire kalmam gerek ilişkiye istesemde giremem.
Ama isterdim.
Burcun ne senin
Ne istersin soskskwos
Başak veya terazi ya bilmiyorm tam tarihli
Boğa her ikisiyle anlaşır
Burçlara inanmam ama duygusal ve hassas ruhlu biriyim onu bilirim. Genç kız mı seviyorsun sen
Benim için yaşın bir önemi yok ben uyuma bakarım
Ben tecrübeli olgun tipleri beğenmiyorum seks olarak ama normalde olmaz sanırım.
Doğrudur senin kararın ben ten uyumu ve fiziksel uyuma bakarım
Bakire olmasam isterdim olgun biriyle yapmayı fantezi işte sahi bozdurmakta istiyorum oda ayrı manyaklık
Bozdurma sakın kendini eşine sakla
İnancım var eşime saklıyorum.
Tamamen bakireyim ya kimse görmedi bir yerimi oral anal yapıp zarım var diye bakireyim diyemem gerçekten bakire olduğum için söyledim. Zar değil zihniyette önemli.
Aynen kalbini bozma hayallerin ve fantezilerin güzel
Ah şu okul iş güç olmasa kadınlar çok genç yaşta kadın oluyoruz anotomik olarak. Mesela ben cinsel ilişkim olmadığı için yumurtalıklarım sağlıklı olmuyor düzensiz oluyorm ama bekaretim olmasa düzenli seks yapsam benim açımdan çok iyi olucak. Aslında her kızın ama imkan yok işte sonra zina meşrulaştı acaba niye.
13 yaşında adet oluyorsunuz değilmi erkek menisi bilim üzerinden araştırılmış kadınları mesane kanserinden koruyormuş birde hamilelikte cinsel ilişkiye girilirse çocuğa çok iyi geliyormuş hatta çocuk zeki doğuyormuş bazı kadınlar eşinin menisiyle yüz maskesi yapıyormuş güzelleşmek için :)
Hayır anotomiktir bu kız çocukları 8,9 yaşında adet olmaya başlayabilir ben 14 yaşında oldum. Fakat boşalma oluyordu ıslanmam 8,9 yaşında keşfettim klitorisimi zaten küçük oluyor o zaman. 12 yaşında büyüdü o bolge iç dudakları dolgunlaştı tabiri ile kadın oldum yavaş yavaş tüylenme vs. mastürbasyon yapınca su geliyordu akıntı vs. 14 girdiğim zamanlar kanama başladı. Rahatladım stres gidiyor o kanın almasıyla Allah geç menopoz versin. Ayy o doğru ben adet düzenim için hormon alıyorum aşırı istek oluyor mesela gece elim şeyimde boşalacağım zaman uykudan uyanıyorum pijamaya kadar sulanmışım. Cidden her insan belli bir yaşta ilişkiye girmesi lazım. Tuttum ki aldığım hormon hamile birisi rahmi sıksın çocuk düşmesin diyede kullanıyor. Ben isterim doğuma kadar. Çünkü biz erkeklerden fazla uyarılıyoruz meme meme ucu sıcaklığı bir temas yeterli oluyor. Ki Allahtan bunu belli etmiyoruz. Meni maskesi doğrudur ama içime boşalmasını yeğlerim. Seks anotomide var mesela bekaret olmasa ora dolu olsa daha dinç yaşarım hayatı azmaktan herkes kuduruyor sinir stres. Sağlık için şart. Bu yaşıma kadar bozmadığıma şükür ediyorum kurtulmakta istiyorum.
Vov sen neymişsin kız :)
Yanan bakire 😂
Evlende kurtul :)
19 yaş 20 olucam okul vs iş yok imkan yok.
Yani tamamen gelişmişim. Vajinal orgazm istiyorum. Erkek arkadaşım falan yok. Kadınlar ilkini unutmaz düzgün biri olsa durmam evlenirim. Fakat okul vs bir iki yıl dayanayım olmadı evlenicem kim gelirse. Çünkü elimde olmadan kasılıyor o bölge sizdeki kalkma gibi içine vakkumluyor buda istek tir elde olan bir şey değil. Evlenme imkanı her koşulda olsa keşke. Adetli olsam bile yaparım evlensem ya erkek meraklısı değilim ama yanıyoruz azgınız ne yapalım.
Nerede yaşıyorsun kısmetin çıkarsa hemen evlen benim eşim olsa regl döneminde ağrıları olduğu için masaj yapardım ona
Vajinal seks zor yaparım zatende yalanmak isterdim. Yap yap kadınlar o dönem o kadar hassas ki bide genel olarak sevgiye açtır kadınlar sevilmek güzel. Kan fantezim ayrı onu diyemem eşime sanırım ama çok isterdim emilmek öpüşmek o kanlı kanlı fantezi baya güzel. Genç evlenmek istiyorum zaten. Rahat olurum. Belki çevre eş dost evlilik yapan bakire bir kızın evlendikten sonra eskisine göre az agresif olduğunu görebilirsin. Masaj da kadın bel fakat orayı da ovup mastürbasyon yapılması hoş olur ya ama boşalırkenn sandın oluyor. Bide kanın akışını izlemesini isterdim. Delikten çıkışını vs böyle karşı cinsi incelemek anotomik çok güzel. İçini parmaklaması vajinayı hissetmesi. Öpülmesi en azından çok mutlu eder ya
Kadının belini kavramak sımsıkı tutmak tek kolla sever heralde her kadın bana bir eş sana bir koca lazım :)
Aynen ya dokunsun biri artık bedenime istiyorum. Yaşıyalım hayatı çocukta isterim ama ileride baya evlilikten bir iki yıl sonra en erken. Şöyle tam kadın olayım. Doyursun beni doyurayım onu. Yatakta sürtünmek. Göğüslerinin ağrısı o kadar zor ki birinin göğsü veya kollarında uyumak istiyor insan az duygusalım sevdiğim biri olsa tadından geçilmez. Bekaretimi aldıktan sonra tamponumu içime o soksun istiyorum o derece ilgi. Göğüsler az daha büyüse ağzıma alıcam zevk için ama yinede deniyorum. Umarım bozulmam evlenmeden. Benim imkanım yok isteyenim var. Zamana bıraktım vucut istiyor ama hayat şartları imkan vermiyor. Senin imkanın varsa evlen. Oral sever misn
Yumurtalık tam poponun üstü bel altında orayı ovmak veya alt karın baya iyi oluyor. Bide biz adet olunca alt karnımız şişer maalesef ödem. Kadın olmak zor. Erkek olsam kadını çok iyi incelerdim benim bile çok merakım varda kızlık sorunu işte
Denemedim ama severim heral boyun kaç senin
Kaç lazımm hayal mi edicen awssjjs
166
Bilmem vücut ölçülerin esmermisin , sarışın mı kumral mı gözlerin ne renk
Beyaz tenliyim tam süt gibi değil beyaz ama. Diri vucudum. 90 meme balık etliyim 65kg falan. Uçlar açık kahve o bölgemde dolgun iç dudaklar daha dolgun. Normal içi pembe ama. Daha detay vereyim mi.
Ver bakalım ateşli hatun :)
Ne istersin
Boyun gözlerin ne renk
166 Dedim ya kahve rengi sanırım
Yok yeni dedin güzel kızmısın ;)
mesaj at dönecem
Yapıyoruz
Ilgilenirimmm
Bitmesini beklerim
Aşırı istek oluyor varya o dönemde
O zaman anal
İğrenc vajinal olmalı