Rahat olmak bir tek yabancıyı mı "evlenilebilir" kılıyor?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Erkekleri teke indirgemek doğru değil. Türkiyede büyük oranda erkekler senin bahsettiğin gibi düşünse de, son zamanlarda bu düşünce tarzı değişmeye başladı. artık erkeklerin birçoğu önyargılarını aşmaya başladı en azından benim çevremdeki insanlarda gördüğüm şey bu
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
7Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Genel olarak böyle bir algı var evet ama ben bu şekilde düşünmüyorum. Cinsellikte rahat olamayan bir kadınla evlenmek ilerde büyük sorunlar çıkarır
04 Yorumla
Soran+1 yılrahat olsa ve türk olsa orsp derler kalitesiz derler güvenilmez derler rahat olan bi yabancı olsa nikah basılır kadın dediğin böyyle olcak derler ama türkler rahibe bakire olmalı
Soran+1 yılburdaki herkes böyle sorusuna göre kişilik değiştiriyorlar herkes bakire değilse evlenmem diyor kizlik zarı muhabbeti yapıyor yabancılara gelince böyle kriterler ortadan kalkıyor hayat kadını gibi takılsa da yabancıysa tamamdır nikah basılır işte kadın budur vs
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu cok yanlis ama.
Rahatliktan kastiniz nedir.
Evlilik. oncesi cinsel yasammi04 Yorumla
Soran+1 yılevlilik öncesi cinselliğe açık olmak ve giyim tarzu olarak seksi giyinmek hep cinsellik çağrıştırmak. yabancı bi kadın buraya geliyor bakire değil belki evlenip boşanmış aşırı rahat dekolteler falan anında yatağa atılcak kadar kolay. ama adam ne kadar para döksem de evliliğe ikna etsem diye düşünüyor yabancıyı. türk'ün ise evliliği haketmesi için gerekirse hep bakire beklemesi gerekiyor
Cevap sahibi+1 yılYanlis ama. ya.. yani bizdekiler yabanci sever.. Kadnlarda yabanci sever.. burdaki sebep dekolteli vs olmasi degilki. Avrupa aski diyelim
Soran+1 yılo zaman ben bakire olmayanla evlenmem temiz isterim gibi lafları bıraksın herkes. yabancıysa 200 kişi de s*kmş olsa isterim diyin de dürüst olsun
Cevap sahibi+1 yılEeee iste dedimya sanaa. Amac farkli. Hepsi bu yani
+1 yılTurk kadinlari rahat olmadigi icin millet yabanciya kayiyor zaten
02 Yorumla
Soran+1 yıltürk kadını rahat olsa senle evlenilmez orsp diyolar
- +1 yıl
Diyenler dusunsun ben demiyorum
her şey para olmuş paran varsa oda olur
00 Yorumla
+1 yılYoo türk kadını yatakta iyiyse gene sorun yok
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılRahatlık nedir senın gözunde?
010 Yorumla
Soran+1 yılevlilik öncesi cinselliğe açık olmaktan bahsediyorum ve giyim kuşam olarak çekici ve seksi giyinmek hep cinsellik çağrıştırmak
Cevap sahibi+1 yılO insanın kendi yapısından kaynaklanan bi seydir canım kimi insan kapalı işter kimi insan acık işter kimi insan bakımlı işter kimi insanda sadece bana özel olsun işter kimiside karısının seksi olmasını baskalarınında görmesini iştet
Soran+1 yıltürkse seksi olması kalitesizlik olarak algılanırken yabancıysa seksi olması onu evlenilcek kadın yapıyor
Cevap sahibi+1 yılHiç alakası yok göz yapısından kaynaklanan bi sey bu dogudaki cogu insan kapalı hadi bide antalya ya gitsin onlar bakalım ne olacak 😂😂
Soran+1 yılyabancıysa çıplak gezse bile evlenmek isterler türk çıplak gezse bu da k*sar kullan atlık bu derler
Soran+1 yılöyle bi kafa var ki türk kadını çok kurnaz yabancılar o kadar saf ve masum ki o kadar hiçbir beklentisi yok ki ama ne hikmetse hiçbiri de bi fakirle evlenmez
Cevap sahibi+1 yılYabancıya cıkarları oldugu için oyle bakıyorlar Uzaktaki her zaman tatile gider bunuda düşün
Cevap sahibi+1 yılKimse fakir değildir herkesin rızkı ayrıdır her zaman olumsuz yönden düşünmemek gerek olumlu yönden de bakmak lazım
Soran+1 yılhahhahha kimse fakir değil mi? Yabancı parasızla baştan takılmaz. ama nedense masum saf iyi niyetli para peşinde olmayan türkten kat kat iyi onlar olur hep
Cevap sahibi+1 yılSen kaç yasındasın
- Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılYanlış bilgi vermişler
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Türk kadını cinsellikte rahat olunca evlenilmeyecek kadın, yabancı kadın cinsellikte rahatsa evlenilecek kadın, neden?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat