Cinsel Yaşam Cinsel ilişki sonrası neden sigara içilir? elifylmz0 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Ozellikle bunu erkekler yapıyor neden? Cinsel ilişki sonrası neden sigara içilir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Illecebrous Takip Et FenomenMaster Yaş: 45 +1 yıl yani herhalde partneri ve kendini leş gibi kokutmak için. seksi falan olduunu mu sanıyorlar anlamıyorum. sigara içen adamla işim olmaz iğrenç 2 0 Yorumla
Musty_Gregor Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Bi iş yapınca molada sigara içilir falan bi ii bitirilince o an o keyif sigarası var Bi iş yapmış gibi olunca terden dolayı soguk bi içeçek işe iyi gider diye düşünüyorum ben bu yüzden içiyom 0 0 Yorumla
_sencenasıl_ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 61% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. aslına bakarsan performans sergilenen herşeyden sonra kandaki nikotin oranı düşer o yüzden 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Keyifli oluyor. Seks sonrası vücuttaki nikotin seviyesi azalır. Dopamin de sigara isteğini hatırlatıcı seviyeye yükselir. 0 0 Yorumla
Mr_Rabbit Takip Et Xper 5 Yaş: 44 +1 yıl Sigaraya karşıyım ben meyva suyu içiyorum daha çabuk depolanim diyee 0 0 Yorumla
İstanbul_bey Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Keyif yakmak için içiliyor güzel de oluyor 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
yani herhalde partneri ve kendini leş gibi kokutmak için. seksi falan olduunu mu sanıyorlar anlamıyorum. sigara içen adamla işim olmaz iğrenç
Bi iş yapınca molada sigara içilir falan bi ii bitirilince o an o keyif sigarası var Bi iş yapmış gibi olunca terden dolayı soguk bi içeçek işe iyi gider diye düşünüyorum ben bu yüzden içiyom
aslına bakarsan performans sergilenen herşeyden sonra kandaki nikotin oranı düşer o yüzden
Keyifli oluyor. Seks sonrası vücuttaki nikotin seviyesi azalır. Dopamin de sigara isteğini hatırlatıcı seviyeye yükselir.
Sigaraya karşıyım ben meyva suyu içiyorum daha çabuk depolanim diyee
Keyif yakmak için içiliyor güzel de oluyor
Tatlının üstüne iyi gider
İçmesinde ne yapsin
Keyfi
İyi geliyor çünkü 😍
Çakmakla yakarak
Ben içmiyorum