Bu kötü özelliğimden nasıl kurtulabilirim?

Yalnız arkssiz bir insanim çevrem yok bir mesleğim de yok ve bendeki sıkıntı şu reelde sağlıklı düzgün insanlar tanımadığım için sanaldan tanıyorum ve sanalda da tanıştığım erkeklerle sohbet ilerliyor işin sonunda ben istemesem de kendimi cinsel bir sohbetin ortasında buluveriyorum ve bağımlılık yapmış 4 5 gün konuşuyorum her türlü şey oluyor sanal sekse dair lakin o kişinin bana göre olmadığını fark ediyorum ve soğuyorum ama cinsellige gelince konu kapatamıyorum anormal bir duygusal açlık var kapatamıyorum herkes gibi konuşuyorum şimdi de aynısı oldu biriyle konuştum dengesiz olduğuna kanaat getirdim ama ben bu adamla yapamam köyde yaşıyor ben köye gidemem ve ailem çok baskici kapalı hiçbir şeye izin vermiyorlar bu kişi buluşma istiyor görüntülü görüşme istiyor boşanmış biri ve iki kişiyle de ilişkiye girmiş benim hiç ilişki de olmadı evlilik de sonlandırmak istiyorum muhabbeti ama aşkım felan diyor bana arada cinsel sohbet geçti diye napayim bilemiyorum gerçekten çok da dengesiz dedim tahrik olduk ikimizde konuştuk dedim ilk gün konuştuğumuz benim üzerime geldi sevgilimsin dedi dedim ki sevgili felan olamam korkuyorum dedim hayır sevgilimsin kızdırma beni felan dedi 1 saatin sonunda da seni biraz korkuttun dedi gülen emoji attı. Tam bir saat yalvartti beni. Dunya görüşü felan hiç benimle uymuyor anlaşacagimi düşünmüyorum ama konuşmayı nasıl sonlandiracagim da bilmiyorum hep aynı şey oluyor bende ne var bilmiyorum erkeklerde mi bir sıkıntı var kendimi cinsel sohbetin ortasında buluveriyorum sonra her türlü şey oluyor bu duruma canim çok sıkkın günah sevap böyle şeylere inanan biriyim inançsız da değilim ama kendime dur diyemiyorum iletişim bozukluğu var iletişim sıkıntısı çekiyorum kendimi net ifade edemiyorum karşımdakine.

Bu kötü özelliğimden nasıl kurtulabilirim?