Evlilikte kadın sürekli tutkulu, istekli olmak zorunda mıdır?

Yani böyle evcimen olup, mutfakta yemek pişirmeyi seven, kocasına falan şefkatli davranan, sevgisini güzel yemekler pişirerek gösteren ama seks konusunda çok aktif olmayan, her gece/her hafta istemeyen/ geceleri seksi iç çamaşırı giymeyen/ erotizm yapmayan/fotoğraflar atmayan/seks esnasında küfür, saç çekme, şaplak vs istemeyen onun yerine kocasına seks esnasında sarılıp öpen ve doğru yere doğru uyarımı sağlayıp kolay yoldan orgazma ulaşmak isteyen seks esnasında diğer dairelerde duyururcasına inlemeyen ve bunu sevmeyen bir kadın erkek için evlilikte seks açısında olumsuz mudur? Çünkü ben seksi iç çamaşırı giymem. Onun yerine bol bir pamuklu elbise, bol bir eşofman ve bunları iç çamaşırsız giymeyi tercih ederim vücudum gün boyu havasız kalıyor kıyafetlerin içinde yatarken bari tenim hava alsın diye öyle yatıyorum. Gün içinde seks aklıma genelde gelmez. Oral sekse karşı değilim. Ama sert şekilde olmamalı. Ufak yönlendirmeler yapabilir. Seks esnasında inleme meselesinde de fazla bağırmayı yapay buluyorum. Aklıma ya canı yanıyor ya da orgazm taklidi yapıyor gibi geliyor. Yine gün içinde adınızla hitap eden ama seks yaparken de “Aslanım, erkeğim, hayvan gibisin” diyen bir kadın itici midir?

Trol falan değil. Bazı erkekler bu sitede okuduklarım falan daha uç şeyler bekliyorlar kadınlardan. Demin yazdığım şeyleri yapmayan kadınların aldatılacağını, erkeğin ilgisini çekmenin bunlara bağlı olduğunu söylüyorlar. Fantezi olayına gelirsek benim öyle çok uç fantezilerim yok. Fantezilerim de genelde gece karanlık teması hakim. Ortalık sessiz olmalı. Sadece ikimiz olup doğanın içinde olmalıyız. Mesela kamp yaparken ormanlık bir yerde dere kenarında bir koyda kumsalda çadır kurup o şekilde olması ya da havuzda denizde çırılçıplak girip şekilde yapmak gibi. Basit şeyler yani.

Güncellemeler
+1 yıl
Sorunun devamını okumayan yorum yapmasın.
Güncellemeler
+1 yıl
Konuyla ilgili herkese toplu olarak cevap verdim uzun süreceği için ses attım.
https://vocaroo.com/15tgO580Wr0f
Güncellemeler
+1 yıl
1 ay sonra gelen güncelleme her birinizin yorumlarını okudum. Hala da yazıyorsunuz. Evli değilim çocuğum falan da yok. Zihniyetim değişti sayenizde. Evleneceğim zaman asla ev işi, çocuk bakımı vs yapmayacağım. Sadece emzirme zamanında emzirir geçerim geri kalan her şeyi kocama kilitlerim. Akşam gelince yemeksiz kalsın, yaptığı bulaşığı, ütüsünü kendi yapsın. Ben sadece süslenir seks yaparım. Bakım ve kıyafet için de bana sağlam para vermesi lazım. Her şey pahalı.
Evlilikte kadın sürekli tutkulu, istekli olmak zorunda mıdır?