https://vocaroo.com/15tgO580Wr0f
Evlilikte kadın sürekli tutkulu, istekli olmak zorunda mıdır?
https://vocaroo.com/15tgO580Wr0f
Yani böyle evcimen olup, mutfakta yemek pişirmeyi seven, kocasına falan şefkatli davranan, sevgisini güzel yemekler pişirerek gösteren ama seks konusunda çok aktif olmayan, her gece/her hafta istemeyen/ geceleri seksi iç çamaşırı giymeyen/ erotizm yapmayan/fotoğraflar atmayan/seks esnasında küfür, saç çekme, şaplak vs istemeyen onun yerine kocasına seks esnasında sarılıp öpen ve doğru yere doğru uyarımı sağlayıp kolay yoldan orgazma ulaşmak isteyen seks esnasında diğer dairelerde duyururcasına inlemeyen ve bunu sevmeyen bir kadın erkek için evlilikte seks açısında olumsuz mudur? Çünkü ben seksi iç çamaşırı giymem. Onun yerine bol bir pamuklu elbise, bol bir eşofman ve bunları iç çamaşırsız giymeyi tercih ederim vücudum gün boyu havasız kalıyor kıyafetlerin içinde yatarken bari tenim hava alsın diye öyle yatıyorum. Gün içinde seks aklıma genelde gelmez. Oral sekse karşı değilim. Ama sert şekilde olmamalı. Ufak yönlendirmeler yapabilir. Seks esnasında inleme meselesinde de fazla bağırmayı yapay buluyorum. Aklıma ya canı yanıyor ya da orgazm taklidi yapıyor gibi geliyor. Yine gün içinde adınızla hitap eden ama seks yaparken de “Aslanım, erkeğim, hayvan gibisin” diyen bir kadın itici midir?
Trol falan değil. Bazı erkekler bu sitede okuduklarım falan daha uç şeyler bekliyorlar kadınlardan. Demin yazdığım şeyleri yapmayan kadınların aldatılacağını, erkeğin ilgisini çekmenin bunlara bağlı olduğunu söylüyorlar. Fantezi olayına gelirsek benim öyle çok uç fantezilerim yok. Fantezilerim de genelde gece karanlık teması hakim. Ortalık sessiz olmalı. Sadece ikimiz olup doğanın içinde olmalıyız. Mesela kamp yaparken ormanlık bir yerde dere kenarında bir koyda kumsalda çadır kurup o şekilde olması ya da havuzda denizde çırılçıplak girip şekilde yapmak gibi. Basit şeyler yani.
Eğer evlilik yapıyorsam bunu gerçekten sevdiğim adamla yapıyorumdur ve arzuluyorumdur. Bunun önüne geçmek benim için mümkün değil. Şimdi bile mümkün değil, kaldı ki evlenince aynı evin içine girince mümkün olsun.
Tabii ki sürekli tutkulu arzulu olacak diye bir şey yok ama evliliğin ilk zamanlarında seks olmadan gün geçmez Bu da yazılı olmayan bir kural yani.
vliliğin tanımı yapılabilir ama gerçekte ki evlilikler birbirine hiç benzemeyebilir, onlarca etmenin sonucu olarak evlilik evrilir ve kendi halini alır, en büyük etmen duygusal çekimle hisleri evirir buda bir tarafın hislerini diğer tarafın hislerine baskın kılabilir, başlayan bir evlilikte kurallar sadece kırmızı çizgilerdir, diğer bir çok kuralın bir çizgisi yoktur, doğal süreci içeriside yakalanmış olan duygusal istikrarın korunması adına kuralsız ve sağduyulu bir tavır önemlidir, bu metodu uygulayamayan evlilikler ön kurallar ve çelişkilerle ortak bir zeminde bulaşamaz, mutluluğu direk etkileyen hisler karşılıklı bir dengeye oturmadığı sürece sorunlar yaşanır, bir konuda uygunsuz reddetmek kavramı en yanlış tutum, bu kavramı aşmış bir ilişkinin sürekliliği daha fazladır.
Güzel şeyler yazmışsın mantığa yatkın gayet doğal isteklerin var gerçekten aslında olması gereken bu tarz kıyafetler fakat ne olursa olsun arada seksi iç çamaşırları giymeyide arzulamalisin bence heyecanlı bir ilişki hem aşkı hemde seksi canlı tutar daha güzel bir birliktelik için bu lazım
Anlattıkların samimi , inleme olayının olmasına gerek yok zaten memnun olduğun belli olur, bir hatalı yönün karanlığı tercih etmen bu erkeği söndürür.
Ben mastürbasyon yaparken de karanlığı tercih ederim çünkü kendime daha iyi odaklanıyorum.
Işık sevmiyorum panayır gibi ne o öyle?
Neden ışık sevmiyorsun vucuduna güvenmiyormusun yoksa
Cevap
182Cevap
Yani diğer kadınları bilmem ama benim için evlilik sadece o yukarıda yazdığın gibi yemekler yapmak, yemek yapmayı sevmek, temizlik yapmak ya da evcimen olmak vesaire değil. Hatta çoğu zaman haftada iki üç gün dışarıdan söylerim bilerek ya da temizliği bir gün ben yaparsam ertesi gün eşimden rica ederim zaten gel gör ki cinsel uyumumuz harika ve aşırı mutluyuz ben eşimle cinsellik konuşmayı çok seviyorum.
Ben şu ana kadar aldatan hiçbir erkeğin eşi evde yemek yapmıyor diye temizlik yapmıyor diye gidip aldattığını görmedim evli erkeklerin çoğu cinsel açlıktan dolayı zaten dışarıda arıyor çareyi.
Sürekli oluyorum diyen yalan söylüyordur
Merhaba,
Bir kadın bir erkek... Bir ömür boyu, aynı yastıkta zor iş... Ekonomik kaygılar, monotonluk, çoluk çocuk derken, bir bakmışsın hayatınızın aşkı bir yabancıya dönüşmüş. Cinsellikse çoktan bir lüks olmuş. Oysa sizi bir arada tutan en önemli bağ “seks”. Cinsel hayatınıza gereken özeni göstermek daha mutlu bir aile hayatını da beraberinde getiriyor.
Ancak şöyle bir şey söylemek isterim ki hayatta sadece cinsellikten önemli şeyler de vardır mesela iki kişinin birbirini iyi anlaması birbirinin fikirlerine saygı duyması her şeyden önce aynı dili konuşan iki insan olması gerekir, yalnız bu web sitesi üzerinden okuduklarınız kadarıyla hiçbir şekilde bir kanaate varmayın, çünkü buradaki insanların birçoğu aslında yapmak isteyip de yapamadıkları şeyleri sanki burada yapıyormuş ya da yaşıyormuş gibi anlatıyorlar, ancak ne yazık ki hayat bu kadar basit değil herkesi de adil davranmıyor dolayısıyla evli kadın sürekli tutkulu istekli olmak zorunda değil böyle bir zorunluluk yok.
Ayrıca günümüzde yapılan evliliklerin ya da geçmişten bu yana yapılan evliliklerin tek amacı cinsel ilişki üzerine kurulu bir evlilik yapılıyorsa zaten o evlilikten düzgün bir aile bağının beklenmesi hata olur, Tamam kabul ediyoruz cinsel ilişki evliliğin devamı hatta Allah'ın helal yoldan ilişki boyutunu evlilikle taçlandırır insan zinaya düşmemek için, ancak evlenirken de karşındaki kadını sadece bir af edersin cinsel oyuncak gibi görüp de işte istekli olacak tutkulu olacak ben istediğimde her dakika benimle zevke gelecek sevişecek mantığıyla evlilik yapıyorsa bir adam o evlilikten ne hayır gelir o adamdan ne hayır gelir
Ayrıca şunu da belirtmek gerekir 20-30'lu yaşlardan yani sonra örnek veriyorum 55-60 yaşından sonra cinsel hayat diye bir şey eskisi gibi kalmaz, Çünkü fizyolojik olarak insanlar değişime uğrar e hal böyle olduktan sonra ne yapacaksınız eşim istemiyor ben istemiyorum diye ayrılacak mısınız yani böyle şeyler gereksizdir. Cinsellik yaşamak güzeldir evet evk alır insan ister ama cinselliği sadece evliliğin merkezi yapmak o evliliğin bitmesini hızlandırır başka bir şey yapmaz.
Netice olarak kadınlar kimsenin cinsel objesi değildir onlar da insandır onların da isteyip istemeyeceği saatler vardır
Söylediklerinin bir çoğunda bence haklısın. Her şey aslında dozunda bırakıldığında tadı oluyor. Ki zaten evlilik olunca söz konusu o elde etmişliğin rahatlığı oluyor genelde insanlarda evlilik öncesi cinsel birleşim varsa üstelik eski tadı istese de pek vermiyor verse bile ilerleyen zamanlarda bozulur. Evlilik ilk zamanları o doyumsuzlukla peş peşe yapıldığında da aslında pek iyi sonuçlar ortaya çıkmıyor artık bir şeyler monoton gelmeye tat vermemeye başlıyor. Dozunda ve tadında bırakmak aslında en güzeli. Kişiden kişiye böyle şeyler değişeceği için asıl mesele sen gibi düşünen birini bulabilmek. Sen aykırı biriyle zaten yapamazsın mesela. Bu evliliği direk yıkıma götürür. Evlilikte kadın şöyle olmalı, erkek böyle olmalı gibi kalıplar da zaten hiç hoş değil. Herkesin bir duruşu ve düşüncesi var. Sırf kadın olduğum için sürekli tutkulu olmak zorunda değilim. Sırf erkek olduğu için penisi sürekli kalkık duracak da değil. Hayat bu insana ne getireceği de belli değil. Böyle düşünüyorsun diye isteksiz de olacak değilsin. İsteksiz olsan zaten bir birleşim yaşamak istemezsin. Umarım gerçekten sen gibi düşünen birine rast gelirsin üzülmezsin.
Sağ ol
Bence soylediklerinin bazıları yanlış seyler. Bunlar aileden gördüğümüz veya hormonlarimizla ilgili olan seyler diye düşünüyorum. Bir kadinin isteksiz olmasinkn iki sebebi budur. Dişil enerjin düşük belli. Elbette rahat olmak güzeldir ama içinden gelmiyor olması bence olmamasi gereken bir durum. Ben yillarca etek giymedim elbise giymedim hic aramadim da oyle düz yaşadım elleri bakımsız erkek gibi. Sonrada anladim ki bu normal degil. Kadın butun ozelliklerini taşımalı ama baskalari için degil. İçinden geldiği icin. Enerji alanini degistirirsen her anlamda kazanırsın inan bana. Türkiye'de kadinlarin yuzde 90inin hormon bozuklugu var. Ki bir tek kadin değil. Gay olanlar kendi cinsiyetleriyle ilgili içimden gelmiyor der halbuki hepsinin saglikta bir karşılığı var. İçimizdeki aski tutkuyu bastıran insanlardan da ebevenylerden de olmayalim. Sen degis ki senden sonraki nesiller de degissin, dişil enerjisi cok yüksek ve güçlü olsun. Bunun icin mucadele etmek (sadece kendin icin) kazanctan baska bir sey olamaz.. hepimiz bu hayata gozumuzu actigimizda gordugumuz insanlari irnek alir ve kodlariz kardesim sonra da onlar bize mâl olur cunku normal goruruz. Tek sorun aslinda bu ama gorebilene...
Teşekkürler 😊😊👏🏻👏🏻
Merhaba.
Şunları söylemek istiyorum : Evlilikte cinsellik amaç değil araç olarak görülmeli insan eşine sadece o gözle bakmamalı güzel yaklaşarak tatlı bir dil ile gönlünü hoş ederek ruhunu ilgi alakayla beslemeli, gerisi kendiliğinden gelir evlilik tek bir bedende iki can olmaktır bunun bilincinde olarak hareket etmek lazım diğer türlü kadın cinsel obje ya da yol arkadaşını tatmin etmek için bir malzeme değil cinsellik yemek yemek su içmek gibi bir temel ihtiyaç önemli olan doğru zaman da, doğru kişiyle adabıyla edebiyle yaşamaktır ayrıca layıkıyla yaşatmak gerekir benim düşüncelerim bu yönde insandan insana değişir bu tabi ki.
Ek olarak : Üstelik evlilik olağanüstü bir durum.
Ses kaydını dinledim bence birçok konuyu gerçek mecrasından saptırmışsın. Senin söylediğin şeyi aşk için söyleyebilir mesela aşık olan bir insanın bir sene sonra veya 3 sene sonra aşkının ateşi düşebilir ki Bu gayet normal ama cinsellik böyle bir şey değil cinsellik her zaman devam eden bir şey ben 8 sene evli kalmış biri olarak bunu söylüyorum Ben boşandığım kadınla bugün olsa bile hala cinsellik yaşamak isterim ama aynı evde kalmak ister miyim hayır bir de yemek mevzusunda şunu söyleyeyim aynı yemek yeme mevzusunda Ben küçükken de kuru fasulye yiyordum büyüdüm hala kuru fasulye yiyorum ama hala aynı heyecanla kuru fasulye yiyorum kuru fasulyeye olan tutkum hiç değişmedi cinsellik de böyle bir şey. Tabii ki Her insanın bazı dönemlerinde cinsellikten uzak durma isteği olabilir bu da karşı cins tarafından saygıyla karşılanabilir ama bu söylediğin çok istisnai durumlar mesela annesi babası ölmüştür veya kardeşi kaza geçirmiştir hayatta birçok şeyler olabilir Ama dediğim gibi bunlar istisnai durumlar istisna'larda kaideyi bozmaz yani genelde yaşanan cinsellikten uzak durmak değildir olayı biraz çarptırmışsın istisnai olaylara dayanarak.
Sen olaya erkek bakış açısıyla yaklaşıyorsun. Kadınların doğası farklı. Kadınların hepsi içlerinden her zaman her an seks yapmak gelmez. Çünkü bizde sizdeki gibi baskın bir hormon olan testosteron yok. Kadınların burada bahsettiği aman vücut çorabı giymek, jartiyer giymek vs hayatlarındaki erkekler onları sevsin başka kadınlarla seks yapmasın diye yaptıkları şeyler. Ben de diyorum ki bir kadının birisi tarafından sevilmek değer görmek uğruna bunları yapması insanın benliğine aykırıdır diyorum. Çünkü erkekler sevilmek için hiçbir ek çaba sarfetmezken kadınlar kendilerini değiştirmek zorunda bırakılıyor. Dayatılmış bir kadın algısı tipi var her kadın buna uymak zorunda değil. Buna baş kaldırdığında erkek tarafından hemcinsi tarafından değersizleştiriliyor. Şimdi bana erkekler de ev araba alıyor para kazanıyor diyeceksin. Bunlar adamın kendisine yaptığı yatırımlar. Kadın için yapılan şeyler değil. Evin olduğunda açıkta kalmazsın kira derdin olmaz al bak sana yaradı. Araban olduğunda her yere rahatlıkla gidersin bu da özgürlük alanını genişletir. Yine senin faydana. Spor yaparsın vücut yaparsın daha sağlıklı olursun. Bu da senin faydana. İstersen şişman olmayı fit olmamayı da tercih edebilirsin. Fit olmayan bir sürü erkeğin karısı var ve seks yapıyorlar. Seviliyorlar. Ama kadınlara hem diyorlar ki kendini sev. Önce kendini mutlu et. Kendini olduğun gibi kabul et. Ama kardeşim buna izin vermiyorsunuz. Kadınlardan bekledikleri şey vücutları belli ölçülerde olsun, belli tavırları sergilesin, sokakta hanım efendi, mutfakta aşçı, yatakta f4hişe olsun bu. Yav bu kadın bunların üstüne hem çocuk yapıp ona anne olarak vakit ayırmak onu erdemli bir birey haline getirip hayata hazırlamak zorunda hem de günümüz şartları gereği kocasına ekonomik olarak destek olmak zorunda hem de ev işlerini yapmak zorunda. Bu kadarı çok fazla değil mi?
Bir heteroseksüel bir kadın bu erkek milleti tarafından olduğu gibi kabul edilemez mi? Kadın vücut kusurlarıyla kabul edilemez mi? Erkeğin sevgisine aşkına vs layık olmak için sürekli seksi, bakımlı, arzulu olmak zorunda mı? Benim annem babam sağ çok şükür, kardeşim de sağ çok şükür, bir engel durumu da yok. Beni üzecek ekonomik sorunlar işsizlik haricinde bir derdim de yok. Bu herkeste var zaten. E ama ben yine deli gibi s1k1lmek istemiyorum. Erkeklerin hayal dünyasındaki gibi memelerime yüzüme attırmak istemiyorum. G0tüme geçirdiğim polar pembiş bir eşofman altı, üstümde sıradan bir tişörtle çoraplarımın içinde paçalarım, başımda ev topuzumla oturuyorum. Bu evlenince de olamaz mı? Yatağa da böyle girdim çoraplar yoktu. Bu benim hiç a.. zmadığımı da göstermez. Çok a.. zgın olduğumu da göstermez. Sıradan olamıyor muyuz yav?
Erkekler kadınlar onları sevsin diye çok çaba sarf ediyorlar ya, bence çok büyük haksızlık yapıyorsun. Zaten evlilik dediğiniz şeyin masrafını komple yüklenen erkekler.
Erkekler ev araba alıyor demişsin... Peki kadın nerede kalıyor, dışarıda mı yatıyor. erkeğin evinde yatıyor erkeğin arabasına biniyor normalde bir insan hayatında olmayan başka bir insanın evinde yatırır mı? Veya tam tersini düşünelim erkeğin evi arabası olmasa kadının evi arabası olsa Kadın erkeği evinde yatırır mı, kaç kadın bunu yapar? Evim olmasa kirada kalırım, bütçem azalır, eşime harcadığım paranın oranı da düşer. Bak evimin olması kadına da yaradı. Hem benim başıma bir şey gelse ev kadına kalıyor, bak yine kadına yaradı. Böyle bir sürü aslen kadının hakkı olmayan ama evlilik ile sahip olabildiği şey sayabilirim. Arabam değil ama motosikletim vardı mesela neredeyse her yere eşinle birlikte giderdim Hatta o bana çok zevk aldığını söylerdi motosiklet üzerinde, bak ona da yarıyormuş işte. Aslında ben eşimden evi geçindirmesini falan istemiyorum ama çalıştığı yeri beraber kararlaştırmak şartıyla da çalışmasına da karşı değilim ama çalışması onun evliliğini kötü etkiliyorsa çalışmasa daha iyi olur. Yani bir insandan yapamayacağı şey istenmez aslında kadınlardan bu kadar çok şey istenmesi bence de çok saçma, ama bunu zaten feministler de yatıyor ki benim tam karşısında olduğum bir görüş. kadınların yapacağı ilk şey cinselliğini iyi yaşamaktır. Sonrasında diğerlerini elinden geldiği kadar yapar. Kimse de 4 dörtlük evinin hanımı değil. Önemli olan cinselliyi hakkını vererek yaşamaktır. Çünkü cinsellik evliliğin direğidir o direk yıkılırsa evlilik diye bir şey kalmaz.
Sizin cinselliği hakkını vererek yaşamak dediğiniz şey kadın kalksın yüzüne attırsın memelerine attırsın, fak mi beybi desin. of çok büyük beybi desin, sizinle seks yapmak için şekilden şekile girmesini istiyorsunuz. Bu da bana çok aşağılayıcı geliyor ve normal görmüyorum bunu. Sen evlenmesen çalışmayacak mısın? ev araba sahibi olmayacak mısın? Bunlar sahip olmak istemeyecek misin? Sahip olmak adına para kazanmayacak mısın? Mesele sadece senin ev araba sahibi olman değil. Ben kocamın maaşını evini arabasını sahiplenmediğim içn 28 yaşına kadar evlenmedim kpss ile atanacağım diye g0tümü yırtıyorum. Yoksa ben de bilirdim lise bittikten sonra kocaya gitmeyi.
Çalışma konusuna gelirsek mesleğimi yapabilsem zaten çalışırım. Diğer işlerde bir iş garantisi yok maaş garantisi yok sigorta bile yatırmak zor geliyor çoğu iş verene zaten daha önce çalışmamış kadınları almıyorlar kendi mesleğim dışındakilere.
Dediğin gibi cinselliği yaşamak istemiyorsan zaten evlenmemelisin. kimse zorla evlendirmiyor yani şu an bulunduğumuz ortamda. Yapmak istemiyorsan hiç evlenmeyebilirsin mesela sana herhangi birisi dayatıyor mu evliliği illa evleneceksin diye. Zaten bu kafayla evlenirsen evlendiğin erkeğe yazık olur, evli ama mutsuz bir adam olur. Ben evlenmesem istediğim zaman çalışırım istediğim zaman yatarım zaten öyle de yapıyorum çünkü hiç kimseye karşı sorumluluğum yok. Ama mesele bu değil kadın erkeğin evinde konaklıyor yaşıyor yiyor içiyor yiyor ve erkek Hiç şikayetçi olmuyor bundan. Tam tersini düşünebiliyor musun? Ha şunu da söylemiyorum kesinlikle erkek kadına bu kadar fedakarlıkta bulunuyor kadın da onun karşılığında erkeğe cinselliği yaşattırması lazım demiyorum kesinlikle bunun karşısındayım. Çünkü ben kadının isteyerek arzulayarak bunu yapmasını istiyorum şahsen eşimin bunu isteyerek arzulayarak yapmasını isterim mesela senin gibi birisini olmasını kesinlikle istemem ve senin gibi olmayan kadınların olduğunu da düşünüyorum ama denk gelir mi onu bilmiyorum.
Ben erkeklerin p*rno kadınların erkeklere davrandığı şekilde eşlerinin onlara davranmasını normal cinsellik olarak algılanmasına karşıyım. Ben p*rno değilim bana kendisine p*rno kadınlar gibi davranmamı istiyorsa vücudumun p*rno kadınlar gibi olması için ek estetikler yaptırması, bir sürü kozmetik işlem yapması, bunu ona yaptığım için de evinde kalmamın, yeme içmenin üzerinde beni maaşa bağlaması gerektiğini düşünüyorum. Çünkü bu yapay bir şey. Yapaylık istiyorsan onu satın alman gerekir. Bütün erkekler hayatlarındaki kadının kendilerine seks ilahı gibi davranmasını istiyor. Erotik şovlar yapmasını istiyor. Hep derler ya kadınlar orgazm taklidi yapıyorlar diye işte bu yüzden o kırılgan egonuz kırılmasın diye. Seks istiyorsan karına kocana sarılır öpüşürsün vücudunu okşarsın eşinin de yapası varsa devamı gelir yoksa da tatlı tatlı kısa bir öpüşmede kalır ama siz istiyorsunuz ki kadın hep arzulu istekli olsun. hep fit olsun hep bakımlı olsun her gece danteli jartiyerli iç çamaşırlarıyla gezsin. Böyle bir istek hali her zaman olmaz. Bir zaman sonra bu görev haline gelir. Kadın da erkek ilk boşalmasından sonra of tamam çok erkeksin çok s1ktin doydum hadi uyuyalıma döner o iş. Nitekim de dönüyor. Sen de eğer biraz düşünen biriysen önem veriyorsan buna ne yani bitti mi gerçekten mi yetti? Gerçekten mi orgazm oldu yoksa yalan mı söyledi dersin ya da yeaaav ben ne biçim erkeğim be bu karı da bana yetmiyora döner bu konu. İnsanın özlemesi beklemesi gerekiyor. Beslenme konusunda bile çok yediğinde 2. öğünü kolay kolay canın istemiyor doymuşsun çünkü bitti.
Yapay bir şey olduğunu sen söylüyorsun ama yani tamamen bu görüşün sürecektir yapay olmadığını gerçekten de bunları yapabilen kadınların olduğunu senin gönderinin altına bir sürü kadın yazmış. Senin için yapaysa evlenmeden önce bunu evleneceğin erkeğe söylemelisin bence böylece evlendikten sonra problem çıkmaz bunları buraya da yazmaya gerek kalmaz.
Ama gerçekten bazı kadınlar ve bazı erkekler cinselliği dolu dolu yaşamak istiyor. Ha bu kişi nerede senden icazet falan da istemiyor Sen dilediğin gibi yaşa bırak onlar da dilediği gibi yaşasınlar onlar sana karışmıyor Sen yapmadığın için.
Çevremde bir sürü evli kadın ve erkek görüyorum. Buradakilerin anlattığı gibi ilişkileri olan hiçbir evli kadın ve erkek yok. Burada yaptığını söyleyenlerin çoğu yeni evli ya da sevgilisiyle kısıtlı şekilde seks yaptıkları için giderilmeyen ihtiyaç daha daha kendini baskın hissettirdiği için böyle yazıyorlar. Yeni evliyken herkes deli gibi düzüşür ama evlilik 1-2 yıllık bir hadise değildir. 5 yıl sonra da aynısı olacak mı? 10-15-20 yıl sonra da aynısı olacak mı? Evlilik denilen şey cicim ayları bittikten sonra seks etkisini yitirdikten sonra başlıyor. Ve ölünceya kadar bir birliktelik bu. Buradakilerin evliliği 2-3 seneyi geçmiyor. Ben gerçek bir evlilikte uzun yıllar süreninden bahsediyorum bu dedikleri gibi olmuyor. Yine o yaptığını söylediğin kadınlar bunu içlerinden geldiği için değil erkek aldatmasın, başka yere gözü kaymasın diye yapıyor. İçlerinden geldiğinden değil. Ben a.. zmamı sağlayan şey giydiğim iç çamaşırı falan değil. içimden geldimi mastürbasyon. yapar orgazma ulaşır uyurum. Evlenince de içimden geldi mi seks yapar sonunda da uyurum. Siz seks gibi içgüdüsel olan bir şeyi zorlaştırıp ulaşılmazlaştırıyorsunuz. Sevgililik durumu yalancı bir fragman gibi yani. Köprüyü geçene kadar ayıya dayı deme durumu hele bir de 1. çocuğu yaptıysan dikkat et her evli kadın erkek eşinin saldığını ilgisizleştiğini söyler. Der ki çocuk yaptık bu saatten sonra boşanamaz. Kadın için de erkek için de sırf bundan dolayı insanlar boşanmıyorlar. Erkekler de kadınlar da seksin sıradan basit olduğunu her şekilde de istek geldiğinde yapılabileceğini bilmesi lazım buna kendisini hazırlaması lazım.
Evliliğinin bitme sebebi neydi 8 sene evli kalmışsın seks yüzünden mi bitti?
Demek ki seks de evliliği kurtaramıyormuş.
Yemek yemezsen ölürsün değil mi Ama su içme sen de ölürsün mesela yemek yemesen Sadece su içsen bak su içmek hayatta tutmuyormuş diyemezsin değil mi elbette ki biz evliyiz sadece cinselliği yaşamak olarak görmüyoruz ama evlilik de su gibidir ekmek gibidir yani çok önemli bir şeydir onu anlatmaya çalışıyoruz ama sürekli olayı saptırıp başka taraflara çekiyorsun. Yani resmen burada yazdığım şeylere sabote etmeye çalışıyorsun ama istediğin kadar sabota et söylediklerim doğru ha sen kabul edersin etmezsin ona ben karışamam veya hayatında uygularsın veya uygulamazsın ona da karışamam ama olayı tam tersinden de düşünebilirsin mutlu evliliklerin çoğunda cinsellik doyasıya yaşanır. Anne evlat ilişkisi falan yoktur yani karı koca ilişkisi vardır.
Ben kadın erkek seks yapmasın demiyorum. Sen seks yapmayı kadının dantelli iç çamaşırı giymesi olarak görüyorsun diyorum. Kadın elbetteki seks yapmak ister. Ben de isterim. Ama her gece de sünnet çocuğu gibi giyinmenin anlamı yok. O zaman erkek de fantezi iç çamaşırları giysin git google bak hangi erkekler için fantezi iç çamaşırları var. Gitsin giysin onları sürekli. Siyah baksırla, slip donla yatağa girip bizden jartiyer vücut çorabı giymemizi bekliyorsunuz.
Hem kadın için hem erkek için sürekli olması imkansız zaten Yani çok yorucu olur bu ama yapılması lazım çoğunlukla. Ha erkeklerde seksi kıyafet alabiliyorsa kadının hoşuna gidiyorsa alsın şahsen Ben karımın hoşuna gidiyorsa giyerim. Ama tabii ki kendi cinsiyetimi özgü olan seksi kıyafetleri. Hiç problem yok benim için Çünkü benim kadar kadının da bu konuda hakkı olduğunu düşünüyorum.
Ülkemiz de seks aşırı derecede abartılıyor. Nedenlerinden biri de tabu olduğu için. Gençler küçük yaştan p*rno filmlerini izleyerek hayal dünyalarını çok ama çok fazla bir şekilde geliştiriyor. Evlilikten de öyle beklenti içine giriyorlar. Evlilikte veya sevgililikte bile , belli zamanlarda monotonluk oluyor. sırf böyle oldu diye bir şeyleri bitirmek kesinlikle doğru değil , konuşmak gerekiyor.
Her insanın seks anlayışı çok farklıdır. sizin de detayda belirtiğiniz gibi. hoşunuza giden şeyleri belirtmişsiniz. Bir çok görüşü okudum ve çoğuna da güldüm. Eminim ki bir çoğunun hayatında cinsel anlamda bir şey bile yoktur. Hemcinslerimin abartarak anlattıkları şeyde hayalperestten ibaret.
Hollywood filmlerini çok seviyoruz. Hala duşta seksin çok büyük bir haz olduğunu inanan tipler var :D diyecek pek bir şey yok aslında. Evlilik veya ilişkide her daim saygının olması yönündeyim. Saygı varsa aşk her daim varlığını korur.
Öncelikle güzel soru, ben sınırlamaları seven bir yapıya sahip değilim, yani öyle hafif yönlendirmelerle değil gerektiğinde gerçekten çok sert davranmayı severim, çığlık ya da aşırı sesli inleme olayıda bana pek yapmacık gelmez çünkü cinselliği bilen bir erkek yatakta kadının zaaflarını bilir ve bunların üstüne gider çığlık attırmaksa amaç gerçek anlamda yapar bunu, aldatılma olayı ben hep şuna inanırım kadın dediğin seksi olmalı bunu giyimiyle tavrıyla belli etmeli, bazı erkekler için seks sadece gir çıktan ibaret değildir bu yüzden karanlıkta temas olayı bazen istenmeye bilir, bir erkeğin ya da kadının aldatmasını şöyle yorumlarım tok bir bireye dünyanın en iyi yemeğini getir yiyemez mesela, oyüzden cinsel açlıktan uzak durulmalı açlık derken sadece orgazmdan bahsetmiyorum psikolojik olarakta doyuma ulaşmak için bazen yaşamak istediğin uç noktalara izin vermelisin diye düşünüyorum erkekler için ideal eş dışarda hanım yatakta or,, spu gibi davranabilendir, sevgiyi şefkati yatakta istemeyiz, kamp ya da deniz olayına katılıyorum güzel oluyo ama bukadarla sınırlama kendini derim. Bide küfür meselesi var içinden geldiği gibi davranmalı kadında erkekte küfürse küfür.
Öncelikle burdaki erkeklere inanma. Çoğu trol ve boş yapıyor. Gerçekte çıplak bi kadin bile görmeyen çoğu erkek burada sanırsın seks profesörü.
Ayrıca her kadin veya her erkek seks makinesi değil. Her kadin senin gibi de olabilir olmayabilir de. Belki de kocanın hayallerini süsleyen sensindir. O da aşırı seks düşkünü değildir. Belki hayalleriniz fantezilerinizin sınırları ortaktır. Bunu en iyi sen bilirsin sen yorumlarsin.
Aldatma olayina gelince; seks hayatı eşiyle çok iyi olmasina rağmen aldatmak isteyen erkek bahane bulur aldatır. Eşi ne kadar güzel de olsa iyi bi es iyi bi annr iyi bi kadin da olsa aldatır.
Uzun lafi kısası sen eğer böyle mutluysan sorun yok. Eşin d3 mutluysa sorun yok. Genel geçer bilgileri boş ver. Özellikle de burada yazilanlari s*ktir et.
Dipnot:Esinin ne istediğini nelerle mutlu oldugunu senden ne beklediğini ne bekleyeceğini en iyi sen bilirsin.
Ayakları yere sağlam basan bir cevap. Teşekkürler. Bu arada ben evli değilim. Soru aslında ben evli olsam ve böyle olsam nasıl olur bunun üzerine sorulmuş bir soru ama ben bunu soruda belirtmemişim sanırım bu da benim hatam.
Rica ederim. 🙃
@FilozofHYPATİA kesinlikle katılmadığım tek nokta hem erkek hem kadın için ikili arasında güzel ve düzenli bir seks hayatı varsa asla aldatmaz buna rağmen aldatan varsa psikoloji si bozuk ya da sapıktir. Net
Evlilik, yetişkin bir KADINLA yetişkin bir ERKEĞİN birlikteliğidir. Çocukluktan yeni çıkmış, olgunlaşmamış bir genç kızla bir erkeğin birlikteliği değildir. Erkek ile ANNESİNİN birlikteliği de değildir. Erkek ile, yemeğini temizliğini yapan hizmetçinin birlikteliği de değildir. Evliliği tutan 10 tane ayak varsa bunların 7 tanesi sekstir. Her gün istekli ve arzulu olmanı beklemez bir erkek, ama her hafta istemek zorunda mıyım dersen olmaz. İki haftada bir yapılan seks erkekte de, kadında da cinsel tatminsizlik, mutsuzluğa neden olur. Haftada en azından 2 veya 3 kez istekli, tutkulu olup görev gibi yapılmayan seks, sağlıklı, mutlu bir evlilik için gereklidir. Yemeği erkek de yapar, nedir yani? Yemek, ütü için bir kadına ihtiyacımız yok. İnsanlar niye evleniyor? Evlilik, evlilik dışı ilişkinin halen hoş karşılanmadığı Türk toplumunda yasal seks demektir, seksin meşrulaştırılmasıdır. Senin dişil enerjin düşük, çocukluktan kadınlığa geçişini tamamlayamamışsın. Sağlıklı bir yetişkin kadın da eşinden haftada 2 veya 3 kez cinsel ilişki talep etmelidir, sağlık sorunu veya engeli yoksa. Şefkat çocuklara, hayvanlara, muhtaçlara, düşkünlere gösterilir, eş kişisine değil. Evli bir erkek, evde bir KADIN görmek ister, ev arkadaşı veya anne değil. Erkeğe ERKEK gibi davranırsan, ona erkekliğini hissettirirsen karşılığında o da sana KADIN gibi davranır, sana kadın olduğunu hissettirir. Erkek, eşini seksi ve tahrik edici iç çamaşırlarıyla görmek ister, bir erkek olarak cinsel yönden arzulandığını görmek ister. Önceliği ev işleri olsa hizmetçi tutar, önceliği şefkat görmek olsa annesiyle yaşamay devam eder. Erkekler bir kadının nazını, kaprisini çekmek için de evlenmiyor, onu da bil.
O yüzden seksten hevesini alam insanlar birkaç yıl içinde patır patır boşanıyor. Bence sizin gibiler asla evlenmemeliler. Sizin gibilerin evliliği sürmez. Karşısındaki insanın vücudunu öğrenip alışınca o ilişki biter. Karşınızdaki kişinin vücudunu tanıyıp öğrendikten sonra da bilmediğiniz, yabancı başka vücutlara yönelirsiniz. Umarım evlenmezsiniz. Ben hiçbir yorumumda, sorumda da erkeğin hizmetçisi olmaktan bahsetmedim. Yemek yapmak, ütü yapmak vs bunları mecburen kadına yükleniyor. Benim bir sürü arkadaşım var evlendiler. Onların da eşleri bunları söylermiş ama evlendikten sonra evde çıkan kavga ve tartışmaların sebebi neden yemek yok, neden ev temiz değil, bilmem ne renkli gömleğim nerede, neden temiz ve ütülü değil, işe nasıl gideceğim? Bütün gün evdesin yapsan ne olur? Hep böyle. O yüzden zerre dürüst değilsiniz. Şefkat göstermek dediğiniz şey de bir evlilikte olması gerekiyor. Kadınla erkeğin birbiriyle paylaşacağı tek şey seks değil. Kadın erkek aynı ev içinde sırdaş, dost da olur. 2 haftada 1 seks yapıldığı zaman da olabilir. Seks bir süre sonra alışılmış bir şey oluyor. Kadın ve erkek olarak aranızdaki tek bağlantıyı seks olarak belirlerseniz seksten sıkıldığınızda ilişkiniz de biter. Kadın ve erkeğin arasında seks olmadığında da birbirleriyle paylaşacakları, yapmaktan hoşlanacakları ortak şeyler olmalı. Bu yoksa çok yazık. Dediğim gibi umarım evlenmezsiniz ya da kendiniz gibi düşünen biriyle evlenirsiniz. En azından 5 yıl sonra boşandığınızda kötü etkiler yaşamazsınız. Ben kadının ve erkeğin evlenmeden önce flört aşamasında kendisini dosdoğru anlatmasını düşünüyorum ama çoğu insan kendisini saklar gizler. İşte her şey en başında konuşulmalı.
Beni çok yanlış anlamışsın. 17 yıllık evlilikte bir kez bile aldatmanın bir erkek olarak yazıyorum. Aldatmak, kişinin kendi karaktersizliğidir, evliliğin yolunda gitmemesi, cinsel tatminsizlik karaktersizliğin kılıfıdır. Karaktersiz insanlar ayrılmak yerine aldatmayı tercih eder. Cinsellikte hevesini alan başka arayışlara gider demişsin. Cinsel ilişki sıklığı zamanla azalabilir, o zaman da evliliğin cinsellik dışında kalan kısmı önem kazanır. Bağlılık, arkadaşlık, iletişim, dayanışma, fedakarlık gibi. Evllikte şöyle olursa aldatır, böyle olursa aldatır diyerek kusuru aldatılan eşe yükleyip aldatmayı meşrulaştırdığınızın farkında değilsiniz.
Ben farkındayım ama erkeklerin aldatma sebepleri bu.
Ben bile bir kadın olarak dümdüz seks mi yoksa iyi bir aşçı mı deseler yatakta iyi olanı al derim. Yatakta dümdüz bir cinsellik de insanı aç bırakır. Mesele sadece orgazm olmak değil ki dünyaya bir kere geliyoruz, çalışıyoruz kazanıyoruz restorana gidip yeriz yemeği yakınca ama yatakta put gibi yatıp işi görülsün diye bekleyen kadını kim ne yapsın? Her hafta istemeyecek, seksi çamaşır giymeyecek, zahmet yok emek yok. Bunları şişme bebek de vaat ediyor. Sevgiyi yemekle niye gösteresin adam Afrika’dan mı geliyor? Tamam güzel sofra kurmak da bir emek, sevgi göstergesi ama cinsellik evliliğin yarısıdır. Yemek yapmayı öğrenirsin, temizliği öğrenirsin, akrabalarla iyi geçinmenin bile yollarını öğrenirsin ama kadınlığı/erkekliği maalesef sonradan öğrenemezsin. Yemek açlığı insana yemekten başka hiçbir şeyi düşündürmez ama cinsel açlık, fantezi yoksunluğu, insanı önce internet âlemine oradan da âlemden âleme sürükler.
Kadınlık erkeklik her insanın içinde vardır. Cinselliğin kendisi zaten dümdüz bir şeydir. Bütün olay öpüşmek ve penis vajina penetrasyonundan ibarettir. Kadının ve erkeğin cinsel organında milyonlarca sinir ucu vardır. O sinir uçları yeterli ve doğru uyarılırsa kişi heyecanlarınır ve orgazm olur. Rahatlık gelir uykuya geçer. Aç kalma dediğin şey bir insanın önceden yaptığı bir şeyi zamanla yapmaması halinde meydana gelen yoksunluk sendromudur. Mesela yemekten bahsediyorsunuz her gün düzenli yemek yediğinde bir öğün atlamak senin için problem olmaz. Çünkü vücudun bunu gerekli enerjiyi zaten önceki öğünlerde almıştır. Ama 1 gün, 2 gün,3 gün boyunca hiçbir şey yemezsen deli gibi yemek yemek istersin. Seks de böyledir. Hatta karnın kurt gibi açken yediğin şeyin basit bir peynir ekmek veya tereyağlı iskender olup olmaması da önemlidir. Sekste de yemekte de mesele bundan ne kadar uzak kaldığındır? Açken koku alma duyun keskinleşir. Uzun zaman seks yapmadıysan sekse yaklaştığında her şey seni daha fazla tatmin eder uyarır hatta çok çabuk boşalma/orgazm olursun. Bu iki durumda da fark eden şey yemeğin malzemeleri/seksi iç çamaşırı, fantezi değildir. Senin ondan ne kadar uzak kaldığındır. Vücudunun istemesidir. Yine evlilik gibi ölünceye kadar sürecek diye başladığın bir yolda TEK EŞLİLİKTE birkaç ay ya da seneden itibaren monotonlaşma, sıradanlaşma olur. Çünkü o kadın o erkek aynı. Sürekli birliktesin. Düzenli her ilişkinin bir gerçeğidir monotonlaşmak, sıradanlaşmak. Monotonlaşınca, sıradanlaşınca o evliliği birlikte tutacak olan şey ise benim sorumun detayında yazdığım şeylerdir. Yoksa evliliğin ömrü en fazla 1 yıldır.
aynen yatakta put gibi bekleyen, resmen dülğnceler aynı, en sevmediğim olay, var bir anda söndürür mumu
@adanalı-0101 Öncelikle bu sorunun bu kadar görüş alacağını hiç düşünmedim. Silmek isterdim silemiyorum. Yazdığım hiçbir şeyi anlamıyorsunuz kendi istediğiniz gibi anlıyorsunuz. Ben SEKS'in olmadığı g0t g0te vererek uyunan bir evlilikten bahsetmiyorum.
Ben mutfak robotu olmaya da özenmiyorum. Evlendiğim zaman da ASLA BÜTÜN EVİN İŞİNİ BEN YAPMAYACAĞIM. Ben sadece erkeklerin seks konusunda çok takıntılı ve istekli olmasını, kadından sürekli istek, tutku beklemesini, seks beklemesini, hep bakımlı olmasını beklemesine kızıyorum.
Arkadaş benim bir sürü sorunum olabilir. Yorgun olabilirim. Mental olarak psikolojik olarak durgun olabilirim. Çalışıyorsam eğer iş yerinde stres beni gerebilir. Ekonomik sorunlar beni gerebilir. Hormonların zaman zaman düşebilir cinsel isteksizlik yaşayabilirim. Kendi ailemle tatsızlığım olabilir. Çocuklarım olabilir varsa da çocuklarımla ilgilenmekten kendimi bıkmış tükenmiş hissedebilirim. Evlendiğim adamın öküzlüğünden bıkmış olabilirim. Öküzlüğü duygusuzluk olarak tanımlarım. Bana sevgi, şefkat göstermeyip sırf s1kmek için yaklaşan bir erkek benim için öküzdür. Ve ben öyle bir erkekle birlikte olmak istemem.
BU YORUM BİRÇOK KİŞİYE KOPYALANMIŞ BİR YORUMDUR ÇÜNKÜ HEPİNİZ AYNI YORUMLARI YAPIYORSUNUZ. SORUYU GÜNCELLEMEK İSTEDİM AMA GÜNCELLEYEMİYORUM.
Ben beni sadece s1kecek bir erkek aramıyorum. Kocam dediğim herifin tek fonksiyonu beni s1kmek olmamalı arada benim nazımı, sitemimi, kaprisimi de çekmeli. Olumsuz huylarıma rağmen beni sevebilmeli. Ama bu ben sırf ona. m verdiğim için olmamalı. Siz belki idrak edemiyor olabilirsiniz ama. m ve yaprak bir organ. Bunlar bozulabilir işlevsizleşebilir. Sakatlanabilir. Bitmek tükenmek bilmeyen bir güç değil ". m ve yaprak". Bütün yakınlığınızı. m ve yaprakla sağlarsanız kadın menepoza girince ya da atıyorum rahim kanseri diye bir gerçek var. Toplumda görülme sıklığı hiç de az değil. Testis kanseri var. Erkekler için daha birçok erkek cinsel hastalıkları var. Bunlar HER YAŞTA GÖRÜLEBİLİR. Bunlardan herhangi birine yakalandığınızda aranızdaki bütün sevgi, aşk, paylaşım bitecek mi? Boşanacak mısınız? Bu kadar yorum geldi kadın ve erkeklerden herkes bana yok ben ezikmişim, yok ben isteksizmişim vajinismusmuşum, yok ben aldatılırmışım. Evliliğim bitermiş. Ya arkadaş evliliğimin ömrü. mımın ömrüne kadar sürecekse bitsin gitsin o evlilik.
BU YORUM BİRÇOK KİŞİYE KOPYALANMIŞ BİR YORUMDUR ÇÜNKÜ HEPİNİZ AYNI YORUMLARI YAPIYORSUNUZ. SORUYU GÜNCELLEMEK İSTEDİM AMA GÜNCELLEYEMİYORUM.
Çoğu kadın yemek yapmayı evle, evin düzeniyle ilgilenmeyi kölelik, kadınlık gururunu ayaklar altına almak, erkekten aşağılık bir şey olarak görüyor. BEN EVDEKİ BÜTÜN İŞLERİ KADIN YAPACAK DEMİYORUM ZATEN. BEN MUTFAKTA BİR ŞEYLERİ KARIŞTIRIP DENEMEYİ, TADINA BAKMAYI GÜZEL OLDUĞUNDA ÇEVREMDEKİLERE DE YEDİRMEYİ SEVDİĞİMİ SÖYLEDİM HOBİ YANİ. HOBİ ZORUNLULUĞU ALDIĞI VAKİT HOBİ OLMAKTAN ÇIKAR ZATEN. ÜTÜ MESELESİNE GELİRSEK ÜTÜ YAPARSIN YAPMAZSIN BEN ASLINDA ÜTÜYÜ HİÇ SEVMEM. AMA EVLENDİĞİNİZDE NE KADAR FEMİNİST OLURSANIZ OLUN ÇALIŞIN VEYA ÇALIŞMAYIN O HERİF AYŞE YARIN İŞE GİDECEĞİM ŞU MAVİ GÖMLEĞİMİ ÜTÜLEYİVER DİYECEK. BUNA ALIŞTIRIN KENDİNİZİ DEMEYECEĞİNİ SÖYLEYEN HERİF DE YALAN SÖYLER.
Düşünceme sağlık doğru veyerinde bir tespit kutlarım
@mekanınsahibinil Görüş yazmaya geldim, baktım ki yazmayı düşündüğüm şeyleri yazmışsın.
Vallahi herkes sizin gibi düşünse ne aldatma kalır ne metres. ben aldatıyorum giyim kusamim ütülü evim temiz cocugumuza iyi bakıyor karnım tok ancak cinsel olarak açım buda beni dışarıya itiyor. evli olmak herşeyi paylaşmaktır. cinsellik harici saydıklarımi annemizde yapar, kardeşimizde yapar evlilik herşeyi kompact olarak yaşamaktır ve 60 yaşına gelmeden cinsel hayat sürekli aktif olmalı.60 tan sonra zaten arkadaş olacak evli çiftler
Bilinç altınız yaşamınızdaki eksiklikleri çok net ortaya koymuş.
@satsuma ben evli falan değilim. Çocuğum vs de yok. Anladığım kadarıyla evlilik sadece seks yapmak üzerine kurulu. Ben de evlendiğim zaman hiçbir sorumluluk almayacağım. Ev işi, çocuk bakımı her şeyi kocama bırakacağım. Sadece süt çağında emzirir geçerim. Gerisi kocama kalır. Ben sadece giyinir süslenir seks yaparım. Gerçekten zihniyetimi değiştirdiniz teşekkürler. Çalışsın gelsin ev işleriyle yemekle çocukla ilgilensin. Elimi dahi sürmeyeceğim hiçbirine.
İşte kadın👍
Helal olsun kafamdakileri dile getirmissin
Selam. Sorunu okudum. Ses kaydını da dinledim. Her görüşü okuduğunu söylesen de, senin ses kaydından sonra yazıyorum ben bu satırları. Her söylediğin doğru, sana katılıyorum. Ancak, eksik olan tek şey var. O da SAMİMİYET…
İnsanlar her şeyi karşılıklı güvenerek paylaşmak İçin evlenir ve bu imzayı atarken ömür boyu isterler. Ömür boyu birlikteliğin sürmesi de sadece SAMİMİYET gereklidir. Kadın ve erkek bu samimiyeti kaybetmezse sorun kalmaz.
Senin samimi olduğuna inanıyorum, bunu bir kez de klavyen ya da sesinle belirt lütfen sevgili arkadaşım, sevgiyle kal… 🤗🌸😎
Emin ol normal bi evlilikde ve bunun uzun süren mutluluğunun bağların süre gelip devam etmesi değerli olup değer bilinmesi ve bunu gibi sağlam devam etmek için senin davranışların olmazsa olmazı ve emin ol her erkek için tercih edilecek eş modeli tıpkı bahsettiğin gibi olanıdır. Aşırı kaçar farklı beklenti olursa doyumsuz olur sürekli farklı farklı heyacan arayışı içine düşülür
Ve gercekten sen böyle yaşıyosan seni tebrik ediyor ve eşin çok şanslı bi insanmış gerçekten kıskandım onu nazar değmesin yinede
Her ne olursa olsun bozma kendini böyle devam 👏👏👏
Ya Allah aşkına bu duygu sadece seni ilgilendirir. Seni böyle kabul etmeyen zaten etmesin yok kocası aldatır falan filan çoğu yazdıklarını okumamistir tam anlamıyla ama ben hepsini okudum sesi dinleyemedim sadece.. insanların dediklerine takılma.. bunu söyleyen kadınlar varsa kendileri terk edilmemek icin yapıyor. Erkekler varsa karşısındaki kadını tasma yapmak istiyor. Buradaki insanların bu konuda fikirlerine takılma.. özellikle erkeklerin. Çünkü çoğu buradan bu günlük kimi çekerim sanal yaparım belki yakından birini bulur yaparım derdinde. Takılma.. seni olduğu gibi sevecek insan bulunur. Takılma... Zaten senden bunu isteyen adamda kendine eş değil tasma takacagi bir kadın arıyordur. Seks için evleniyordur..
Sürekli istek ve tutku hayatın olağan akışına aykırıdır. Evlilik hayatı paylaşmaktır. Evliliğin için cinsellik ve saygı büyük yer tutar. Kadının da erkeğin birbirlerine karşı ilgisinin kaybolmaması için karşılıklı diyaloğun kopmaması , sorumluluk ve iş yükünün paylaşılması (birlikte yemek hazırlamak, sofrayı kurmak, temizlik ütü vb..) Özel hayat için imkanları zorlamak ve belir gün zamanlarda özel aktiviteler yapmak evliliğin heyecanını ve güzelliğini korur. Fakat siz evlilikten değil hayattan bezmiş gibisiniz. Sizi yıpratan etmenleri değiştirebilecek gücünüz olmayabilir. Lakin bakış açınızı değiştirebilirsiniz. evliliğinizde mutluluklar dilerim.
Çiftler arası hayata bakış açılarında ki uyum, karakteristik uyum çok çok önemli. Doğru eşleşme yakalanırsa , o evlilik inanılmaz lezzetli olur. Evlilikte müşterek tüm işlerde ortak hareket edilmeli. İyi günde , kötü günde, hastalıkta , sağlıkta elele olabilmek dahi doğru eşleşme ile yaşanır. En iyi yapılan seks bile kötü giden hiç bir evliliği kurtarmaz, kurtarsaydı şu an halen evli olurdum. Sürekli 7/24 evlilikte seks olması da mümkün değil, düzenli seks hayatı olsun , iki tarafta yatakta egoist olmasın hiç sorun olmaz.
Kanka kova burcu musun 😂 Kafan çok karışık. Attığın ses kaydı için söylüyorum bunu başta amma boş yapmışsın 😂 “Aslanım, erkeğim, hayvan gibisin” diyen bir kadın iticidir bence evet. Çok yapmacık geliyor bana böyle söylemler.
Doyumsuz ve aç gözlü insanlar. Bu yüzden nasıl olursan ol insanları ömür boyu mutlu edemezsin. Belli doygunluğa ve nefis terbiyesine sahip olması lazım evlendiğin kişinin ki arayışlara girmesin. Çoğu da ruh hastası ve sapkın bunların. O konuda katılıyorum. Sorunun net cevabı bende yok. Evlendiğin kişinin ruh ve ahlak yapısına göre değişir.
Birlikte olduğu adama "aslanım, erkeğim, hayvan gibisin" diyen bir sürü kadın var ve hiçbir erkeğe de hiç itici gelmiyor.
Sizin yaptıklarınizin bir çoğu esimdede mevcut. belli aralıklarla erkek şehvet istiyor. sizinle birlikte ölünce mutlu oluyor ancak erkek farklılık istiyor. dediginiz gibi seksi görünmek iki makyaj yapıp eşini beklemek gerekiyor. ancak siz ve sizin gibi kadınlar kendini salıp adam gelince bakımsız bir şekilde TV karşısında uzanarak karşılarsaniz aldatılma ya mahkumsunuz ve suçu kendinizde aramalısınız. bir erkek evde mutlu olabilir ancak seks konusunda mutlu olmaz ise gözü dışarıya kayar. size tavsiyem en seksi halinizle eşinizi karşılamanız ve o gece neler olacağını gormenizdir.
E erkek niye hiç kendisini eşine seksi göstermekle uğraşmaz?
Erkek de işten geldiğinde genelde yorgun, stresli, agresfi olur. Hemen yemek yiyip bir şeyler içip televizyon izlemek ister. Gece oldu mu da biraz rahatlayıp boşalıp rahatlamış şekilde uyumak ister. Peki biz kadınlar da ter ve sigara kokmuşsun git duş al, koku sürün, git koltuk altında kılın çıkmış ya da git etek tıraşı ol, yüzünü tıraş et dediğimizde erkek her seksinde böyle olacak mı ya da ben daha gelmedim ön sevişmeyi uzun tut biraz dediğimizde bize dakikalarca oral seks yapacak mı elle tatmin edecek mi? Ben biliyorum ki çoğu erkek evlilik biraz oturmaya başladığında cicim ayları o tutku vs azaldığında eve geldiğinde ev temiz derl toplu olsun, sevdiği güzel yemekler pişsin televizyonda sevdiği program olsun yemeğini yesin, eline sıcak çayı, kahvesi gelsin, bir iki sohbet o bile her zaman olmaz sonra yatağa geçsin arada sırada seks istediğinde de çoğunlukla bu şekilde yapıyor. Biz de o zaman kocamızı aldatalım mı?
Bu soylediklerinizde haklısınız. herkes kendine göre bakıyor ben sigara içmem takım elbise ile ise gider gelirim. esimi 40 yılın başı hazırlanmış görürsem gidip direk duşa girerim. cocuk var ise 2 vardiye çalışıyorum akşam vardiyesinde çocuk uyumuş olur saat 12-1 eve gelirim ayda 15 gün bu sekilde çalışırım. hadi gündüz çalıştığında çocuk var diye anlarım ama akşam calistigimda kaç defa söylememe rağmen bunu yapmıyorsa, evim temiz elbiselerim ütülü çocuğum mutlu çayım corbam olsa daha cinsel tatmin olmadığımdan aldatirim. ve üst düzey bir yerdeyim ancak hala duygusal aldatmadan resmen kaçıyorum. esimi seviyorum ancak eşimle kardeş gibi olmak istemiyorum.
İnsan eşiyle nasıl kardeş gibi olur ya? Bu da aşırı abartı bir söylem.
Kaldı ki ben hiç seks yapmamaktan bahsetmiyorum. Ben makyajlı ya da her an dışarı çıkacakmış gibi gezmemekten bahsediyorum. Bunlar olmadan da seks olabilmeli bence. İnsanlık tarihi boyunca kadınlar böyle seksi iç çamaşırı ve makyaj olmadan hatta hatta ağda olmadan çatır çatır seks yapıyordu. Son 150-200 yıldır bu böyle olmaya başladı. Seksi şarta bağlamak aptalca. Karnın acıkınca yemek yediğin gibi canının istediğinde de seks yapabilmen lazım şart şurt olmadan.
Kaldı ki ben ağdasız gezmeten, sürekli ter kokmaktan, yağlı saçla gezmekten bahsetmiyorum.
Zaten söylemişsiniz karnı acıkınca demişsiniz, karnı acıkınca zaten yatakta yatarken kendiliğinden gelişiyor. ama erkeklerin istediği bu değil ki. erkekler ofiste dışarıda makyajlı düzgun şık giyimli mini etekli dekolteli bayanlarla iç içe onlarla işi yok sadece görsel hafıza ve libidosunu eşine ayırıyor. eve geliyor pijamayi çekmiş ne makyaji yüzünde gülümseme yok sonra erkek neden aldattı. bu şekilde yaparak sen benim esimsin ama git sen arada dışarda takıl diyor resmen
Ağda mi kaldı lazer diye bişey var. agda ile ter kokma ile yağlı saç ile ilgili değil. bakimli olmak erkek evine nasıl bakmakla yükümlü ise kadainda erkeğini hem karnını hem gözünü doyurmali. hic duymadınız mı kadın dediğin dışarda hanımefendi yatakta affedesin o... u olacak diye
Peki erkek o kadınların evin içinde de öyle gezdiğini mi zannediyor? Ben de sadece dışarı çıkarken makyaj yaparım. Evde yapmıyorum.
Ben öyle çok karakterli değilim. Dışarıda neysem evde de oyum. Evde yatakta o... u olabiliyorsam en ufak tatminsizlikte de o, o... uluğun gereğini de yaparım. Sonra karım niye aldattı karım niye internetten heriflerle konuştu.
Peki tamam da erkek kadını doyurmak için ne yapıyor? Kadının beklentilerini karşılıyor mu? Ben çoğunlukla karşılanamayacağını düşünüyorum.
Evet haklı olduğun yerler var ama olmadığın yerler daha fazla sevmek şefkat göstermek ilgili olmak yemek yapmak bunları zaten yaparsın yaparız ama evlilikte cinsellik çok başka bişey yani oldu bittiye gelmemesi lazım ya da kısa yoldan orgazma ulaşmak çok yanlış bi düşünce böyle olunduğu için bi süre sonra evlilik monotonlaşıyor en basitinden gecelik giymem demişsin giysen ne kaybedersinki? Denesen görsen zevk aldıkça öyle aman aman inlemek değil ama istemsiz olarak inlemiyomuyuz hepimizde bu noktada inliyoruz ve bu karşımızdaki insanı dahada mutlu ediyor yani onu yapmam bunu yapmam bu yeterli diyerek değilde böylede yapalım bunuda deneyelim bakalım nasıl olacak diyerek yönelmen lazım ve sonucu bu şekilde görmen lazım evet hergün istemiyoruz ama haftada 3 4 kez de olması gereken bi durum..
Zorundadır diye bir şey yok ama maalesef kadınların %99'unun aklı şunu almıyor kadınlar duygusal ağırlıklı varlıklar erkekler ise bedensel ağırlıklı varlıklar nasıl kadınların aklından sürekli duygusallık geçiyorsa erkeklerin aklından da sürekli cinsellik geçiyor bizim yapımız gereği böyle erkek olmadığımız için bunu bilemezsiniz erkeklerin yarısından fazlası günün her saati aklından cinsellik geçer yaratılışımız böyle yapımız böyle evlendiği zaman da eşiyle haftada bir 10 günde bir ayda bir birlikte olacak kadın da ya evlenmesin veya az istekli bir eş bulsun
Selam soru detayını okudum ve ses kaydını dinledim bazı konularda sana katılıyorum ama bazılarına katılmıyorum yapmak istediğin şeylere katılıyorum şevkat ve yemek yapma olayına vs. katılmadığım noktalar monotonluk bir zaman sonra olucak ama o zaman uzatılabilir birçok seks pozisyonu var denenir o pozisyonlar bitince tekrar denenir tadı ağzında kalan pozisyonlar tekrar yapılabilir ayrıca kadın regl değilse ben pek sıcak bakmıyorum ara verme olayına haftada en az 3 defa olabilir eğer turkuda azalma olduysa 1 hafta kadar ara verilebilir en son çare olarak ayrıca eşler çocuk istediği zaman ister istemez cinsellikten uzak kalınacak o zaman bittiğinde tekrardan o tutku yakalanabilir nerdeyse 1 yıl uzak kalıcaklar özellikle erkek çocukları seviyorsa kadın ona babalık duygusunu yaşattığı için erkek yatakta kadınının mutluluğu için fazladan efor harcar her erkek bir gün baba olmak ister neyse konuya dönelim senden iyi bir eş olur aklı başında bir adam bunu anlar iyi akşamlar
Soru sorulalı çok olmuş ama yorumu görebilirsen memnun olurum. Ben 2 çocuk annesi ve çalışan bir anneyim. Ve aşırı istekli ve arzulu birisiyim. Ancak maalesefki tutku ve libido bir süre sonra sıradanlaşıyor.
Bunu çeşitlendiremiyosunuz. Aldatmakta çözüm değil. Kendini kötü his ediyorsun. Bunun en doğru çözümü sekse az aralıklarla yapmaktır. Eşimle şöyle bir anlaşmamız var. Cumartesi geceleri birbirimize iki saatimizi ayıracağız bu bir. İkincisi iki ayda bir doğada seks yapacağız bekarın kaçamak yaptığı gibi. (Orman havuz arabada vs) son olarak ise tatile çıktığımız zaman hergün seks oyuncakları ile istediğimizi yapmak.
bu şekilde bazı şeyleri dengede tutuyoruz
Dediğin gibi şeyleri tercih eden erkeklerde olacaktır.
Ama şahsen benim için sıkıcı geliyor.
İç çamaşırı vs çok önemlidir. Şahsen yemeği bende yapıyorum. Ev işlerine bende her türlü yardımcı oluyorum.
Ucunda seks olmasa bile. Uyarıcı olması çok zevkli oluyor. Tansiyon hep yukarda oluyor..
Aksine pamuklu kıyafetler uzun pijamaları bende ilişkiyi bir süre sonra monotonlaştırıyor..
Fantezilere gelince, dediğin fanteziler güzel şeyler. Ama dediğin gibi sıradan şeyler. Bunlar bile sıkacaktır.
Ses kaydındaki düşüncelerin de çoğuna katılmıyorum maalesef..
Gerçek hayat klavyeden sallamak gibi değil bence. Bir gün içerisinde bir sürü olay oluyor dışarda bir hayat var kocaman her şey seksten ibaret değil. Kadın yorgun mu, mutsuz mu, istekli mi değil mi bi onu anlamak lazım
Senden çok iyi bir koca olur.
"Cinselliğin kendisi zaten dümdüz bir şeydir. Bütün olay öpüşmek ve penis vajina penetrasyonundan ibarettir."
Aşk nerde, sevgi nerde, tutku nerde, şehvet nerde? Duygusal, görsel ve fiziksel olarak tatmin olmadan cinsellik olmaz.
Siz olayın sadece fiziksel kısmına bakıyorsunuz. Cinsellik bu kadar basit olsaydı evliliklerin bitmesinin en büyük sebebi cinsellik olur muydu?
Siz sadece kendi isteklerinize göre evliliği devam ettirmek istiyorsunuz. Evlilik tek başına kararlar alıp uygulayabileceğiniz bir yer değil. Eşinizin yatakta ne istediği umurunuzda değilse evlenmeyin.
Son olarak,
Yatakta doymadıktan sonra, mutfakta doysam nolur, Yatakta doyduktan sonra mutfakta doymasam da olur.
Türk erkeklerinin büyük kısmı, evlenmeden seks yapacak kız denk getiremiyor. Bu yüzden sağlıklı her bir Türk erkeği, eşinin istekli olmasını ister. Eğer tatmin etmez isen, evlilik erkeğe karizma katıyor ve kadınların ilgisini çekiyor. Böylece, seni aldatabilir. Aldatmaz deme, çünkü Tanrı korkusu olan ve "şeriat isteriz" diyenler bile aldatıyor. Yeter ki ortam olsun... Lakin yeteri kadar seks yapmış erkekler, senden hergün istemez. Bu yüzden, gözü doymuş bir erkekle evlenmeni tavsiye ederim. Bakirler ise, delip geçer ; hiç acımaz. Benden demesi
Kanka çoğu p*rno filmlerinde ki givi istiyor baska sey bilmiyorlar çünkü
Ne kadar p*rno izliyorlarsa beyinlerine oyle kazınmış
İc çamaşır konusunda giymek zorunda degilsin tabiki ama en azindan guzel bir gecelik fena olmaz
İnlemek konusunda cidden haklisin fazlaci cidden yapay geliyor...
Aynı benim eşimi anlatmış gibisin.. ben de bu konuda çok mutsuzum. eşim cinsellik harici çok iyi ama , senin yazdıkların gibi bir havada hep, cinselliğe uzak, fantaziden uzak ve gün içinde cinsellik hiç aklına gelmiyo.. bi erkek istediği an evde eşiyle ilşki yaşatwbilmeli, geceyi beklemek ya da uygun ortam kıyafet filan ayarlamak gibi bi dert olmamalı.. yatak şart değil, o an istek geldiyse , mutfakta kanepede masaya yatırıp sevişebilmeli..
Genel olarak , kadının da istekli bi hal içinde olması, eşini doyurması tatmin etmesi gerekir bence...
Kadın her zaman her yerde tutlu ve istekli olmalıdır. Hayatı güzelleştiren kadın tat veren erkektir bence. Kadınlık sadece lafta olmamalı gerçekten kadın olduğu zaman tutkulu cilveli istekli olmalıdır. Bu dışarıdan bakıldığında anlaşıldığı an işte o zaman tam anlamıyla olmuştur
Niye sen hep tutkulu musun, istekli misin? Hiç mi kafanın bozuk olduğu, hayatın keşmekeşinden bıktığın yıldığın zaman olmaz? Hiç mi tükenmişlik sendromu yaşamazsın? Hiç mi üzgün, ıssız hissetmezsin. Sürekli böyle gözlerin fıldır fıldır, her yerin fingir fingir misin? Hiç mi ya Allah aşkına git lan başımdan, beni yalnız bırakın demezsin? :D :D :D :D :D
Sen tutkulu musun
Evet her zaman tutkuluyumdur hiçbir zaman negatif düşünmedim üzgün olduğumda hep kendimi keyiflendirici mutlulu olmak için çabaladım hiç pes etmedim ve üzgün olduğumda çikolata yiyerek hormon salgıladım. Eşimle çocuğumla bir sorunum yoksa hiçbir şekilde diğer sorunlar beni çok fazla etkilemiyor. Eşim de şükür ki anlayışlı bir insan bütün sorunlarımızı konuşarak çözdüğümüz için evliliğimle ilgili bir üzüntüm olmadı. Dışarıda ki üzüntü de evimi hiçbir zaman etkilemez. Yani kişi kendine göre hayatı şekillendirmeli. Sürekli pozitifim yani bir kişide bana ya niye suratın asık veya üzüntülü görünüyorsun demedi bu zamana kadar. Kişi kendini geliştirmeli. Seni aşağılamak veya bozmak amaçlı anlatmadım bunları lütfen yanlış anlama. Hayata nereden baktığın önemli pozitif bakıyorsan hayatın pozitif ilerler. Beni ne mutlu ediyorsa birşeye üzüldüğümde hemen mutlu olacağım bir şey yaparım. İnsan ilk önce kendini tam anlamıyla tanımalı diye düşünüyorum
Tam istediğim bayansın
İlk yazdıkların , ses kaysın ve son yazdıkların hepsini okudum , dinledim. Çok mantıklısın ve hatta tanıdığım en mantıklı kadınsın
vesselam
Teşekkür ederim.
Rica ederim , fazlasını hakediyorsunuz
@Papayya0 cinsellik konusunda pek bir umutsuz gördüm seni. Vajinismus falan mı var? yoksa olmasından mı korkuyorsun? Evlilik seks için alınmış bir izindir, fazlası değil. Senin saydıkların eski Türk filmlerinden kalma şeyler. İç güzellik dış güzellik hepsi seks için, seks de aslında çoğalma içgüdüsünün tatmini için, genetik yani, değiştirilemez. Ancak yokmuş gibi yapılabilir, muş gibi. Hayal dünyandan çıkmazsan ya ömür boyu evde kalırsın ya da evlenince boynuzlarla gezmeye çalışırsın. Benden sana abla tavsiyesi güzelim.
Vajinismusun sebebi seks yapmamak değil. Ben de seks yapmıyorum ama mastürbasyon yapıyorum ve kendim nasıl zevk aldığımı iyice öğrendim. Evlilik seks için alınmış bir karar değildir. Eğer öyle olsaydı boşanmalar kadın ve erkek için bu kadar sancılı geçmezdi. Seninle seks yapmak istemiyorum başkasını buldum artık denildiğinde kadın veya erkek buna hiç alınmaz iyi o zaman defol git deyip tek celsede anlaşıp boşanılabilirdi. Ama evlilikte mal varlığından tut, çocukların paylaşımından tut, manevi zarar vermeye kadar psikolojik şiddete kadar her şeyin en ağırını iki taraf da birbirine yapıyor. Sevgililikte ayrılmak bu kadar zor değildir. Bu da seks izninden fazlası olduğunu gösterir.
Evlilik sadece seks için alınmış izinde ne demek organ sadece üremek için var erkek ve kadın da birbirlerini daha sıkı tutması ve birbirine daha bağlı olması içinde zevk alıyoruz yaradan böyle yaratmis yani biz şu sekildede yaratılabilir dik yapıyorsun zevk almiyirsun sadece üreme icin ama zevk yok o zaman bir düşün nasıl olurdu. Kimse seks yapmaz di sadece çocuk için bir kaç deneme ama dişi ve erkek bu olaydan birbirine daha sıkı bağlanması ve bir meyve dünyaya getirmelerinin ne kadar mutluluk yaşatacağının hissi bu arzuya yaradan tarafından konulmuş şahsi fikrim
Sıradan basit bi durumu O kadar uzun anlatmışsın ki bazı erkekler de güzel bi şey sanmış. Kadın olarak okurken ruhum daraldı bu derece hevessiz dümdüz bi kocam olsun istemezdim.. sevişirken görselliğin önemli olduğunu düşünüyorum (kastettiğim asla fizik değil) üzerindekiler saçların isteğinin bakışlara yansıması
Bilmiyorum yazdığını sonuna kadar okuyup hayal ettim de fazla gri
Ben sorumda seks anı betimlemesi yapmadım ki. O zaman zaten böyle olmaz daha başka olur ben seks dışında fazla arzulu olmaktan bahsettim.
Tamam öncesi de dahil yaptığım yoruma zaten
An dediğini zaten ben yorumlayamam herkesin karısıyla/kocasıyla olan kendi çekimi, tutkusu..
Ne diyorsun yA anlayamadım, önce her daim seks yok sonra iç çamaşırı giymem, karanlık oda sadece ikimiz derken birden kamp, denize çırılçıplak girme , seks olmadan ilişki de olmaz evlilikte , ilk başlarda her gün olur sonra zamanla zaten azalır , diğer şeyleri kabul eden var etmeyen var , konuşman anlatman lazım. Yani bu konuşma evlenmeden önce olursa daha iyi olur , diğeri biraz sancılı oluyo
Günümüzde hala kendi boşaltıp, karısını boşaltmadan arkasını dönüp yatan tipler var. Kadınlarda bu duru olmasa da; kocasına yeteri kadar zev veremeyen, göz zevkine hitap etmeyen, fantezi yaşamayı sevmeyen kadinlar var. Bence sen bunlardan olma onu yatakta öyle bir mutlu etki dışarıda gördü hatunlar senden daha iyi seks yapar algısını sök at beyninden. Mutfakta ver, salonda ver, banyoda ver, muamelede sınır tanima tani sertlik derecesini ayarlayipta. Partnerin p*rno izlese bile biz bunlardan daha çılgınız diyip kapatsin.
Ben onu mutlu etmek yerine onun beni mutlu etmesini isteyeceğim. Bunu yapamadığında da yüzüne vuracağım. Ben ne kadar kişisel bakımıma dikkat ediyorsam o da dikkat edecek. Ev işi çocuk bakımı vs yapmayacağım. Benim bakımım için çok para kazanmak ve bana para vermek zorunda kalacak. Estetik ameliyatlara, kılık kıyafet, kuaför masrafıma yetebilmesi lazım. Güzel seksi ve istekli olmak ucuz bir şey değil.
Fakirse elinş s1ks1n
Evlilikte seks çok önemlidir. Seks bitmişse arzulama yoksa evlilik diye bir şey kalmamıştır. Bedenler uzaklaştıkca ruhlarda uzaklaşır. Erkek kadının, kadın erkegin isteklerini yerine getirir, ve bu yaptıgı seksden zevk almaya bakar, istekli olursa yatak odasında mutlu olurlar. İyi giden bir seks hayatı erkeklerde mutlu olmasını, güne daha huzurlu daha aktif başlamasını saglıyor. Boşalamayan, tatmin olmayan erkek hep agresif, mutsuz olur.
Bak benle dalga geçerler arkadaşlarım kaç yaşına geldin daha milli olmadın diye felan ama ben kendimi özel hissediyorum bu seks yapacağım kişinin de özel olması anlamına gelir. Ki bu kişi eşim veya başkası isterse her gün tutku dolu anlar yaşayabiliriz arz talep meselesi olan bir şey ki bu seks konuları benim düşüncemce olgun bireyler tarafından konuşulmalı bazı eşler seks hakkında konuşamıyor bile.
Evlilik bence sadece seks değildir pek çok yönü vardır kişiler ilgi ister o gün modu düşük olabilir birinin derdi olabilir bunları paylaşmak gerekir illa her gece her gece fanteziler yapıp s1kismek değil mesele mesele hayatı yaşamak tabiki s2kste olacak ama karşılıklı istekle. Bazen kadın hasta olur bakarsın ya da erkek hasta olur ilgilenirsin napacak o halde s2 KS mi yapacak.. onun için doğru kişiyle doğru bir evlilik yapmak önemli. İstediğin kişiyle sev1şmek önemli bence
Senin gibi bir kadını yakından tanımak isterdim senin gibi kadın çok iyi bence ya dediğin gibi her şey belli aynı önemli olan sevgi karşındakini sevmek ilgilenmek sevgisini hissettirmek önemli
Evlenmeden evlilik için boşuna konuşmayın gün geliyor her şey anlamadığın şekilde değişiyor. Yok asla bu böyle olmaz diyen ben bile fazlasıyla değiştim. Evlilik ne yemekten ne seksten ibaret kesinlikle değil. Seksi etkileyecek gün içinde o kadar etken çıkıyor ki belki öylesine yaptığınız bir konuşma ya da mimik bile olabilir. Her geçen gün diğer günlerden farklı şeyler hissedilip yaşanabiliyor. Zaten ilk 1 yıldan sonra kadınsı yönün ağır bastığı için kendin fantezi yapmak, giyinmek isteyeceksin bu bir zorunluluk değil. Kadın olarak dişil ve vahsi bir ruhumuz var bunu da kabullenmek gerekir. Şimdiden kasma yani o gün gelince ne devranlar dönüyor.
Sexin evlilikle uzaktan yakından alakası yok seks aynı yemek yemek gibi bir ihtiyaçtır görmezden gelindiginde de sorunlar doğurur. Buradaki seçtiğiniz partner sadece esinizdir evlilikte bu böyle. Vahşi kadın ruhu derken azgınlık demiyorum bu ikisi birbirinden ayrı şeyler. Ben sert yapılı bu konulara oldukça uzak ve sınırları olan bir insandım senin gibi bu düşünceleri de değiştirmek istemiyordum evlendim iki yıldır hayat asla yapmam istemiyorum dediğim şeyleri nasıl kafama vura vura yaptırdı sana bunu anlatamam. Kadın olarak hissetmemiz gereken şeyler var bunu bir erkek istiyor olarak görmüyorum ben. Gel bir erkek için değiş de değil mevzu. Sığ düşünce her zaman her yerde kaybettirir. Bu şekilde çok zor dediğim gibi sen evlenmeden evlilik nedir bilmeden kendine şimdiden dert etme. Hiç bir şey dışarıdan görüldüğü gibi değil. Herkesin evliligiyle senin evliliğin de bir olmayacak zaten her yuva kendine özgü.
Ben öyle düşünmüyorum. Mesela ben 19 yaşındayım şimdiden evlenen arkadaşlarım var libidoları tavan yapmış hamile kalanlar bile oldu, ama hiçbir zaman öyle şeyler istemedim. Benimde erkek arkadaşım oldu ama öpüşmekten öteye gitmedik. O da istemezdi bende. Herkes kendine göre kendine yakışanı ve layığını buluyor. Allaha şükür..
Bu olmaması gereken bişey olsaydı Allah günah kılardı yani o yönden bak o zaman. Hayvanlasmadan yaşanması gerekiyor bu şart yani yok sayamazsin. Yok sayman da seni iyi yapmaz çünkü yaratılış gayeni, bedenini ve hormonlarını yok sayiyorsun. Cinsel isteksizlik de büyük bir sorun hem fiziksel hem ruhsal bir hastalıktır bunu da düşün bakalım. Kimsenin senin düşünceni değiştirme gibi amacı yok sen kendin düşüncen saygı duyulmasını beklerken başkasının özel hayatını yargiliyorsun tutmuyor söylediklerin.
Ben de eksiledim. Ben normalde öyle vahşi falan değilim. Benim tek vahşi olduğum an sinirli öfkeli olduğum andır. Ya da yapılmasını istemediğim bir şey ısrarla yapıldığı zamandır. Bir mimikten, bir konuşmadan insan nasıl seks yapmak ister lan? Hadi ilk haftalar, ilk aylar olur ama ben bunun yıla çıkacağını zannetmiyorum. Ben şu an da kadınım kadınsıyım. Sizin kadınsılık dediğiniz şey seks bombası gibi ortalıkta gezmek mi?
Bir mimikten sexe başlamazsin ama seks yapmayı bırakırsın ne demek istediğimi zamanı gelince anlayacaksın eminim. Kadın olmak seks delisi olmak değil içinde hissettiği üreme duygusudur. Dişil demek içine almak demektir sevgiyi de bütün guzellikleri de. Penisi bile içimize alıyoruz bunların hepsinin bir yaratılış gayesi var. Bu göstermiş olduğunuz tepkiyle biz seks delisi değiliz diye anlamsızca bağırıyor oluyorsunuz, bu bir ihtiyaç arkadaşlar kabullenin. Erkeğin de kadının da kendine, karakterine göre dönüştürdüğü bir nevi duygu durumu. İlimin bilimin ışığından ayrılmanın da lüzumu yok bedeninizi kabullenin ilk önce. seks istemek kötü bişey de değil fantezi yapmak bunu delice istemek de. Reddettiginiz an kadinliginizla ilgili hormonlarinizla ilgili de sıkıntı yaşayacaksınız gidin iki kitap okuyun araştırın kadın ne demek. Tek bir seks türünün içine sıkıştırılmayacak bir varlık değiliz. Canın istemez sevmezsin fantezi giymezsin kıyafeti bu kişinin kendi isteği ama bunu yapana da seks delisi gözüyle bakmak oldukça yanlış işte tam aradaki o sınırı evlendikten sonra ya da bekarken düzenli cinsel ilişki yasadiginizda anlayacaksınız.
Penisi içimize almamızın ulvi bir yaratılış gayesi yok. İnsan canlılarının iç yumurtlama şeklinde üremesiyle alakası var. Fantezi denilen şeyleri ben saçma buluyorum. Yani sana zevk veren fantezi değil orada. Senin içinden gelir bunu istersin. Gerekli yerlere de gereken uyarımı sağladığında da orgazm olur rahatlarsın. Bu kadar basit. İnsan vücudu mekaniktir.
Görüşüne saygı duyuyorum saçma bulmak senin için doğru olan fakat insan vücudu tamamen mekanik değildir. Böyle olsa onlarca insan psikolojik olarak bir hastalığa yakalanıp bu bedenlerinde hissedilmezdi. Beyin ve düşünce gücünün üstümüzdeki etkisi oldukça büyük. Bunu cinsel ilişkiye uyarlayalim, canın sıkkınken orgazm olabilmen neredeyse imkansız vücuda ne yaparsan yap beynin meşgul olduğu ve vücuda da bunu hissettirdiği takdirde hissizlik yaşanır. Evlilikte bahsettiğim bu durum oldukça yaygın anlamani istediğim nokta burası. Bazen gerçekten isteksiz oluyorsun ve eşini görmezden gelemiyorsun böyle durumlar için bile psikolojik olarak kendini o an değiştirmen gerekebiliyor. Evlilik adı alinda sorduğun için olaya farklı bakıyorum sadece cinsellik penceresinden değil.
Harikasın
seks ve sexylik bu yazdıklarınla açıklanamaz. Bunlar genelde p*rno film ritüelleri. Özellikle taklit yapmalar falan. Sen eğer seksi bir kadınsan bulaşık yıkarken, yer silerken veya yerden bir şey alırken de eşini etkilersin. Ve altına çamaşır giymeden bol eşofmanlar giyiyor olman da pek sorun olmaz. Hatta avantaj olur. İndir ve devam et gibi. Bu tamamen senin ne istediğinle alakalı
Evliliğin mahiyetini ve neyin üzerine kurulduğunu görebilen bir hanımefendi görmek beni mutlu etti. Düşüncenize saygı duyup destekliyorum. Umuyorum ki karşınıza fikirlerinize hakaret etmeyen biri çıkar ve mutlu olabileceğiniz bir yuva kurarsınız. İyi günler.
Zaten evliliklerde hergun seks olmaz. Bekarlarin acligindan o hergun seks yaparim laflari. Ama yaparkende en verimli sekilde yapmali, hakkini vermeli. Sen simdiden ben onu yapmam bunu yapmam dersen kendini kisitlarsin. Sabit fikirli olma, belki bayilacaksin bazi seylere.
Ben hayati paylastigim insandan sevgi saygi şefkat xaten goruyorum yoksa neden evlenim. Ama cinsellik tutku ten uyumu dedigin sey. Evliligi bence ayakta tutan seydir ve taze kalmasina sebep olur. Yorumun tamami senin yazdigin sey icin benim hayat paylastigim kimse yok yanlış anlasilma olmasin
😅 ağa benim insanlıkla fazla bağım yok başta insanlarla diyalogda olmam gerek sonra kız arakadaş flört sevgili evilik ooo benim çok işim var ömür yeter mi bilmem iki tarafın zevki önemli şudur budur settir küfürlüdür iki tarafın isteğine bağlı zorunlugu yok
her gece her hafta istememek mi :d senin gibi sevgilim vardı ayrıldım. seks bir erkek için çok önemlidir sen yapmam dersen de dışarda yapıcak bir sürü kız var zaten seninle kimse uğraşmaz bence. ayrıca sürekli yapmam ev işi vs vs demişsin gelipte ben sürekli ev işi yapmam diye bık bık bık yapcak kadınla zaten aklı olan erkek evlenmez uzun vadede sizle uğraşılmaz bu fikirlerle ezik özgüvensiz erkek bulursun ancak. güçlü bir erkek sana 1 dk bile harcamaz.
Valla ben de kendimi hem istemeye istemeye s1ktirip hem de ona yemek çamaşır bulaşık yapamam. Uğraşamam. Canım istedikçe bir herif bulur seks yapar geçerim. Zaten evlenilecek herif yok. Alayı ya sırf düzüşme ve kendisine baktırma derdinde. Uğraşılmaz.
bence de dediğin şekilde yaşamalısın veya dediğim gibi beta bir erkek falan bulmalısın başka seçenek yok.
Cok yukseltıcı bır soru olmus saygı duyuyorum ısteklerıne
Teşekkür ederim.
Rica ederim
Yasak yerde olan
Yakalanma korkusı taşıyan
Seks e odaklı ama bir kulagı adrenalıne baglı dısarıda olan
ya da goz gozu gormeyen ortamda vucudun her yerıne temas etmek
Bu ne demek la? Ne alakası var ki bunların soruyla ben bunlardan bahsetmedim ki
Aksksksk
o işi ormanda kampta denersen doğada olan istekli hayvanlar çadırı yırtar ve sonunu da...
Bu da doğru.
Hayatında hiç orgazm olmadigin nasıl da belli🥲 kuralları olan hayatın tadını bilmeyen bir insansın. Bikere kendi kendine mastürbasyon yapıp orgazm olsaydın hafif ateş, anlık bilinç kaybı.. istemsiz inlemeler.. Hoşuna gitmeyecek kadın tanımıyorum. Eğer bilmiyosan G noktasını nasıl bosalabilcegini arastirabilirsin.
Hayatın tadını biliyorum. Mastürbasyon yapıyorum. Orgazm da oluyorum. G noktası diye bir şey yok o bir şehir efsanesi. Bunu da jinekologa bizzat sordum. Kadınlarda önemli olan şey ıslaklık ve klitorisin uyarımıdır. Ben normalde de her gece mastürbasyon yapmıyorum. Hafta da mastürbasyon yapmıyorum. Buna istinaden diyorum ki evlendiğim zaman fa her gece, hafta canım seks istemeyebilir. Tıpkı bekarken her gece her hafta canımın mastürbasyon yapmak istemeyeceği gibi. Sendeki... mdan bende de var. Ben de onun nasıl kullanıldığından haberdarım sadece her gece her hafta canım istemiyor dedim. Seksomanyak değişim çünkü.
Kurallarım var. Bu doğru. Kuralları olmak iyidir. Prensip sahibi olmak iyidir yoksa herkesin elinde oyuncak olursun.
İslaklik orgazm degildir sadece zevk suyudur. orgazm beyaz bir sividir siddetine gore 3-4 damla gelebilir. Cinsellikte kurallı olman senin tercihin ama cinselligi iki kisi yasiyoruz aslinda karsindakini tatmin etmek icin yasanan bir olay dolayisiyla oda seni tatmin etmek icin elinden geleni yapmali yoksa iki tarafta baska heycanlar ariyor maalesef ki bu boyle..
Cinsellik için karşımdaki erkek ona arkadan straponla sahip olmamı kabul etmeyecekse ben de bunu gerekçe göstererek onu aldatayım o zaman. Sen birlikte olduğun herifi tatmin etmek adına her şeyi yapabilirsin ama ben yapmam. Karakteri gururu olan bir kadın yapmaz. Nitekim erkekler de yapmıyor. Hiçbir erkek yatakta 3. erkeği istemez. Hiçbir erkek kadın tarafından penetre edilmek istemez. Birçok erkek de kadın istiyor diye boynuna tasma takmaz. Hatta kadına oral seks yapmak istemeyen milyonlarca da erkek var. Erkekler kendilerinden taviz vermezken biz niye taviz veriyoruz? Biz onların zevki için mi geldik bu dünyaya?
Kadınlar yatakta erkeklerin kölesi oldukça erkeklerin gözünde kendilerini küçültüyorlar. Değersizleştiriyorlar.
Arkadasim boyle meseleleri kafanda cok buyutuyosun seks karsiliklidir hosuna giden biriyle yaparsan ne sen tatmin olursun ne de o tatmin olur ayrica dogal gelisir hadi simdi sen sunu yap bende bunu yapiyim gibi emir komuta zinciri yok olaylar nasil gelisicekse gelisiyor bilimsel zirvalari boş ver cok kasmaya gerek yok
Hosuna gitmeyen*
Sen, eşim olabilirmisin. Onu isteksizliği sayesinden mutsuz bir evliliğe dönüştü.. Gerekirse yemek yapma ama en azından istekli ol beni bekletme diyorum. Senin istediğin gibi yasamak zorundamıyım dio. Bak 10senelik evliyiz 15 günde bir benim zorumla gelir. Ve cinsellik olmazsa hiç aramaz... taş olsa çatlardı onu beklerken
Öncelikle bu sorunun bu kadar görüş alacağını hiç düşünmedim. Silmek isterdim silemiyorum. Yazdığım hiçbir şeyi anlamıyorsunuz kendi istediğiniz gibi anlıyorsunuz. Ben SEKS'in olmadığı g0t g0te vererek uyunan bir evlilikten bahsetmiyorum.
Ben mutfak robotu olmaya da özenmiyorum. Evlendiğim zaman da ASLA BÜTÜN EVİN İŞİNİ BEN YAPMAYACAĞIM. Ben sadece erkeklerin seks konusunda çok takıntılı ve istekli olmasını, kadından sürekli istek, tutku beklemesini, seks beklemesini, hep bakımlı olmasını beklemesine kızıyorum.
Arkadaş benim bir sürü sorunum olabilir. Yorgun olabilirim. Mental olarak psikolojik olarak durgun olabilirim. Çalışıyorsam eğer iş yerinde stres beni gerebilir. Ekonomik sorunlar beni gerebilir. Hormonların zaman zaman düşebilir cinsel isteksizlik yaşayabilirim. Kendi ailemle tatsızlığım olabilir. Çocuklarım olabilir varsa da çocuklarımla ilgilenmekten kendimi bıkmış tükenmiş hissedebilirim. Evlendiğim adamın öküzlüğünden bıkmış olabilirim. Öküzlüğü duygusuzluk olarak tanımlarım. Bana sevgi, şefkat göstermeyip sırf s1kmek için yaklaşan bir erkek benim için öküzdür. Ve ben öyle bir erkekle birlikte olmak istemem.
Ben beni sadece s1kecek bir erkek aramıyorum. Kocam dediğim herifin tek fonksiyonu beni s1kmek olmamalı arada benim nazımı, sitemimi, kaprisimi de çekmeli. Olumsuz huylarıma rağmen beni sevebilmeli. Ama bu ben sırf ona. m verdiğim için olmamalı. Siz belki idrak edemiyor olabilirsiniz ama. m ve yaprak bir organ. Bunlar bozulabilir işlevsizleşebilir. Sakatlanabilir. Bitmek tükenmek bilmeyen bir güç değil ". m ve yaprak". Bütün yakınlığınızı. m ve yaprakla sağlarsanız kadın menepoza girince ya da atıyorum rahim kanseri diye bir gerçek var. Toplumda görülme sıklığı hiç de az değil. Testis kanseri var. Erkekler için daha birçok erkek cinsel hastalıkları var. Bunlar HER YAŞTA GÖRÜLEBİLİR. Bunlardan herhangi birine yakalandığınızda aranızdaki bütün sevgi, aşk, paylaşım bitecek mi? Boşanacak mısınız? Bu kadar yorum geldi kadın ve erkeklerden herkes bana yok ben ezikmişim, yok ben isteksizmişim vajinismusmuşum, yok ben aldatılırmışım. Evliliğim bitermiş. Ya arkadaş evliliğimin ömrü. mımın ömrüne kadar sürecekse bitsin gitsin o evlilik.
Çoğu kadın yemek yapmayı evle, evin düzeniyle ilgilenmeyi kölelik, kadınlık gururunu ayaklar altına almak, erkekten aşağılık bir şey olarak görüyor. BEN EVDEKİ BÜTÜN İŞLERİ KADIN YAPACAK DEMİYORUM ZATEN. BEN MUTFAKTA BİR ŞEYLERİ KARIŞTIRIP DENEMEYİ, TADINA BAKMAYI GÜZEL OLDUĞUNDA ÇEVREMDEKİLERE DE YEDİRMEYİ SEVDİĞİMİ SÖYLEDİM HOBİ YANİ. HOBİ ZORUNLULUĞU ALDIĞI VAKİT HOBİ OLMAKTAN ÇIKAR ZATEN. ÜTÜ MESELESİNE GELİRSEK ÜTÜ YAPARSIN YAPMAZSIN BEN ASLINDA ÜTÜYÜ HİÇ SEVMEM. AMA EVLENDİĞİNİZDE NE KADAR FEMİNİST OLURSANIZ OLUN ÇALIŞIN VEYA ÇALIŞMAYIN O HERİF AYŞE YARIN İŞE GİDECEĞİM ŞU MAVİ GÖMLEĞİMİ ÜTÜLEYİVER DİYECEK. BUNA ALIŞTIRIN KENDİNİZİ DEMEYECEĞİNİ SÖYLEYEN HERİF DE YALAN SÖYLER.
BU YORUM BİRÇOK KİŞİYE KOPYALANMIŞ BİR YORUMDUR ÇÜNKÜ HEPİNİZ AYNI YORUMLARI YAPIYORSUNUZ. SORUYU GÜNCELLEMEK İSTEDİM AMA GÜNCELLEYEMİYORUM
Bunun kadını erkeği yok iki tarafta istekli olmalıdır. Karşı tarafa dokunmak istemiyorsan onu ve kendini mutlu etmek istemiyorsan bir sorun var demektir. Bazı insanlar için cinsellik önemsizdir. O zaman Allah rızası için evlenmeden konuşun. Kaç kişinin hakkına giriyorsunuz böyle. Sadece bir taraf istekliyse o evlilik net zulüm oluyor. Yazdıklarında normal şeyler ayrıca kadınların çok büyük bir oranı yazdığın şekilde. Senin kendi adamına bağlı bu ona sor onla konuş.
Ben cinsellik önemsizdir demedim. Her zaman tutku istek olmaz dedim. Bir süre sonra bitecek dedim.
Hayatımı özetledin
Ben bu dediklerine yakınım ama çocuk olduktan sonra öyle abartılı yapamıyoruz biraz durulduk sadece eşimi mutlu etmeyi severim ve isterim
O da seni mutlu ediyor mu?
Evet ediyor basen oldu bittiye geldiğide oluyor ama beni mutlu ediyor çamaşır giyerim ama bazen hafta da bir ya da ayda iki sefer çocuktan sonra o şekilde oldu gün içinde evde normalim
Bu iç çamaşırları ille giymek lazım mı ya?
Ben seviyorum giymeyi eşimde seviyor yani senin tam kastteiğini anlamadım ha sorun varsada sor kendimden anlatırım
Jartiyer tanga sevmiyorum. Tenim pamuklu şeylere alışık pamuklu bol giysilere. Evin içinde pijamayla gezerim. Hep pijamam olur. Evde makyaj falan da yapmam. Anca dışarı çıkarsam yaparım o da önemli bir yere gidersem onun dışında kişisel bakımıma dikkat ederim. Ağda tüm vücut, düzenli banyo, tırnaklarım hep bakımsız çünkü ev işi yapıyorum.
Jartiyer ve tangam çok makyaj hiç yapmam bende pamuklu giysiler severim ama bazen dediğim gibi seksi kıyafetler gecelik falan giyerim ev hanımıyım zaten dışarda kapalıyım
Teşekkürler.
Rica ederim bu arada epilasyona gidiyorum ağdadan kurtuldum şükür
Sormak istediğin varsa sorabilirsin müsaitim
Olmak istediğin gibi ol. Cinsellik konusunda uyum önemli. Erkeğimi mutlu etmeliyim diye kendinden çok taviz verme. Önemli olan uyumu yakalamaktır. Gerisi hep teferruat.
Yaş bu kişiye göre değişir kisisel tercih herkes herşeyi sevecek diye bir kural yok bu senin karşına çıkacak kişiye bağlı senle aynı düşüncelere sahip birisi olmali ki istediğin hazzı duyguyu yasayabilesin ama sende daha üç biriyle bir hayat zor geçer bir noktadan sonra sıkilmalar başlar nasıl sen yapay buluyorsan o kişide öyle bulabilir onun için düşünce yapınızın uymasina dikkat etmen gerek
Öncelikle bu sorunun bu kadar görüş alacağını hiç düşünmedim. Silmek isterdim silemiyorum. Yazdığım hiçbir şeyi anlamıyorsunuz kendi istediğiniz gibi anlıyorsunuz. Ben SEKS'in olmadığı g0t g0te vererek uyunan bir evlilikten bahsetmiyorum.
Ben evleneceğim zaman bunları ona anlatacağım zaten bitecekse hiç evlenmeden bitsin. Boşanırken bir dünya hukuki evrakla uğraşamam.
Söylediklerinin hepsinde haklısın ki seninle aynı şeyleri savunuyorum zaten sen benim yazdığımı söylemek istediğimi iyi anlamıyorsan bu senin problemin sana diyorum karşına çıkacak kişiye göre değişir seninle aynı düşüncede olan birisi zaten senin hakettiğin görmek istediğin yaşamak istediğin değeri ilgiyi gösterecektir onu bulman gerektiğini söylüyorum karşına çıkacak kişiyle herşeyi konuşup doğru kişi olduğunu bulmani söylüyorum ama lafı nerenden anlıyorsun bilemem orasını evlilik sadece cinsellik seks değildir kadın çalışıyor veya çalışmıyor hiç farketmez çocuklardan iş yorgunluğu ev yorgunlugu elbette bunlar olumsuz etkileyecek kaldı ki bir erkek bir kadinla evleniyorsa her halini severek isteyerek evleniyordur ki bu kadın içinde geçerli ve iş güç yorgunluğu stresi geçtim kadınlarda regl diye bir durum var regl döneminde bile farklı şekilde olabiliyor bilmem biraz olsun anlayabildin mi
Ayrıca bu kadar alıntı yaparak uzun uzun yazmana gerek yok yani birilerine sinirlenip seni haklı görene satasmana gerek yok
Evet yoksa evlilik yürümez ikili ilişkilerde de aynı erkeklerin beyni genellikle seks üzerine olduğu için istekli ve tutkulu olmak zorundasın ama bu içten gelir bu soruyu sorduğuna göre karşındaki insanı beğenmiyorsun demektir. Beğendiğin erkekle birlikteyken her an ten teması kurmak istersin zaten
Erkeklerin beklentisi çok fazla ama yaptıkları bir şey yok. Onları takma.
Sanılanın aksine seks iki organın devinimi değil, mimiklerle, ufak dokunuşlularla, çok abartılı olmayan cinsellik uyandıran fısıltılarla olur. Ve cinsellik asla tek kişilik değildir. İlişkide iki taraf tam zevk almıyorsa aslında ikisi de almıyor demektir.
Hayır değil bence. Her şey dozunda güzel fazlası zararlı..
HAyir degil bence kadinin istegi erkekten kesinlikle fazla olmamali, esinde günde 3 sefer iste, her seferinde 30 dakika icinde kalmasini, , 3 ay sonra esin sertlesme sorunu yasar, 6 ay sonra cinsellik yasayamazsiniz.
Üzerinde bukadar kafa yorulacakbi mevzu değildir. Yemek gbi su gibi ihtiyaç tan farklı yönü iki tatafında karşıklı ihtştaç duyduğu anın denk gelmesi demektir. Birbirini seven çiftler daga çok birbirlerini arzularlar
Seninki masum aşk arayışı. Fakat masum aşkı bulsan bile bir müddet sonra terk edilecek potansiyele sahipsin.. Keşke her kadın senin kadar masum olsa. Günümüz ilişkilerinde aldatılmaya fazlasıyla müsaitsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?