Hatuna hediye mücevherli Butt plug aldım çok sevip her gün kullanmasına rağmen halen daha anal sekse karşı olması saçma değil mi?

Cinsel hayatımız mükemmel sayılır eşimin sadece anal sekse ön yargısı var bu nedenle anal plug denilen mücevherli aksesuardan geçtiğimiz ay belki anal konusunda işe yarar diye eşime hediye ettim

İlk başta yadırgadı biraz çünkü orta boy sipariş etmiştim yanlışlıkla büyük boy gönderilmiş fakat ona rağmen hoşuna gitti yanında kayganlaştırıcı jelini de göndermişler hemen banyoya girdi hiç zorlanmadan arka deliğine taktı geldi çok sevdi

Bir aydır neredeyse her gün kullanır oldu hem ilişki sırasında takıyor hem de gün içerisinde ancak dün gece anal seks teklif ettim yine kabul etmedi

Sebebini soruyorum bitanem arkana penisim kalınlığında anal plug’ı zevkle alıyorsun peki neden penise karşısın dedim?

Penisinin yeri vajinam aşkım WC deliğim değil bir daha bu konuyu açma diyerek hemen kestirdi attı meseleyi.

Sizce kocaman penis kalınlığında butt plug’ı arkadan zevkle alıp anal sekse şiddetle karşı olması ve penisinin yeri vajinam demesi saçma değil mi?
Hatuna hediye mücevherli Butt plug aldım çok sevip her gün kullanmasına rağmen halen daha anal sekse karşı olması saçma değil mi?
Kocaman butt plug’ı zevkle kullanıp anal sekse karşı olması saçmalık
Zevkle butt plug kullansa bile çoğu kadın anal seks istemeyebilir penisin yeri vajinadır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
Yeni evliyiz henüz çoğu erkek gibi anal seksi de merak edip denemek istedim doğal olarak. Kızlar kocalarının anal merakını neden gidermek istemez anlamıyorum.

Evli kadınlar anal konusunda nedense çok katı. Galiba kadınlar sadece bakireyken kabul ediyorlar anal seksi.
Güncellemeler
+1 yıl
Ha kocaman plug girmiş ha penis. Anal plug zevk veriyorsa anal seks de zevk vermez mi?