+1 yılCinselliğe düşkün bir kadın için penisin boyutu ve kalınlığı cinsel doyum açısından önemlidir, kimse kendini kandırmasın yok aşk, yok 8 cm yeter, boyu değil işlevi yalanı küçük penisli erkeklerin uydurduğu bir yalan, bir kadının yeterince orgazma ulaşabilmesi için penisin vajina duvarlarını esnetebilmesi yani tam doldurması gerekir yoksa parmaklarıylada iş görürler bize neden ihtiyaçları olsunki,😃 biraz gerçekçi olun arzularınızı sakmaktan vazgeçin diye bir tavsiye veriyorum,😉
02 Yorumla- +1 yıl
Bir kadın kendini parmaklarıylada tatmin eder zaten kardeş vajinanın cinsel bir ihtiyaç olarak görmeyin bilimsel araştırmalar 10 cmden uzun her penis karşısındakini tatmin edebilir diye yırtıyorlar kendilerini seni seven sana aşık olan bir kadın kalkıp penisin için senden ayrılırsa varsın ayrılsın 10 cm 11 cm evli adamlar tanıyorum çoğu 17 18 cm penisli evli adamlardan daha mutlu :)
- +1 yıl
@djvkskckz saygı duyarım🙂
En İyi Cevaplar
Arkadaşlar kadınlar linç yememek için ya duymak istediklerinizi söyleyecekler ya da hiçbir şey söylemeyecekler. Kadınlar ne kadar büyük olursa olsun hayır demezler.
20 cm bile onlara abartılı büyük değildir. İsterlerse o 20cmlik penisten ikisini aynı anda alabilirler.
Orgazm farklı tabi.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBoy falan neyse ama göze hitap etmeli çekici olmalı tipi görünce iştahlanmaliyim
45 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBeyaz ten olmalı ben damarsiz severim çünkü ürkütücü geliyor ama kalın olmalı ince cekici gelmiyor
Gizli Üye(25-29)+1 yıl18-21 arası bence
011 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılfark etmez şahsen kalın olsun yeterli benim için
Cevap sahibi+1 yıl21 im
O zaman müsait değildim
Cevap sahibi+1 yılNeden
Ben buraya cinsel ya da normal sohbet için gelmedim kusura bakmayın
Cevap sahibi+1 yılBenim cinsel deneyimim yok bu yüzden pek bir şey söyleyeceğim sanmam kusura bakmayın
Cevap sahibi+1 yılBen buraya milletin şeyine bakmaya gelmedim beyefendi kusura bakmayın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Aşık olunca 5 cm bile 18 cm gibi geliyor çokta takmayın şu konuyu 😄
42 Yorumla
+1 yılKüçük ya da büyük ne farkeder kişiler aldığı zevke bakmalı büyük penisler zevk vermeyebilir verecek diye bı kaide yok sonuçta
71 Yorumla
+1 yıl17-20 iyidir. Ama kalın olması şart.
42 Yorumla
+1 yılKadınlar olaya sadece seks olarak bakınca abartıyorlar sanki yok şöyle olsun böyle olsun at şeyimi bu😄ortalama 18 artı eksi 1 ideal bence
00 YorumlaBu idi kadınlar bilir bendeki 18,5 uygunmu?
00 Yorumla
+1 yılKadınlar 25 bile alır yok demezler.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl15 cm ve karşımdakini tatmin ediyorum :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl20 cm
23 Yorumla- +1 yıl
İyimi abartma dedi ya
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne