domalınca kendimi köle gibi hissediyorum diyor ve domalmıyor bu sorunu nasıl çözecez?

domalınca kendimi köle gibi hissediyorum diyor ve domalmıyor bu sorunu nasıl çözecez?

Sevişirken sevgilinim kölesi gibi hissetmekten niye rahatsız olur ki bir insan Bende doggy çok sevmem ama sevgilimin yüzünü göremediğim için ama aynanın önünde yaptığımızda en çok zevk aldıklarımdan biridir sevgiliminde en sert yaptığı sanırım
O usdune ciksin sirt ustu odursun ozamanda popsonu ve herseyi arkadan gormus olursun hemde ipler biraz onun elinde olur
oyle yapıypruzda
mama al bir tane. önce penisini gösterme. uslanınca mama ver. sonra göster. sonra sen aşağıya eğil birkaç kez havla falan belki alışır. arada kurt taklidi yap ulu iyi olur
anladım sen havlıyor musun gerçi profiline bakınca habşadığını anlıyorum
eheheheh hav hav hav
Cevap
10Cevap
Arkasından kırbaçla vurursan tabi öyle hisseder.
Sen erkekligini cekiciligini kullan tut domalt icindeki canavari cikart bak bakalim karsi gelebiliyor mu
istemiyor işte sadece dogy istemiyor
Ne saçma bakış açısı. Bende aksine en çok o pozisyonda zevk alırım
anlamadım ki bende
Çözülecek bir sorun yok kadın istemiyor ve hoşlanmıyor bu çok normal. Saygı duy ve anlamaya çalış
Bu pozisyo da vajinayi vakumlayip oral yapmak ve bu pozisyonda saplak atmayacaksam yerinde olsam gorusmem bir daha flortumle bu yuzden ayrilmatim
🤣🤣🤣 ne diyim tek derdin bu olsun ! saymaya kalksak bir sürü pozisyon var ele gitsin diğerlerinin tadını çıkartın
Kölelik zaten kadın haklı
ne alaka mesela
Erkek domalsin
niyr annenle baban yaprken baban mı domalıyor
Kadın erkeğin gootune vuracak
ne alakaymış ya halbuki harika bir pozisyondan biridir hemen buna kinaye gurur katmanın ne anlamı var illa kulp takılacak ya
Herkesin farklı düşünce ve inancı var Sen de artık onu bunu yapmayacaksın
yaparız
Doggy sevmeyen kadın yok sanırdım 🤷♀️
Aynanın karşısında yapın
onu zaten yapıyok
Kadın mutlaka domalmali sekste
Pozisyon değiştir kanka o zaman
Erkek ol domalt sok
istersen bulusalım hörürsün
Bu pozisyonda çok iyi be.
Bence sen ikna edersinö
Harikaaa