İlk başta biraz keyif verici gibi görünse de bana pek kullanışlı ve hoş gelmiyor. Sonuçta şekerden dolayı yapış yapış olan bir vücutla seks yapmak insanın hevesini de kaçırıyor.

İlk başta biraz keyif verici gibi görünse de bana pek kullanışlı ve hoş gelmiyor. Sonuçta şekerden dolayı yapış yapış olan bir vücutla seks yapmak insanın hevesini de kaçırıyor.

Evet, belki şu dağın arasına biraz çikilata sürersek, mutluluğa daha hızlı ulaşmış oluruz.. 🤧
Ben çok taraftar değilim. Sonuç olarak partnerimin ağzının sıcaklığı ve dudaklarından süzülen ıslaklık tahrik edecektir.
Hiç sevmem. Doğal tadı, kokusu, ıslaklığı varken hiç gerek yok.
Teşekkür ederim
😊
Şimdi yazıp sayfanı çökertmek istemem 😅😅😅
Bencede yazma😊
🫢🫢🫢🫢😱😱😱😱
Cevap
18Cevap
Çikolata yapış yapış oluyor ama krema iyidir
Bence çok güzel
Çok gerek yok buna.. Sadece çok monoton giden ilişkilerde bir nebze de olsa farklılık katmak adına olabilir..
Çok abartılmadığı sürece sıkıntı oluşturacağını düşünmüyorum. Fazlası evet pek hoş olmaz. O an temizlemekle uğraşmakta heyecanı öldürür bilemedim
Kardeş nimeti neden böyle pis fantezilerinize alet ediyorsunuz
Aynen öyle 🙏
Ben bir şey karıltırmıyırum birader. Sadece soru soruyorun
Bal'a katı ve yoğun sıvı diyebiliriz. Fantezi yapayım derken iki taraf da pişmanlık yaşayabilir. Ölçüsünde kullanılmalı
Çok iyi olur tabii ki kocamın testislerine krema sürüp öyle yalıyorum hele penisine var ya çikolata sosu sürüyorum öyle ucunu ucunu yalıyorum.
Teşekkürler aşkım
Valla ben partnerime oralda bal çikolata döküp licklerim
Zevkler tartışılmaz
Meme uçlarına çikolata sıkmak güzel olurdu
Yani evet kahvaltı modu gibi olmalı göbkte zeytin vajinda krem bal çikolqta iyi gider😂😂
Nimeti öyle şeylere alet etmeyin aletinizden olursunuz cinsi sapığğlarr:)
Ayrı bir tat verir ancak bu iş temiz yapılmalı her tarafı yapış yapış yapilmamalidir
Çikolata kötü oluyor ama kremşanti iyidir yumuşak yapış yapış yapmaz iyice yaladıktan sonra.
Hayatında sevgilisi manitası olmayanlar oral seks de çikolata sürüyormuş. Vay be bizde inanmış gibi yapalım.
Net çok daha iyi oluyo hele kremşantiyle çikolata sosu.
Nimeti cinseliğe karıştırmak iğrenç 🤮
Kesinlikle iğrenç bence tabi bu benim düşüncem
Yapılmalı heyecan katıyor
nimet o kullanmasaniz daha iyi
Doğal tadı kokusu daha iyi
Ne gerek var ya arada belkide gerek yok.
İğrenç. Besin maddelerini sekse alet etmem.
Ben süzme bal surer yalarim
Sürekli değil ama bazen kullanılmalı.
hiçbirini kullanmam
çikolata cok oldu dıgerlerınde deneemdım
Nimet la
kotu
Ekstra zevk verir
Mide bulendırıcı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?