Taraflardan birisi partnerini cinsel açıdan doyuramıyorsa ne yapmak gerekir? Birbirimizi seviyoruz deyip cinsel olarak doymasa da devam mı edilmeli, ilişkiye son mu verilmeli, yoksa seks oyuncakları gibi seçenekler mi ilişkiye dahil edilmeli?

Taraflardan birisi partnerini cinsel açıdan doyuramıyorsa ne yapmak gerekir? Birbirimizi seviyoruz deyip cinsel olarak doymasa da devam mı edilmeli, ilişkiye son mu verilmeli, yoksa seks oyuncakları gibi seçenekler mi ilişkiye dahil edilmeli?

Bu iki tarafıda çok yıpratan bir konu. Bence ayrılmak doğru olmaz. Ben olsam ayrılmam ama aldatmayıda kabul göremezdim. Ben şahsen kocama yetemeseydim onun başka bir kadınla cinsel olarak tatmin olmasına razı olabilirdim ama bunu yaşayinca anlarım. Ki çok can yakan bir durum olurdu. Sevilebilincek tek tarafı cinsellik olmaması için elinden geleni yapmak gerekiyor.
Bizim de izlemiştim kadın hiçbir şekilde doymuyordu ama adamla birbirlerini çok seviyorlar da severek evlenmişler de filan ikisinide evlenmeden önce inanılmaz bir cinsel geçmişi vardı ama işte birbirlerinideki uyumu yakalayamıyorlar diye birbirleri ile evlendiler daha sonra belli bir yerden sonra adam çalışma süresinden sonra kadına yetmemeye başladı. Daha sonra adamın ağlayarak kadına şunu söylediğini hatırlıyorum eğer ki bir kaplan besliyorsan onu doyurman gerek doyuramıyorsan kaplan dışardan yardım almalı yani kadını aldatması için açık bilet vermişti kadın aldatmıştı filan çok güzel bir filmdi
Eğer bu durumun farkındaysalar ve ellerinden geleni yapıyorlarsa ayrılık söz konusu olmamalı her şey seks değil
🙏🏻
İlk başta seks oyuncaklarıyla ilişkiye devam edilmeli bu da yetmezse en kötü ihtimalle boşanma düşünmeli
Cevap
13Cevap
Ayrılmak en doğrusu çünkü uyum yoktur
Doymuyorsa mastla devam etsin seks makinesi arıyorsa kendine başka adam tutabilir yallah derim, her şey seks skş skş değil aw
Bu konuda taraflar üstüne düşen görevi yerine getirmesi gerekiyor
Yedektekiler sahaya sürülmeli. Ekip çalışması şart :D
Aradaki ilişki bitsin net.
Bitsin:)))
Herkes birbirini tatmin edene kadar bırakmamalı
Kadın doyuramayıp ne yapıyor ki zaten, kan verir gibi yatıyor. Her şeyi erkek yapıyor zaten seksde.
Ne kadınlar var kocası evde olsa bile kadına bakmıyor kadına baksan bir içim su
Doyurana gidip doymalı.
Gerçekten bir taraf doymuyorsa büyük sıkıntı
Kiminin karnı doymaz , kiminin aklı doymaz..
Aynen öyle ama erkek tatmin etmesini bilmeli
Kesinlikle bilmeli …
Üstüne çok konuşulacak ince bir mevzu
Takip eder misiniz? Tatmin etmesini bilmeli üzerine konuşuruz..
Olur
por n izleyerek ögretılmelı neler yapacagı
Oyuncak kullansin
Doyuramıyorsa doyuran biriyle devam etmeli
Ayrılmak gerekir
Konuşulup halledilir ya kim neyden hoşlanıyorsa
kendilerini geliştirmeleri gerekir.
doymayan diğerini yönlendirmeli
Ayyrılık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?