Biri şey demişti ; Cinsellik söz konusu olunca erkek ya da kadın ilkelleşiyor. Bilmiyorum ben bu söze pek inanmıyorum. Bence cinsellik de her şey gibi bir hayatımızın parçası ve normal hayatta insan nasıl davranıyorsa cinsellikte de benzer davranışlar sergiliyor. Yaşayış biçimin kısaca cinsellikte nasıl olduğunu gösterir. Mesela kaba ve hızlı hareket eden bir adam ne kadar cinsellik içinde soft biri olabilir ki? Tabii böyle durumlar da olabilir yani naif biri vardı ve köle durumlarına ilgi duyuyordu. Bunun da tam olarak içinde çözülemeyen geçmişten gelen hatta sorunlara bağlıyorum. Bilmiyorum yanlışım varsa düzeltin :) Peki ya sizin düşünceleriniz nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılYüksek sayıda kadında taciz tecavüz fantezisi var. Bir kadın naif olsun veya olmasın böyle bir şeyin gerçekleşmesini zaten istemez. Gerçek hayatla cinsel hayat çok farklı. Bu tamamen zevk işi keyif işi. İnsanların neyden nasıl zevk aldığını tamamen dış görünüşünden anlayamazsın. Minyon tipli bir kız için bu prensestir yatakta serte gelemez dersin ama seni perişan eder. Fizikli boylu kızlar da adamı eritir dersin tam bir prenses çıkar. Kişinin kendi zevki bu tamamen. Gerçek hayatta nasılsa yatakta da öyledir cümlesi yanlış bir cümle.
07 Yorumla
Soran+1 yılŞimdi sert seven arkadaşım var. Hatta tecavüz fantezisi olan da bu da işte sonradan söylediğim geçmişten gelen durumlar sebebiyet veriyor. Örneğin bu tarz fantezisi olan kişilerin babaları genelde şiddet eğilimli, baskı bir baba oluyor. Dış görünüş değildi kast ettiğim, dış görünüşten hiçbir şey anlayamazsın zaten. Hayat yaşama biçimi diyorum ben sana hareket edişi işte, bir işi yapışı hatta yürüyüşü bile.
Cevap sahibi+1 yılDudak bükerek okuyorum açıkçası yazdıklarını pek tutmadı bende. Seksi zaten büyük çoğunluk sert şekilde seviyor. Bu kişilerin çoğunun geçmişindeki şiddet yüzünden sert sevdiğini düşünmüyorum. Seksin temelinde sertlik var bence. Hız ve sertlikle zevk doğru orantılı. Taciz tecavüz fantezisi olanların zamanında yediği şiddetten kaynaklı olduğu düşüncesi oturmuyor bende. Pasif kalmış bir şey başaramamış hayatı boyunca yönlendirilmiş korkutulmuş güçsüz kadınların köle fantezisi olabilir buna aklım yatar ama diğerleri bana öyle gelmiyor kaldıki başarılı kadınlarda da var bu kölelik olayı. Zevk işi olduğunu düşünüyorum ben bunların
Soran+1 yılElbette zevk işi ama bu zevke yönlendiren durumlar oluyor işte insanları. Herkeste farklı ilerler bu durum. İlla şiddet görmesine de gerek yok. İnsan bilinç altı öyle farklı çalışıyor ki. 2 kız düşün şimdi hayatımdan bir örnek vereyim sana. Baskıya dayanamayıp boyun eğer, ben boyun eğmem mesela. Karşılaştığımız durumlarda da bakıyorum kendisi sert severim diyor. Baya 2 kişiyle bile olabilir diyor canım çıksın diyor yani. İnsan bilinçaltı gerçekten çok bambaşka çalışıyor baktığında bende şiddet gördüm ve ben soft severim ama işte. Bir örnek daha vereyim baya dertli ve kederlisin gidip Ankara havası veya işte hareketli pop bir şarkı dinler misin? Ya da işte slow veya o an içine sinen bir şarkı mı dinlersin? Ya da keyfin çok yerinde gidip kendini damara bağlar mısın? İşte bu şarkılar senin zevkin ama hem pop hem slow ama seni bu şarkıyı dinlemeye iten bir şey var. Bir durum, bir olay var.
Cevap sahibi+1 yılBu belki kadınlar için öyle olabilir. Bir şeyi düşündüğünde hoşuna gidiyorsa olay orada bitiyor. Dikkatli konuşulması gereken bir konu bu o yüzden buradan da pek anlatamıyorum kendimi ama beni anladığını düşünüyorum. Zevk meselesi tamamen. Kadınlar için daha farklı işliyor olabilir dediğim gibi o kısmı bilemem
Soran+1 yılBilmiyorum artık teşekkür ederim keyifli sohbetin için :)
Cevap sahibi+1 yılBen de teşekkür ederim iyi geceler
Soran+1 yılRica ederim ne demek :) Iyi geceler.
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. O kişi kimse saçmalamış evet zevkin doruklara ulaştığı anlarda insanların içindeki o vahşi kişilik kısa süreliğine dışa vurabilir ama kabalığı bu kılıfa uydurmak saçmalık.
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet haklısın. Altında yatan başka sebep ve gerekçeler olduğuna inanıyorum. İnsan bilinç altı sonuçta karmaşık ve bambaşka parmak izi gibi herkesin farklı.
Soran+1 yılElbette :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
11Cevap
+1 yılCinsel hyatın senin karakterini ya da sosyal yaşantını yansıtmak zoruna değil
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılCinsellik bastırılmış bir duygu olduğu için insanlar en ilkel hallerine döner zevk uğruna
035 Yorumla
Soran+1 yılGenelde bu şekilde kişiler çok fazla ama soft bir şekilde ilerleyen ilişkiler de vardır mutlaka :)
Cevap sahibi+1 yılO tarzlar da vardır tabi ama az. Myle olması için cinselliğe doymuş olması gerek
Soran+1 yılEvet haklısın. Bir de bir şeyler yaşamış ama belli süre yaşamamış kişiler o açlıkla çok daha vahşi oluyorlar.
Cevap sahibi+1 yılBak bu da çok doğru tespit. boşa geçen zamanı ilkelleşerek telafi ediyolar😄
Soran+1 yılAynen öyle :) Cinsellik konusunda gerçekten çok bambaşka düşünce fikirler var. Birinin mesela ayak fetişi olsun bunu tetikleyen geçmişte veya kendi içinde bir durum oluyor galiba. Garip bir şey :)
Cevap sahibi+1 yılValla ben koltuk altından tahrik olan biliyorum 😄😄Nasıl bi açlık nasıl bi psikoloji sen düşün
Soran+1 yılEvet evet var öyle ama işte bunu tetikleyen bir durum olmalı. Yani ya kokusunu seviyordur :) Ya işte uzun süre kalınan o açlık buna sebebiyet vermiştir. Kast ettiğim buydu aslında yukarıdaki yazdığım yazı da da anlatmaya çalıştığım. Hayvan gibi mi sevişiyorsun bunu tetikleyen hayatında mutlaka bir şey olmuştur. Örnek veriyorum biri vardı işte geçmiş ilişkiye bak ondan daha iyiyim dimi? Gibi ilişki içinde sözler geçiyor. Bu da tamamen özgüvensizlik mesela hani kendi egosunu tatmin etmeye çalışıyor. Ben daha iyiyim, daha güçlüyüm diyerek işte :)
Cevap sahibi+1 yılBak bu da doğru. Bi de ego tatmin olayı var en hayvan gibi ben yaparım gibisinden
Soran+1 yılEvet bahsettiğim ilkellik de bu yani. Güçler savaşıyor resmen. Hayvanlar aleminde de bu iş böyle yürüyor ya en güçlü olan sürüye bile sahip oluyor hatta. :)
Cevap sahibi+1 yılAynen aslında olay tamamen bastırılmış hayvanlığın ortaya çıkışı. Çünkü iki kişisin çıplaksın bu dünyaya ait bi şey yok yani en ilkel halindesin
Soran+1 yılEvet ilkel oluyor bu durum ama herkes mi değil mi merak ettim. Çünkü ben değilim :)
Cevap sahibi+1 yılBen mesela değilim. Hatta bazen sadece onun hoşuna gittiği için rol yapıyorum ama komik oluyo😄
Soran+1 yılAhahahaha komik mi oluyor zevk mi alıyorsun? Yani soft mu? :)
Cevap sahibi+1 yılİçimden gelerek yapmadığımdan komik oluyo gibi geliyo bana tabi
Soran+1 yılGayet normal :)
Cevap sahibi+1 yılHerkesin beklentisi farklı tabi. Önemli olan uyumu yakalayabilmek
Soran+1 yılKesinlikle öyle. Mesela ben şunu bahsetmiyorum elbette zevkin doruk noktalarında herkes bir tık hızlanıyor işte bir durum oluşuyor. Benim kast ettiğim tamamen vahşileşmek. Kadının ağzını ayırmak sana ne gibi zevk verir ki? Ya da yüzüne tokat atmak?
Cevap sahibi+1 yılOnların içinde bir hayvan yaşıyo bence😄😄
Soran+1 yılYani zaten hayvanca yapıyorlar 😅
Cevap sahibi+1 yılPartnerinin canını yakmak çok ilkel ve samimiyetsiz bence
Cevap sahibi+1 yılTatlı can yakmadan bahsetmiyorum
Soran+1 yılTabii ki de o durum farklı. :)
Cevap sahibi+1 yılSen kaç yaşındasın
Soran+1 yıl22 yaşındayım :)
Cevap sahibi+1 yılBende konuşmalarından çok daha olgun düşünmüştüm. Olgunluk kafadadır sözünü hatırladım😉
Soran+1 yılTeşekkürler :) Gözlem yapmayı seviyorum. Psikolijiye de merakım var tabi :)
Cevap sahibi+1 yılPsikoloji merakın olduğu belli zaten😄
Soran+1 yılVar var evet 😅
Cevap sahibi+1 yılNerde yaşıyosun
Soran+1 yılSöylemesem :) Konuşmamdan bile anlaşılıyorum tanıyan çıkıyor 😅 Yaş söyledim şehir de söylersem ben yandım bittim kül oldum 😅
Cevap sahibi+1 yılMerak ettim çok doğrusu
Soran+1 yılSöylersem olmaz ama :)
Cevap sahibi+1 yılGizliden çıksam😉
Soran+1 yılOlur :)
Cevap sahibi+1 yılBekliyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe diyorsan altına imzamı atıyorum :)
16 Yorumla
Soran+1 yılYaa teşekkürler :)
Cevap sahibi+1 yılNe demek :) bu arada düzeltilecek bir şey yok doğru yazmışsın :)
Soran+1 yılTeşekkürler :) Pamuk oldum pamuk ahahaha :)
Cevap sahibi+1 yılHahahahaha sen pamuk ol diye ne diyorsan yaparım
Soran+1 yılTeşekkürler :)
Cevap sahibi+1 yılNe demek :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılCinsellik biraz hayvansı olmalı ama üstüne çıktığım kadının kulağına şiir okuyacak halim yok
01 Yorumla
Soran+1 yılElbette şiir oku demedim. Kadınlar da bu şekilde mi acaba yoksa sadece erkekler mi? Genelde çoğu kişi sen gibi düşünüyor sanırım.
Çok güzel açıklamışsiniz 👏👏👏
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılilkellesmek ne demek
13 Yorumla
Soran+1 yılYabanileşmek, hayvanlaşmak, sertlik gibi kullanıyorlar genelde :)
Cevap sahibi+1 yılbiraz oluyor o dediğinden dogru normalde cok sessiz sakin biriyimdir ama cinsellikte bir tik daha sertleşiyorum davranış olarak
Soran+1 yılBu durum gayet normal bir durum. Benim dediğim biraz vahşilik aşırı sertlik durumu.
+1 yılBen modern im
00 Yorumla
+1 yılYorumda cinsellik konuşulmuyor
00 YorumlaBencil çok onu biliyorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılHayır öyle değil
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılAlakası yok
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHerkes cinsellik ye farklıdır
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem