Yaş 24 bir tane başarılı sonuca ulaşamadım.
- Artık sevilmeyi hak etmediğimi düşünüyorum.
- Hiç sevgilim olmadı.
- Elinden tutmuş olduğum kız dahi yok , arasıra değilim ama gay olduğumu da düşünüyorum.
Yaş 24 bir tane başarılı sonuca ulaşamadım.
Amatör lig takımıyla UEFA kazanmaya çalışıyorsun. Sakin ol. Herkes her konuda iyi olacak diye bir kaide yok. Belli ki bir taktiğim yok. Bir yöntem bilmiyorsun. Öğrenirsin sıkıntı yapma. Öncelikle kızlarla normal sohbet edebiliyor musun? Ağzın laf yapıyor mu?
yöntem ne? Laf bilmiyorum çok ne konuşulur ki kızlarla
Kadına göre değişir. Bunu öğrenmek için kadınları çokça dinleyip anlamaya çalış onları. Bolca kitap oku, her konuda bilgin olsun. Sohbet edecek konu bulman gerek öncelikle. Sonrasında konuşmayı dert edin.
Yarın napim mesela bir kıza gidip ne denilir
Yarın kalk, bir kitap oku, bir konuda bilgi öğren, felsefe oku mesela, tarih oku, mitoloji oku, psikoloji oku. Anlatabileceğim etkileyebileceğin bir bilgi ve fikir birikimin olsun. 2 cümle kurup susmak zorunda kalma
Cevap
2Cevap
Yook be olm abartma olur illaki seninde
Ben anlamıyorum şu işlerden aga bana en iyisi köyden çemberli bir şalvarlı bir manita ayarlamaları
Ya gevvsek olcsn eglenceli erkek olcan kiz sıkılmıcak seninleyken bu 1 . Adım 2 . ci güven oda delikanlı olarak oluyor 3. Adım ilgi bu kadar
gay falan yazmışsın orada
Valla reis öyle değilim ama, 24 sene aynı olunca böyle şakasını yapan arkadaşlar yüzünden bende düşünmeye başladım
oluyo mu öyle isteklerin
Valla reis ben kızlardan hoşlanıyorum , bize iş koyma terso olmayak
pasif sandım k bakma
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!