Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kadınlar daha çok duygusal tarafa yoğunlaşır erkekler fiziksel. Kadınlar sevgi şefkat ve ilgi bekler erkekler kışkırtıcı ve yenilikçi şeyler. Kadınlar tatmin olmayı bekler bir çok erkek sadece kendini tatmin etmeyi. Kadınlar ön sevişme bekler erkeklerin bir çoğu hemen olup bitsin ister.
01 Yorumla
Soran+1 yılKısaca özet :)
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. arkadaşlar. ana karnından itibaren nasıl yaratıldığımızı öğrenseniz fark olmadığını görürsünüz.
aslında fark yok. her şeyimiz aynı. sadece farklı zannederek farklıymış gibi cahilce davranmak ayrıca bencil davranmak bu sonuçları doğuruyor.03 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama ana karnında cinsiyetimiz belli oluyor sonuçta. En başta belli olmayıp ne kadar birbirimize benzesek de. Hisler ve düşünce olarak kast ediyorum zaten ben. Farklı düşünüyoruz bence illaki benzeyenler çıkacaktır ama genel bir değerlendirme içinde düşünüyorum ben :)
- +1 yıl
fiziksel olarak zaten bir değiliz dediniz ben ona binaen dedim. fiziksel olarak da çok yakındır. kadın erkek ilk anne karnında 3 ay cinsiyeti bilinmez çünkü genital bölgede sadece küçük çıkıntı vardır. ne vajina ne penis ne testisler ne vulva yoktur. anneden gelen kromozomla hayat başlar. 6. hafta babadan gelen kromozomlar devreye girer. bu süreçte memeler oluşmuştur. bu nedenle erkeklerde de meme vardır.
genital bölgedeki küçük çıkıntı bebek kız olacaksa büyümez klitoris olur erkek olacaksa büyür penis olur. 3 aydan sonra vulva vajina ve erkeğin testisleri oluşmaya başlar. yani klitoris ile penis aynıdır.
çok benzerlik vardır. ben bunun da bilinmesi istedim. bu bilinmediği için kadının mutluluğu saçma şekilde derinlerde aranıyor.
Soran+1 yılBunu ben biliyordum bu arada ama ben kadın mutluluğundan bahsetmemiştim. Ben karşılıklı her iki cins için de söyledim. İnsanların fikirlerini merak ettim bu yüzden de sormak istedim. :)
+1 yılkadınlar sadece duygusal bağ kurdukları erkeklerle birlikte olmak isterler. erkekler ise onlarla olabilecek her kadınla ister. kadın hem kendini hem de partnerini tatmin etmek ister ancak erkekler daha çok kendi zevkini düşünür.
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet tam olarak böyle :)
- +1 yıl
Bence de 😂
Kadın zevk almayı ve zevk vermeyi düşünürken, erkek o anı sanki göreviymiş gibi görür... Bu acemice düşünce yüzünden de çoğu erkek yatakta başarı sağlayamaz
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar cinselliğe daha duygusal yaklaşırken biz erkekler öyle değiliz dürüst olmak gerekirse tek gecelik ilişkiler oldukça yaygındır yeter ki çekim olsun kadınların bile tek gecelik ilişki yaşadığı nadirdir diye düşünüyorum
14 Yorumla
Soran+1 yılDoğru evet yaşayan kadınlar var ama nadir :) Biraz şey düşünüyorum galiba öyle kadınlar daha naifken erkekler cinsellik konusunda biraz da vahşi davranıyor. İlkellik ortaya çıkıyor.
- +1 yıl
Bu bence şundan kaynaklı erkek her alanda gücünü göstermeyi sever cinsellik de buna dahil vahşilik ordan geliyor
Soran+1 yılGaliba ondan geliyor :)
- +1 yıl
🙂🙂
Beklentiler farklı. Beyin yapısı farklı. Kendini tamamlayan birini bulmak, çok zor.
12 Yorumla
Soran+1 yılZor evet bana göre bir dokunuş bile önemliyken erkeklere göre pek değil.
- +1 yıl
Evet, küçük incelikler düşünemiyorlar.
+1 yılErkek kendi zevkine bakar kadın karşılıklı zevkte zaten bizim özellikle genç erkekler ordan kaybediyor
00 YorumlaKadın sinsidir. Kadın saklar. Kadın gizler. Erkek aynı b*ku yer. Saklayamaz. Gizleyemez.
09 Yorumla
Soran+1 yılBu mantıklı evet. Kültürel olarak erkektir yapar kadın yapamaz düşüncesi olduğu için çoğu kadın saklıyor.
Soran+1 yılYakalım be...
Soran+1 yılNedir bunun sebebi?
- +1 yıl
Bir tanesi erkekler güleni mi sever gülmeyeni mi diye soru sormuş. Bunu sormuş. Düzsün dedim. Basitsin dedim. Embesilsin dedim. Giderek arttırdım ama ısrarla kabul etmedi. Birde görsen bütün erkekler ağzının suyu akarak sen ne yaparsan biz razıyız gibi şeyler yazmışlar. Benim şartel atıyor bunları gördükçe 😅
Soran+1 yılKaba olma yine de :)
Soran+1 yılAma onlardan farkın olsun sen olma yine de :) Ben anlattığımı anlamayan insanlardan direk uzaklaşıyorum. Çünkü gerçekten sonra sinir olduğunla ve ağzını bozduğunla kalıyorsun :)
Gizli Üye(18-24)+1 yılErkekler zevk almak için rahatlamak için yapar din ırk ayrımı olmadan nefes alsın yeter piskolojisi var çocuğunda kadın ise ona aşık olduğu ve onun kadını olmak istediği için yapar
10 YorumlaGol atma ve yeme arzusu
00 YorumlaZaten fiziksel şeyler düşünceleri oluşturmuyor mu
08 Yorumla
Soran+1 yılEvet doğru bu :)
Soran+1 yılTeşekkürler efeniimm :)
Soran+1 yılNeyin devamı?
Soran+1 yılYok yeter
+1 yıl* ve sikilmek farkı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok garip soru
01 Yorumla
Soran+1 yılBeyin fırtınası yapalım dedim 😂