Ayrıldıktan sonra başka bir kadınla veya erkekle sadece cinsel ilişki yaşayan partnerinize geri döner misiniz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 848 cevap paylaştı.
+1 yılHayır. Nedenini söyleyeyim; eğer o benden ayrıldı ise ve sonradan pişman olduysa da iyi düşünmeli ve ona göre hareket etmeliydi. Geçmişinde yaşamış olmasını sorun etmem ama ben hayatına girdikten sonra benimle yaşamak yerine, anlık şüpheye düşüp bile o ayrılık döneminde başkası ile oluyorsa bunu sorun ederim. Ben ayrıldıysam da zaten hislerim cidden bitmiştir ve yeniden hayatıma almam.
04 Yorumla
Soran+1 yılEski erkek arkadaşım benden ayrıldı ve ayrıldıktan sonra bana bağırarak defalarca kez Çok kötüsün dedi sırf okuldan erkek arkadasımla bulusup kahve ıcıp yaz okulumuzun notlarını topladığımız ıcın. Cocugun 3 denelik de ilişkisi var. Onu aldatmayacagımı da adı gibi biliyordu. Ama hakaretler ederek ilişkiyi bitirdi ben de sonrasında baska bir adamla tek gecelik bir şey yaşadım. Hıcbır duygu hissetmeden.
Soran+1 yılŞimdi eski erkek arkadasım bana donmek istiyor benim ona karsı eskisi gibi duygularım yok. Ama neden ona dönemeyeceğimi soruyor sürekli
Soran+1 yılSizce ona baska biri ile tek gecelik bir sey yasadıgımı söylemeli miyim?
- +1 yıl
Yani bunu söyle veya söyleme sonuçta eskisi gibi duyguların yokmuş. Bunu belirt, yine de derse ben istiyorum deneyelim falan diye; sen de şans vermek istersen tabii ki bu bilgiyi de söylemen gerekir.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
9Cevap
Evet, dönerim. Hatta bırakmam pek.
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden
+1 yıldönerim tabi bende yaşarım çünkü o arada
00 Yorumla
+1 yılOlabilirrr tekrardann belli olmazz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 309 cevap paylaştı.
+1 yılİğrenç bi durum büyük konuşmayayım dönmem
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe yaşarsa yaşasın geri dönmem
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Cevap sahibi+1 yılBiten bir ilişkiyi tekrar yaşamak ahmaklık. Eskisinden güzel olmayacak nasıl olsa. Zaten doğru bir ilişki olsa bitmezdi.
Cıks dönmem
12 Yorumla
Soran+1 yılNeden
+1 yılDönerim
05 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Çünkü böyle şeyleri sorun etmiyorum
Soran+1 yılNeden peki?
Soran+1 yılSadece anlamak için soruyorum
- +1 yıl
Neden sorun yapayım
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Hayır
00 Yorumla
+1 yılhayır.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Hımm zor bi soru
00 Yorumla
+1 yılDönmem
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAslaaa
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > İlişkiniz bittikten sonra başka biri ile sadece cinsellik yaşayan partnerinize geri döner misiniz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat