komik bir anı, büyük başarısızlıklar, sakatlıklar, frikikler, rontgenler... itirafları alalım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılaslında çok büyük rezillikler yaptım ama hepsi birden aklıma gelmiyor.
örneğin erken boşalmayayım diye tam buluşma öncesinde mastürbasyon yapıp sonra azgınlığımın geçmesi nedeniyle pısırık herifin teki haline dönüşüp baya rezil olmuştum. bir iki defa o şekilde kaldıramadım.
bir keresinde çok istekli zamanda aslında hiç hoşlanmadığım biriyle buluştum daha deliğinin üzerinde gezdirirken boşaldım sonra kendimden nefret ettim ve o devam edeceğiz zannederken arkadaşa çağrı attım geri arayınca da panik halinde hayır olamaz tamam geliyorum diye evden kaçarak gittim. o da azıcık nefret etmişti ama neyse.
bir defasında uyku arasında yurttaki oda arkadaşıma girer girer boşalmıştım erken boşaldığımı itiraf etmeye çekindim. o da fark etmemiş. o şekilde banyoya koştum temizlendim geri yattım zaten çok da uykum vardı. boşalmanın yorgunluğuyla tekrar sızdım o ise beni neden aşağılıyorsun, nasıl çıkartır gidersin vs vs sonsuz şikayet etmişti. hala diyemedim ben aslında acayip azıp saniyesinde boşaldım da ondan bitti diye.
sağlam röntgenler çektim her fırsatta ama sanırım anlatmakla bitmez.
ama en canım söyleyebilirim defalarca çaktırmadan röntgenliyorum zannettiğim meğer teşhirci sapıkmış beni fark edip bana özellikle göstere göstere oynuyormuş organıyla.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
2Cevap
+1 yılbüyük bir bikini kazası yaşadım ve farkına da geç vardım.. farkına vardığım anki kadar hayatım da hiç utanmamıştım
35 Yorumla- +1 yıl
geçmiş olsun :) bu kadara kadar niçin utandınız ki
- +1 yıl
plaj der geçistirirsin de yanımda tanıdıkların da olması x2 katladı :D
- +1 yıl
onlar fark ettilermi ki
- +1 yıl
onlar uyardı da ben fark ettim. büyük rezillik :)
Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. Bizi görmesini istediğim kişiye değil de, tam da istemediklerime yakalanmak.
01 Yorumla- +1 yıl
nasıl bi durum bu anlayamadın KS :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılKaza yok
01 Yorumla- +1 yıl
öyleymiş herkesin isi hep ras gitmis ne ala
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026