Doğu da neden bakir kiz istiyorlar ve diyelim evlendi bu kiz ama bakir değil noluyor bosaniyor mu erkek?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Doğulular öyle sandığınız gibi değil aşiret falan kızlarımız özeniyor ama biraz hayal onlar. Her kesime göre değişir.
07 Yorumla
Soran+1 yılYok özenti değil aynn asiret felan cok farklı ama doğu sa kız bakire değilse kimsele evlenemezmi ki
Soran+1 yılAnladim sen doğulusun gibi
Soran+1 yılYk öylesine sordum bisey yok
Soran+1 yılbenziyorsun evt
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
6Cevap
Bu olay sacma bence bakire olunca sadik oluyo bayan da bakire olmyinca orsp mu oluyo batidada ayni seyler var takintili mesela yani benim ilkim olsun diyorlar ama oncesinde kendi yedigi haltlari soylemiyor erkekler
06 Yorumla
Soran+1 yılAynen cok haklisin batı da aynı doğu da da aynı bakir olsun diyorlar hep
Soran+1 yılAma cok erkek bunu diyor kiz icin her erkeğin altında olandan istemiyoruz felan gibicesine biseyler söyluyorlar sen öyle düşünmüyorsun galiba
Soran+1 yılFarkli bi bakış açım vr
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılNiye istemesinler onun bunun altındfa gezmiş kızı niye alsınlar ben de kabul etmiyorum böyle kızları
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet haklisin ama diyelim sana bi soru sorabilirmiyim
Soran+1 yılSimdi diyelim evlendin ve ilk iliskide kan gelmedi gerckten bu kizdan ayrilirmisin
- +1 yıl
O biraz karışık zarın esnekliğine bağlı ilk anda gelecek diye bir şey yoktur gelmeyedebilir hatta doğumda zarı yırtılanlar var ben zara bakmıyorum zar bekaret değildir evlenmeden önce ben kızı iyicene araştırırm soyuna sopuna kadar bir kızın sevgili yapması dahi kabul etmem elleşmiş öpüşmüş sevişmiş vajinasına dokundurmamış anal yapmış el ele değmiş göz göze değmiş kızı kabul etmem sevgili diye bir şey yoktur cinsel ilişki vardır zar bekaret değildir bekaret bir kız kendi bedenine el sürdürmemesi demektir tecavüz tacizi bilirsin tecavüze uğrarsa ne olur bir kız o zaman kendi bedenine elletmeyecek hiç bir şekilde erkek eli değmeyecek emin olmdan asla tamam deyip evlenmem baktım yokuşa sürüyor zaten ne olduğu bellidir baştan doktora götürebilirim bile zaten bir şey yapmaya gerek yok bri kızın sevgilisi olmuşsa flörtü olmuşsa tamamdır o iş o kız bakire değil temiz namuslu kız değildir
+1 yılBilmem ki hem onları düşünme boş ver. Onların çoğu kendi akrabaları ile evlendiriliyor çoğuda zorla.
01 Yorumla
Soran+1 yılAma bu sadece doğu da değil batı da da var kizi bakire istiyorlar
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılDoğu'da sanki evlenmeden cinsellik yaşanmıyor belki batı illerinden daha fazla
011 Yorumla
Soran+1 yılBatı daha mı beter diyorsun? Anamadim tam
Cevap sahibi+1 yılHayır Doğu'da daha fazla ayrıca ensest ilişki de yaygın
Soran+1 yılMesela diyelim kiz bakir değil doğuda bu kabul edilmiyor demi?
Cevap sahibi+1 yılEdilmiyor çoğu yerde ama artık önemli bir şey değil onlar için de
Soran+1 yılBnce daha var ve cok bakir kiz isteyen cok
Cevap sahibi+1 yılPeki bakire olan kız ne kadar kaldı ülkemizde kızlığını bozmadan da yaşanıyor bir şeyler onlara ne diyoruz TEKNİK BAKİRE
Soran+1 yılMutlaka vardir bisey yapmayan her kiz ayni degil namusuyla yasayan vardir
Cevap sahibi+1 yılYok demedim ki ama az bunu sorduguna göre doğu kökenli bir sevgilin var aşiret aynı zamanda ve sen bakire degilsin
Soran+1 yılYok bakireyum bisey yasamadim
Soran+1 yılSadece bi konustum vardi asireti dogulu öylesine iste
Cevap sahibi+1 yılPeki
- Cinsel Yaşam konusunda 914 cevap paylaştı.
+1 yılBazı yerlerde öyle
02 Yorumla
Soran+1 yılHm peki noluyo kiz bakir degilse kimse almiyormu
Soran+1 yılKimsele evlenemiyormu
yo erkek soylenese kız önceden dese kım bılecek ya
08 Yorumla
Soran+1 yılErkek bunu kabul edecek mib
Soran+1 yılSimdi erkekler hep bakire istiyor
Soran+1 yılTabi tabi
Soran+1 yılAnnan verdi mi
- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılherkes iztiyoeda alan erkege kalmışbu
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAşiret kalmadı
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem