Cinsel Yaşam Cinsel organı tüylü partnerinize oral yapar mısınız? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Tüylü sevenler var gerçekten ama bana göre temiz olmalı? Cinsel organı tüylü partnerinize oral yapar mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ne kadar tüy olduğuna bağlı aslında. 1-2 hafta önce alınmış, pürüzlüyse ayrı bir güzel oluyor ama 3-4 cm kıl varsa çok hoş olmuyor. 1 22 Yorumla Soran +1 yıl Bence bir iki hafta önce alınmış da kötü Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yani anlatabildim mi bilemiyorum. Kıl uçları gözükecek kadar önce almış olmalı en geç. Tabiki herkes pürüzsüz sever ama sadece gözükecek kadar kısalık (yani karartı) güzel olabilir. Yorumla Soran +1 yıl Anladım şimdi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ama lazerli ayrı bir güzel olur tabiki Yorumla Soran +1 yıl Kesinlikle Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Niye gizlisin ki merak ettim seni Yorumla Soran +1 yıl Böyle sorular sorunca abazalar takip ediyor o yüzden gizli sordum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Abazan olmayanlar merak etse seni uygun değil mi?:)) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl öhöm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neyse peki. Yorumla Soran +1 yıl Yaşım senden küçük bu arada Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben 27 sen? Yorumla Soran +1 yıl 18 im Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Problem midir ki senin için? Yorumla Soran +1 yıl Değil Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Peki hala merak ediyorum o zaman seni:) Yorumla Soran +1 yıl Ama sende gizli üye olarak görüş paylastin nasil merskin gidecek Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben çıkayım sen yaz olur mu? Yorumla Soran +1 yıl Olur Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Peki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Niye engelledin bir anda? Seni incitecek bir şey mi yaptım? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl orada mısın?:( Yorumla
Learnedman Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Temiz ve görsel olarak düzgün olduktan sonra yaparım. 1 0 Yorumla
Leviss Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 34% +1 yıl 😂😂 söyle 10 - 15 sene uzatsin sekil veririz 😂😂tabiki kilsiz haha 1 0 Yorumla
cesaretyada Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Tüy önemli değil ama kıllar varsa , hijyenik degilse yapmam 1 0 Yorumla
Blgchassan Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Nasıl tüy olduğuna bağlı aslında farklı denenler var 1 0 Yorumla
Musty_Gregor Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Tüy olsun da koku olmasın ya koku öldürüyor 1 0 Yorumla
testomurat Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Entarisi al gibi şeftalisi bal gibiyse yaparim 1 0 Yorumla
sineren Takip Et Yoda Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 487 cevap paylaştı. Yaparım ama temiz olmalı. 1 0 Yorumla
-Zed- Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 63% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 385 cevap paylaştı. Bence de temiz ve bakımlı olunmalı her zaman için 1 0 Yorumla
Emrullahaslan Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Temiz pürüzsüz olmalı 1 3 Yorumla Emrullahaslan +1 yıl Senin nasıl Yorumla Soran +1 yıl Her zaman hijyenik olması gerektiğini düşünüyorum Yorumla Emrullahaslan +1 yıl Hm en en güzeli hijyenik senin nasıl tüylü mu yksa Yorumla
ÇıtırNişanlı Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl erkeğin orasında tüy olması sorun değil 0 0 Yorumla
NiYaZiCaNvErDi Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Kisisel tercih meselesi 1 0 Yorumla
simeday Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl ıyyyy 2 1 Yorumla umutsuz6407 +1 yıl senin ki nasıl şu an Yorumla
cheekystaff Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. hiç sevmem.. kokuyor bi kere.. 0 0 Yorumla
offdiyorum Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl İğrenç yapmam tabikide 1 1 Yorumla umutsuz6407 +1 yıl senin ki nasıl Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Ne kadar tüy olduğuna bağlı aslında. 1-2 hafta önce alınmış, pürüzlüyse ayrı bir güzel oluyor ama 3-4 cm kıl varsa çok hoş olmuyor.
Bence bir iki hafta önce alınmış da kötü
Yani anlatabildim mi bilemiyorum. Kıl uçları gözükecek kadar önce almış olmalı en geç. Tabiki herkes pürüzsüz sever ama sadece gözükecek kadar kısalık (yani karartı) güzel olabilir.
Anladım şimdi
Ama lazerli ayrı bir güzel olur tabiki
Kesinlikle
Niye gizlisin ki merak ettim seni
Böyle sorular sorunca abazalar takip ediyor o yüzden gizli sordum
Abazan olmayanlar merak etse seni uygun değil mi?:))
öhöm
Neyse peki.
Yaşım senden küçük bu arada
Ben 27 sen?
18 im
Problem midir ki senin için?
Değil
Peki hala merak ediyorum o zaman seni:)
Ama sende gizli üye olarak görüş paylastin nasil merskin gidecek
Ben çıkayım sen yaz olur mu?
Olur
Peki
Niye engelledin bir anda? Seni incitecek bir şey mi yaptım?
orada mısın?:(
Temiz ve görsel olarak düzgün olduktan sonra yaparım.
😂😂 söyle 10 - 15 sene uzatsin sekil veririz 😂😂
tabiki kilsiz haha
Tüy önemli değil ama kıllar varsa , hijyenik degilse yapmam
Nasıl tüy olduğuna bağlı aslında farklı denenler var
Tüy olsun da koku olmasın ya koku öldürüyor
Entarisi al gibi şeftalisi bal gibiyse yaparim
Evet yaparim senin nasil peki?
Yaparım ama temiz olmalı.
Hafif tüylü sarı tüyler 😂
Bence de temiz ve bakımlı olunmalı her zaman için
Temiz pürüzsüz olmalı
Senin nasıl