Eşimle ilişkiye girdik ve kan gelmedi. Daha önce cinsel ilişki hiç yaşamadım eşim de bana inanıyor sorun yapmadı ben yalnızca merakımdan soruyorum. Nişanlıyken parmağıyla baskı uygulamıştı ve eve gittiğimde iç çamaşırımda damlalar şeklinde kan görmüş anlam verememiştim çünkü içime girseydi hissederdim diye düşünüyordum, şimdi evlendiğimdeki tecrübeme dayanarak bakıyorum ki hissedememek de mümkün. O zaman reglim yeni bitmişti ben de herhalde baskı olunca ondan regl kanı geldi sanmıştım. Şimdi de reglim bittiği aynı gün ilişki yaşadık ve kan gelmedi, o zaman o günkü kan da reglden dolayı değildi herhalde diye düşünüyorum. Zarım esnek mi ben fark etmeden mi bozulmuş anlayamadığım için sormak istedim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Anlattıklarına göre uzman hekim olarak esnek diyoruz.
Abicim ne içiyorsunuz mk yaşıyorsunuz ediyorsunuz sonra böyle böyle gidin doktora baksın bu kadar dertse başınıza.01 Yorumla
Soran+1 yılDert falan değil ki ben danışmak istedim sadece. Bu kadar agresifliğe ne gerek var, cevaplamayın olsun bitsin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
8Cevap
+1 yılHerkesten kan gelmez, o yüzden böyle olabilir. Esnektir muhtemelen belki de ileriye yönelik zamanlarda gelebilir
04 Yorumla
Soran+1 yılO gün iç çamaşırımda kan görünce o benim aklımı karıştırdı yoksa o olay olmasa direkt ben de esnek derdim ilkimi kocamla yaşadım çünkü. Teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim, belki ilk olduğu için o zaman da zorlanmış olabilir ama bozulacak olduğunu sanmıyorum. Bilemiyorum yine de tam olarak ne yaşandı, vücut durumunuz nedir bilinmez. Mutluluklar
Soran+1 yılTeşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim
+1 yılSabahın 6 sında bunumu düşünüyon cidden ())))
02 Yorumla
Soran+1 yılSabahın 6sında sitede soru yanıtlıyosun sen de :)
- +1 yıl
Aynı şey sayılmasada;)) esnekten ziyade gelmiştir kan sonraki ilişkilerinde diye düşünüyorum akıntı şeklinde
Gizli Üye(25-29)+1 yılDemekki önceden biriyle oldun
01 Yorumla
Soran+1 yılOlmadım ilk ilişkimi kocamla yaşadım
- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılYarım ay şeklinde kslın zarlar yırtılmaya biliyor
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılNeyi degistirecek
04 Yorumla
Soran+1 yılBen merak ediyorum
- +1 yıl
He tamam. Zedelenmis olabilir onceden. Bozulmus da olabilir. Biseler olmus ama belli ki. Kimilerinde dogustan olmuyor. Ergenlikte bise olmus olabilir farketmeden. Milyon secenek var asla emin olmayacaksin
Soran+1 yılEvet sanırım öyle. Allahtan eşim bana güveniyor. Zaten ilişkide aşırı zorlandığım için vajinismus tedavisi falan bile denedim
- +1 yıl
Rahatla her manada. Esin yaninda ve senle oldugu surece sknti yok
+1 yılEsnek bir vücut yapısı var
04 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir, çünkü ne o gün ne ilişki yaşadığımda o hissedilen yırtılma hissini yaşamadım
- +1 yıl
Aynen elle bozmayı deneyin
Soran+1 yılBen zaten bir süre vajinismus tedavisi oldum onda el değil tedavi için dilatörler de kullandım onlarda da kan gelmedi
- +1 yıl
Geçmiş olsun
Cinsel Yaşam konusunda 487 cevap paylaştı. Esnek evet
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılZamanla alışırsın
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım