sanırım öylesin sen o zaman seksle bir iki pozisyonda boşalıp yatılarak zaman kaybı olacak bi kızsın senle başka türlü şeyler yaşanarak o zamanı değerlendirmek gerekiyor
benim sevgilmde bana surekli sey diyo " sen ne kadar azgnsn hatun doymak bilmiyosn napicam ben senle benden dha azgnsn askm" dio surekli sence oda mutlu oluyomudur
evt o bana gore biraz daha ask yasamak istiyor mesela son bulusmada romantk bi gun gecirelm seks olmadan ask yasayalm dedi ben yine olayi sexe tasidm uslu uslu oturuyo cocuk gidyorm kucagina oturuyorm erotik seyler soyluyorm kulagina karsisinda bi anda soynmaya baslayip askm seni ozledk diyorm vajinami gostererrk sonra ztn dayanamiyo bi gun bana sen beni cinsellik icnmi kullaniyosn die sormustu saka yapiyo sandm ama baya ciddi ciddi sordu ilk defa bi erkegin cinsellik icn kullanildigni dusnmesi garibime gitti ilk defa gordm bunu o an dedm ztn icmden demekki cok fazla seyim ki cocugu kullandigimi dusndu erkekler cunku bunu dusnmez ben hic gormedm sonra anladi onu arzulays arzulaya boylr delirdigmi hosuna gidiyo gibi umarm gidyodur umarm baska seyler dusnmuyodur
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Yooo doyururum ben onu her türlü elimle dilimle belimle 😂
istekli olan kız orgazm olsada doymayandır sende öylemisin
sevgilimle ilk sevismemizde 8 posta yaptik sence isteklimiym
sanırım öylesin sen o zaman seksle bir iki pozisyonda boşalıp yatılarak zaman kaybı olacak bi kızsın senle başka türlü şeyler yaşanarak o zamanı değerlendirmek gerekiyor
zaman kaybimi? ne tur seyler yasanarak?
yeri değil anlatmanın boş versek
Korkutmaz aksine mutlu olurum
benim sevgilmde bana surekli sey diyo " sen ne kadar azgnsn hatun doymak bilmiyosn napicam ben senle benden dha azgnsn askm" dio surekli sence oda mutlu oluyomudur
Oluyordur illa ki kendisi istediginde ona hayır demediğin içşn
evt o bana gore biraz daha ask yasamak istiyor mesela son bulusmada romantk bi gun gecirelm seks olmadan ask yasayalm dedi ben yine olayi sexe tasidm uslu uslu oturuyo cocuk gidyorm kucagina oturuyorm erotik seyler soyluyorm kulagina karsisinda bi anda soynmaya baslayip askm seni ozledk diyorm vajinami gostererrk sonra ztn dayanamiyo bi gun bana sen beni cinsellik icnmi kullaniyosn die sormustu saka yapiyo sandm ama baya ciddi ciddi sordu ilk defa bi erkegin cinsellik icn kullanildigni dusnmesi garibime gitti ilk defa gordm bunu o an dedm ztn icmden demekki cok fazla seyim ki cocugu kullandigimi dusndu erkekler cunku bunu dusnmez ben hic gormedm sonra anladi onu arzulays arzulaya boylr delirdigmi hosuna gidiyo gibi umarm gidyodur umarm baska seyler dusnmuyodur
Umarım düşünmüyordur
nie oyle dedin sanki aklindan kotu seyler gecti
Hayır geçmedi kötü düşünce ilerde pişman olmaz manasında dedim
neden pisman olsun ki
Seni kaybetmek adına yani
ha boyle birini kaybetmek istemez mi diyosun yani
Yani kim kaybetmek ister sence
çok mu isteklisin aşko
evt
tm
Hayir aksine mutlu eder
Evet korkutur yetememe hissiyatına kapılırım
hayır aksine hoşuma gider
Yoo ama sıkılabilirim :)
Hayir tabiki. Aksine hoşuma gider.
Hayir ama tahammül edemem
Sen ne kadar isteklisin
Aksine daha da kendisine bağlar beni 🙂
hergün dikişiriz :D
Tam tersi korkutur ki evliliğim o yüzden bitti 😊
nie
Ben çok istekliydim o değildi 😊
iste cok istekli birini bulsan korkuturmu bu
Hayır korkutmaz öyle birini istiyorum zaten
Ben çok istekli olduğum için evliliğim bitti 😊
bende onu sordum soruyu yanlis anlamissiniz ftggyffiyg
yas kac?
30 yaşındayım konuşmak istersen beklerim 😊
Bekliyorum 😊
Ben çok istekliydim o değildi her gece istiyordum o istemiyordu bide ayıptır söylemesi penisim biraz büyük olduğu için katlanamıyordu bana 😊
kac cm ki
Görüp karar vermek istemez misin? 😊
Hayır tabiki asla korkutmaz. Aksine sevindirir.
Aksine hoşuma gider
Hayır aksine daha çok hoşuma gider
Hayır
Hayır
Hayır
Hayır asla