samimi olduğum biri kendisi sohbet ediyorduk kimseyle cinsellik yaşamıyorum dedi bunu neden söylüyor? söylemekdeki amacı ne?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Gayet basit ne demek istediği eğer sen cinsellik ile ilgili bir şikayette bulunduysan o da bundan istifade ile ben sana aradığını veririm demek istemiş..
01 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
10Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 961 cevap paylaştı.
+1 yılKiskaniyo musun sen onu oyle hissediyor sanki senin onu kıskandığını düşünüyor
02 Yorumla
Soran+1 yılbana niye bunu söyledi merak ettim normal sohbet ediyorduk birden bunu söyledi
- +1 yıl
Niyet bozmus
+1 yılCem yılmaz Gora’da diyor ya “sıradan erkekler için cinsellik birinci plandayken benim için ikinci hatta üçüncü plandadır” diye. Bununki de o hesap
00 Yorumla
+1 yılSait burada karım beni sekste tatmin etmiyor bana vermiyor. Sen beni tatmin eder mısın demek istemiş
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılSenin onunla cinsellik yaşamak istediğini sanmış olabilir..
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBunu hangi konulara bağlı olarak söyledi, öyle bi tema var mı, yoksa direkt mi söyledi acabaa
02 Yorumla
Soran+1 yılsohbet ediyorduk söyledi birden
Cevap sahibi+1 yılBi anda söylemesi, içinde bunu tuttuğuna dair, aklında kaldığına dair bir ipucudur, direkt sizle iliştirilemeyebilir. Fakat yine de size söylemeli miydi, o da ayrı bi konu tabi. Aranızdaki dostane ilişkiye bağlı gibi.
Gizli Üye(30-35)+1 yılİktidarsızmis demekki yoksa duramazdi benden zarar gelmez abi kardeş yatariz diyo😂😂
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYok yok korkmasın kalkmaz belki😂😂
Yani olacaksan sen ol demiştir
02 Yorumla
Soran+1 yıladam evli niye böyle konuşuyor
Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Sana yürüyor olabilir mi
00 Yorumla
+1 yılYaşasak mı diyor
02 Yorumla
Soran+1 yıladam evli iyide karısıyla yapmıyormu bu niye böyle konuşuyor
- +1 yıl
Kaçak et her zaman güzel l oluyor
+1 yılBecermek istiyor seni
00 Yorumlaseni düşürmek
00 Yorumla
+1 yıliş atıyor sana
04 Yorumla
Soran+1 yılne işi
- +1 yıl
yani konuyu bir sekilde oraya getirip, oradana sana yüruyecek iste. Belkide konu oralara gelince nabzıni ölcecek, tavrina gore hareket edecek. Bunlar yani
Soran+1 yıladam evli iyide karısıyla yapmıyormu bu niye böyle konuşuyor
- +1 yıl
yaa demekki memnun degil karısiyla olan iliskisinden, ya da sıkilmıs ondan. boyle cok kisi var, Kadin bile eşinden cinsel anlamda memnun olmayıp dısarda arıyor bazen. Bu da boyle bir durum yani
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne