AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
130Cevap
Sırf cinsellik için bağlanacaksa kapı orada demen lazım asıl
Bağlanır mı zaten bsğlanmışınız daha neyi bekliyorsun
Her ilişki yaşadığımız kadınla evlenecek olsaydık nafaka ödeyememekten cezaevine girerdik
açık konuşayım mercimeği fırına verdiysen onun gözünde değerin kalmaz
Gerçek bir bağlanma değil, başka anlamda bağlanma olur bence
Yoo niye bağlansın? Bir süre sonra sıkılır başka çiçek tatmaya gider
Seni s... kipp atacak o yuzden baglanmasini bekleme
bağlanmaz sadece seni kullanmış böyle her önüne senin gibi saf kızlar çıkarsa adamın sırtı ye4re gelmez
Saf derken? Ben de istedim yaşamak, istemediğim bi şeyi yapmam zaten
evet evet çok güzel yapmışısınız çocuğun olsa artık oda yapar hatta bari nikahta kıysaydınız sana romantiklik yapıp evlenme teklifi etseydi aileler falan oynasaydınız..
bana cinsellik için bağlanacak kişi hiç bağlanmasın diye düşünürüm ben.
sen dua et de bıkınca seni terk etmesin.
dimyata pirince giderken evdeki bulgursan da olma
En başta günah zaten, desteklemiyorum o yüzden. Evlilik öncesi ilişki yaşamak mantıklı gelmiyor. Ayrılık olunca da gelen pişmanlık hissi.
Tm knk sen öyle yaparsın
tamam knk
Erkekten erkeğe değişir o. Kimisinin tek amacı cinselliktir kimisi gerçekten seviyodur hem aşk hem cinsellik olur
Ayşen Gruda ; Annem göster ama elletme dedi. Her devir geçerlidir.
Arada sevgi varsa bağlanır, sende cinsellik yaşamak istemişsin gayet normal
Seviyorsa evet ama herkes için değil, kadınlar daha çok bağlanır doğru söylemiş aşağıda biri araştırmalar erkekler soğuduğu yönünde, ama yatakta iyiyse bağlanır bence
Geçenlerde bir kız ilkini yaşadığı erkek tarafından terk edilmiş kızlık zarı ameliyatı olmuştu örnekleri çok iğrenç ama bu böyle çoğu cinsellik yaşadığı ilkini yaşadığı kızı bile bağlanmazken, birde bakire olmayan kıza hiç bağlanmaz yatacak kadın görüyor üzgünüm böyle maalesef
Tabi canım 5G çekim gücüyle bağlanır hemde.. manyak mısınız ya😂😂
Cinsellik elbette bağlar ama bağlanmak için sadece bu yeterli değildir kafaların uyması önemli
İlişkiler cinsellikle bağlanmış olsa Alexis Texas ömür boyu evli kalırdı.
Bağlanma olacağını sanmıyorum. Kadın ve erkek bakış açıcı çok farklı biz kadınlar daha duygusalız
Cinsellik yaşayan sanki bağlımı kalıyo kim demiş onu hangi mal demiş erkekler kullanmak için sever
Neden bağlansın ki, sevgi bağlar iki insanı birbirine
Ohhoooo böyle kızlar dolu diyip başka denizlere yelken açar.
acıkcası görücen yasayarak ben baglanmaz diyorum. ayrılcak eninde sonunda
Cinsellik insanları birbirine bağlıyor bu bir bilimsel gerçek.
çok göreceli bir konu ! bu yüzden sadece umarım istediklerinizi yaşarsınız diyebiliyorum
Eskiden bağlanıyordum ama artık fb takılıyorum insandan insana ya da zamanla insanlar değişebiliyor
sıkılana kadar sonra başkasını bulunca uçar gider
Yani çoğu anal yapıyor ve bakkire olunca ayrılabiliyo
Biz eski sevgilimle girmiştik ilişkiye ama o beni terketmişti erkekten erkeğe değişir bence
Bir sure senle birlikte olur ama sonrada daha iyisini bulunca bir bahane ile ayrilirsin.
Erkekler hiçbir sınırı ve kırmızı çizgisi olmayan kadınları ne severler ne saygı duyarlar ne de bağlanırlar sadece öyleymiş gibi rol keserler.
Sevişince erkeği kendine bağlanacak sanan kızlara üzülüyorum
Bağlılığını onu korkutarak anlayabilirsin. Eğer seni kaybetmektn korkuyorsa bağlanmış demektir.
Bunlar en itici hareketler. Seveceği varsa da vazgeçer. Erkekleri sınamayın. Hayatını güzelleştirin. O da sizinkini güzellşetirsin.
Asıl o bir kadının hayatını güzelleştirsin ki o da onunkini güzelleştirebilsin türkiyede erkeklere güvenmek güç.
İşte buna girdiğin zaman ilişki bir mücadeleye dönüşür. Yok o yapsın yok öbürü yapsın. O ilişkiden bir sonuç çıkmaz.
Kadınlar erkeklerden daha güvenilir değildir. Eğer yukarıda yazdıklarınızı bir erkeğe yaptıysanız her şeyi siz berbat etmişsiniz demektir. Erkekle alakası yok.
Herkesin kendi hayatı, hatalar yapa yapa öğreniyoruz bazı şeyleri mesela erkeklere güveniyoruz sonra güvenmememiz gerektiğini öğreniyoruz
Belki olaylardan çıkarmanız gereken doğru sonucu çıkaramamışsınızdır ve bir sonraki hataya zemin hazırlıyorsunuzdur. Yine de tek taraflı bakmamış olayım. Belki gerçekten de karşınızdaki insan sizinle aynı duygularla size yaklaşmamıştır. Yine de erkeği sınama işleri ters teper. Bunu gelecekte yapmamanızı tavsiye ediyorum.
Tavsiyen dikkate alınıcaktır fakat çoğul konuşmuyorum hayatındaki insan gerçekten seviyorsa onu kaybetmekten korkar korkmuyorsa zaten sen onun için yoksun hayat bize bunu gösterdi umarım herkes doğru kişiyle doğru insanla bir ömür boyu mutlu olur
Bizimde istediğimiz sadece mutlu bir hayat huzulu bir hayat
Senin kalbini kim bu kadar kırdı?
Kesinlikle yanlış bir düşünce
En iyi cvp sizin gizli üye
Çoğunlukla yok yanlış düşünce vs diyen çok ya arkadaşlar herkesin düşüncesi farklı olabilir olamaz diye bir şey yok fakat benim görüşüm bu yönde bir insan gerçekten çok seviyorsa onun yokluğuna dayanamaz nokta.
İşte o çok seviyor dediğin şey bir anda vahiy iner gibi inmiyor. Karşılıklı etkileşimle zamanla gelişiyor. Sen bu gelişim sırasında ilişkine böyle tuzaklar kurarsan hiçbir zaman çok seviyor aşamasına gelmez. Anlatmaya çalıştığım buydu.
Bu bir tuzak değil bu bir test karşındaki insanın sana değer veriyor mu vermiyor mu anlamanın bir yolu gerçi şu an bunu sana anlatarak olmayacak çünkü sen anlamak istediğin gibi anlıyorsun
Evlenenler niye boşanıyor o zaman her ilişki yaşayan boyanmasın
İhtiyacını gidermiş iste bağlanmaz kimse kimseye
Memnun kaldı mı. Bana sorarsan evlilik sonrası olması daha iyi her erkek bir değil bi de bağlanma konusunda
Bir süre bağlanır ama sonra sıkılmaya başlar çünkü başka kokuları da tanımak ister merak eder
O aranızdaki iliskiyede bağlı aslinda cinsellik disinda
Evlenmeden verdiysen son kullanma tarihin yakın olur
😃😃😃
aradığım en iyi yorumdu dfg:GFGDF:
bağlanmaz. hevesi bitene kadar başkasını bulana kadar bağlıymış gibi durur.
seni gerçekten seviyorsa bağlanmıştır zaten
Onunla olurken bakiremiydin yoksa kızlığını ona mı verdin
Değildim
Hmm iki seçenek var ya seni alır evlenirsin ya da s1ker sonrada başından atar birinci seçenek olması için dua et😉
Aynen öyle
😂He bağlanır çok beklersin 🤦🏼♀️
Neden
Gider o yakında :)
İnsan kalben bağlanır cinsellik ile değil
Çok bağlanır seni öyle bir yapisirki bir daha ayrilmazsiniz ne a i v y
Bağlamada bilir artık isimi gördüm sitede bilir seni sevmesine bağlı biraz
Her ilişkide bağlansaydım şu anda 20 falan kiz arkadaş olurdu
Kişiden kişiye göre farklılık gösterir hu karakter sonuçta
seninle evlenmez bunun gibi aşklar yaşar durursun iffetini aldıysa zten bir iki seneye sana yolu verir..
hevesini almış. zaten bide bağlanırmı. diyo. beyınszz
Kendini sevdirmek için bunu yapman çok ezik ve ucuz bi hareket
Kendimi sevdirmek için yapmadım ben de istemiştim ama sadece bunu yaşadıktan sonra neler hisseder diye merak ettim herkes linç etmeye dünden razı
O zaman soru sorma şeklin çok yanlış. Farkli bir şekilde sorduysan soruyu şöyle söyleyeyim ki cinsellik yaşayınca bağlanip bağlanmadıni merak ediyorsan ona güvenmiyorsundur sevgisinden emin değilsindir ki cinsel yaşayınca bağlanacak erkekle de bi zahmet birlikte olmayın sizinle ne amaçla sevgili oldukları bence yeterince açık
Bunu sen bilirsin ancak. Seks sırasında anlarsın aslında dikkat edersen
böyle bağlanıcaksa hiç bağlanmasın
direkt cinsellikle bağlanacağını sanmam
Cinsellikle erkeği bağlayamazsınız.
Geçmiş olsun senden yavaş yavaş uzaklasacak
Neden
Evlenme hayallerini unut
aynen
Katıldın mı
Böyle bağlanacaksa hiç bağlanmasın
Hiçbir erkeği cinsellikle bağlayamazsın kendine
Bağlanmaz boş yere umut etme
Genellikle daha önce kadın bağlanır
Kullanır bak denendi onaylandı 😃
Haydaa kötü üolmuş
Eğer ömürlükse bağlanır heveslikse bieakir
Çok düşündün mü bu cümleyi kurmak için?
Yok ya aniden kekoluk damarım tutttu😅
ama dürüstsün ve özeleştiri yapıyorsun
bu da bir erdem :D
Teşekkür ederim sağol🙂
@ecemsiz kız zaten hangisi diye sormuş:)
Bilmiyorum ki bende bı arada bı derede kaldim
Anladım:)
Tamam💁
Yazı tura at bence