Hep mastürbasyonla kendimi tatmin ettim sevgilim oldu ama öpüşmek dışında fazlası olmadı hiç kimse beni çıplak görmedi bile bu kadar masum kalmam bu devirde bana aptalmışım gibi hissettiyor çünkü yaşamak istediklerimi hiç yaşamadım hep içimde sakladım evliliğime sakladım şimdi evleneceğim birisi çıksada bu kadar masum olduğuma inanmaz bile düşünüyorum şehir dışında 4 yıl üniversite hayatı yaşadığım halde?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılÖnemli olan erkenden yaşamak değil önemli olan kaç yaşında yaşadığın da değil önemli olan gerçekten isteyerek yapmak gerçekten istediğin zaman olur zaten demekki zamanı değil çok kasmamak lazım kimisi 16’sında başlar kimisi 26’sında başlar yani hayat önemli olan erken yatmak değil hissetmek.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSacmalama ya asıl yapilan diger seylerin normallestirilmesi sacma.. askim böyle devam et Yanı ben de mallik yapip normal diye düsünüp cok hata yaptim ama asırıııı pismanim O yuzden askim böyle devam et Emin ol ilerisine gidersen yaptiklarin basina bela acar.. stres kaygı tehtid.. basına is alma Bunların hepsinden de önemlisi bakirelik iyi bisey. Sadece esinle iliskiye girmek ne güzel iste Corap degistirir gibi bi onla bi bunla oluyorlar igrenc bisey kendilerine saygilari yok. O yüzden böyle devam sis
10 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 389 cevap paylaştı. Yaşadığın hayattan sen sorumlusun. Tercihler tartışılmamalı bana göre. Aksine herkes kendi tercihini yapmalı ancak sonuçlarını göz önüne alarak. Demek istediğim şu ki kötü hissedeceğin bir durum yok. Bu yaşına kadar düşüncelerin, tercihlerinle geldin. Bundan sonra da böyle olacak. Belki de kimsenin buna değmeyeceğini düşünüyorsundur bilinçaltında? Ayrıca önemli olan çevrendekilerin, insanların ne düşündüğü değil. Senin ne hissettiğin ve ne düşündüğün kuzum.
00 Yorumla
Yaşın daha çok genç. Bugüne kadar nasıl idare ettiysen devam et illaki birine vermek zorunda değilsin. Çok istekli duramıyorsun sexting yap o şekilde istekliligini gider veya mastürbasyon yap. Ama bu işin başındasın okulunu bitirmissin. Mesleğini seçmişsin bilmiyorum çalışıyormusun. Çalışmıyorsa ise gir mutlaka orada kafana uygun birilerini bulur evlenirsin. Detay için isteyene verilir
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
56
Cevap
145Cevap
+1 yılİyi de doğru olan bu zaten farkında mısın? Her gün başkasıyla düzeysiz ilişkiler yaşamak hatta sadece cinsellik için beraber olup sonra ayrılmak bunun sağlıklı ahlaki etik bir tarafı yok. Bu kafayla devam edersen sonun karanlık görünüyor “beni kimse çıplak görmedi bile çok masumum” anlıyorum ki olması gereken şeyleri kimse yapmadığı için lükse giriyor farklılık masumluk deniliyor, bunun masumiyetle bir alakası yok doğru olan bu zaten saçma sapan düşüncelere girip kendini bozma rahatlıktan (!) bahsedenlere kulak asma.
43 Yorumla- +1 yıl
Benim doğrum bu, ne düşündüğüm kimseyi ilgilendirmez.
Abi bugün aklıma ne geldi, belki katılırsınız katılmazsınız benim naçizane görüşüm ama. Benimde bir erkek arkadaşım vardı kendisini acayip arzulardım ve önceliğim tabiki cinsellik değil ciddi bir ilişkiydi. Ama onun benden tek istediği cinsellikmiş gibi hisedderdim. Sürekli evine çağırır dururdu bende gitmezdim çünkü gidersem başıma geleceği bilirdim. Onu geçtim ben bile isterdim yapmak. Ama yapsamdım ne olurdu biliyor musun muhtemelen 2dk falan sürerdi, muhtemelen tatmin olmazdım ve muhtemelen bu kadar mı derdim. 2 dk zevk sonradan yaşayacağım pişmanlığa asla değmezdi. Yani sen bunu yaşamak istiyorsan iyi düşün sonradan pişman olur musun bir düşün
30 Yorumla
+1 yılVerince daha çok pişman olursun bı de zina edersin Allah zina edenleri mühürler ve önemsez hastalıklar çekersin bı zina edene ne oluyor yaz çıkar evlenmeden olan her şey zinadır sen doğru yoldasın böyle devam et Allahım sen bizi yolundan ayırma , nefsimize uydurma sabırlar ver bize amin.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYani kişiye göre değişir ama bu devirde masumluktan ziyade aptallığa daha yakın. Çünkü insanlar çok değişti ve hala da değişken. O kadar kendini sakladın içine attın vs. yarın bir gün evlendikten sonra atıyorum adam seni aldattı ya da dövdü vs. boşanman gerekirse ne olacak? Bunun için mi kendimi sakladım masum kaldım demeyecek misin? Ben bakire olanları ve sevgilisi olmayanları anlamıyorum tamam bu ülke de evlenmeden ilişkiye girmek çok doğru karşılanmıyor ama hayata bir kere geliyorsun birine aşık olurken bunları düşünmek çok yorucu olmuyor mu? Acaba girsem mi? Dur nişanlanayım öyle aman evleneyim o zaman yaparız falan yani bence anı yaşamak lazım. Anı yaşamaktan kastım da her önüne gelenle birlikte olmaktan bahsetmiyorum. (Zekasız ahlak bekçileri o zaman her önüne gelenle yatsın diyecekleri için açıklama gereği duydum :D)
10 Yorumla
+1 yılBöyle şeyler normalleşti diye asıl olması gereken şekilde olunca insan kendine aptal diyor bu nasıl mantık? Boş ver onu bunu ne güzel elinden geldiğince kendini eşine saklamışsın böyle de devam et. Erkeklerin çoğu evlilik öncesi cinsel birleşme yaşadığı kişiler ile evlilik düşünmüyor
12 Yorumla- +1 yıl
@Berivann6 ben erkekler yaşayabilir mi dedim?
- Cinsel Yaşam konusunda 848 cevap paylaştı.
+1 yılİyi de sen bunları başkaları için mi yaptın? Ya da onlar yapıyor sen yapmadın diye aptal mı oluyorsun? Böyle düşünmen aptalca asıl. Yapmamaktan pişman olacaksan yapsaydın. Evliliğe kadar beklemen de saçma bana göre, böyle düşünmen de. Kiminle, ne şekilde, ne zaman istiyorsan yaparsın. Tercih senin.
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Neden aptallık olsun. Her devirde insan kendi seçimlerini yaşar. O devirde yaşayanların çoğu A yaşam tarzını seçiyor diye biz de A'yı seçmek zorunda değiliz. Bu devirde senin gibi kalanları takdir ediyorum. Ayrıca bunun için birini inandırmak zorunda da değilsin. Doğru bildiğini yaşamaya devam etmeni dilerim.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu kiz evlenince vajinusmus veya kan gelmeme sorunu yasiyormus ne gulerim he :) Şu an kadinlarin yuzde 90 ya arkadan veriyor ya da diktiyor ya da yalan söylüyor. Bir sevgilim vardı elime erkek eli değmedi dedi eski sevgilisi ile konuştum hikayesi p. rno filimlerinde bile yok. Bizim ulkedekilerin en namuslusu yabancı kızların en özgüründe bile beter. Sen zaten oyle dusunuyorsan firsatin olmamis yoksa yapardın.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl24 yaşındayım öpüşmeyi bırak bir erkek elimi bile tutmadı evlilik boşuna mı var eğer bir şey yaşamak istersen evlilik düşün onun dışında ki gönül işleri falan hepsi boş ve pişmanlık
60 Yorumla
+1 yılHerkesin herşeyi yaşıyor olması bu durumun normal olduğunu ya da doğru olduğunu gostermiyo. Asla bu durumunu eksiklik olarak görme. Evlendiğinde bununla gurur duyacaksın emin ol
20 YorumlaBence evet, apttallık. İçinden ne geliyorsa yaşamalısın.
Sadece korun hamile kalma ve hastalık kapma ve sana zarar verecek serseri tiplerle birlikte olma, başına iş açma.
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 896 cevap paylaştı. Ha öpüşmeye bişey olmuyor yani temas illa Altan mi oluyor
50 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılAvartmayın bu işleri. Aşk yoks zaten anı yaşamak, laf olsun diye yaşamak onursuzluk, boş iştir. Bence en doğal ve uygun bir süreç yaşamışsı ız. Aşk, tuyku, samimiyet, niyet, ciddiyet, sadakât olmadıkça da olmasın bir şeyler
00 Yorumla
+1 yılYa devirin geldiği hale bak temiz kalan gururlanmak yerine utanç duyuyor.
Hayır asla den doğru olanı yapmışsın aksine trmiz kalmamak kirlenmek onun bunun elinde oyuncak ortalık malzemesi olmak utangaç verici bir durumdur
00 Yorumla
+1 yılevet 20-30 en güzel zamanlar zaten onu da boş geçiriyorsun, ben 16 yaşında lisede yaşadım pişman değilim zaten atanmadan evlenmem
31 Yorumla- +1 yıl
Lisedeki ilişkiler çok başkayfı
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Yani tercih, ama kasma. Evleneceksin sığırın biri ile, belki boşanacaksın saçma sebepten, ayrıca emin ol evleneceğin erkek bir çok kişi ile beraber olmuş olacak. Senin hayatın senin vücudun. Seçim senin ama :)
01 Yorumla
+1 yılErkekler herseyi yapiyor sizde onlara yana yana bir obje gibi kendinizi saklıyorsunuz. Sanki erkekler bakır olarak evliliğe saklıyor. Yasayın bu arzuları bu öküzlere saklamayın
11 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılBir veya birkaç tane at hırsızı ile yatmadınız diye bunu olağanüstü , çağ dışı , inanılmaz bir olaymış gibi anlatmanız gerçekten akıl dışı bir durum
20 Yorumla
+1 yılAbi opusmeyi yaşamayan insanlar var çıplak gorulmemeyi kız çok masum görmüş bu devire göre şaka gibi ckckc
21 Yorumla- +1 yıl
Mesela ben🥲
Neyi aptallık acaba? Temiz olmak neyi aptallık Kısmet bu ne zaman yazılmışsa o zaman temiz bir şekilde yaşarsın.
29 Yorumla- +1 yıl
Eski nickimde tanışıyorduk baya bi uzun zaman fakat hesabı kapatmıştım. Lütfen dönüş yaparmisin.
- +1 yıl
Ya öyle deme seninle çok iyi anlaşıyorduk. Ve iyidik beni kırma bir şans ver
- +1 yıl
Ya bi gelirsen anliycaksin
- +1 yıl
Ya off lütfen bak gerçekten tanırsan dediğim de hakkı bulacaksın.
- +1 yıl
Peki nasıl istersen iyi günler.
Ne yaşarsan yanına kar kalır. Yaşamadıklarınsa pişmanlık olarak birikir. Kimler neler neler yaşıyor. Sonra çok masum ev kızı olarak evlenip hayatlarına devam ediyorlar ;)
00 Yorumla
+1 yılhayır aptallık neden olsun ki? kendi kararlarını verip uygulamışsın eşin için harika bir şey. evlilik içinde de kadınlığını keşfedip yaşarsan dünyanın en mutlu çifti olabilirsiniz
00 Yorumla
+1 yılBu kendine olan saygını ve evleneceğin eşine verdiğin değeri gösteriyor. Dövünmene gerek yok mutlu ol ve kendinle gurur duy. Kim olursa olsun seni alacak adam şimdiden çok şanslı biri.
00 Yorumla
+1 yılNe alaka herkes sanki 7 24 seks yapiuor gaywt normal boyle olman zamani bekle en dogru kisyle olsun ama suda bir gercek hayatinin en aktif zevk alacagin 4 yili seksi tatmadan gecmis
00 YorumlaHayır ya neden aptallık olsun tercih meselesi bende 23 aynıyım bunu bende düşünüyorum üzülüyorum ama ben sevdiğim birşeyler hissettiğim biriyle bunları yaşamak istiyorum.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılAptallık değildir, namuslu olmaktır. Evlilik dışı elbette bir şeyler yaşamamalı ve kendinize layık birisiyle evlenmelisiniz. Ayrıca size inanmayan kendisi kaybeder.
00 Yorumla Olabilir neden garipsiyorsun bu durumu masum insanlar da var
32 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen yinede de öpüşmüşsün ben onu da yapmadım. İyi ki de yapmamışım. Kendimi, benim gibi kendini koruyan kişiye saklıyorum. Haramda huzur arayan hayatta huzur bulamaz.
20 Yorumla
+1 yılZorunda değilsin ama hiç iyi değil bu yaptığın evet. Çünkü gözünü kocanda açacaksın ve muhtemelen o bakir bile olmayacak.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılHerkesin kendi tercihi aptallıkla alakası yok , atıyorum millet 17 sinde yaşar sen 25 inde bu seni aptal yapmaz
00 Yorumla
+1 yılEvet aptallik. Zsten evlenince adam gibi bir seks hayatın olmayacağını anlayacaksin. Seks bekarken yaşanır.
00 Yorumla
+1 yıl21 yaşımı bitiricem bu 29 eylülde bnde elime daha kız eli değmedi bence kötğ bir şey değil Allahın kuralına uyuyoruz uymayanlar utansın
00 YorumlaKimseye bir şey kanıtlamak zorunda değilsiniz. Ha olay inandırıp inandırmamak değil ise o duyguyu yaşayın gitsin. Seks hayatın bir parçasıdır.
00 Yorumla
+1 yılEn iyisi bende senin gibi yapmıştım kocan ilkin olsun sevgili ilişkisi olan çoğu bay bayan mutsuz oluyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 801 cevap paylaştı. hayır hiçte öyle değil sen aşkı masum yaşayanlardasın kendini farklı görmen gerekir bundan dolayı aşk yatmak sevişmek yatmak kalkmak sayılmaz
00 Yorumla
+1 yılAptallık değil, kendi tercihin.
Ama neden kendini birine masum olduğunu kanıtlamak zorunda gibi hissediyorsun?00 Yorumla
+1 yılHayır değil. Senin bedenin senin kararın. Zen oyle istemişsin. O kadar.
Ne yapan aptaldır. Ne de yapmayan.
00 Yorumlakendini bu kadar kısıtlama evlenmeye de saklama tatmin olmaz ve mutlu olmazsın ama yinede kendi hayatın tabi
030 Yorumla- +1 yıl
Yapmadım diyenleri de çoğuda yapamadigindan. Gizliler maşallah hepsi imkanı varmışta yapmamışlar.
- +1 yıl
Kişi herkesi kendi gibi olsun ister vah vah bkire değildin patlksın diye başkaları da patlk olsun istiyon değil mi kıskanma bu kadar 😄
- +1 yıl
Git escrlarla takıl onlardan farkın yok.
- +1 yıl
@1ACIMASIZBİRİ Verse sıraya girersin
- +1 yıl
Bacın verse girerim herkesi kendin gibi abazan amsalk sanma kamil elimi sallasam ellisi senin gibi onun bunun girdiği follos deliğe girecek kadr ucuz değilim.
- +1 yıl
@1ACIMASIZBİRİ Ahahaha ağzından çıkan laf milletin bacısına laf atmak olan adam mı diyor bunu.
- +1 yıl
Şimdi sktr git yoksa bakireee bacına koyarım 20 santim damarlı oğlanı
- +1 yıl
Herkesi kendin sanma urosb coc abazan
- +1 yıl
küfür etmicem.
- +1 yıl
Yok güldürüyorlar baya beni😅
Herkes erişemedigi ciğere mundar diyor.
Bakma 30undan sonra bakire isterim diyenlerin derdi de seksi yaşamış kadın tarafından kıyaslama korkusu. Bakire olunca ne kadar boktan olsa da kıyaslancak kimse yok😅 - +1 yıl
Ln oğlum istesem 50 kişiyi kapıma getiririm bu zamanda kadınlar ucuz saniye sürmez kucağa çekmem para var pul var ama senin gibi onun bunun skinin girdiği deliğe miğdem kalkmaz onun için herkesi kendin gibi abazan amsalk sanma hastalıklı follos. Ha bakire bacın varsa onun için dünyayı bile yakarım o ayrı.
- +1 yıl
Öyledir öyledir. Hatta geçenlerde duyduğuma göre Bostanci sahili de sen satın almışsın. O kadar mal var ve dergiler mankenleri olman için sıraya girmiş 🤣🤣
Neyse hadi dostum. Kadın düşmanlığı yapacağına kendini geliştir bir kere. Bir kadının biriyle birlikte olup olmaması seni ne ilgilendiriyor? Sana ne laf hakkı düşüyor? Asıl terbiyesizlik bu - +1 yıl
@1ACIMASIZBİRİ kadınları sadece ucuz görmen onları cinsellikten başka bir meziyette görmemenın kanıtı işte sen onları bir et parçası olarak görüyorsun gelmiş bir de ahlak dersi veriyor önce zihniyetinizi değiştirin onun dışında diğer arkadaş doğru demiş aksi halde saçma sapan kendini ispatlama çabasına girmezdin
- +1 yıl
Senin erkekliğini skim cuku kalkmayan güzel kardeşim oğlan seni git dotunu ziktir köprü altında daha iyi
- +1 yıl
Erkeğim diye sokağa çıkma ln güzel kardeşim yaparlar seni şu an zaten yarı güzel kardeşim olmuşsun tam güzel kardeşim olursun o zaman
- +1 yıl
Ibnoş yazıyom mk sitesi güzel kardeşim yazıyo
- +1 yıl
Ben inan dediklerini anlamıyorum şu an. Arkadaşın ağzından köpükler çıkmaya başlayınca, baya anlam yitirdi.😅
Söyleyecek lafı olmayınca anca kudur küfür et :) - +1 yıl
Özelden çok etkiledi beni macoluguna naptım, nude atayim mi de bak o zaman gör şenliği 🤣
- +1 yıl
Ln sizin amunuzaa korum haa deli etmeyin ln beni gece gece boş yapmadan ilerleyin çöp tenekeleri
- +1 yıl
Masama bile oturtmam ln sizi
- +1 yıl
Senin masanı bırak çevrene yaklaşan kim😅
Yaklaşanlar uyarmak lazim
Sana helal olsun valla. Bide hıyarın tekine denk gelirsen vay haline geçen yıllarına.. Ciddi piskolojik baskı resmen.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılOlması gereken durumu aptallık olarak görmen en büyük aptallık gurur duyman gerekirken aptallık diyorsun
00 Yorumla
+1 yılHaha bende 26 yım ve bakireyim gençliğim elden gidiyor
10 Yorumla
+1 yılAptallık değil bence helal olsun sana devam et böyle sakın pişman olacağın şeyler yapma
10 Yorumlaoo senin yaşındaki kızlar video çekmeye başladı artık sen daha mastt :D
10 YorumlaTercih meselesi demekki güveneceğin biri çıkmadı karsina
10 YorumlaÇağ öyle bir hal aldı ki artık insanlara uymamak aptallık olarak görülüyor 🤦
10 Yorumla
+1 yılHerkesin icinde birsey illaki vardir isteyipte yasayamadigi ya da bir sefer yasamis ama. icinde kalmis mesela oral yapmak icimde kaldi
00 YorumlaDogru ve özel kişi ile yasarsan.. daha iyi cele etme
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Doğru yoldasın kendini şu bu öyle yapmış diye kirletme kariyer yap olmadı senin gibi birisi bul hayatını daim ettir sana naçizane tavsiyem budur.
10 Yorumla
+1 yılYani tercih bence aptallık olarak isimlendirilemeZZ
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılBen de hiç yaşamadım niye aptallık olsun ki? Her şeyin belli bir zamanı var onu bekle sen de
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. O değil de evleneceğin kişi iktidarsız-erken boşalan, sevişmeyi bilmeyen biri çıkarsa, vay haline!
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılmastürbasyon yapınca boşala biliyorsan biraz daha idare et yani😈
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet karşındaki adamda bakir olmayacak zaten bence büyük aptallık bu yaşına kadar yaşamamış olmak gençliğin gitmiş artık neyi bekliyorsun
21 Yorumla- +1 yıl
Ne alaka bunu bilemezsin
Kaldiginla devam et. İşini bitirip mendil gibi kenara atana denk gelirsen görürsün hanyayi konyayi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBu yaşına kadar sevgilin olmuş yine öpüşme falan bizde hiçbiri yok
00 Yorumla Bu senin tercihin bence en iyisini yapıyorsun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 729 cevap paylaştı.
+1 yılIyi kızlar var niye inanmayalım. Opysmeyen bile var
00 Yorumla
+1 yılBence aptallık olarak görme herkes istediği hayatı yaşamalı demek ki sen öyle istemişsin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 534 cevap paylaştı.
+1 yılBul beni evlenelim 😄 bana da benim gibi biri lazımdı çünkü 😄 😄
00 Yorumla
+1 yılSenin tercihin tabi ama mastürbasyon yerine sexiting yap o daha güzel olur bence
00 Yorumla- Devamını Gör (141)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler