ben minyonum o uzun iri penisi hem kalın hem uzun sürtünürken üzerine oturduğumda dudaklar iki yana ayrıldığında bile canım yanıyor
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılVajinal de çok daha kolay olur merak etme ama anal aslında vajinal seksten sonra yapılmalı ki kadın vücüdu bu eylemin aslında zevkli olduğunu anlayıp kaslarını gevşetsin. Daha sonra anal yapacakken sen kucağa geç ve üstüne oturarak yavaş girmesini sağla. Kontrol sende olsun bide bol bol kayganlaştırıcı kullanın
010 Yorumla
Soran+1 yılYan döndüğümde sanki daha kolay girecek gibi geliyor bana analdan ama domaltarak daha kolay olur dedi hep öyle denedik Sevgilim aslında ikisinide istemiyor ben istediğim için yaptı Keşke dediğin gibi önce vajinal yapsaydık
- +1 yıl
Kontrol sende olsun benim ilk denememde de domaltarak girmeye çalıştım olmadı. Kucağa çık hem vajinadan akanlarla da ıslatmış olursun. Yavaş yavaş otur bekle o anlarda öpüşün alttan sürekli vajinanı okşasın bi yandan. Biraz daha girdikçe memelerini emdir o anki zevkle zaten kasların gevşer bi bakmışsın tamamı içinde
Soran+1 yılDoğru dediğin gibi yapmak daha mantıklı ben çünkü o an acıdan bağırıyorum ağlıyorum sadece o da sokmaya çalışıyor yani sevişmiyoruz gibi oluyor resmen
- +1 yıl
Önce siz vajinale başlayın hatta vajinalede de benim dediğim gibi yap. Alışana kadar anal yapmayın sonra zaten kendine güvenin gelir. Tek hamlede alırsın o acıda pulbiber gibi sekste tat katar artık senin için
Soran+1 yılBir daha anal istermiyim bilmiyorum o zorla yapar en fazla çünkü canım her seferinde çok yandı son yaptığımızda kanadı zaten zorlayınca
- +1 yıl
Yanlış yapmışsınız birçok defa ama bir süre sonra merak edeceksin. Başarınca da anal orgazmın tadı damağında kalacak
Soran+1 yılÇok istiyordum birde sevgilim sürekli oral yapıyordu analdan daha çok zevk alacağımızı düşünmüştüm ama olmadı yani Direk önden yapmak sanırım en doğrusu zaten her halükarda ona çıkıyor
- +1 yıl
Evet bende sürekli rimming (analdan oral yapma) yapardım ve arkadan parmak sokardım ordan da baya zevk alıyordu sonra bizde yanlış yaptık başta ters tepti. Anal biraz ileri seviye bir olay o yüzden ya bazıları çok seviyor ya da bazıları hiç istemiyor
Soran+1 yılYok benim sevgilim anal bölgeyi genişletmek için parmağını bile kullanmak istemiyor Bence kayganlaştırıcıda içime temas etmiyor çünkü bir kayganlık hissi olmuyor
- +1 yıl
Öyle deliğin etrafına sürersen etki etmez bile parmakla içe yaymalı hatta penise de sürmeli ki içeride ilerdikçe etkisi devam etsin kayganlığın. Bunları yapmazsanız tabi kanar
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılAnal seksi genişletme ve alıştırma yapmadan direk zorlayarak yapacak kadar cahil olmayın. Filmlerde direk giriyorlar ama onlar çekimlerden önce anal genişleticiler kullandığı için öylr kolayca girebilirler.
02 Yorumla
Soran+1 yılBencede en azından parmağıyla genişletmesini istedim ama yapmak istemedi onun dışında zaten kayganlaştırıcı kullanıyoruz
- +1 yıl
genişletmeden anal yapılmaz. Sadece kaydırıcı yetmez
+1 yılÖffff anatomi de mi bilmiyorsunuz?
vajina ilişkide esner uzar 2 katı ebadına kadar genişler. anüste öyle bir olay yok. hey Allahım ya
03 Yorumla
Soran+1 yılKendimi kasarsam diye korkuyorum birde evet yani sonuçta bebek çıkıyor Analın bu kadar acıtacağınıda düşünmemiştim açıkçası
- +1 yıl
e partnerin adam değil demek ki? bunun kayganlaştırıcsı var, alıştırma bölümü var vs.
Soran+1 yılKayganlaştırıcı kullandık prezervatifsiz de denedik prezervatifsiz de Hepsinde aynı acıyo çektim hepsinde kanadı mümkün değil girmesi hepsinin herhalde hepsi girse acıdan ölürüm
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
25Cevap
Anal bölgesi zaten vajinal kısımdan baya dar olur onun agrisının olmadı gayet normal ama partner bu acıyı en aza indirgemek zorunda yani yoksa tek taraflı zevkte bi yerden sonra kullanılmışlık hissini beraberinde getirir.
Vajina ile yapacağın birliktelik ilk başlar da sadece sancılı geçebilir lakin bu sana da bağlı ne kadar uzun bir ön sevişme ıslanma o kadar acısız ilk ilişki.
Bilgisiz adamla da kadınla da keyifli bir birliktelik zor bilgili dediğim ise tecrübe değil tamamen araştırıp görmüş olarak.
Krem yağ falan kullanabilirsiniz
11 Yorumla
Soran+1 yılKayganlaştırıcı kullanıyoruz zaten ama direk sokmak istiyor ve hep domaltarak denedi Parmağıyla genişletmesini istedim onuda yapmak istemedi
+1 yılSevgiline hassas davranmasını söyle. Anestol pomad kremi var onu satın alın ve anüs çevresine sürsün. Sonra da yavaşça kafasını sokup biraz bekletsin açılmasını hissettikçe yarım yarım sokmaya devam etsin hepsini alınca içinde bekleyecek yavaş yavaş ileri geri ile de iş tamam. Kayganlaştırıcı da gerekiyor tabi ki. Anestol pomad anüs çevresini uyuşturuyor senin canını yakmadan içine girmeni sağlayacak. Ve tabi sen de kendini sıkma kasma rahat bırak. Lavmanı da sakın unutmayın.
18 Yorumla
Soran+1 yılLavmanı yapıyorum zaten Kayganlaştırıcıda kullandık ama böyle resmen yanıyor gibi oluyor ucunu soktuğunda başta direk çekiyordu canım çok yanınca son denediğimizde dediğim gibi genişlemesi için bekledi ama yok beni zor tuttu lavaboya kaçtım zaten bırakır bırkmaz su tutmak için canım çok yandı kanamıştı
- +1 yıl
Yanlış yaptığınız bir nokta var. Ya sen kendini çok sıkıyorsun sıktığın için de kasların devreye giriyor tam girişi yapamıyor. Kafasını sokup sonra da yarısını sokması lazım. Azar azar alıştıra alıştıra, anestol pomad kremeni satın alsın söyle çok uzun krem uyuşturucu etkisi var. Anal deliğine biraz sürsün acı hissetmeszsin açıldıktan sonra da kayganlaştırıcı ile ileri geri yapar artık.
Soran+1 yılTaşlı birşeyler alıyor sanırım genişemesi için o üründen de kullandak fayda eder mi
- +1 yıl
Taşlı bir şey dediğin tam olarak nedir? Sen Sevgiline söyle anestol pomad adlı bir krem var. Uyuşturucu özelliği var söyle onu alsın işiniz çok daha kolay olur canın yanmayacak işte o da kolayca açacak anal deliğini. Kendini sıkmayacaksın altın kural bu unutma, serbest bırak kendini.
Soran+1 yılTamamdır teşekkürler o kremi aldığımızda anlar mı eczacı onun için aldığımızı birde anlarsa erkek arkadaşım alsın O pek yapmak istemiyor ben zorluyorum biraz Anal bölgeye sokuluyor sanırım genişlemesi için mi süs olarak mı tam bilmiyorum
- +1 yıl
Hayır kremin tek kullanılma sebebi bu değil. Kremin uyuşturucu etkisi var, anüs çevresine ve biraz içerisine sokmak yeterli direkt o bölgeyi uyuşturacak kafasını sokana kadar bir şey hissetmezsin yani. Erkek arkadaşın alsın ucuzdur o krem zaten. Kullanın bir deneyin.
Soran+1 yılTamamdır fiyatı önemli değil ama bir daha yapmaya cesaret edermiyim bilmiyorum son seferkinde kanadıktan sonra bir daha istemem diye düşünmüştüm
- +1 yıl
Kanama olduysa daha fazlasına yeltenme şimdilik bırak. Anüs sıkıntılı bir organ. Bir iki hafta sonra deneyin
- Cinsel Yaşam konusunda 848 cevap paylaştı.
+1 yılNedense sorunun gerçekliğine hiç inanmadım, detay çok troll geldi. :D Aynısı olmaz, yine de düzgün yapılmazsa acıyabilir.
01 Yorumla
Soran+1 yılSürtünmedeki acıma kısmı mı Öncesinde oral yapmıştı belki o yüzdendir bilmiyorum ya da ben analdan sonra kafayı çok taktım o bile acıyor gibi geldi Çok sabırlı birisi değil yani öndende yavaş yavaş sokmaz direk sokmaya çalıştığı için mi böyle oluyor
Gizli Üye(25-29)+1 yılBebek yagı kullanın. Öyle birden sokulurmu ya anal kısım vajinadan daha dar. Vajina ıslanıyor birliktelik de ama anüs kupkuru. bir şey sürmeden sokulmaz. Canın yanmayınca zaten ordan da zevk alıcaksın.
06 Yorumla
Soran+1 yılKayganlaştırıcı kullandık zaten hep ama yok olmuyor canım çok yanıyor parmağıyla falan da genişletmek istemiyor direk sokmaya çalışıyor
Cevap sahibi+1 yılDevamlı yaparsan alışırsın zaten. Yavaş yavaş soksun öyle birden olmazki.
Cevap sahibi+1 yılNeden merak ettin knk
Gizli Üye(25-29)+1 yılAnalı neden yapıyorsunuz sadist veya mazoşist misiniz kendine zarar vermekten başka bir şey değil. İleride b.. kunu tutamazsın bak hydtfxvxgxvx
01 Yorumla
Soran+1 yılBen istiyordum zaten sevgilim istemiyordu bir dahada istemem sanırım
+1 yılSığmadı diye bir şey yok sevgilin tecrübesiz yapmayı bilmiyorsunuz konu bu önce doğru tehşisi koy
00 YorumlaNormalde azacağım şeyler bunlar ama, böyle tipler mşdenş bulandırıyor. Tam gecekondu çifti awklarım.
08 Yorumla- +1 yıl
Sol elle yazdın galiba jshdggdgdgxfxvxgzd
Soran+1 yılÖğrenciyiz kendi evimizde kalıyoruz daha doğrusu ikimizinde evi var ayrı ama genelde birlikte kalıyoruz Ben özelde okuyorum sevgilim devletde hiç gecekonduda kalmadım :)
- +1 yıl
Uzun uzun açıklamış bir de ahhagagsf
Soran+1 yıl@notmybusiness Öyle bir niyetim yok zaten kendimi bakire olarak görmüyorum sevgilim önden de arkadan da ilişkiye girmek istemiyor ben ikisi içinde ısrar ediyorum analdan denedik zaten her seferinde canımın yandığını görünce geri çekildi
Soran+1 yıl@notmybusiness Saçmaladığı için olabilir mi
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılAnal ile vajinal bir değil ki anala alıştıktan sonra ise acıması girmekde zorluk olmaz ki
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOh valla bulmus bide senin gibi minyonu. Buyukse anal yapma zarar gorursun. Ama onden korkma alistirirsa alirsin esnektir.
013 Yorumla
Soran+1 yılBüyük zaten yapamıyoruz bi kaç kez denedik zorladığında kanıyor zaten direk Öndende korkuyorum artık Öyle çok kibar değil biraz sert seviyor direk sokmak istiyor belki o yüzden çok yanıyor bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılSert sevmesini anlarim ama okuzunde teki belli ki. Kucuk bile olsa ilk yaparken alistirir sabirla yapar. Hem buyuk hemde sert istiyir ustelik ilk olacak. Bence boyle bencil bi pislikle sevisme. Minyon hatunsun sana deli olacak cok erkek olur. Deger vermeyenle isin olmasin.
Soran+1 yılHayır zaten canım yandığı anda bırakıyor o yüzden hiç daha yarısı bile giremedi Bilmiyorum öyle sert seviyor oralde bilr
Cevap sahibi+1 yılSevebilir ama alismadan sert yaparsa sen aci cekeceksin toy galiba. Sen on ve arka hic alma icine onu oerisan olursun. Normalde onden alirsin arka gibi acimaz. Ama arkadan almak icin once daha uygun bi alet olmali ve onda bile alistirmak lazim. Parmakla sende biraz genisletebklirsin
Cevap sahibi+1 yılParmagini nile sokmaktan aciz erkek sen onun icin neler yapmaya calisiyosun. Inan degmez deger gormezwin. O g. te girmeyi istiyosa afedersin parmaginida sokacak hatta cikarip yalicak
Soran+1 yılOral yapıyor zaten ama oraya dediğim gibi parmağını bile sokmak istemiyor krem sürerken bastırıyor sadece biraz o kadar O zaten öndende arkadanda yapmak istemiyor evlenene kadar ben ısrar ediyorum
Cevap sahibi+1 yılSen harika biseysin ya ne diyim ki. Neden bilmiyorum ya o seni haketmiyor sanki ayarin dehilmis gibi hissettim.
Soran+1 yılSeviyorum öncesinde hiç böyle şeyler hissetmemiştim o sevişmeyi başlattı ilk zaten sonrasında hep daha ileriye gitmek istiyorum ama o sadece oral veya sürtünmeyle bitirmek istiyor çoğu zaman sürtünmeyi bile istemiyor hatta
Cevap sahibi+1 yılNeden istemiyor? Senin gibi hem minyon hemde istekli biseylere acik bi kiza nasil karsi koyabiliyor. Anlamak mumkun degil
Soran+1 yılEvlenmeden böyle bir şey yaşamamı istemiyormuş Bilmiyorum bende soruyorum nasıl sabredebiliyorsun diye yalvarıyorum çünkü o an bazen yapması için peniside kalkık oluyor ama yapmıyor yani oral falan yapmak istiyor
Cevap sahibi+1 yılYani en azindan yaliyormus seni. Bosaliyosan iyi
Soran+1 yılHer seferinde değil ama boşalıyorum o bir kaç kez boşalıyor ama çoğu zaman
Cevap sahibi+1 yılSende kendin tatmin oluyosun tabi. Madem oyle sana tavsiyem o harika poponu kendin parmakla mastürbasyon yaparken. bu inanilmaz bi zevktir tatmalisin bazen ben bile yaparim
Gizli Üye(36-45)+1 yılalışırsın alışırsın bişey olmaz çocuk çıkıyor ordan
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yıldaha önce anal yaptın mı
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet
+1 yılİlk önce ufak biriyle yap.. alışsın
02 Yorumla
Soran+1 yılSadece sevgilimle yapmak istiyorum
- +1 yıl
vibratör ile aç önce o zmn
+1 yılseninde canın tatlı heralde
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır gerçekten analda sadece ucunu sokabildi kanadı zaten
- +1 yıl
oyy 😂
ilk defa mı denedin
06 Yorumla
Soran+1 yılBi kaç kez denedik hepsinde canım çok yandı sadece ucu girdi hep
Soran+1 yılKayganlaştırıcı kullandık
Soran+1 yılRahattım aslında bi kaç kez denedik ama ucunu soktuğu anda yanmaya başlıyor içi zaten
Analla aynı olmaz korkma
02 Yorumla
Soran+1 yılVajinamda dar gibi
+1 yılTecrübesiz olduğu için olur senden kaynaklı değil
02 Yorumla
Soran+1 yılNormal ilişkiye girdiğimiz dede yine tecrübesiz olacak
- +1 yıl
Aynen öyle
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Bİ dene bakalım acıyor mu :D
02 Yorumla
Soran+1 yılKorkuyorum işte
+1 yılgel ben analdan açayım önce
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılVajinadan daha rahat girwr
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKorkutmayın nolur bakireyim 🥹
14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTamam amca
Soran+1 yılBende korkuyorum valla
- Cinsel Yaşam konusunda 549 cevap paylaştı.
+1 yılAnal yapma sende madem kafan çalışmıyor mu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTercubeli erkekte bogle olmaz
00 Yorumla
+1 yılŞanslıymış lakinn umarım ilerde pişman olmazsın
00 Yorumla
+1 yılSigmaz tabi cunku orasi cinsel yol degil
00 Yorumla
+1 yılhikaye
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 760 cevap paylaştı. Acin büyük
00 YorumlaNormalde öyle olmaz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Aynı şey olmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılUmarım
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖnce parmakladı mı
013 Yorumla
Soran+1 yılHayır
Cevap sahibi+1 yılSen soktun mu
Soran+1 yılHayır lavman yaptım sadece ve kayganlaştırıcı kullandık
Cevap sahibi+1 yılNeden vajinal yapmadınız
Soran+1 yılO istemediği için analıda istemiyor
Cevap sahibi+1 yılSen vajinal istiyor musun
Soran+1 yılEvet istiyorum
Cevap sahibi+1 yılYaşlarınız kaç
Soran+1 yıl23 24
Cevap sahibi+1 yılNasıl dayanıyor sokmadan
Soran+1 yılBilmiyorum bende ben dayanamıyorum ama o dayanıyor
Cevap sahibi+1 yılS*k beni diye inliyor musun
Cevap sahibi+1 yılburada mısın
Gizli Üye(30-35)+1 yılNasıl biseysin ki
04 Yorumla
Soran+1 yılNe olarak
Cevap sahibi+1 yılİş sende bitiyor ya.. istiyorsan birkaç detay taktik vereyim ama çok kalmıyorum burada yazarsan instaaa verebilirim
Soran+1 yılBenimki çok dar o yüzdendir belki ama herkesin dardır yüksel ihtimalle erkek arkadaşımın genel olarak herşeyi büyük zaten benim yanımda
Cevap sahibi+1 yılSana sormak istediklerim de var yaa instaaa versem yazar mısın
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Sevgilimin penisi analda sığmadı canım çok yanı normalde cinsel ilişkide de aynı şey olur mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat