bir erkegin hic aklina gelmez mi vicdan azabi cekmez mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Canım olan olmuş, bundan der alarak geleceğini yeniden dizayn etmelisin dünya böyle iyi insanlarda var kötüleride boşuna dememişler Allah iyi insanlarla tanışırsın diye, olan olmuş üzülme buradan anlatmadan kızlara ders olması için önemli iyi ki anlattın yeni hayatında başarılar dilerim.
01 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılBak ben kizlara hep diyorum iliskiye girmeyin girilmemesi doğru bak adam değilmiş demek, kızları kandirmak cok kolay cocuk oyuncağa gibi eline ver sekeri alırsın o kızı aynen böyle uyanık olun uyanık herkesle yatmayın nişanlin olsa dahi olsa yatma seni ortada bırakır bunu yapan cok böyle aklınızı başınıza alın devir kötü..
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
35Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 426 cevap paylaştı.
+1 yılonu onun vijdanına sormalı ama bekaret senin için önemli ise niye ilişkiye giriyorsunki birazda kendine kızmalısın bence.
05 Yorumla
Soran+1 yılKiziyorum tabiki bende de mallik var
- +1 yıl
peki şimdi ne yapmayı düşünüyorsun. birkere oldu deyip devammı. yoksa neden oldu deyip pişmanlıkmı
Soran+1 yılŞu an ask acisi cekiorum… onun vicdani nasil rahat edecek hic aklina gelmicek mi diye dusunuorum. Ve bidaha tovbe kimseyle olmam
- +1 yıl
olursun merak etme. acı bir süre sonra öfkeye dönüşecek ve içini intikam alma hırsı kaplayacak..
Soran+1 yılIntikam falan istemiorum rabbimin adaletine guveniorum
+1 yılKendi isteğinle yaptığın için pişmanlık duymuyorlar merak etme. Gerçi sen istemesen de bazı pzvkler yine pişman olmuyor kısaca güvenmeyin geçen geçti boş ver
00 YorumlaEvlenmemişsen böyle bir risk Alman senn hatan. Yaparken işin zevkini almayı biliyorsun sonuçlarınıda düşürecektin. İnsan dediğin ölümlü, ayrılık olmadan öledebilirdi.
01 Yorumla- +1 yıl
Kızın canını sıkmayın hocam nerden bilsin güvenmiş olmuş
+1 yılSeregsizse cekmez vijdan azabi
Gelin ata binmis ya kismet demis seni sevse deger verse gerdek gecesinden once seni bozmazdi hadi ufak tefek olur ki olmamali
Demekki serefsizmis
00 Yorumla
+1 yılAdilik yapmış da. Sen de buna cok takılma. Dünyanın sonu değil. Merak etme o halinle de herkes kabul eder
06 Yorumla
Soran+1 yılUmarim :/
- +1 yıl
Ben hiç evlenmedim. Ve buna asla takilmam mesela. c
- +1 yıl
Yani rahat ol. Hatta ne yap biliyor musun. Neyse bu istek at da bana öyle söyleyeyim
Soran+1 yılOda oyle diordu ama kanamayinca sacmalamaya basladi
Soran+1 yılKan gelince oyle inandi
- +1 yıl
Vay canım vay. Bilmiyor mu. Kimi kadının esnek oluyor ilk ilişkide olmuyor ya da sadece doğumda kanama oluyor.
+1 yılYalan soru olduğuna yemin edebilirim ama kanıtlayamam..
20 Yorumla
+1 yılyanlış adamlara güveniyorsunuz ve canım canım tiplerle nişanlanıyorsunuz ondan olabilri mi
04 Yorumla
Soran+1 yılOlan oldu :/
- +1 yıl
o zaman takılıp kalmayacaksın toparlanmaya bakacaksın ve o kişi sana istediği zaman artık sahip olabileceğini düşünecek onun sana ve çevrene ulaşmaması için görüşmemesi için adımlar atacaksın
Soran+1 yılEngelledim zaten
- +1 yıl
olay taze ama zaman geçince üzerinden özür dileyecek yaklaşacak görüşmek isteyecek tekrar deneyelimdiyecek seni kandırmak aklını çelmek için , sonra seni ikna edebilirse tekrar birlikte olup tekrar terk edecek
- Cinsel Yaşam konusunda 333 cevap paylaştı.
+1 yılÜzme canını Kardeşim olacağı varmış olmuş hayat devam ediyor sıkme canını sen gelir geçer
05 Yorumla
Soran+1 yılSagol kardesim ama yapilani hazmedemiyorum demekki hic sahiplenmemis beni
- +1 yıl
maalesef evet yoluna bak sen s et o i ti
Soran+1 yılOyle ama benim aile tipimi nasil bi kiz oldumu biliyor. Boyle biseyin bana aileme cok ters oldugunu yani ben ona guvendim bundan sonra nasil yapicam.. ilerde sevdigim biri oldunda nasil aciklicam cok magdur oldum … anlik zevkimin kurbani oldum 😭
- +1 yıl
Güzelim lütfen 🙏
Sen kaç tane kız olan kız gördün şimdiki zamanda?
Bu senin elindeni güvendiysen.
Artık böyle şeyler önemsiz hayatın bitişi değil ya..
Soran+1 yılTesekkur ederim cok anlayislisin umarim senin gibi insanlar cikar karsima :/
üzüldüm hiç hak etmeyecek insanlara hak etmediği mutlulukları yaşatmazsın bundan sonra
05 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle.. zevk bari alsaydim.. tam bi fiyaskoydu
Soran+1 yılDegmedi yani.. cok fena
- Cinsel Yaşam konusunda 619 cevap paylaştı.
+1 yılÇekmez neden çeksin zorla yapmadı ya sen o sürece kadar adamı analiz edemedin mi karaktersizin tekiymiş boş ver bence dünyanın sonu da değil
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılneden vicdan azabı olsun ki olmuş bitmiş bir ilişki.
sen neden bunu düşünüyorsun ki. hayatına devame tsene00 Yorumla
+1 yılYani kötü olmuş keşke vermeseydinv. ya da anal veya oral yapabilirsin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Adam değilse birde öğünür. ne yazık ki böyle dar görüşlü sorumsuz insanlar çoğunlukta.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılNeden vicdan azabı çeksin aciz aciz konuşma ya sende yaşadın sanki tek kişi bişey yaşanıyor
00 Yorumla
+1 yılŞimdi yana yakila bakire 18'lik kiz ariyordur evlenmek icin alçak adam
01 Yorumla- +1 yıl
Aynen
Gizli Üye(18-24)+1 yılerkeklerin bu kadaar aşşağılık olduğunu anlaman biraz geç olmuş.
13 Yorumla- +1 yıl
ayıp ayıp
Cevap sahibi+1 yılkes ya hödük düdük makarnası snei
- +1 yıl
ne kadar ayıp
Öyle an oldu ben dul biriyle bile beraber olmadım iyice kendinden emin ol Öyle olsun dedim maalesef insan böyle lerinin yüzünden tüm erkekler suçlanıyor ve güvensizlik oluşuyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbakeret senin için çok önemliyse onu koruması gereken kişi sensin başkasını vicdanına bırakamazsın.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılyuz kere deriz bekaret gerdek gecesi bozulmalı diye
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılvicdan azabı cekecek biri olsaydı evlenmeyi beklerdi zaten. sen neye güvendin yaptın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet benimde başıma geldi ama bana tecavüz etti neyseki aldı yani ama şimdi de boşanma aşamasındayim erkek milleti asla güven olmaZ
29 Yorumla- +1 yıl
ne olursa olsun sana tecavüz eden birisi ile neden evlendin ki naısl bu eziyete katlanırsın aklım almıyor
Cevap sahibi+1 yılBak ben o kişiyi istemedim ailem zorla verdi ben nisandan dönmeyim diye tecavüz etti ama yinede aldı ne yapabilirim ki ailemin zoruyla
- +1 yıl
ahh bu kültürümüzde ki aile zorlamaları kaç yıl evli kaldıysan kaç kere birlikte olduysa emin im çok acı çekmişsindir
Cevap sahibi+1 yıl6 sene evli kaldım dovuldum atıldım dışarı eşim olacak kişi beni satacakti babası tecavüz etti dedim babamdir istediği yerden yapar dedi bunlar değil ailem bildikleri halde beni 3 kere gönderdiler o adamın yanina
- +1 yıl
inanmıyorum bu ne biçim insanlar yahu insan eşim dediği evlendiği kadına babamdır istediğini yapar dermi böyle saçmalık olur mu hay allahım bu insanları silah alıp tek tetk evlamak istiyorum cesaı olmasıa
Cevap sahibi+1 yılDaha bu neyki
- +1 yıl
bir kıza gencecik tertemiz hayatında ne yarınlar olan bir kıza buna yapmak zindana atmaktan beter ne ilginç hayatlar var anlatmak istersen ben dinlemek isterim
Cevap sahibi+1 yılTskler ama anlattıkça daha çok deli oluyom sinir oluyom
- +1 yıl
tabiki doğru ben belki rahatlatır seni diye demiştim ama haklısın ben bile dinledikce kuruluyorum onlara
Gizli Üye(30-35)+1 yılÜzülme canım olan hayatına olmasın aşağılık biriymiş
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılcekmez hatta baskasıyla oluyordur bıle
06 Yorumla
Soran+1 yılAllahin adaleti var
- +1 yıl
orası ayrı kızı esı olursa muhakkkak bırısı yaar onunda da ya da bacısı
Soran+1 yılKizindan cikmasin kendinden ciksin :(
- +1 yıl
yasatmadıgını yasamadan ölmez insan
Soran+1 yılVala oyle bende yasattgimi yasadim
- +1 yıl
herkes ıcın aynı ama benım kımsem olmadıgı cın yasamdaım hic
Cinsel Yaşam konusunda 354 cevap paylaştı. Alır almaz mi ayrıldı
01 Yorumla
Soran+1 yılYok
- Cinsel Yaşam konusunda 587 cevap paylaştı.
+1 yılNiye vicdan azabı çeksin
03 Yorumla
Soran+1 yılCanimi yaka yaka yapti ve yari yolda birakti yani bilmiorum ben mi cok hassassim
- +1 yıl
Bak güzel kardeşim dünya menfaat dünyasıdır alacağını almış yoluna bakmış karakteri böyleymiş demekki insan birini sevdimi gözüne perde iniyor göremiyor
Soran+1 yılOyle oldu dilerim bigun ayni derecede cani yanar ama colugundan cocugundan degil kendisinden ciksin acisi
Gizli Üye(25-29)+1 yılKnk guzel misin merak ettim
02 Yorumla
Soran+1 yılGuzel buluyodu ki evlilik hazirligindaydik
Cevap sahibi+1 yılAcaba sinirlarin mi vardi oral anal gibi
Gizli Üye(25-29)+1 yılÜzülme ya karakterini göstermiş
10 Yorumla
+1 yılHer aşkım bebeğim diyene kanmayın artık
06 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin evlilik hazirligindaydik
- +1 yıl
Ayrılma sebebi neydi peki
Soran+1 yılBen gecimsizmisim
- +1 yıl
Peki sence haklı mı
Soran+1 yılO zaman benim de gecimsizsin demem gerekiyodu ama asilirdi
- +1 yıl
Bilemiyorum herkes kendini haklı görür
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇekecek olan var cekmiyecek olan var
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİnsan değilmiş ki vicdan azabı çeksin.
02 Yorumla
Soran+1 yılCok haklisin
Cevap sahibi+1 yılMaalesef haklıyım evet
Cinsel Yaşam konusunda 686 cevap paylaştı. onu yapan adam çekmez azap mazap
00 Yorumla
+1 yılGüvenmeyin kimseye
00 Yorumla
+1 yılNeden ayrırdı?
00 Yorumla
+1 yılVicdan azabı çekse dokunmazdi sana
00 Yorumla
+1 yılBeter ol
00 Yorumla
+1 yılİyi oldu
00 Yorumla
+1 yılNiye çeksin ki ben olsam bende cekmem
00 Yorumla
+1 yıloylelerini seversiniz siz
00 Yorumla
+1 yılçekmez adilik bence
00 Yorumlakütür kütür mü
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılintikamını al kanka.
01 Yorumla
Soran+1 yılNasil
Garipp
02 Yorumla
Soran+1 yılNesi
+1 yılYapma yaaa
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi