Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Yani şimdi herkes kendinden sorumludur da ben ikişer posta atarak sabaha kadar iki hatunla kaldim. Bugün de Şu an kraliçemle kalacağız ama öğlen 2 den 5 e kadar başka bir kız ile birlikte olduk 3 senede ilk defa aldattim o da niyet o değilken. Ve ona 3 posta attim iki saat sonra sevdiğimle buluştuk az sonra da onunla yapacağız en az 5 oluyor normal de 😅😂
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 983 cevap paylaştı. Ben nerdeyse bi 7 8 senedir boşaldıktan sonra tekrar yapmadm valla, eskiden de hatırlıyorum aradan bi süre geçince gün içinde 2 3 kez yapabiliyodum. Seks yaptıktan sonra uzun zamandır ne ben belden aşağımı hissedebiliyorum ne partnerim. Önemli olan defalarca yapmak değil, önemli olan aldığın zevk
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
61Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılKadınların vücudu daha elverişli bunu erkeklerin değil erkekler bir kere boşaldıktan sonra belli bir süre dinlenmeye ihtiyaç duyarlar ama kadınlar arka arkaya defalarca kez orgazm olabilir.
30 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılArabada 5 evde 15 diye şarkı bile vardı. Oradan hesap et işte 🤣
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılSelam gadası 🙃
Kadınlar gibi arka arkaya orgazm olma durumları olmaz. Erkeğin biraz dinlenip tekrar devam etmesi gerekir. Yeterli performansı gösterebilmesi için 2-3 kere yapması daha uygun olur. Ön sevişmeleri de katarsak 2-3 oldukça makul bir sayıdır.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet yapabilirler
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 566 cevap paylaştı. Biyolojik olarak kadın gibi art arda orgazm olmak mümkün değil. Ama belirli aralıklarla tabii onlarda yapabilir. İlkinden sonra yarım saat ara verirsek ikinci olur ikinciden sonra en az yine yarım saat ara verilmesi gerek. Maksimum 3 4 kere olabilir sonrasıni kaldırmaz hiçbir erkeğin bünyesi duruma göre değişir ama çok zorlasan 4 olur heralde ama dediğim gibi aralarda süre bırakmak gerek.
50 Yorumla
+1 yılErkekler doldur boşalt sisteme dayalı bir özelliğe sahip. Ard arda seks yapamazlar kısa bir molaya ihtiyaç duyarlar yeni dolum için )
40 Yorumla
+1 yılMax bir insanda kaç oluyor bilmiyorum 20 li yaşların başı gençlik ateşi 8 kez yapmıştım öyle bir ağrı çekmiştim ki sonrasında hayatımda yatakta saatlerce kıvrandıran acı nasıl bir şey ilk kez o gün ögrenmiştim. Ön sevişmeli ortalama 2 saat içinde 2-3 posta en ideali
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 314 cevap paylaştı.
+1 yılGününe göre bile değişiyor insanın. Bazen birikmişliğin acısı çıkabiliyor sayı artıyor, dinlenmiş oluyorsun ciddi tempoda devam ediyorsun ama bazen de tek seferde el ayak çekilebiliyor. Fazla birikmekte iyi değil tabii kondisyon kaybı da kötü etkiliyor :)
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa siz hiç sevgilinizi koskoca kaleye surlara dayanıp ilişki yaşattınız mı hemen arkan deniz ışıltılı mükemmel ay 🌙 yavaştan az parlak denize ışığı vuruyor ses mükemmel suyun sesi bende tabi bir yandan bende de vuruş mükkemmel yaşadığım ilişki heyecanlı ve bir okadar gözlerden uzak.
Bir daha gidersem yine orayı tercih ederim. Kimsenin görme ihtimali yok. Arkan deniz iki-üç gtlk yer var müthiş bir heyecean
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBir gece de mevzu duruma göre değişir de, önemli olan arka arkaya yapabilmek.
Bi defasında iddaya girmiştik, "arka arkaya boşal sana ne istersen" verecem demişti.
3 defa üst üste boşalmışım 40 dk lık bir zaman diliminde :))
Ha senin sorunun cevabı da, kimine göre 1, kimine göre 4-5, seksin kalitesine göre değişiyor işte..
10 YorumlaErkeğe göre değişir. Bazıları sabaha kadar yapabilir, bazıları 1 kez yapınca nalları diker. Bence yani sanırım :d
41 Yorumla- +1 yıl
Sen adamı yersin 😀
yorgun deılsem cok sık yakın zamanda yapmadıysam 1 gece derken ornek vereyım aksa 20 de ılk sevısmem oldu 12 - 1 e kadar zorlamadan 3 rahat olur. ve not olsun dırek seks deıl oral sevısme uzun uzun olucak oyuzden 3 yeterlı zaten 1 den sonra gec gelırım
10 Yorumla
+1 yılEvett , ama ben de şöyle boşalıyorum sonra sevişiyorduk sonra tekrar sonra tekrar. , Kızla aynı anda boşalıyorum ya da çoğu zaman kızlar daha çabuk boşalıyor beni bekliyorlar
10 YorumlaValla yaşamasam inanmazdım sevgilim 6 saat te 7 posta attı çakırdık ikimzde inanmazsan davet edebilirim
21 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılArka arkaya yapmak kadın için iyi değil, erkek için iyidir :) ilk postada defalarca boşalttıktan sonra 2. Seferde boşalamadan bıraktığım zamanları biliyorum, sonuçtan ziyade süreç çok zevkli oluyor wuuu
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. İlaç içmeden 3 4 oluyor ama takviyeli olunca bu sayı artıyor etki geçince yorgunluk hissi geliyor
10 YorumlaErgen değilse 15-16 yaşlarında 1-2 saat yeniden ereksiyon için beklemek gerekebilir. Aksini söyleyen abartıyordur şişiriyordur.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılYapabilir bazı kadınlar hani derler ya ölüyü diriltir o kadınlarla yaparlar 5 ten sonra ama peniste ağrı yapar
10 Yorumla Mümkün... Çünkü sürekli testesteron hormonunun vücutta ürettiği sperm denen baş belası bir sıvı var...
10 Yorumla
+1 yılböyle bir şeyi daha önce hiç denemedim yani hiç ilişkim olmadı
ama birden fazla olabilir gibi geliyor o anki isteğe bağlı bir durum10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 418 cevap paylaştı. Aralıklarla evet, kadına ve isteğine de bağlı
20 Yorumla
+1 yılYemin ediyorum ben yataktan çıkmadan 6 posta yaptığımı biliyorum Ne günlerdi be
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 848 cevap paylaştı.
+1 yılDirekt olarak arka arkaya olamaz. Aralar ile, artık gücü nereye kadar yeterse olabilir. :D
10 Yorumla
+1 yılBir gecede hiç uyumadan rekorum 7 yi görmüştüm
10 YorumlaBosalmadan sonra yarın saat mola verilirse 4-5 olur. Bu sayı 10 gün iliski yapmazsa artar
10 YorumlaEskiye göre yaştan dolayı çöküş var tabi ama çok şükür bir ya da ikiyle sınırlı kalmıyorum...
10 Yorumla
+1 yıl20li yaşlarda 7-8 olur ondan sonra düşüş başlar. Her birinden sonra dinlenmek gerekiyor
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılBu kadınım ile aramda ki aşka, tutkuya, sevgi ve samimiyete, uyuma bağlı bir durumdur. Sayıdan çok kaliteye önem veririm. Amaç boşalmak değil, haz almak, duygu ve tuykuyu ortaya çıkarmak, yaşamak ve yaşatmak olmalıdır.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 410 cevap paylaştı.
+1 yılArd arda 7 buçuk rekorum var. Ama tavşan yıllarımdı. Git gide azalıyor. Kalitesi artıyor. Duruma skor gözü ile bakamıyırum artık
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİmkan verseler akşam 10da başlar sabah 10 a kadar devam ederim işe de 1-2 saat geç kalmanın lafı olmaz.
10 YorumlaVe ortalık sayısal loto makinesine gibi rakamlar ile ziyalar yan yana 😀😀 3/5/10 uzar gider sallayan sallayana nokta kom :))
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Biraz ara vererek 3 yapılabilir ama bunun için sağlam bir bünye gerekli
10 YorumlaÜçten fazla gitmiyor sıkıyor ayrıca kadında kuruma da oluyor isteksizlik oluyor kayganlık azalıyor şeftalisinde 🍑
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTürk erkeği -> Her biri 3 saniyeden 10 kere, yaklaşık 1 dakka
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. anında tekrar değil ama bi 10-15 dk ara ile bayaa gider
10 Yorumla
+1 yılLivata yani bilemem helak olabilrler
14 Yorumla- +1 yıl
Yaw soru erkek erkeğe değil mıymış ben yanlış mi anladım peh🙁
- +1 yıl
Erkek kadın canim
- +1 yıl
Ewet farkettim ler eki gelip çoğul olunca anlayamamışım
- +1 yıl
Zannetmiyorum mastta bile 2 de fıslayan var
Bunu bir uzmana danışalım.
Bkz Ayşe kayhan
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 426 cevap paylaştı.
+1 yılönemli olan sayısal değil nitelik üstünlük olsa da sorduğun için söyleyeyim benim için cevap 4
00 Yorumla
+1 yılYapan arkadaşım var ben yapamam mola vermek zorundayım
00 Yorumla
+1 yılBen bosaldiktan sonra tekrar sensert oluyorum. Ve sayida sorun yok.. partner onemli
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKadınına göre bazen çok kısa sürede devam edilebilir.
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKocanla denemediniz mi😂
21 Yorumla- +1 yıl
Napcan :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılEski sevgilimden biliyorum yapabiliyorlar maşallah benimle 3 kere yapıp benden sonrada başka bir kadınla tekrar yapmisligi var o yüzden zaten eski sevgilim 😀
31 Yorumla- +1 yıl
Deme kız
- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılgecede keyifli kadın ıse 10-12 kez
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 654 cevap paylaştı. Onun enerjisi bitene kadar.
10 YorumlaEn azından yarım saat dinlenmeleri gerekir
10 Yorumla
+1 yıl7 sonrasi mola. Aralar 1 saat en az.
10 Yorumla
+1 yılMax 5 oldu ama pert olmustum
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 866 cevap paylaştı.
+1 yılO anki psikolojiye bagli
10 Yorumla
+1 yılErkekten erkeğe deiğişir
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 340 cevap paylaştı.
+1 yılOn yüz bin kere
10 Yorumla
+1 yılBen 7,8 kere yapabilirim. kisiden kisiye değişir
10 Yorumla3-4 saat yapabilir. 5-10 dk molalar vererek.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDört defa yaptım beşinci yarıda kaldı
10 Yorumla
+1 yılEn fazla 3 daha fazla yapanıni görmedim
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Etkileyen faktörlere , yaşa göre değişir
10 YorumlaArka arkaya Max 3 günde Max 5
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. ara vermeden zor dinlene dinlene 4-5 olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılGeçen grup yaptım 3 gün önce güzeldi sırayla ondan ona ondan ona😎
00 Yorumla3-4 kez yaptığımı bilirim
00 Yorumla- Devamını Gör (18)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım