Denedim ama tam beceremedim sanırım biraz midem bulandı ilk sonra duşta denedim daha iyiydi ama böyle penisine bastırmaya calıstı bir an nefes alamadm sersemlestm. Şimdi ne yapmalı tam olarak bir akıl verin ya. Eşim istiyorum diyor özellikle
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılOral sek zorlamayla olmaz. Bunu sen de istiyor olmalısın. Hiç bir şey zor değildir. Sadece bunu iste, haz al ve yap. Zaten seni yönlendirecektir. Onu takip et, şöyle yap, şurasını öp, em, somur, ilte bu, evet çok güzel, aşkım işte bu gibi diyerek zaten aldığı hazzı, zevki sana yansıtacaktır.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılp*nisin baş kısmını dilinle dolan bu çok zevk verecek
aşağıdan t*şşaklardan başlayıp yukarı baş kısmına doğru inip çıkmalısın yalayarak ve öperek aynı anda sıvazlamalısın
her erkek tamamının a*zına alınmasından hoşlanır bunu yapmaya çalış hiç y*lamayıp yeni başladıysan zamanla alışırsın buna kısa tutmayıp uzun uzun ve yaşa yavaş yapmaya gayret göster oral yaparken mutlaka eşin ile göz teması kur bu çok önemli şu an için aklıma ilk gelenler bunlar
00 Yorumla
Oral yapmadan önce taraflar bir güzel sabun ve bulsunlar yıkanmalı yatağa öyle gelmelidir. İlk defa başlayan için kadınlar aletten biraz büyük salatalığın alarak onu yıkayıp üzerinde antraman yapmalıdır, ağzına alacak emecek, yalayacak dilleyecek böyle böyle antramanlarla kendini alıştır sonra aynısını gerçeği ile yaparak başarılı orala alışırsın. Bol orallı günleriniz olsun
00 Yorumla
+1 yılŞimdi biz köküne kadar sokmayı severiz , popo gort diye ses çıkmasını buna gırtlak deniyor.
Vajinana girer gibi ağzına girmeyi seviyoruz durum bu , eğer engellemek istiyorsan kökünden tut istedifin kadarını al , kökünden tutmazsan dibine kadar ağzına kökler.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
29Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılDondurma yala bol bol onun üzerinde pratik yap.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAşağıdan yukarı doğru dondurma gibi yala biraz biraz ağzına al somur az az al ağzına git gel yap sonra tam git gel yap yavaş yavaş dişlerine dikkat et dilini ağzının içinde alt damağına doğru it daha iyi olur miden bulanmaz
31 Yorumla
Soran+1 yılTesekkür ederim 😍
Bunu uzun uzun anlatırım ama detaylı anlatınca kaldırıyorlar. Benim de xper puanlarım gidiyor.
Öncelikle tamamını köklemeye zamanla alışırsın. Bazı kadınlar o konuda daha iyidir. Bazıları o kadar da iyi değildir.
Ama zaten sürekli köklemen gerekmez. Tersine köküyle ve başıyla uzun uzun uğraştıktan sonra sürpriz dalışlar yaparsan daha etkili olur.
00 YorumlaValla bu konuda bi bence yazmak lazim...
Oral iyidir, guzeldir ama dogru yapilmazsa, onemli noktalara yeterince dikkat ve ozen gosterilmezse cok berbat sonuclarla karsilasirsiniz ve hevesiniz kirilir, hem yapan, hem yapilan kisi isteksizlesir. Seksin her turunde oldugu gibi bu konuda da cok dikkatli olmak gerekir.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEsin istediyse yap hepsuni almak zorunda değilsin p*rno var kadın öpüyor yavaş yavaş adam zevke geliyor sonra emiyor. Bastırmak ise erkeğin kadına itaat ettirme iç güdüsü diye yorumluyorum
56 Yorumla
Soran+1 yılUfak ufak ama dimi. Ya bide bir koku alıyorum o cok midemi bulandırıyor ne bilim bizler temiz kokarız bu öyle bişi değil ama
Cevap sahibi+1 yılIyi yıkamıyor mu kendini banyo yapsın önce kokudan bende midem bulanır.
- +1 yıl
Quenn
Soran+1 yılIşte koku olunca garip geldi insan bundan nasıl zevk alır dedim hatta.. Banyoda biraz daha rahattı ama kendimi unutmam gerekiyor yani başka bişi düşünyrdm o an sonra bastırdı birden kaldım öyle
Cevap sahibi+1 yılBanyodan sonra gel de bence
- +1 yıl
Hijyen onemli
+1 yılAhahaha tabi ister dişini değdirme, birden çok hızlı yapmaya çalışma, yavaş yavaş sonra iştahın açılır git gide😁🙈
22 Yorumla- +1 yıl
Tesettürlü hanım kızımız ne güzel de şeyler paylaşıyor bravo bravo tam bir ahlak abidesi
- +1 yıl
@bundan100yılsonra çok zırlama bi ya sana ne
Kanka elinle kökünü kavra. Eliyle bastırsa bile hepsi ağzına giremez. Elinle kökünden git gel yaparken kafasını yala. Yetecektir. Hoşuna gitmiyorsa da yapma
00 YorumlaAğzını herkes kullanır, dilini kullanmayı iyi öğren sadece
15 Yorumla
Soran+1 yılPeki alt toplarda yalamaya dahil mi 😂😂😂
Soran+1 yılCiddi misin. Ya acıtırm diye korkuyorum hassas olurmuş orası
Soran+1 yılÇocuklarımz olmaz daha ya😂😂😂
+1 yılBeceremediğiniz de ölü taklitimi yapıyonuz 😀
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılen büyük inceliği her ne yapıyorsan severek isteyerek zevk alarak yapman olacak çünkü zevk alarak yapılan her şey ama her şey zevk verir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSanki bana atomu parçalıyor 🤣 alt üstü bir çubuk yalıyorsun
04 Yorumla
Soran+1 yılama midem bulanıyor. atom daha rahat gelirdi aga
Cevap sahibi+1 yılGırtlağa kadar sokarsan bulanır dondurma gibi düşün
Soran+1 yılÖpücük yalama emme agzına sokma fasıl bu şekil dimi
Cevap sahibi+1 yılKoyver nasıl rahat ediyorsan öyle yap bunun bir şekli kuralı yok oral yapan eş bulmuş daha ne istiyor
Dişlerini değdirme daha çok anlatırım da burdan olmaz
10 YorumlaTabiki var özelikle kadının g noktasını bilmek dil dudak🥰
00 Yorumla
+1 yılDişini değdirme gırtlağına kadar al ağzındayken dillini çıkar altını yala ve en son da apermleri yut
30 YorumlaDibinden tut kendin yavaşça yap ve çok hızlı alma
21 Yorumla- +1 yıl
Isi biliyon
Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. demek ki zevk suyundan biraz miden bulanmış ama yapa yapa alışırsın sorun yapma
00 Yorumla
+1 yılBence video izle böyle anlatmakla olmaz ki
02 Yorumla
Soran+1 yılİncelikleri derken neye dikkat etmek gerek anlamında sordum
- +1 yıl
Bilmiyorum ben
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yıldeepthroat arastır
00 Yorumla
+1 yıloral seks gurmeleri yorumlara lütfen sdsfsfs
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYavaş yavaş pro olursun merak etme ksjdjs emziriyor musun eşini ksjsj
00 YorumlaYardımcı birini bul o yapsın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOral ıyyy midesizliktir
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılŞimdi burdan da anlatılmaz ki o
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılO sana ne yapıyorsa sende ona aynısını yap yeterli
07 Yorumla
Soran+1 yılO bana hic orak yapmadı. Garipki yeltenmedi de. Bende yap demedim
Soran+1 yılOral*
Cevap sahibi+1 yılÇok saçma. Kadına oral yapmadan ilişkiye mi girilir. 🤬🤬
Soran+1 yılValla ya. Biraz sarsıntıda zaten yine bişiler deniyorum artık farklılık maksat
Cevap sahibi+1 yılZaman geçince Buda yetmeyecek. Daha büyük sarsıntıda ne yapacaksın
Soran+1 yılKendime odaklancam ne yapcam bende önemliyim sonucta kendi hayatımda 😅
Cevap sahibi+1 yılBunun yerine oralda ilerlet kendini daha kolay olur
Sevmem
10 YorumlaSonunu iyi getirmek
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılVar olmaz mı
00 Yorumla
+1 yılanlatayımmı
00 Yorumla
+1 yılEmdükle
00 Yorumla
+1 yılEsin biraz bastırmak için acele etmiş
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBuradan nasıl anlatım ben sana yorum kaldırılır
20 YorumlaBiraz video izle
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılyaşlar genç ama hepsi ustalaşmış
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 345 cevap paylaştı.
+1 yılSorunnedir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHepsinimi aldin
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem