Sevgilimle yeni yeni bir şeyler yaşamaya başladım benim ilk ilişkimdi onun ise cinsel deneyimi var her birliktelikte erkenden boşalıyor 2 dakika maksimum 3 dakika sürüyor. Önceki ilişkilerinde geç boşaldığını söylüyor ve buna da üzülüyor. Tabi dolaylı olarak ben de üzülüyorum. Çok şey okudum ilk deneyimden erken boşalma olabilir yazıyor ama ilk deneyimi de değil. Bazen çok sıcak dayanamıyorum hemen boşalıyorum diyor. Hatta boşalma sonrası penisi de hemen inmiyor ya da inmiş olsa da hemen dikleşiyor. Benim de canımı sıkıyor açıkçası yalan yok. Bu durum benden mi kaynaklı ondan mı? Onu üzmek istemiyorum lütfen uygun cevaplar verin
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Ön sevişmeyi uzatın. Düzenli seks yapın. Ve içindeyken başka şeyler düşünsün. Mesela sevmediği bişeyi bu cok etkili bi yöntem geciktirici etkili resmen
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bosaldiktan sonra devam edin. Biraz anlayış ve iletişimle hallolur her şey.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
17Cevap
+1 yılErken boşalma sünnet kaynaklı oluyor travmatik mastürbasyon problemi olan veya sünnetsiz bir birey ile birlikte olursan problem çözülebilir
10 YorumlaÇok sıkıntılı durum her halde ben 15 dk da geliyorum iki dk ne bee bir şey sorucam erken boşalırcasına ne oluyor mesela siz bosalamiyorsunuz ve ya azginligin tam ortasında mi kaliyorsunuz
01 Yorumla
Soran+1 yılŞöyle düşüm Çok açsın hamburger yiyorsun iki lokma aldın bir anda birisi yemeği önünden aldı ne hissedersin onda da aynı öyle hissediyorsun
+1 yılSenden kaynaklı değil, ondan kaynaklı.
Erken boşalan erkek kadar iğrenç, itici, can sıkıcı hiç bir şey görmedim bu hayatta öğk.21 Yorumla- +1 yıl
Görüşüme gelip boş boş hakaret eden erkeklerin hepsinin 10 saniyede boşaldığı gerçeği ahhahaha
Ya seni sevmiyor. Aşk bağı yok ve boşalma odaklı. ya da çok fazla p*rno izleyip 31 çekiyordur.
04 Yorumla
Soran+1 yılSevmese geç boşalır diye düşünüyorum hatta boşalamaz diye düşünüyorum bunun dışında ilişkimizin çoğunluğunda bakireydim daha yeni kaybettim bekaretimi
Soran+1 yılBilemiyorum belki de sevmiyordur bekaretimi 2 hafta önce kaybettim yeni yeni yaşıyoruz ilişki
+1 yılErken boşalan erkeklere mi daha çok acıyorum yoksa partnerlerine mi bilemedim. İki taraf da fazlasıyla acınası durumda benim için
00 YorumlaOndan kaynaklıilişkite girmeden boşalsın daha uzar o süre
00 Yorumla
+1 yılSenden kaynaklı neden olsun herif erken boşalıyor işte
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Ya ilk değildi aslında bu durum öncesinde de vardı... ya da ilk olduğu için heyecanına yenik düşüyor
00 YorumlaÇıkarmadan 3 posta atıyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılAferin
+1 yılboşalsın nolcak ikinciye uzun sürer
02 Yorumla
Soran+1 yılİkincisi de uzun sürmüyor. 1 günde 3 4 defa yapsak bile hepsinde sonuç bu oluyor
- +1 yıl
aboo o zaman sorun var partnerinde
Bir an önce Ayrıl o zaman
02 Yorumla
Soran+1 yılOnu çok seviyorum her şey cinsellik değil
+1 yılPeki kizkigini kime verdin
00 Yorumla
+1 yılbenim arkadaşımın sevgilide böyleydi çözdük
00 Yorumla
+1 yılBoşalmadan tutmayo bilsin. Çok mu darsın?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 348 cevap paylaştı.
+1 yılIkinci posta uzun sürüyor mu
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. peki 2. oluyor mu
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEğrilik var mı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyril
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi