İnce bel, büyük veya küçük memeler, dolgun veya ince kalça, minyon veya balık etli, uzun veya kısa boylu, beyaz veya esmer tenli vs vs.
Bir kadına seksi ve çekici demeniz için ne veya neler olması gerekir?

İnce bel, büyük veya küçük memeler, dolgun veya ince kalça, minyon veya balık etli, uzun veya kısa boylu, beyaz veya esmer tenli vs vs.
Bir kadına seksi ve çekici demeniz için ne veya neler olması gerekir?

Dolgun dudaklar ama biçimli olacak. Uzun saçlı, büyük göğüslü, atletik vücutlu, küçük burunlu, uzun bacaklı, düz bir karın, yuvarlak kalçalar, düzgün ve kavisli bir sırt, uzun bir boyun, fazla makyaj yapmayacak doğallıktan yana olacak ve biraz da dekolte olacak. Böyle birini bulursam buhar olup havaya karışırım herhalde 😅
Kızıl saç,
İnce ayak bileği,
Ele dolanacak uzunlukta saç,
Dolgun dudaklar,
Orta büyüklükte meme,
Orta boy uzunluğu,
Roma sütunu gibi bacak,
Cevap
16Cevap
Beyaz tenli, balık etli ve seksi yüz hatlarına sahip olmalı. Ee tabi şive ve ses tonu da çok önemli. Tipi Adriana Lima sesi Mahmut Tuncer gibi olacaksa yaş o iş. Seksilik en çokta kadının kendisini nasıl taşıdığı ile alakalıdır.
https://youtube.com/shorts/QNQ7-whmosw?feature=shareŞunun gibi de olmasın ya ses tonu kadının. :D
Bu tramessi olabilir bak
Zeka ve güzellik birde karakter
Karizmatik kadınlar her zaman çok seksi oluyor
Benim gözümde maskülen kadınlar yani..
Fiziki özellikler birer araç olsada önemli olan amacın ne olduğu bence, etkileyecek tek şey zeka ve aklı.
Arkadaşlar sizin için Favori yorumu aşağı yazıyorum
Bir Kadının giyiniş çok önemli bence fizik önemli ama giydiği her neyse gerçekten taşımalı ve yakışmalı zaten onlar olursa kadın Seksi olur
Şu işte Kali Roses
Ilk önce benim arzuladığım ve beğendiğim fiziksel görünüse sahip olması gerekiyor.
Resim zaten her şeyi anlatıyor fazla açıklamaya gerek yok
Fotodaki gibi bi kadın olsun veya biraz daha zayıf hali
zeka ve özgüvenle birleşmiş güzel bir yüz fizik duruş bakış dude.
İnce bel , büyük meme ve büyük kalça 🤭😍
Sarışin olsun yeter
Fizik güzel olması gerekir
Orantili, estetik bir vucut ve zeka
Hatları dolgun olmalı
Vücut hatları belirgin olmalı
İyi fizikli olmalı
Beyaz ten, normal kilo
Olgun ve bakımlı olması yeterli
Resimde göstermişsin zaten aga
O hiç belli olmaz
Acmasi lazim