Bir ilişkide kadınların beklentisi iyi bir cinsellik mi. Sevişmeyi iyi şekilde yapan bir erkeğe bağlanırlar mı?

Bir ilişkide kadınların beklentisi iyi bir cinsellik mi. Sevişmeyi iyi şekilde yapan bir erkeğe bağlanırlar mı?

Hayır değildir erkeklerin amacı cinselliktir kadınlar için sonuç cinselliktir güzel bir şeyler yaşarız güzel duygular hissederiz ve bu duyguları sonunda sonuç olarak çok güzel bir tutku doğar bu tutkudan da mükemmel bir seks ortaya çıkar umarım anlamışsındır.
Novii💛😂
Soru bana ironik geldi 😃 Genelde erkeklerdir bunu yapan ama istisnalar da var tabi.. Aslına bakarsak açık konuşmak gerekirse şu dönemde sadece erkekler değil bir çok hemcinsim de maalesef bu moda girmiş vaziyette.. Hatta gözümün önünde erkeğin kendini geri çektiğine bile şahit oldum.. Bilemiyorum ama durum gerçekten sıkıntılı.. Artık manevi değerlerimizi ve duygularımızı kaybediyoruz.. Keyifli günler..
Tam tersi asıl amacı sadece cinsellik olan bir ilişkide kadın yatılı kalmaz bavulunu toplar gider en kısa sürede.. çünkü kadın tüm zenginlikleri ile sevilmek ve değer görmek ister. Düşünceleri ile.. davranışları ile.. boyu posu ile.. becerileri ile.. vs
Sadece kadınlığına odaklanan bir erkekte kadın kendini değersiz görür
Amaç değil sonuçtur seks. Kadınlar aşık olur güvenir seks yapar sonuca ulaşır. Erkek seks ister sonra aşık olur güvenir. Amaç aynı da yollar ters. Herkes ilişkisinde kaliteli doyurucu tatmin eden monoton olmayan bir seks hayatı ister. Bak sitenin çılgın bakirelerine 🤣🤣
Ben okurken utanıyorum
Öyle görünüyor 🤣🤣🤣
Cevap
15Cevap
Sahsen benim için hepsinin bir sırası var. İlk etapta ilgisi çok önemli. İlgi aşamasını geçtikten sonra seks ve ten uyumu çok önemli. Sonrasında hayatımdaki erkeğin kadınının arkasında dik durması, sahiplenmesi, maddi manevi her konuda yanında olduğunu hissettirmesi de benim için olmazsa olmaz bir detay. Ee, şimdi bunları da yapamayıp sadece yatakta iyiyse onun adı da ben de farklı bir şey olur, kendimi kimseye kullandırtmam yani. :D
aşk ta vardır
Erkekler cinsellik ister
Kadin ise
Para
İlgi
Cinsellik
Hediye
Romantizim
Anasina duskun olmasin
Arada çiçek alsin
Gezmelere çıkarsın
Cinsellikte iyi olsun
Arabasi olsun
Evi olsun
Calissin çabalasin
Ben yorgunum demesin
Hep sarilsin
Guzel sozler soylesin
Vs vss...
Dilin ve elin sürçtü erkekler yazacağına kadınlar yazdın galiba 🙄
Bahsettiğin kadınlar da vardır elbet ama çoğunluk olduğunu sanmıyorum.
Adı üstünde "kadın"
Kadınların istekleri daha çok duygusal doyuma ulaşmak.
Şunu desen ki;
Kadınlar ilgi gördükleri erkeklere mi bağlanıyorlar?
Bu soruya evet diyebilirdim.
Bir kadın olarak ilişkide ilk sıraya koyduğum beklentilerim, gözettiğim şeyler çok başka.
Tabiki cinsellik de önemli ama ilk sırada değil.
Bence biraz beklemeli hani en azindan karsindaki kisiye karsi duygun olmali belirli bi surece gidilmeli ondan sonra yapilabilir yani.
Cinsellikten ya da sevismeden bağlasan bile başka şeyden bağlantım kopar benim koptuğunda da cinselden de kopar yani toplu çalışıyor
Degildir. Kadın aşık olup, sevdigi, deger verdigi kişiyle cinsellik yaşamak ister. Önüne gelenle yapmak istemez. Kendini kullandırtmaz. Sevdigi adam için de herşeyi yapar. Erkekler genelde cinsellikte iyi, doyurucu, zevk verene deger veriyor , seviyor.
36 yaşına geldin ve kadınların asıl amacının evlenmek, çocuk doğurmak olduğunu farketmedin mi hakkaten?
Türk kadınları cinsellikten zerre anlamıyor sadece kocasını kendisine bağlamak için gözü dışarı kaymasın diye zorunluluktan yapıyor.
erkek yollu olduğu için iyi biliyor tabi
Ay sen konuşmayımı öğrendin kuzum 😀
4 yaş var
bu yaşa kadar 2. el oldun herhalde
Birincisi 23 yaşında değilim ikincisi ikinci el değilim sadece cevap vermek istemiyorum çocuk.
yalancısın bi de
Tamam çocuk haklısın😀
çocuk kim belli
😂 tamam
tesekur ederim😂
Erkeklerin asıl amacı cinselliktir. Sevmeyi, aşık olmayı, sadık kalmayı, sadece 1 kadınla yetinmeyi bilmezler. Kadınların %85 i gerçekten sever aşık olur. Erkeklerin de %95 i cinsellik peşinde koşar, başka kadınlarla da ilgilenir.
Geneli her yönden tatmin edilmek istiyor ya şefkat, sevgi, ilgi, cinsellik bence öyle
Öyle mi teşekkürleerr 🥰
Rica ederim ne demek 😊
sadece cinsellik değildir elbette bunu yanında zekasi sevgisi ve ilgisi olarak bir çok seyde sıralanabilir. sevişmeyi iyi ise bağlanmasına etkisi olur
Kadınlara göre erkekler, erkeklere göre de bir çoğu kadınlar cinselliğe düşkün
Aman şimdi başlayacaklar uzun uzun yok kadın şunu ister bunu ister falan diye 🙄
Aslında evrimsel süreçte içgüdüsel olarak tüm insanların aşk olsun değer görmek olsun cinsellik olsun amacı ve sonucu üremek neslini devam ettirebilmek
Benim beklentim beni sevip sarıp sarmalamasi sonra cinsellik vs geliyor
Kadınına göre değişir. Ama çoğu ince hesap yaparlar. Özellikle türk kadını için seks, amaç değil, araçtır. Çoğunun sevgisi, aşkı da yalandır.
Hayır değil kadınlar erkeklerin tek amacı bu
Ahahhah herhalde soruyu yanlış sordun 🤣😂
Tabi gulum sabah aksam seks düşünüyoruz sizin gibii
Öğlen mola veriyoruz
ciddi misin
Tabi ki ironii
Amaç yok maksat muhabbet 😂😂😂😂
Öncelik olarak ilgi, sevgi, saygı ve sadakattir. Cinsellik de tuzu biberidir bence
Aynen
Hayır asıla amacı sevmek sevilmektir.
erkeğe özgü hareket o
Tabi ki hayır bunu da kim diyor
Hayır genelde duygusal bakıyorlar
Sadece cinsellik yetmez ya
Biz daha ölmedik Allah Allah Allah Allah
Tam tersi olmasın?😄
Hayır altın
%100 hepsi istiyor
Kesinlikle istiyor ama söyleyemiyorlar Ya arkadaş Niye çekiliyorsunuz ki değil mi yani ayıptır Hem bir şey var
Yani o yemek gibi çay içmek gibi bir şey yani Yani lütfen lütfen
Nesi var Gayet güzel yani Mantıklı bence hahaha
Kadın sever erkek s.. ker bu böyle 🤣🤣
Hayır
Değildir
Kisiye hore degisir
Huzurdur
Evlenmektir.
Erkeklerin amacı o
Elime alıp gezecek halim yok
Hayır ilgi sadece